HVC KringloopEnergie

Over

Sinds begin maart 2016 is HVC gestart met de verkoop van KringloopEnergie. HVC is het grootste niet-commerciële afval-, grondstoffen- en energiebedrijf in Nederland. Door middel van HVC KringloopEnergie is het nu voor iedereen mogelijk om te profiteren van duurzame energie uit biomassa, afval, wind en zon. KringloopEnergie levert energie die afkomstig is uit consumenten hun eigen grijze bak, aangevuld met duurzame energie uit overige hernieuwbare bronnen. Met KringloopEnergie wil HVC de cirkel rondmaken en schone energie op een transparante en eerlijke manier teruggeven aan de Nederlandse consument.

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: HVC KringloopEnergie
Actief in: Nederland
Markt: Particulier en Zakelijk (Max 15.000 kWh elektriciteit en 10.000 m3 gas)

Adres: Postbus 9199
1800 GD Alkmaar

Contactgegevens

Mail: klantenservice@kringloopenergie.nl
Telefoon: 088-6464100

Bereikbaarheid

Elke maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag is de klantenservice gesloten. Direct contact? Probeer dan Twitter of Facebook.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Is mogelijk.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Gratis
Kosten verhuizing: Gratis

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja (Via MijnKringloopEnergie)
Methode: Online mogelijk
Hoeveelheid: Max. 1 x per jaar
Verlaging: Maximaal 20%
Verhoging: Onbeperkt mogelijk

Overige

Overige

Duurzaamheid: Erg duurzaam.

Downloads

Algemene voorwaarden.

HVC KringloopEnergie vergelijken

Wilt u de prijzen van HVC KringloopEnergie vergelijken met die van andere energieleveranciers? Of wilt u de energiepakketten van de HVC Groep onderling vergelijken? Dat kan met onze handige energievergelijker. Voer hieronder uw energieverbruik in en check direct welk energiepakket het meest voordelig is!

 

Waarom kiezen voor HVC KringloopEnergie?

HVC KringloopEnergieAfval bestaat niet! Help ook met het omzetten van waardevolle grondstoffen naar duurzame energie. HVC heeft geen winstoogmerk en is gericht op de circulaire economie. Een economie waarbij hergebruik van afval, energiebesparing en duurzame energiebronnen hoge prioriteit hebben. Het kiezen voor KringloopEnergie van HVC kent meerdere voordelen. Zo ontvangt u stroom en gas tegen inkoopprijzen, waardoor u profiteert van de laagste tarieven in de energiemarkt. Daarnaast dalen uw vaste energiekosten (leveringskosten) naarmate u langer klant blijft. Loyale klanten profiteren dus van extra voordeel! Wanneer u kiest voor HVC KringloopEnergie dan kiest u dus voor duurzaamheid, en voordeel! Meer weten? Bekijk dan de website van HVC KringloopEnergie.

Voordelen

Voordelen HVC KringloopEnergie Ontvang energie tegen inkoopprijzen.Voordelen HVC KringloopEnergie Kies voor een duurzamere toekomst.
Voordelen HVC KringloopEnergie Overstappen is altijd snel geregeld.Voordelen HVC KringloopEnergie U hoeft nooit meer over te stappen.
Voordelen HVC KringloopEnergie Loyale klanten zijn voordeliger uit.Voordelen HVC KringloopEnergie Eenvoudig online energiezaken regelen.
Voordelen HVC KringloopEnergie Energie uit uw eigen grijze bak.Voordelen HVC KringloopEnergie U bent altijd 100% stroomzeker!

HVC KringloopEnergie, Energie tegen inkoopprijzen

 

Overstappen naar HVC KringloopEnergie

Wilt u ook kiezen voor een duurzame toekomst waarbij hergebruik en recycling hoge prioriteit heeft? En ook nog een stroom en gas ontvangen tegen de laagste tarieven binnen de energiemarkt? Dan zit u bij HVC KringloopEnergie goed! En overstappen? Dat is zo geregeld! Via de website van HVC KringloopEnergie kunt u eenvoudig uw maandbedrag berekenen door enkele gegevens in te vullen. Bevalt het aanbod u? Dan kunt u zich eenvoudig online aanmelden. Na uw aanmelding gaan altijd 14 dagen bedenktijd in waarin u nog kosteloos kunt annuleren. Is uw bedenktijd om? Dan wordt uw overstap in gang gezet. Medewerkers van HVC KringloopEnergie zullen zorgen dat uw eventuele oude energiecontract wordt opgezegd en dat uw nieuwe aansluiting tijdig klaar is. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Ga dan naar de website van HVC!

 

Energiepakketten HVC KringloopEnergie

Benieuwd uit welke energiepakketten u kunt kiezen? Dat kunnen wij u vertellen. Op dit moment kunt u kiezen voor een variabel energiecontract of een vast energiecontract. Wanneer u kiest voor het variabele energiepakket dan worden uw tarieven om de 6 maanden bijgewerkt. U betaalt dus altijd een actueel tarief. Zet u uw tarieven liever voor langere tijd vast? Kies dan voor 1 Jaar Vast of 3 Jaar Vast. Op deze manier bent u 1 of 3 jaar lang verzekerd van dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten, vergelijken of uw maandtermijn berekenen? Ga dan direct naar de website van HVC KringloopEnergie!

Variabel

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabele tarieven.Vaste tarieven.Vaste tarieven.
Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.
Maandelijks opzegbaar.Eenvoudig overstappen.Eenvoudig overstappen.

Energie uit uw eigen restafval

De HVC Groep verwerkt op dit moment afval van 46 gemeenten en 6 waterschappen. Het bedrijf zamelt dit afval in, sorteert het, recyclet het en verwerkt het. Hiermee zet het bedrijf zich in om zo veel mogelijk herbruikbare materialen uit afval te halen. Daarnaast zet het bedrijf ook nutteloos restafval om tot duurzame energie. Meer weten over de werkzaamheden van de HVC Groep? Ga dan naar HVCgroep.nl

 

HVC KringloopEnergie

 

HVC KringloopEnergie opzeggen

Bent u klant bij HVC? Maar wilt u uw contract graag opzeggen? Kies er dan voor om dit zelf te doen of te laten doen. Gaat u overstappen? Dan zorgt uw nieuwe energieleverancier dan u contract wordt opgezegd. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen of emigreren. Dan moet u zelf uw contract opzeggen. Neem in dit geval contact op met de klantenservice. Dit kan door te mailen naar klantenservice@kringloopenergie.nl of door te bellen met 088-6464100. HVC is op werkdagen tot 17:00 bereikbaar.

Let op; Opzeggen is gratis, tenzij u nog een lopend contract heeft. Dan zult u rekening moeten houden met een opzegvergoeding!

 

HVC KringloopEnergie beoordelingen

1,0
1,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk100%

Laatste beoordelingen

Slechte service!

februari 6, 2023

Zojuist heb ik contact opgenomen met HVC Kringloop energie omdat ik ineens een heel hoog verbruik heb, terwijl ik in die maand op vakantie ben geweest en er niks is veranderd in huis wat extra energie kan kosten. Ik kreeg ene Liza aan de telefoon. Tijdens het telefoongesprek wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd. Ze geven aan dat ze geen rapport kunnen toelichten en verwijzen mij naar de netwerkbeheerder. Vanuit de netwerkbeheerder krijg ik de terugkoppeling dat de energieleverancier wel degelijk deze informatie moet aanleveren. Voor mijn bevoel word ik belazerd en houden ze informatie voor mij achter. Wat een slechte service!!

Janneke

Geen kwaliteit

november 14, 2019

Klachten worden niet serieus genomen, bij ophalen wordt geen kwaliteit geleverd, vuilresten en omgevallen bakken, openstaande bakken, beschadigde bakken, niet geleegde bakken.

De ophalers zijn chagrijnige tirannetjes met een haastcomplex.

Arend Nijssen

Onbetrouwbaar

juli 14, 2019

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Komen afspraken niet na en staan je keihard voor te liegen. Ongelofelijk dat dit soort maffia bedrijven mogen bestaan in Nederland.

Mario

Komt afspraken niet na

juni 22, 2019

komt afspraken niet na. de datum die afgesproken is wijken ze vanaf en dan mogen ze van geluk spreken dat er iemand thuis is. komen eerder en halen de container op die niet goed is en na een week nog geen nieuwe terug. echt schandalig voor woorden.

appi

 

Ervaring met HVC KringloopEnergie toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier HVC KringloopEnergie? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave