ENGIE


ENGIE
3.7 op basis van 135 stemmen
Positief over energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Dat levert de nieuwe energieleverancier ENGIE. ENGIE was vroeger bekend als Electrabel en het bedrijf vind dat het tijd is voor positieve energie. Het gaat dus niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt deze energieleverancier de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Bij dit nieuwe energiemerk werken meer dan 800 medewerkers aan deze positieve doelstellingen. Nu nog onder verschillende namen, maar binnenkort allemaal onder de naam ENGIE. Kies ook voor positieve energie en kies voor scherpe tarieven voor stroom en gas, persoonlijk contact en een zorgeloze overstap. Meer weten? Bekijk hier de website van ENGIE! 

Bedrijfsgegevens

Naam: ENGIE Nederland Retail B.V. (Voorheen Electrabel)
Actief in: Nederland / Europa
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adresgegevens:
Postbus 10087
8000 GB Zwolle

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen ENGIE

Bekijk hieronder alle beoordelingen! Zelf een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.

ENGIE SKU UPC Model
Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn
Nov 19, 2018 by Anoniem
Naam: S. • 
Titel: Waardeloos 

Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan hun eigen kunnen.


Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zoude
Jul 07, 2018 by Anoniem
Naam: Doortje • 
Titel: Mevr 

Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zouden door Engie worden betaald, beloofde de telefonist. Vervolgens ligt op de mat een boete van 600 euro, afkomstig van onze oude leverancier. Navraag bij Engie levert niets op, ook niet nadat ze op ons verzoek het telefoongesprek met de tussenpersoon hebben afgeluisterd. Op de vraag of wij dat gesprek ook mogen terughoren is het antwoord grappig genoeg steeds nee - dat zou niet kunnen wegens privacyredenen. De boete blijft staan, Engie biedt nog aan een klein deel te betalen, maar steekt verder de kop in het zand als het gaat om de valse beloften.

Kortom een vervelende, leugenachtige leverancier die ik iedereen ten sterkste zou afraden.


Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag o
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: Johan • 
Woonplaats: Brugge • 
Titel: Minachting voor de klant 

Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag ontving ik de verklaring ter ondertekening om klant van engie te blijven. Onmiddellijk ondertekend terug gezonden. Nadien geen bericht meer van Engie. Ik belde zelf de klantendienst op die mij net zo een (ander) verbeterd contract aanbood. Opnieuw daags nadien schriftelijke vraag om klant te blijven, die ik onmiddellijk terug zond. Sindsdien totale windstilte. Ik zond een nieuwe mail met de vraag wat gebeurt er nu : blijf ik klant of niet? Geen antwoord

Is dat de manier wxaarop Engie met klanten omgaat? Totale minachting? Als klant zelfs geen antwoord waard?


Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over N
Dec 23, 2016 by Anoniem
Naam: Jack v.d. • 
Titel: Nest 

Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over Nuon maar overstappen blijft toch voordeliger.


Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na e
Oct 11, 2016 by Anoniem
Naam: Jorick • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Niks speciaals 

Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na een jaar weer gekozen voor een andere energiemaatschappij in verband met de prijzen.


3.4 5.0 16 16 Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan ENGIE

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Ja.
Kosten: €2,00 per acceptgiro.
Automatisch incasso: Ja
Kosten 1e herinnering: Onbekend

Voorschotsgegevens
Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online of Schriftelijk.
Hoeveelheid: Onbekend.
Verlaging: Onbekend
Verhoging: Onbekend.

Online diensten

Meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot verhogen of verlagen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overig

Altijd groene stroom.
Eerder bekend in Nederland als Electrabel. Sinds tegenwoordig volledig over op de nieuwe merknaam.
Algemene voorwaarden kleinverbruikers.

 

ENGIE vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van ENGIE met de markt vergelijken? Dat kan! Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker. Voer hieronder uw verbruik in en klik op het logo van ENGIE. Dan vergelijkt u enkel de energiepakketten van energieleverancier ENGIE. Wilt u ENGIE ook vergelijken met andere energieleveranciers? Klik dan niet het ENGIE logo aan maar laat alle energieleveranciers in de vergelijker terug komen. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Direct naar;

 

Waarom kiezen voor energieleverancier ENGIE?

Energieleverancier ENGIEEnergieleverancier ENGIE biedt slimme energie-oplossingen, produceert energie en levert stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten. Wanneer u klant wordt bij deze energieleverancier dan kunt u uit gaan van levering van duurzame energie en 24/7 online service. Daarnaast staat ENGIE garant voor persoonlijk contact, voordeel en zorgeloos overstappen. Niet voor niets wordt ENGIE door klanten beoordeelt met een 8,6 en zou maar liefst 96% van alle klanten deze energieleverancier aan andere aanbevelen. Wilt u ook overstappen naar deze nieuwe energieleverancier? Dat is heel eenvoudig! U ontvangt namelijk uw persoonlijke OverstapCoach! Deze OverstapCoach regelt alles voor u. Ook met de energieleverancier die u gaat verlaten. Bent u benieuwd wat u gaat betalen? Bekijk hier alle energiepakketten van ENGIE!

Voordelen

 
Voordelen ENGIE Een voordelige en duurzaam keuze.Voordelen ENGIE U kunt altijd zorgeloos overstappen.
Voordelen ENGIE Betaald mee aan uw eventuele boete.Voordelen ENGIE Scherpe tarieven voor stroom en gas.
Voordelen ENGIE Ontvang 24/7 online service.Voordelen ENGIE Een uitstekende service.
Voordelen ENGIE Altijd persoonlijk contact.Voordelen ENGIE Voor particuliere en zakelijke klanten.

 

Regel al uw energiezaken via MijnENGIE

Bij energieleverancier ENGIE regelt u al uw energiezaken eenvoudig online. Wilt u uw meterstanden doorgeven? Een verhuizing doorgeven? U maandbedrag verhogen of verlagen? Of uw laatste factuur inzien? Log dan eenvoudig online in op uw persoonlijke account. Hier regelt u eenvoudig en snel al uw energiezaken. En komt u er even niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon bellen of per post uw klacht versturen!

 

Overstappen naar ENGIE

Zoals eerder gezegd, overstappen naar ENGIE is heel eenvoudig! Na het kiezen van een van de voordelige energiepakketten krijgt u uw eigen OverstapCoach toegewezen. Deze Coach zal u tijdens het hele proces ondersteunen met de overstap. Na uw aanmelding gaan tevens altijd 14 dagen bedenktijd in, binnen deze periode kunt u altijd nog zonder opgaaf van reden annuleren. Wanneer uw bedenktijd verstreken is, zal uw OverstapCoach uw oude energiecontract opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hierdoor kan uw oude energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken. Meer weten over uw overstap naar ENGIE? Ga dan naar de website van ENGIE.

 

Energieleverancier ENGIE

 

Energiepakketten ENGIE

Bij energieleverancier ENGIE hebt u nu de keuze uit 3 voordelige energiepakketten. U kunt nu kiezen voor een ENIE Helder energiecontract met vaste prijzen en een vaste looptijd van 1 of 3 jaar. Bij deze energiepakketten profiteert u op dit moment ook nog eens van een voordeel dat kan oplopen tot wel €405,00! Hebt u liever een flexibeler contract? Kies dan voor het modelcontract (ENGIE Open). Dan hebt u geen vaste looptijd en betaald u altijd een actueel variabel energietarief. Meer weten, vergelijken of direct uw maandlasten berekenen? Klik hier om naar de website van ENGIE te gaan!

ENGIE Helder 3 Jaar

ENGIE Helder 1 Jaar

ENGIE Open

Drie jaar geen prijsstijgingen.Een jaar geen prijsstijgingen.Altijd een actueel tarief.
Kosteloos opzegbaar.Vast energietarief!Flexibele contract.
Altijd groene stroom!Kortlopend energiecontract!Altijd flexibel.

 

ENGIE Tarieven 2017

Wilt u overstappen naar energieleverancier ENGIE? Dan is het verstandig om de tarieven voor stroom en gas goed te vergelijken. Net als alle andere energieleveranciers zal ENGIE per 1 januari 2017 weer nieuwe tarieven hanteren. En naar verwachting zullen de tarieven voor stroom en gas licht stijgen. Om deze reden is het dan ook verstandig om nu al over te stappen. Met onze vergelijker kunt u onder andere de energietarieven van ENGIE vergelijken. Daarnaast kunt u ook de energiepakketten van andere energieleverancier vergelijken. Zo weet u direct of de tarieven voor u interessant zijn. Naast de kale tarieven vergelijkt u met onze vergelijker ook alle overige kosten. U voorkomt zo dus nare verrassingen achteraf.

 

Tot €405,00 goedkoper ENGIE Helder 3 Jaar!

Wanneer u nu overstapt naar ENGIE Helder 3 Jaar dan profiteert u van een voordeel dat kan oplopen tot wel €405,00! U ontvangt namelijk energie en gas tegen zeer scherpe tarieven. Kies ook voor ENGIE Helder 3 Jaar en bespaar tot wel €405,00 ten opzichte van vergelijkbare energiepakketten bij de grootste drie energieleveranciers in Nederland (o.b.v. een gemiddeld energieverbruik van 3.500 kWh en 1.175 m3).  Stap vandaag nog over en bespaar ook honderden euro's op uw energierekening!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Niet overgestapt maar ENGIE gekozen als eerste energieleverancier. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie en het prijsniveau. Heb niet het idee dat ik bij andere leveranciers veel goedkoper uit ben. Daarnaast vind ik het wel prettig dat de geleverde energie duurzaam is. Ik blijf voorlopig klant bij ENGIE.

Bas B

Was voorheen als eens klant geweest bij Electrabel en ENGIE is hun nieuwe naam. Ondanks de nieuwe naam is de service nog steeds prima (uit eigen ervaring). Daarnaast heb ik nu ook nog eens duurzame groene energie, hier betaal ik volgens mij niks extras voor. Uiteindelijk 20 euro per maand goedkoper uit dan bij de Nuon, dus ik zeg top!

Anoniem

ENGIE opzeggen

Bent u klant bij energieleverancier ENGIE? En wilt u opzeggen? Dat kan op diverse manieren afhankelijk van uw situatie. Gaat u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf op te zeggen. Na uw aanmelding zal uw nieuwe energieleverancier namelijk uw energiecontract bij ENGIE opzeggen. Stapt u niet over? Omdat u helemaal geen energie meer nodig heeft? Dan moet u zelf uw energiecontract bij ENGIE opzeggen. Dit kan u doen door tijdig contact op te nemen met de klantenservice van ENGIE. Let op: Zegt u uw contract voortijdig op? Dan kan het zijn dat uw energieleverancier een opzegvergoeding in rekening brengt.

 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij ENGIE? Dan kunt u uiteraard uw contract verlengen wanneer u tevreden bent. Dit kunt u eenvoudig en snel doen via uw persoonlijke MijnENGIE omgeving. Een maand voor dat uw huidige contract afloopt zal er een verlengingsaanbod klaar komen te staan in uw persoonlijke omgeving. Wij raden consumenten overigens wel aan dit aanbod altijd te vergelijken met de markt. Het kan namelijk goed zijn dat het verlengingsaanbod een stuk duurder is. In dat geval kan het dus slimmer zijn om toch over te stappen.

 

Klachten

Heeft u een klacht over ENGIE? Dan zoekt ENGIE hier graag een oplossing voor. Alle klanten kunnen online via de website hun klachten achterlaten. Wanneer u dit doet dan ontvangt u altijd binnen 2 dagen een bevestiging van uw klacht. Daarnaast wordt uw klacht altijd binnen twee weken inhoudelijk behandeld. En komen jullie er hierna toch nog niet uit? Neem dan contact op met de Geschillencommissie. Deze onafhankelijke partij kan eventueel een bindend advies uitbrengen over de zaak. Hier moeten beide partijen zich aan houden.

 

Annuleren

Hebt u zich aangemeld bij ENGIE maar hebt u zich toch bedacht? Of hebt u ergens anders een beter aanbod gevonden? Dan kunt u altijd binnen twee weken annuleren. Deze twee weken zijn namelijk door de overheid vastgesteld als de wettelijke bedenktijd. Neem direct contact op met de klantenservice om uw annulering door te geven. Hier zijn geen kosten aan verbonden (zolang binnen de bedenktijd).

 

Verhuizen

Bent u klant bij ENGIE en gaat uw verhuizen? Geef dan uw verhuizing door via uw MijnENGIE omgeving. Wanneer u dit op tijd doet dan kan uw energiecontract gewoon meeverhuizen. Het enige wat van belang is, is dat u uw meterstanden tijdens de oplevering doorgeeft. Wanneer dit goed gedaan wordt dan kan uw energiecontract gewoon doorlopen tijdens uw verhuizing.

 

Klantenservice ENGIE

Heeft u een vraag? Of wilt u iets doorgeven? Neem dan contact op met de klantenservice van ENGIE. Dit kunt u op diverse manieren doen. Zo kunt u bellen, een brief verzenden of uw vraag via de website stellen. Wanneer u uw vraag via de website stelt dan zal u eerst antwoord krijgen van een computerrobot. Wanneer dit geen uitkomst biedt dan zal uw vraag worden doorgestuurd naar de klantenservice. Heeft u gewoon liever direct contact? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens ENGIE

Adres: ENGIE Nederland Retail, Postbus 10087 8000 GB Zwolle
Telefoonnummer: 088 444 66 66
Webcare: Twitter Facebook

 

Storingen

Bent u klant bij ENGIE? En ervaart u een storing met het stroom- of gasnetwerk? Bel dan gratis naar het nationale storingsnummer 0800 9009. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

 

Ervaring met ENGIE

Hebt u ervaring met deze energieleverancier? Laat dan als uw review/beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw beoordeling verschijnen.

 

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

ENGIE SKU UPC Model
Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn
Nov 19, 2018 by Anoniem
Naam: S. • 
Titel: Waardeloos 

Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan hun eigen kunnen.


Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zoude
Jul 07, 2018 by Anoniem
Naam: Doortje • 
Titel: Mevr 

Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zouden door Engie worden betaald, beloofde de telefonist. Vervolgens ligt op de mat een boete van 600 euro, afkomstig van onze oude leverancier. Navraag bij Engie levert niets op, ook niet nadat ze op ons verzoek het telefoongesprek met de tussenpersoon hebben afgeluisterd. Op de vraag of wij dat gesprek ook mogen terughoren is het antwoord grappig genoeg steeds nee - dat zou niet kunnen wegens privacyredenen. De boete blijft staan, Engie biedt nog aan een klein deel te betalen, maar steekt verder de kop in het zand als het gaat om de valse beloften.

Kortom een vervelende, leugenachtige leverancier die ik iedereen ten sterkste zou afraden.


Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag o
Oct 17, 2017 by Anoniem
Naam: Johan • 
Woonplaats: Brugge • 
Titel: Minachting voor de klant 

Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag ontving ik de verklaring ter ondertekening om klant van engie te blijven. Onmiddellijk ondertekend terug gezonden. Nadien geen bericht meer van Engie. Ik belde zelf de klantendienst op die mij net zo een (ander) verbeterd contract aanbood. Opnieuw daags nadien schriftelijke vraag om klant te blijven, die ik onmiddellijk terug zond. Sindsdien totale windstilte. Ik zond een nieuwe mail met de vraag wat gebeurt er nu : blijf ik klant of niet? Geen antwoord

Is dat de manier wxaarop Engie met klanten omgaat? Totale minachting? Als klant zelfs geen antwoord waard?


Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over N
Dec 23, 2016 by Anoniem
Naam: Jack v.d. • 
Titel: Nest 

Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over Nuon maar overstappen blijft toch voordeliger.


Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na e
Oct 11, 2016 by Anoniem
Naam: Jorick • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Niks speciaals 

Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na een jaar weer gekozen voor een andere energiemaatschappij in verband met de prijzen.


Niet overgestapt maar ENGIE gekozen als eerste energieleverancier. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie en het prijsniveau. Heb niet het idee
Oct 11, 2016 by Anoniem
Naam: Bas B. • 
Woonplaats: Utrecht • 
Titel: Eerste leveranciers 

Niet overgestapt maar ENGIE gekozen als eerste energieleverancier. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie en het prijsniveau. Heb niet het idee dat ik bij andere leveranciers veel goedkoper uit ben. Daarnaast vind ik het wel prettig dat de geleverde energie duurzaam is. Ik blijf voorlopig klant bij ENGIE.


Wij hebben goede ervaringen met Engie. bij problemen die we telefonisch kenbaar maken worden we deskundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Oct 11, 2016 by Anoniem
Naam: H. Traas • 
Titel: Deskundig 

Wij hebben goede ervaringen met Engie. bij problemen die we telefonisch kenbaar maken worden we deskundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook bij een verhuizing was alles correct geregeld en konden we ons nieuwe adres meteen alle energie weer gebruiken.


Was voorheen als eens klant geweest bij Electrabel en ENGIE is hun nieuwe naam. Ondanks de nieuwe naam is de service nog steeds prima (uit eigen ervar
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: - • 
Woonplaats: - • 
Titel: Top 

Was voorheen als eens klant geweest bij Electrabel en ENGIE is hun nieuwe naam. Ondanks de nieuwe naam is de service nog steeds prima (uit eigen ervaring). Daarnaast heb ik nu ook nog eens duurzame groene energie, hier betaal ik volgens mij niks extras voor. Uiteindelijk 20 euro per maand goedkoper uit dan bij de Nuon, dus ik zeg top!


Ondanks de problemen die nog speelde met nieuw systeem en verhalen op internet van problemen bij Electrabel is overstappen geen probleem geweest. Ook
Nov 19, 2015 by Anoniem
Naam: Mevr. Corstjens • 
Woonplaats: Enschede • 
Titel: Niks aan de hand! 

Ondanks de problemen die nog speelde met nieuw systeem en verhalen op internet van problemen bij Electrabel is overstappen geen probleem geweest. Ook jaarafrekening is soepel verlopen. Alleen djurt het te lang (drie weken) voor je geld terug ontvangt.


De service is goed en de overstap is zonder problemen verlopen. Nog een zeer hoge welkomstkorting ontvang ook!
Nov 19, 2015 by Anoniem
Naam: T. Prinsen • 
Woonplaats: Woerden • 
Titel: Soepele overstap 

De service is goed en de overstap is zonder problemen verlopen. Nog een zeer hoge welkomstkorting ontvang ook!


Snelle en accurate overstap. Snelle reactie op mijn online aanmelding.
Dec 14, 2014 by Anoniem
Naam: Noor • 
Titel: Goed aanbod 

Snelle en accurate overstap. Snelle reactie op mijn online aanmelding.


De overdracht verloopt soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden.
Dec 14, 2014 by Anoniem
Naam: De Bruijn • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Goed 

De overdracht verloopt soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden.


Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafre
Nov 08, 2014 by Anoniem
Naam: H.J. van Veen • 
Woonplaats: Sint Pancras • 
Titel: Voordelig 

Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafrekening.


Binnen enkele minuten overgestapt, alles verliep prima. Ook een goeie prijs.
Aug 12, 2014 by Anoniem
Naam: Joyce • 
Titel: Super 

Binnen enkele minuten overgestapt, alles verliep prima. Ook een goeie prijs.

Response: Mooizo. Veel plezier met jouw nieuwe energieleverancier.


Eenvoudig overgestapt via de website van Electrabel.
Aug 12, 2014 by Anoniem
Naam: Suzanne • 
Titel: Gewoon goed 

Eenvoudig overgestapt via de website van Electrabel.


Goedkope energiecontract afgesloten!
Aug 12, 2014 by Anoniem
Naam: Pieter v. • 
Titel: Top! 

Goedkope energiecontract afgesloten!


3.4 5.0 16 16 Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan ENGIE