Endi Energie

Over

Opnieuw is er een nieuwe energieleverancier beschikbaar binnen de Nederlandse energiemarkt; Endi Energie. Endi Energie staat voor En(ergie) plus Di(chtbij). Met deze verborgen boodschap wil het bedrijf benadrukken dat het kiest voor een persoonlijke service en blijvend scherpe tarieven voor energie.

Wanneer u nu overstapt naar Endi Energie dan kunt u kiezen uit diverse voordelige energieproducten. Zo biedt de energieleverancier een energiecontract met de looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Bij geen van deze producten ontvangt u een korting, maar u ontvang wel de laagste tarieven. Hierdoor komt Endi Energie evengoed voordelig uit de bus.

Naast voordelige tarieven biedt Endi Energie diverse andere voordelen. Zo maakt Endi Energie geen winst op uw stroomverbruik. Hierdoor kunnen de energie-expert u onafhankelijk helpen bij het besparen van energie binnen uw woning. Ook biedt Endi Energie nieuwe en bestaande klanten hetzelfde scherpe aanbod. Hierdoor is overstappen in principe niet meer nodig. Gebruik nu onze vergelijker en check direct hoe voordelig u uit bent!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: Endi Energie
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier

Vergunninghouder Elektriciteit: Handelend onder leveringsvergunning van Kikker Energie B.V.
Vergunninghouder Gas: Handelend onder leveringsvergunning van Kikker Energie B.V.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Telefonisch.
Hoeveelheid: Onbekend.
Verlaging: Onbekend.
Verhoging: Onbekend.

Extra diensten

Online diensten

Mijn Endi.

Overige

Overige

Verdiend niet aan uw energieverbruik.

 

Endi Energie vergelijken

Het grootste deel van de Nederlanders kiest voor een andere energieleverancier aangezien ze hiermee kosten kunnen besparen. Prijs is voor Nederlanders over het algemeen belangrijk en binnen de energiemarkt is dit niet anders.

Wilt u weten wat u nu gaat betalen wanneer u kiest voor Endi Energie? Voer dan hieronder uw verbruiksgegevens in. Op basis van deze gegevens kunt u direct zien wat u gaat betalen met de diverse Endi producten. Ook kunt u Endi vergelijken met de tarieven van andere energieleveranciers. Zo ziet u direct of u goedkoop uit bent!

 

Waarom Endi Energie?

Kiezen voor Endi Energie kent diverse voordelen, maar prijs is eigenlijk wel de belangrijkste. Bij Endi Energie sponsort men geen voetbalclubs of raceteams. Ook maakt men geen reclame op tv. Daarnaast houdt Endi Energie ook niet van het geven van kortingen uit eigen zak. Hiermee zorgt Endi Energie voor structureel lage energietarieven, waardoor uw energierekening betaalbaar blijft.

Naast voordelig is Endi Energie ook nog eens servicegericht. Zo probeert Endi Energie altijd dicht bij de klant te staan en de lijnen kort te houden. Persoonlijk advies of afstand of op locatie is geen enkel probleem bij Endi Energie. Houdt het ook simpel en wordt klant bij Endi Energie!

Voordelen

Voordelen Endi Energie Blijvend scherpe tarieven.Voordelen Endi Energie Persoonlijke service.
Voordelen Endi Energie Verdiend niet aan uw energieverbruik.Voordelen Endi Energie Kies zelf uw looptijd.
Voordelen Endi Energie Uw overstap geregeld van A tot Z.Voordelen Endi Energie Geen kortingen uit eigen zak.
Voordelen Endi Energie Hoge terugleververgoeding.Voordelen Endi Energie Ook voor spoedaanvragen.

 

Energieproducten

Bij Endi Energie heeft u op dit moment de keuze uit diverse voordelige producten. Wel energieproduct wij u aanraden hangt voornamelijk af van uw voorkeuren. Bent u graag flexibel? Dan kunt u het beste kiezen voor een kortlopend energiecontract. Hierbij past het 1 Jaar Vast energieproduct.

Heeft u liever langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Dan is het wellicht logischer om uw tarieven voor 2 of 3 jaar vast te zetten. Zo hebt u extra zekerheid en minder gedoe.

Op basis van een gemiddeld energieverbruik hebben wij al berekent dat een kortlopend energiecontract goedkoper is. Zo is het 1 Jaar Vast contract ongeveer €10 goedkoper dan het 2 Jaar Vast contract en iets meer dan €25 goedkoper dan het 3 Jaar Vast contract. Hieruit blijkt dat extra zekerheid met een prijs komt.

Endi 1 Jaar Vast

Endi 2 Jaar Vast

Endi 3 Jaar Vast

Korte looptijd.Meer zekerheid.Drie jaar zekerheid.
Geen bonus uit eigen zak.Geen bonus uit eigen zak.Geen bonus uit eigen zak.
Vaste scherpe tarieven.Vaste scherpe tarieven.Vaste scherpe tarieven.
Gewone stroom en gas.Gewone stroom en gas.Gewone stroom en gas.

 

Klantenservice

Wanneer u een vraag over uw energie heeft dan wilt u natuurlijk snel geholpen worden. Bij Endi Energie kunt u op de website gebruik maken van de live chat. Door middel van de live chat kunt u rechtstreeks communiceren met een klantenservice medewerker. Op deze manier zijn de meeste problemen snel en vakkundig op te lossen.

Bellen is natuurlijk ook een mogelijkheid. De klantenservice van Endi Energie is te bereiken via het telefoonnummer 085 – 06 07 432. Bellen kan doordeweeks tussen 09:00 en 17:30. Daarnaast is Endi Energie ook in het weekend bereikbaar wat best uniek is voor een kleine energieleverancier. Op zaterdag kunt u bellen tussen 10:00 en 16:00 en op zondag tussen 12:00 en 16:00.

Een mailtje sturen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Stuur in dit geval uw vraag richting info@endienergie.nl.

 

Endi Energie staat altijd voor u klaar!

 

Endi Energie beoordelingen

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Happy days

februari 5, 2022

Ik ben blij met de overstap, heeft me aardig wat geld bespaard en is netjes en goed verlopen.

B Kruissen

 

Ervaring met Endi Energie toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier Endi Energie? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave