Welkom Energie


Sinds een korte periode is er weer een nieuw merk op de Nederlandse energiemarkt beschikbaar; Welkom Energie. Het doel van Welkom Energie is om op een sociaal verantwoorde manier 100% groene energie op de markt te brengen. Daarom is de energie standaard groen, en ook het gas standaard duurzaam. Daarnaast richt Welkom Energie zich op het aangaan van sociale verbindingen door het sponsoren van projecten en activiteiten die zich hierop richten. Welkom Energie heeft sinds 12 februari 2019 een vergunning van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om stroom en gas te leveren aan kleinverbruikers. Wanneer u op dit moment overstapt naar Welkom dan kunt u profiteren van zeer scherpe tarieven, en een flinke cashback. Benieuwd wat u gaat betalen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker!

Tip: Stap nu over en profiteer van een cashback die oploopt tot maar liefst €190,00! Klik hier om direct uw voorschot te berekenen!

Bedrijfsgegevens

Naam: Welkom Energie
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier

Adres: P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.

Betalingsgegevens

Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Telefonisch.
Hoeveelheid: Onbekend.
Verlaging: Onbekend.
Verhoging: Onbekend.

Online diensten

Nog geen online portal beschikbaar.

Overige

Duurzaamheid: 100% groene stroom en gas
Sociaal oogmerk

Downloads
Algemene voorwaarden
Actievoorwaarden

 

Direct naar;

 

Welkom Energie vergelijken

Ook profiteren van scherpe tarieven voor 100% duurzame stroom en gas? Kies dan voor Welkom Energie! Door middel van onze vergelijker kunt u eenvoudig Welkom Energie vergelijken met het overige aanbod in de markt. Zo ziet u direct of u voordelig uit bent, of beter voor een andere deal kunt kiezen.

 

Waarom Welkom Energie?

Momenteel is er al een breed scala aan energieleveranciers binnen de markt beschikbaar. Dus waarom is men Welkom Energie gestart? De reden voor de start van deze nieuwe energieleverancier is dat men het net even anders wil aanpakken. Zo is stroom en gas altijd zo duurzaam mogelijk. Dit betekent dat u standaard 100% groene stroom ontvangt. Daarnaast ontvangen klanten ook standaard CO2-gecompenseerd aardgas. Dit is de groene variant van gas die uw uitstoot compenseert door een klein deel van de kosten te investeren in duurzame energieprojecten. Een andere leuk aspect aan Welkom Energie is dat men maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. Dit betekent dat men ook goed kijkt wat men terug kan doen voor de samenleving. Een leuk voorbeeld hiervan behandel ik hieronder.

Voordelen

 
Voordelen Welkom Energie Kies voor scherpe tarieven.Voordelen Welkom Energie Kies voor een sociale energieleverancier.
Voordelen Welkom Energie Standaard 100% duurzaam.Voordelen Welkom Energie Kies voor een sociale energieleverancier.
Voordelen Welkom Energie Eenvoudig online overstappen.Voordelen Welkom Energie Altijd 14 dagen bedenktijd.
Voordelen Welkom Energie Hoge cashback beschikbaar.Voordelen Welkom Energie Vergunning van ACM.

 

Gratis energie voor 5 gezinnen

Als energieleverancier wil Welkom Energie sociaal verantwoord opereren binnen de Nederlandse energiemarkt. Dat betekent dat men niet alleen stroom en gas levert, maar ook een steentje probeert bij te dragen op andere vlakken. Een leuk initiatief dat de energieleverancier onlangs presenteerde was het aanbieden van gratis energie voor 5 gezinnen. Hierbij zoekt men naar gezinnen die de afgelopen tijd tegenslagen hebben gehad, en wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Kent u zo’n gezin? Dan kunt u deze momenteel aanmelden via de website van Welkom Energie. Wanneer uw aanmelding geselecteerd wordt zal men profiteren van gratis stroom en gas.  Wel zal men de netbeheerkosten en belastingen zelf moeten betalen. Maar dit komt neer op ongeveer 40% van de reguliere energierekening.

 

Welkom Energie helpt!

 

Profiteer ook van €190,00 korting!

Overstappers die nu kiezen voor een eenjarige overeenkomst van Welkom Energie die profiteren van een welkomstkorting van €190,00. Deze eenmalig korting wordt aan het einde van het jaar verrekend waardoor deze rekening extra laag uitvalt. Mede door deze welkomstkorting en de scherpe tarieven is Welkom Energie momenteel een van de voordeligste energie aanbiedingen in onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in check direct wat u per maand gaat betalen!

Liever langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Dan kunt u ook kiezen voor een driejarige overeenkomst. Met deze overeenkomst profiteert u drie jaar lang van dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast ontvangt u een korting van maar liefst €360,00. Hierdoor bent u elk jaar omgerekend €120,00 goedkoper uit!

 

Overstappen naar Welkom Energie

Wilt u ook graag kiezen voor een sociale en duurzame energieleverancier? Maak dan vandaag nog de overstap naar Welkom Energie. Dit is heel eenvoudig, en kost u slecht enkele minuten van uw tijd. Klik om te beginnen op deze link om onze energievergelijker te raadplegen. Voer hier uw woon- en verbruiksgegevens in. Kies vervolgens voor ‘’Energievergelijking personaliseren’’. Wanneer u wilt kunt u ook nog filteren op basis van bijvoorbeeld contractduur en duurzaamheid. Ook kunt u aangeven welke energieleveranciers vergeleken moeten worden. Bijvoorbeeld Welkom Energie tegenover Nuon.

Nadat u alles aangeven heeft ziet u vanzelf welke energieleverancier het goedkoopste is. Momenteel biedt Welkom Energie een flinke korting en daarom zal deze vaak in de top 3 belanden. Wanneer u voor dit aanbod wil kiezen dan kunt u klikken op ‘’Aanvragen’’.

Als laatst hoeft u enkel nog wat persoonlijke gegevens in te voeren om uw aanvraag af te ronden. Hierbij raden wij u aan om nogmaals het aanbod te controleren, en te zorgen dat al uw gegevens kloppen. Wanneer alles in orde is kunt u klikken op ‘’Aanvraag afronden’’ om uw aanmelding in te sturen. Hierna ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Wanneer u deze hebt ontvangen gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Tijdens uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

 

Energiepakketten Welkom Energie

Bij Welkom Energie heeft u momenteel de keuze uit drie verschillende energiepakketten. Wanneer u energie wil afnemen tegen een vaste prijs dan kunt u kiezen voor een overeenkomst met een looptijd van 1 of 3 jaar. Als u voor de looptijd van 1 jaar kiest dan ontvangt u standaard groene energie en €190,00 korting. En wanneer u voor 3 jaar kiest dan ontvangt u 100% duurzame energie en zelfs €360,00 korting. Hebt u liever alle vrijheid? Kies dan voor de flexibele overeenkomst. Deze overeenkomst biedt geen korting, maar is wel maandelijks opzegbaar. Hierdoor hebt u de vrijheid om te gaan wanneer u dat wil!

1 Jaar Welkom

3 Jaar Welkom

Flexibel

Vaste prijs voor 1 jaar!Vaste prijs voor 3 jaar!Actuele prijs voor energie!
Ontvang €190,00 korting.Ontvang €360,00 korting.Altijd opzegbaar.
Altijd 100% groene energie.Altijd 100% groene energie.Altijd 100% groene energie.

Achtergrond

Welkom Energie is een nieuwe energieleverancier die is gelanceerd door ondernemer Jaap Bakker. Deze ondernemer heeft een lange geschiedenis binnen de energiebranche bij onder andere Energieflex, Zonland en Brancheorganisatie VOEG (VrijhandelsOrganisatie voor Elektriciteit en Gas). Samen met diverse investeerders heeft Bakker voldoende middelen verzamelt om deze nieuwe energieleverancier te starten. Aangezien de hoogte qua regelgeving zeer veeleisend is zal de operatie van Welkom Energie uitbesteed worden aan ServiceHouse B.V. (een participatie van de PON-groep). Bakker wil Welkom Energie laten uitgroeien tot een succes door het focussen op de volgende factoren;

  • Excellente operationele performance; Hoge klanttevredenheid en servicegraad;
  • Sociaal aspect, iedereen is welkom!
  • Duurzaamheid; Altijd groene energie.
  • Samenwerkingen met andere partijen waaronder Senicom.

 

Hoe duurzaam is Welkom Energie?

Steeds meer mensen kiezen best voor een duurzame energieleverancier, en daarom is het belangrijk om uit te zoeken hoe groen Welkom Energie nou precies is. Wanneer we kijken naar het stroom aanbod dan is dit altijd 100% groen. Het grootste deel van deze energie is opgewekt door middel van windmolens. Hierbij staat niet dat het in Nederland is opgewekt, dus hierbij kunnen we er van uit gaan dat het om groene stroom uit Europa gaat. Op deze website van Welkom Energie is ook te lezen dat stroom verduurzaamt wordt door het inkopen van GvO’s Europese Wind. Hiermee draagt uw stroomverbruik niet bij aan de energietransitie in Nederland.

Wanneer u ook gas afneemt bij Welkom Energie dan ontvangt u CO2-gecompenseerd aardgas. Dit betekent dat de uitstoot die uw gasverbruik oplevert gecompenseerd wordt door een kleine bijdrage aan duurzame energieprojecten. Hierdoor is uw gasverbruik onder de streep CO2-neutraal.

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Maak hier dan melding van! Hebt u geen stroom thuis? Of wordt uw water niet warm omdat u geen gas heeft? Meldt dan uw storing op het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.

 

Annuleren

U kunt Welkom Energie nog annuleren binnen de 14 dagen bedenktijd die u krijgt na uw aanmelding. Dit kan gratis, en zonder opgaaf van reden. Wanneer u uw aanmelding wilt annuleren dan raden wij u aan te bellen met de klantenservice. Zo weet u zeker dat uw annulering goed is doorgekomen. Daarnaast kunt u de aanmelding ook nog per mail bevestigen. Zo heeft u het tevens zwart of wit!

 

Klantenservice

Wanneer u een vraag of probleem hebt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Welkom Energie. Dit kunt u onder andere doen door een bericht via de website van Welkom Energie te versturen. In dit geval zal u binnen 3 werkdagen een reactie ontvangen. U kunt ook direct uw bericht versturen naar welkom@welkom-energie.nl.

U kunt er ook voor kiezen om direct contact op te nemen door te bellen. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen met 088 888 0400 (gebruikelijke belkosten). De klantenservice van Welkom Energie is beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen. In het weekend bellen is momenteel niet mogelijk.

Overigens gegevens

Welkom Energie BV
PJ Oudweg 4
1314 CH Almere

Kvk 73147818
BTW NL859373988B01

 

Verhuizen

Een verhuizing is een spannende periode, en daarom wil u geen onverwachte verrassingen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u uw verhuizing tijdig doorgeeft bij Welkom Energie. In dit geval kan uw energiecontract namelijk gewoon meeverhuizen naar uw nieuwe adres. In de meeste gevallen is het zeker aan te raden uw verhuizing minimaal 2 weken van de voren door te geven.

In het geval van een verhuizing is de kans overigens groot dat uw energieverbruik veranderd. En dit kan een flink effect hebben op uw energierekening. Om deze reden is het wellicht verstandiger om uw voorschot te verhogen. Zo voorkomt u dat u aan het einde van het jaar flink bij moet betalen.

Daarnaast is een verhuizing overigens ook een mooi moment om de markt opnieuw te vergelijken. Aangezien uw energieverbruik zal veranderen is de kans namelijk groot dat u ergens anders voordeliger uit bent!

 

Welkom Energie opzeggen

Bent u klant bij Welkom Energie en wilt u uw overeenkomst opzeggen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor kunt u bellen naar 088 888 0400. U kunt uw opzegging ook per mail versturen naar welkom@welkom-enegie.nl. Wanneer de looptijd van uw contract nog niet is verstreken dan rekent Welkom Energie mogelijk een opzegvergoeding.

Wilt u energie afnemen bij een andere energieleverancier? Dan hoeft u in principe uw eigen overeenkomst niet op te zeggen. Wanneer u zich aanmeld bij een andere energieleverancier dan zal deze zorgen dat uw overeenkomst wordt opgezegd. Wel zo eenvoudig!

 

Ervaringen met Welkom Energie

Bent u klant bij Welkom Energie? Of klant geweest bij Nuon? Laat dan ook uw ervaring achter op onze website. Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energie aanbieders. Klik nu op onderstaande button en laat uw ervaring achter. Positief of negatief, alle reviews worden toegelaten.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Welkom Energie
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
door Simone van de B. over Welkom Energie

correcte afhandeling. goeie prijs. goed verhaal en mooie missie!

door Dave over Welkom Energie

Vlotte overstap. Mooie korting. Ben dit jaar weer een stuk voordeliger uit!