Profiteer ook mee van Essent Thuisvoordeel

Profiteer ook mee van Essent Thuisvoordeel

Bent u klant bij Essent? Dan kunt u profiteren van Essent Thuisvoordeel. Maar wat houdt dit nu precies in? Essent Thuisvoordeel is het loyaliteitsprogramma van Essent. Hiermee profiteren vaste klanten een paar keer per jaar van een kleinigheidje. Gewoon omdat het leuk is, en omdat Essent blij is dat u klant bent. Naast deze cadeautje kunt u met Thuisvoordeel tevens Air Miles sparen. Ook zijn er nog diverse andere voordeel die u geld kunnen besparen. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Essent Thuisvoordeel? Lees dan snel verder!

 

Ontstaan Essent Thuisvoordeel

Afgelopen jaar is Thuisvoordeel van Essent gestart. Met dit programma wil Essent klanten extra belonen. Zo profiteerde klanten al van diverse leuke kleinigheidjes waaronder snacks, tuinhandschoenen, bloemzaadjes, een Denksport mini-abonnement, tijdschriften, korting op een Philips Hue basispakket en nog veel meer. En zeg nou zelf, welke Nederlander houdt nou niet van gratis?

 

Spaar Air Miles met Essent Thuisvoordeel

U ontvangt met Thuisvoordeel niet alleen leuke cadeaus, maar u kunt ook nog eens Air Miles sparen. Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden en uw Air Miles kaartnummer door te geven. Hierna ontvangt u automatisch Air Miles voor elk jaar dat u klant bent. En hoe langer u klant blijft, hoe hoger het aantal Air Miles per jaar wordt.

 

Ontvang Air Miles, Kortingen en Cadeautjes

 

Hoe werkt het?

Wanneer u mee doet aan Thuisvoordeel dan ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail. In deze email staan de drie extraatjes waaruit u kunt kiezen. Dit zijn of twee kleine cadeaus, of Air Miles. Zit er niks tussen de cadeaus? Dan kunt u er voor kiezen om extra Air Miles te sparen. Zit er wel een leuk cadeau voor u of een ander tussen? Dan kunt u aangeven welk cadeau u wilt ontvangen. Na het maken van uw keuze kunt u eenvoudig uw cadeau bestellen of verzilveren.

 

Exclusieve kortingen

Met Essent Thuisvoordeel profiteert u tevens van exclusieve kortingen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra korting ontvangen op een Philips Hue pakket. Met dit handige pakket regelt u uw verlichting voortaan vanaf uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u de speciale lampen in miljoenen verschillende kleuren laten verlichten. Deze korting is écht alleen geldig voor deelnemers van Thuisvoordeel.

 

Aanmelden voor Essent Thuisvoordeel

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van Essent Thuisvoordeel? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kan via de website van Essent. Hiervoor hoeft u alleen uw klantnummer in te voeren. Dit nummer kunt u terug vinden in alle e-mails die u van Essent ontvangt. Spaart u ook Air Miles? Dan kunt u ook direct uw Air Miles kaartnummer doorgeven. Klik op deze link om u aan te melden voor Thuisvoordeel!

 

Goed om te weten

  • Essent zal uw mailbox niet volgooien met berichten en acties. Over het algemeen krijgt u ongeveer 6 keer per jaar een mailing met een cadeau. Verder zitten er geen nadelen aan dit programma.
  • Al meer dan 240.000 klanten van Essent doen mee aan Thuisvoordeel.
  • Uw cadeautjes kunt u altijd eenvoudig afhalen of laten bezorgen.
  • Wilt u niet meer meedoen aan Essent Thuisvoordeel? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Onder aan elke mail van Essent vindt u een link om u uit te schrijven uit het Thuisvoordeel programma.
  • U kunt alleen mee doen aan Thuisvoordeel zo lang u klant blijft. Wanneer u overstapt dan zal u automatisch niet meer mee doen.
  • In onze ogen is Thuisvoordeel een leuke extra service, maar zeker geen reden om klant te worden of blijven. De service en jaarlijkse energiekosten zijn de belangrijkste factor om naar te kijken.

 

Essent Thuisvoordeel beoordelingen

2,0
2,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht100%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Niks ontvangen

januari 10, 2020

Geen Chocolade ontvangen. en geen reactie hierop.

Vandaar een tweede oproep.Waar blijft de beloofde chocolade en eventueel een uitleg waarom het niet door ons is ontvangen.We zijn inmiddels 4 weken verder.

Met vriendelijke gr.

Fam Weerstra

JFWeerstra

 

Ervaring met Essent Thuisvoordeel toevoegen

Zomaar iets cadeau doen, dat doen grote bedrijven eigenlijk nooit. Zou er een addertje onder het gras zitten bij de klantenprogramma? Wij denken van het. Essent wil meegaan met de strategie van Vattenfall die eerder een loyaliteitsprogramma starten. Heeft u ervaring met Thuisvoordeel? Laat deze dan hieronder achter. Zo kunnen andere mensen lezen of het de moeite is om zichzelf aan te melden.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 gedachten over “Profiteer ook mee van Essent Thuisvoordeel”

Inhoudsopgave