Qurrent

Over Qurrent

Qurrent is een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland. Waar dit uit blijkt? In het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere Greenpeace en de Consumentenbond ontvangt Qurrent de hoogste beoordeling, een 10! Naast duurzaam is Qurrent ook nog eens voordelig. Als 100% dochter van Stichting Doen streeft Qurrent namelijk niet naar een maximale winst. Om deze reden levert Qurrent dan ook groene energie tegen inkoopprijzen. Hierdoor verdiend Qurrent niet mee aan de energie die u verbruikt. Hierdoor is Qurrent volledig objectief en helpt het u graag met het verminderen van uw energieverbruik. Ook overstappen? Maak dan gebruik van de handige overstapservice van Qurrent. Hierdoor hoeft u zelf bijna niets te regelen. Lees hieronder meer of bekijk hier de website!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Holding: Qurrent.
Actief in: Nederland.
Markt: Zakelijk en particulier.
Medewerkers: 25.

Adres: Willem Fenengastraat 23
1096 BL Amsterdam

Vergunning voor: Elektriciteit en Gas.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee
Automatisch incasso: Ja
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €40,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefoon of e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Maximaal 100%

Extra diensten

Online diensten

Meterstanden doorgeven.
Verhuizing doorgeven.
Voorschot wijzigen.
Gegevens wijzigen.
Factuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Overig

Duurzaamheid: Zeer groen.
Soorten energie: 100% windenergie.
Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Qurrent?

QurrentVeel energieleveranciers verdienen geld aan de vaste vergoedingen die u betaald en óók nog eens aan uw energieverbruik. Bij deze energieleverancier doen ze dat anders. Bij Qurrent staat maximale winst niet bovenaan de prioriteitenlijst. Samen werkt u aan minder verbruik en een lagere energierekening. Tevens is dit een duurzame keuze. U ontvangt namelijk 100% duurzame Nederlandse windenergie en klimaat gecompenseerd gas. Overstappen is in 2 minuten geregeld. Benieuwd geworden? Sluit ook aan bij het snelgroeiende energiebedrijf van Nederland en profiteer van energie tegen inkoopprijzen! Bereken hier uw voordeel!

Voordelen

Voordelen Qurrent Kies voor 100% Nederlandse windenergie.Voordelen Qurrent Helpt u met besparen.
Voordelen Qurrent U ontvangt klimaatgecompenseerd gas.Voordelen Qurrent Energie tegen inkoopprijzen.
Voordelen Qurrent Een duurzame keuze en toch voordelig.Voordelen Qurrent Overstap geregeld in 2 minuten.
Voordelen Qurrent Klanten geven Qurrent een 8!Voordelen Qurrent Verlaag uw energierekening.

 

Zelf energie opwekken met Qurrent

Iedereen kan meehelpen aan een beter milieu. Vanaf nu kunt u eenvoudig uw eigen duurzame groene energie opwekken door een kleine investering in windenergie. Met Windtegoed van Qurrent heeft u uw eigen deeltje windmolen en volgt u uw opbrengsten eenvoudig via de app. Dus hoe meer wind, hoe lager uw energierekening! Op deze manier bespaart u eenvoudig 30% op uw jaarlijkse energierekening. Al vanaf €75,- doet u mee en wekt u ten minste 250 kWh stroom per jaar op. Meer weten over Windtegoed? Lees het op de website!

 

Andere voordelen Qurrent energie

Als klant van Qurrent heeft u altijd grip op uw energiekosten. U checkt eenvoudig uw verbruik via de laptop, uw tablet of smartphone. Zo weet u precies wat u verbruikt en waar kansen liggen om energie te besparen. De Qbox energiemonitor is gratis qbox-energiemonitor-qurrenten zelf eenvoudig te installeren. U betaalt alleen eenmalig een borg. Hebt u zonnepanelen? Dan volgt u met de Qbox Solar eenvoudig de real-time opbrengsten van uw zonnepanelen. Tevens worden uw zonnepanelen constant in de gaten gehouden, dit zodat ze maximaal rendement opleveren. Voor klanten kost deze uitbreiding eenmalig €39,00 in plaats van €75,00!

 

Overstappen naar energieleverancier Qurrent

Overstappen doet u in 2 minuten via de website van Qurrent. Na uw overstap op de website regelt Qurrent de rest, uw oude energiecontract wordt opgezegd en de levering van energie en gas gaat altijd door. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven en de rest wordt voor u gedaan. Profiteer nu ook van echte groene energie tegen inkoopprijzen of wek uw eigen energie op met Windtegoed! Lees meer op de website.

Energieleverancier Qurrent, al 3x op rij de groenste van Nederland!
Energieleverancier Qurrent, al 3x op rij de groenste van Nederland!

 

Energiepakkketten Qurrent

Bij Qurrent kunt u op dit moment kiezen voor een vaste energiecontract met een extra hoge korting. Maar wat u ook kiest. U ontvangt altijd de duurzaamste energie volgens de Consumentenbond. Met het eenjarige energiepakket profiteert u nu tijdelijk van een speciale korting van €75,00. En zet u uw tarieven voor drie jaar vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 korting! Daarnaast regelt Qurrent uw complete overstap en hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Bekijk hier de website en stap ook extra voordelig over!

1 Jaar Prijs Zeker

3 Jaar Prijs Zeker

Groenste volgens Consumentenbond.Groenste volgens Consumentenbond.
Met 1 jaar zekerheid.Met 3 jaar zekerheid.
Nu met €75,00 korting!Nu met €150,00 korting!

 

Tijdelijk €150,00 Korting bij Qurrent

Op dit moment hebben wij een speciale deal die u niet via de normale website van Qurrent kunt afsluiten. Met deze deal profiteert u van maar liefst €150,00 korting bij een driejarig energiepakket. Daarnaast profiteert u overigens van nog veel meer voordelen. Zo staan uw tarieven voor 36 maanden vast waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen! Kies ook voor 100% duurzame energie, €150,00 extra korting en grip op uw energiekosten met de Energiemonitor. Klik op deze link om de Qurrent website te bekijken! Klik hier om naar de website van Qurrent te gaan!

 

Qurrent opzeggen

Bent u klant bij Qurrent? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Kijk dan goed wat het handigste is voor uw situatie. Wilt u geen energie meer ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Qurrent. Dit kan door te bellen met 088 777 1222. Bent u niet tevreden met de prijs? Dan kunt u eventueel nog een ander aanbod aanvragen via deze telefoonlijn.

Wilt u wel nog energie ontvangen maar dan van een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf op te zeggen. Dit doet uw nieuwe energieleverancier namelijk! Wel zo handig.

 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij Qurrent? En bent u tevreden? Dan is het uiteraard mogelijk om uw contract te verlengen. Voor dat uw contract afloopt zal Qurrent u een nieuw aanbod doen. Dit aanbod kunt u vinden in de Mijn Energie omgeving. Binnen deze omgeving zal u dan ook te zien krijgen of hier eventueel nog een speciale actie aan verbonden is.

Ondanks dat verlengen prettig kan zijn raden wij altijd wel aan om het nieuwe aanbod met de huidige markt te vergelijken. Het is namelijk goed mogelijk dat u fors meer gaat betalen dan nodig is. Het slimste is om het nieuwe aanbod met uw huidige verbruik te vergelijken met andere energiepakketten. Wanneer het prijsverschil erg groot is kunt u wellicht beter overstappen of onderhandelen met Qurrent. Wellicht dat die nog iets aan de prijs kunnen doen!

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas. Na uw melding zal de netbeheerder onderzoek doen naar de oorzaak van uw storing.

 

Klantenservice Qurrent

Hebt u een vraag over bijvoorbeeld verlengen, uw contract of uw rekening? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Qurrent. De klantenservice is op diverse manieren te bereiken. Hieronder tonen wij de belangrijkste contactmogelijkheden.

Post- en bezoekadres: Willem Fenengastraat 17 1096 BL Amsterdam

Telefonisch: Bel naar 088 777 1200 voor direct contact. Dit kan op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 19:00. Op vrijdag is de klantenservice aanwezig van 08:30 tot 17:00. Op zaterdagen kunt u tevens bellen tussen 10:00 en 16:00.

Overige: Gebruik het contactformulier op de website of stel uw vraag via social media. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de Qurrent Community te raadplegen.

 

Klachten

Hebt u een klacht over de dienstverlening van Qurrent? Vul dan het klachtenformulier in op de website en kijk of jullie het probleem samen kunnen oplossen. Binnen enkele dagen zult u een bevestiging van uw klacht krijgen. En vaak krijgt u binnen 2 weken een passende oplossing voor uw klacht. Bent u dan nog net tevreden met de oplossing? Dan kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met de Geschillencommissie. Deze zal een bindend advies geven wanneer jullie er samen niet uitkomen.

 

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan kan uw energiecontract gewoon meeverhuizen. Het is dan wel zaak dat u tijdig het verhuisformulier via Mijn Energie in vult. Hiermee kunt u laten weten vanaf wanneer u stroom en of gas nodig heeft op uw nieuwe adres. Hierbij wordt aangeraden om dit minimaal één week voor de verhuizing te regelen. Daarnaast is het belangrijk om tijdig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan alles namelijk administratief goed afgehandeld worden.

 

Qurrent beoordelingen

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Eenvoudige overstap

Rated 5,0 out of 5
januari 20, 2024

Onlangs zonder problemen overgestapt naar Frank energie. Eenvoudige procedure en duidelijke communicatie. Handige app waarin je duidelijk kunt zien wat je verbruikt, en wat dit kost. Veel inzichtelijker als dit wordt het niet. In mijn ogen zijn dynamische energietarieven dé oplossing voor de huidige energiemarkt.

Max K.

Handige smartphone app

Rated 5,0 out of 5
februari 6, 2023

Sinds januari klant bij Frank Energie. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

– Handige app met overzicht van prijzen en verbruik per uur

– Duidelijke communicatie per email

– Scherpe tarieven

– Eerlijk voorschot

Nadelen

– Kan via de app nog niet goed vinden hoeveel stroom mijn zonnepanelen hebben opgewekt.

Koen

 

Ervaring met Qurrent toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier Qurrent? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter