Qurrent

Over Qurrent

Qurrent is een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland. Waar dit uit blijkt? In het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere Greenpeace en de Consumentenbond ontvangt Qurrent de hoogste beoordeling, een 10! Naast duurzaam is Qurrent ook nog eens voordelig. Als 100% dochter van Stichting Doen streeft Qurrent namelijk niet naar een maximale winst. Om deze reden levert Qurrent dan ook groene energie tegen inkoopprijzen. Hierdoor verdiend Qurrent niet mee aan de energie die u verbruikt. Hierdoor is Qurrent volledig objectief en helpt het u graag met het verminderen van uw energieverbruik. Ook overstappen? Maak dan gebruik van de handige overstapservice van Qurrent. Hierdoor hoeft u zelf bijna niets te regelen. Lees hieronder meer of bekijk hier de website!

Tip: Gebruik deze link en profiteer tijdelijk van €150,00 korting bij Qurrent!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Holding: Qurrent.
Actief in: Nederland.
Markt: Zakelijk en particulier.
Medewerkers: 25.

Adres: Willem Fenengastraat 23
1096 BL Amsterdam

Vergunning voor: Elektriciteit en Gas.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen

Beoordelingen Qurrent

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Qurrent
Average rating:  
 5 reviews
 by Geverifieerde gebruiker

Makkelijk overstappen en goede service maar dat alles heeft wel een prijskaartje, zie mijn voorgaande beoordeling.
Coen, ik ben benieuwd of je mijn voorgaande beoordeling gaat plaatsen.
Eens zien of je echt onafhankelijk bent.

Hi Somai,Wij plaatsen alle reacties, ook negatieve. Jammer dat jij een slechte ervaring hebt met de prijzen van Qurrent. Dat het vastrecht hoger ligt klopt, hierdoor zou je wel kunnen profiteren van lagere energietarieven. Misschien dat het voor jouw verbruik gewoon niet voordelig is, dat kan.Veel succes met het vinden van een andere energieleverancier,Met vriendelijke groet,Koen Goedkope Energie en Gas.nl

 by Geverifieerde gebruiker

Let op mensen, Qurrent is niet zo goedkoop als dat het lijkt. Ik spreek uit ervaring, ik ben juli 2014 klant geworden. Ze hanteren wel lage inkooptarieven maar er komen 2 opslagen bij die je bij anderen niet hebt en waardoor je echt te veel betaalt. En dan heb ik het niet over belastingen/netwerkkosten. Zelfs met de huidige cashback van 55,= kom je een stuk duurder uit dan bij concurrenten zoals Budgetenergie en NLE. Daarnaast is het vastrechtkosten de hoogste op de markt (6,05 per produkt per maand). Ik heb een cashback van 120,= en die krijg ik alleen als ik klant blijf tot juli 2015. Maar het loont zelfs om die cashback te laten gaan en nu over te stappen. Dus die 120,= verdien ik al terug tot juli 2015, dat moet toch genoeg zeggen denk ik. Mijn verhaal geldt zowel voor de variabele kwartaaltarieven als voor 1 jaar vast.

 by Geverifieerde gebruiker

Ik ben zeer tevreden over Qurrent Energie! De service is erg goed te noemen. De overstap was snel voor elkaar en de medewerker van de klantenservice stond mij goed te woord.
Voelt toch goed om groene energie te gebruiken.

Goed om te horen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

 by Geverifieerde gebruiker

Tot nu toe alles probleemloos verlopen en scherpe tarieven. (nu 1 maand klant)

 by Geverifieerde gebruiker

Overstappen ging eenvoudig, geen klachten. En extra korting is altijd mooi meegenomen. Ben zeker goedkoper uit!

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Nee
Automatisch incasso: Ja
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €40,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefoon of e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Maximaal 100%

Extra diensten

Online diensten

Meterstanden doorgeven.
Verhuizing doorgeven.
Voorschot wijzigen.
Gegevens wijzigen.
Factuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Overig

Duurzaamheid: Zeer groen.
Soorten energie: 100% windenergie.
Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Direct naar;

 

Ontvang €150,00 Korting bij Qurrent

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van €150,00 extra korting. Naast deze scherpe korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor groene stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende uw contractduur geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Kies ook voor de groenste energieleverancier van Nederland en pak deze extra korting. Wanneer u zich vandaag aanmeld dan regelt Qurrent uw complete overstap. Meer weten of direct aanmelden? Check dan de website van Qurrent!

€150,00 Korting bij Qurrent

 

Waarom kiezen voor Qurrent?

QurrentVeel energieleveranciers verdienen geld aan de vaste vergoedingen die u betaald en óók nog eens aan uw energieverbruik. Bij deze energieleverancier doen ze dat anders. Bij Qurrent staat maximale winst niet bovenaan de prioriteitenlijst. Samen werkt u aan minder verbruik en een lagere energierekening. Tevens is dit een duurzame keuze. U ontvangt namelijk 100% duurzame Nederlandse windenergie en klimaat gecompenseerd gas. Overstappen is in 2 minuten geregeld. Benieuwd geworden? Sluit ook aan bij het snelgroeiende energiebedrijf van Nederland en profiteer van energie tegen inkoopprijzen! Bereken hier uw voordeel!

 

Voordelen

Voordelen Qurrent Kies voor 100% Nederlandse windenergie.Voordelen Qurrent Helpt u met besparen.
Voordelen Qurrent U ontvangt klimaatgecompenseerd gas.Voordelen Qurrent Energie tegen inkoopprijzen.
Voordelen Qurrent Een duurzame keuze en toch voordelig.Voordelen Qurrent Overstap geregeld in 2 minuten.
Voordelen Qurrent Klanten geven Qurrent een 8!Voordelen Qurrent Verlaag uw energierekening.

 

Zelf energie opwekken met Qurrent

Iedereen kan meehelpen aan een beter milieu. Vanaf nu kunt u eenvoudig uw eigen duurzame groene energie opwekken door een kleine investering in windenergie. Met Windtegoed van Qurrent heeft u uw eigen deeltje windmolen en volgt u uw opbrengsten eenvoudig via de app. Dus hoe meer wind, hoe lager uw energierekening! Op deze manier bespaart u eenvoudig 30% op uw jaarlijkse energierekening. Al vanaf €75,- doet u mee en wekt u ten minste 250 kWh stroom per jaar op. Meer weten over Windtegoed? Lees het op de website!

 

Andere voordelen Qurrent energie

Als klant van Qurrent heeft u altijd grip op uw energiekosten. U checkt eenvoudig uw verbruik via de laptop, uw tablet of smartphone. Zo weet u precies wat u verbruikt en waar kansen liggen om energie te besparen. De Qbox energiemonitor is gratis qbox-energiemonitor-qurrenten zelf eenvoudig te installeren. U betaalt alleen eenmalig een borg. Hebt u zonnepanelen? Dan volgt u met de Qbox Solar eenvoudig de real-time opbrengsten van uw zonnepanelen. Tevens worden uw zonnepanelen constant in de gaten gehouden, dit zodat ze maximaal rendement opleveren. Voor klanten kost deze uitbreiding eenmalig €39,00 in plaats van €75,00!

 

Overstappen naar energieleverancier Qurrent

Overstappen doet u in 2 minuten via de website van Qurrent. Na uw overstap op de website regelt Qurrent de rest, uw oude energiecontract wordt opgezegd en de levering van energie en gas gaat altijd door. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven en de rest wordt voor u gedaan. Profiteer nu ook van echte groene energie tegen inkoopprijzen of wek uw eigen energie op met Windtegoed! Lees meer op de website.

Energieleverancier Qurrent, al 3x op rij de groenste van Nederland!
Energieleverancier Qurrent, al 3x op rij de groenste van Nederland!

 

Energiepakkketten Qurrent

Bij Qurrent kunt u op dit moment kiezen voor een vaste energiecontract met een extra hoge korting. Maar wat u ook kiest. U ontvangt altijd de duurzaamste energie volgens de Consumentenbond. Met het eenjarige energiepakket profiteert u nu tijdelijk van een speciale korting van €75,00. En zet u uw tarieven voor drie jaar vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 korting! Daarnaast regelt Qurrent uw complete overstap en hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Bekijk hier de website en stap ook extra voordelig over!

1 Jaar Prijs Zeker

3 Jaar Prijs Zeker

Groenste volgens Consumentenbond.Groenste volgens Consumentenbond.
Met 1 jaar zekerheid.Met 3 jaar zekerheid.
Nu met €75,00 korting!Nu met €150,00 korting!

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Ik ben heel eenvoudig en snel overgestapt op de groene energie van Qurrent. Geweldig geholpen door de superaardige klantenservice. Direct aan de telefoon, zonder gedoe. Binnenkort ga ik zeker gebruik maken van het windtegoed. Echt een aanrader

E. Goemans

Veruit het meest duurzaam zijn Windunie, Huismerk Energie, Raedthuys en Qurrent. Deze kleinere scoren bijna allemaal een 10 op de ranglijst. Goede reden om voor een van deze leveranciers te kiezen!

Duurzame Dennis

Tijdelijk €150,00 Korting bij Qurrent

Op dit moment hebben wij een speciale deal die u niet via de normale website van Qurrent kunt afsluiten. Met deze deal profiteert u van maar liefst €150,00 korting bij een driejarig energiepakket. Daarnaast profiteert u overigens van nog veel meer voordelen. Zo staan uw tarieven voor 36 maanden vast waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen! Kies ook voor 100% duurzame energie, €150,00 extra korting en grip op uw energiekosten met de Energiemonitor. Klik op deze link om de Qurrent website te bekijken! Klik hier om naar de website van Qurrent te gaan!

 

Qurrent opzeggen

Bent u klant bij Qurrent? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Kijk dan goed wat het handigste is voor uw situatie. Wilt u geen energie meer ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Qurrent. Dit kan door te bellen met 088 777 1222. Bent u niet tevreden met de prijs? Dan kunt u eventueel nog een ander aanbod aanvragen via deze telefoonlijn.

Wilt u wel nog energie ontvangen maar dan van een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf op te zeggen. Dit doet uw nieuwe energieleverancier namelijk! Wel zo handig.

 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij Qurrent? En bent u tevreden? Dan is het uiteraard mogelijk om uw contract te verlengen. Voor dat uw contract afloopt zal Qurrent u een nieuw aanbod doen. Dit aanbod kunt u vinden in de Mijn Energie omgeving. Binnen deze omgeving zal u dan ook te zien krijgen of hier eventueel nog een speciale actie aan verbonden is.

Ondanks dat verlengen prettig kan zijn raden wij altijd wel aan om het nieuwe aanbod met de huidige markt te vergelijken. Het is namelijk goed mogelijk dat u fors meer gaat betalen dan nodig is. Het slimste is om het nieuwe aanbod met uw huidige verbruik te vergelijken met andere energiepakketten. Wanneer het prijsverschil erg groot is kunt u wellicht beter overstappen of onderhandelen met Qurrent. Wellicht dat die nog iets aan de prijs kunnen doen!

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Geef deze dan door via het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas. Na uw melding zal de netbeheerder onderzoek doen naar de oorzaak van uw storing.

 

Klantenservice Qurrent

Hebt u een vraag over bijvoorbeeld verlengen, uw contract of uw rekening? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Qurrent. De klantenservice is op diverse manieren te bereiken. Hieronder tonen wij de belangrijkste contactmogelijkheden.

Post- en bezoekadres: Willem Fenengastraat 17 1096 BL Amsterdam

Telefonisch: Bel naar 088 777 1200 voor direct contact. Dit kan op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 19:00. Op vrijdag is de klantenservice aanwezig van 08:30 tot 17:00. Op zaterdagen kunt u tevens bellen tussen 10:00 en 16:00.

Overige: Gebruik het contactformulier op de website of stel uw vraag via social media. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de Qurrent Community te raadplegen.

 

Klachten

Hebt u een klacht over de dienstverlening van Qurrent? Vul dan het klachtenformulier in op de website en kijk of jullie het probleem samen kunnen oplossen. Binnen enkele dagen zult u een bevestiging van uw klacht krijgen. En vaak krijgt u binnen 2 weken een passende oplossing voor uw klacht. Bent u dan nog net tevreden met de oplossing? Dan kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met de Geschillencommissie. Deze zal een bindend advies geven wanneer jullie er samen niet uitkomen.

 

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan kan uw energiecontract gewoon meeverhuizen. Het is dan wel zaak dat u tijdig het verhuisformulier via Mijn Energie in vult. Hiermee kunt u laten weten vanaf wanneer u stroom en of gas nodig heeft op uw nieuwe adres. Hierbij wordt aangeraden om dit minimaal één week voor de verhuizing te regelen. Daarnaast is het belangrijk om tijdig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan alles namelijk administratief goed afgehandeld worden.

 

Qurrent vergelijken

Qurrent is een van de duurzaamste energieleverancier van Nederland. Maar hoe scoren zij op prijs? Dat kunt u hieronder checken! Voer uw verbruik in en kijk direct wat u bij deze energieleverancier gaat betalen. Daarnaast ziet u ook de energiepakketten van andere energieleveranciers. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Ervaring met energieleverancier Qurrent

Heeft u ervaring met energieleverancier Qurrent? Laat hem dan hieronder achter. Positief of negatief, het maakt niet uit. Stuur nu uw review in en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!