HVC KringloopEnergie


HVC KringloopEnergie
3.3 op basis van 19 stemmen
Sinds begin maart 2016 is HVC gestart met de verkoop van KringloopEnergie. HVC is het grootste niet-commerciële afval-, grondstoffen- en energiebedrijf in Nederland. Door middel van HVC KringloopEnergie is het nu voor iedereen mogelijk om te profiteren van duurzame energie uit biomassa, afval, wind en zon. KringloopEnergie levert energie die afkomstig is uit consumenten hun eigen grijze bak, aangevuld met duurzame energie uit overige hernieuwbare bronnen. Met KringloopEnergie wil HVC de cirkel rondmaken en schone energie op een transparante en eerlijke manier teruggeven aan de Nederlandse consument.

Bedrijfsgegevens

Naam: HVC KringloopEnergie
Actief in: Nederland
Markt: Particulier en Zakelijk (Max 15.000 kWh elektriciteit en 10.000 m3 gas)

Adres: Postbus 9199
1800 GD Alkmaar

Contactgegevens

Mail: klantenservice@kringloopenergie.nl
Telefoon: 088-6464100

Bereikbaarheid

Elke maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Zaterdag en zondag is de klantenservice gesloten. Direct contact? Probeer dan Twitter of Facebook.

Beoordelingen

Bekijk hieronder de ervaringen en beoordelingen van andere Nederlandse consumenten. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Ook dat is geen probleem! U kunt uw beoordeling toevoegen aan de onderkant van deze pagina.

HVC KringloopEnergie SKU UPC Model
Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. F
Jan 18, 2018 by Anoniem
Naam: Rob • 
Woonplaats: Sint Maarten • 
Titel: Dhr. 

Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. Fout werd erkend maar kon niet met de incassomachtiging worden gecorrigeerd. Heb toen gestorneerd, maar moest alsnog 500 euro bijbetalen. Nu, januari 2018 krijg ik dit geld ook teruggestort, omdat dit belastingen en heffingen zijn bij het teveel berekende gas, maar moest dit wel zelf aankaarten. Uiteindelijk was het verschil tussen voorschotten en eindafrekening 19 euro.
Ze kunnen ook geen enkeltarief berekenen als je een slimme of meter met dubbel telwerk hebt, terwijl ik wel zo mijn kontrakt ben aangegaan. Andere leveranciers kunnen dit wel.
Ze kunnen geen nieuwe jaarafrekening maken met correcte meterstanden en prijzen.
Ze doen wel heel erg hun best om alles uit te leggen, maar de automatisering blijft gebrekkig.


Heb sinds een half jaar energie en gas via HVC Kringloop Energie. In de 1e plaats omdat het ruim € 25,00 per maand scheelt en dat is mooi meegenomen
Feb 07, 2017 by Anoniem
Naam: Marie Anne • 
Woonplaats: Enkhuizen • 
Titel: Zeer tevreden 

Heb sinds een half jaar energie en gas via HVC Kringloop Energie. In de 1e plaats omdat het ruim € 25,00 per maand scheelt en dat is mooi meegenomen, maar ook omdat ik het belangrijk vind om de afvalstoffen in energie om te zetten. Overstappen ging soepel en vragen werden correct beantwoord.


Sinds kort klant en erg tevreden over de gang van zaken. Overstappen was snel gebeurd en de prijzen liggen best laag. Daarnaast vind ik het hele idee
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Pierre • 
Woonplaats: Alkmaar • 
Titel: Tevreden 

Sinds kort klant en erg tevreden over de gang van zaken. Overstappen was snel gebeurd en de prijzen liggen best laag. Daarnaast vind ik het hele idee van recycling erg goed en daarom ben ik graag klant bij de HVC.


3.3 5.0 3 3 Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. Fout werd erkend maar kon niet HVC KringloopEnergie

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Is mogelijk.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Gratis
Kosten verhuizing: Gratis

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja (Via MijnKringloopEnergie)
Methode: Online mogelijk
Hoeveelheid: Max. 1 x per jaar
Verlaging: Maximaal 20%
Verhoging: Onbeperkt mogelijk

Overige

Duurzaamheid: Erg duurzaam.

Downloads

Algemene voorwaarden.

Direct naar;


 

Waarom kiezen voor HVC KringloopEnergie?

HVC KringloopEnergieAfval bestaat niet! Help ook met het omzetten van waardevolle grondstoffen naar duurzame energie. HVC heeft geen winstoogmerk en is gericht op de circulaire economie. Een economie waarbij hergebruik van afval, energiebesparing en duurzame energiebronnen hoge prioriteit hebben. Het kiezen voor KringloopEnergie van HVC kent meerdere voordelen. Zo ontvangt u stroom en gas tegen inkoopprijzen, waardoor u profiteert van de laagste tarieven in de energiemarkt. Daarnaast dalen uw vaste energiekosten (leveringskosten) naarmate u langer klant blijft. Loyale klanten profiteren dus van extra voordeel! Wanneer u kiest voor HVC KringloopEnergie dan kiest u dus voor duurzaamheid, en voordeel! Meer weten? Bekijk dan de website van HVC KringloopEnergie.
 

Voordelen

 
Voordelen HVC KringloopEnergie Ontvang energie tegen inkoopprijzen.Voordelen HVC KringloopEnergie Kies voor een duurzamere toekomst.
Voordelen HVC KringloopEnergie Overstappen is altijd snel geregeld.Voordelen HVC KringloopEnergie U hoeft nooit meer over te stappen.
Voordelen HVC KringloopEnergie Loyale klanten zijn voordeliger uit.Voordelen HVC KringloopEnergie Eenvoudig online energiezaken regelen.
Voordelen HVC KringloopEnergie Energie uit uw eigen grijze bak.Voordelen HVC KringloopEnergie U bent altijd 100% stroomzeker!

HVC KringloopEnergie, Energie tegen inkoopprijzen

 

Overstappen naar HVC KringloopEnergie

Wilt u ook kiezen voor een duurzame toekomst waarbij hergebruik en recycling hoge prioriteit heeft? En ook nog een stroom en gas ontvangen tegen de laagste tarieven binnen de energiemarkt? Dan zit u bij HVC KringloopEnergie goed! En overstappen? Dat is zo geregeld! Via de website van HVC KringloopEnergie kunt u eenvoudig uw maandbedrag berekenen door enkele gegevens in te vullen. Bevalt het aanbod u? Dan kunt u zich eenvoudig online aanmelden. Na uw aanmelding gaan altijd 14 dagen bedenktijd in waarin u nog kosteloos kunt annuleren. Is uw bedenktijd om? Dan wordt uw overstap in gang gezet. Medewerkers van HVC KringloopEnergie zullen zorgen dat uw eventuele oude energiecontract wordt opgezegd en dat uw nieuwe aansluiting tijdig klaar is. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Ga dan naar de website van HVC!

 

Energiepakketten HVC KringloopEnergie

Benieuwd uit welke energiepakketten u kunt kiezen? Dat kunnen wij u vertellen. Op dit moment kunt u kiezen voor een variabel energiecontract of een vast energiecontract. Wanneer u kiest voor het variabele energiepakket dan worden uw tarieven om de 6 maanden bijgewerkt. U betaalt dus altijd een actueel tarief. Zet u uw tarieven liever voor langere tijd vast? Kies dan voor 1 Jaar Vast of 3 Jaar Vast. Op deze manier bent u 1 of 3 jaar lang verzekerd van dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten, vergelijken of uw maandtermijn berekenen? Ga dan direct naar de website van HVC KringloopEnergie!

Variabel

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Variabele tarieven.Vaste tarieven.Vaste tarieven.
Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.Energie tegen inkoopprijzen.
Maandelijks opzegbaar.Eenvoudig overstappen.Eenvoudig overstappen.

Energie uit uw eigen restafval

De HVC Groep verwerkt op dit moment afval van 46 gemeenten en 6 waterschappen. Het bedrijf zamelt dit afval in, sorteert het, recyclet het en verwerkt het. Hiermee zet het bedrijf zich in om zo veel mogelijk herbruikbare materialen uit afval te halen. Daarnaast zet het bedrijf ook nutteloos restafval om tot duurzame energie. Meer weten over de werkzaamheden van de HVC Groep? Ga dan naar HVCgroep.nl

 

HVC KringloopEnergie

 

HVC KringloopEnergie opzeggen

Bent u klant bij HVC? Maar wilt u uw contract graag opzeggen? Kies er dan voor om dit zelf te doen of te laten doen. Gaat u overstappen? Dan zorgt uw nieuwe energieleverancier dan u contract wordt opgezegd. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen of emigreren. Dan moet u zelf uw contract opzeggen. Neem in dit geval contact op met de klantenservice. Dit kan door te mailen naar klantenservice@kringloopenergie.nl of door te bellen met 088-6464100. HVC is op werkdagen tot 17:00 bereikbaar.

Let op; Opzeggen is gratis, tenzij u nog een lopend contract heeft. Dan zult u rekening moeten houden met een opzegvergoeding!

 

HVC KringloopEnergie vergelijken

Wilt u de prijzen van HVC KringloopEnergie vergelijken met die van andere energieleveranciers? Of wilt u de energiepakketten van de HVC Groep onderling vergelijken? Dat kan met onze handige energievergelijker. Voer hieronder uw energieverbruik in en check direct welk energiepakket het meest voordelig is!

Ervaringen met HVC KringloopEnergie

Hebt u ervaring met de dienstverlening van HVC KringloopEnergie? Voeg deze dan ook toe aan deze pagina! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Daarnaast heeft het ons meer inzicht in de kwaliteit van deze energieleverancier. Klik op onderstaande button om uw ervaring toe te voegen. Wilt u uw ervaring later wijzigen of veranderen? Neem dan contact met ons op!
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

HVC KringloopEnergie SKU UPC Model
Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. F
Jan 18, 2018 by Anoniem
Naam: Rob • 
Woonplaats: Sint Maarten • 
Titel: Dhr. 

Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. Fout werd erkend maar kon niet met de incassomachtiging worden gecorrigeerd. Heb toen gestorneerd, maar moest alsnog 500 euro bijbetalen. Nu, januari 2018 krijg ik dit geld ook teruggestort, omdat dit belastingen en heffingen zijn bij het teveel berekende gas, maar moest dit wel zelf aankaarten. Uiteindelijk was het verschil tussen voorschotten en eindafrekening 19 euro.
Ze kunnen ook geen enkeltarief berekenen als je een slimme of meter met dubbel telwerk hebt, terwijl ik wel zo mijn kontrakt ben aangegaan. Andere leveranciers kunnen dit wel.
Ze kunnen geen nieuwe jaarafrekening maken met correcte meterstanden en prijzen.
Ze doen wel heel erg hun best om alles uit te leggen, maar de automatisering blijft gebrekkig.


Heb sinds een half jaar energie en gas via HVC Kringloop Energie. In de 1e plaats omdat het ruim € 25,00 per maand scheelt en dat is mooi meegenomen
Feb 07, 2017 by Anoniem
Naam: Marie Anne • 
Woonplaats: Enkhuizen • 
Titel: Zeer tevreden 

Heb sinds een half jaar energie en gas via HVC Kringloop Energie. In de 1e plaats omdat het ruim € 25,00 per maand scheelt en dat is mooi meegenomen, maar ook omdat ik het belangrijk vind om de afvalstoffen in energie om te zetten. Overstappen ging soepel en vragen werden correct beantwoord.


Sinds kort klant en erg tevreden over de gang van zaken. Overstappen was snel gebeurd en de prijzen liggen best laag. Daarnaast vind ik het hele idee
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Pierre • 
Woonplaats: Alkmaar • 
Titel: Tevreden 

Sinds kort klant en erg tevreden over de gang van zaken. Overstappen was snel gebeurd en de prijzen liggen best laag. Daarnaast vind ik het hele idee van recycling erg goed en daarom ben ik graag klant bij de HVC.


3.3 5.0 3 3 Prima ervaringen, .... tot de eerste jaarafrekening. Het gasverbruik was dubbel berekend en ik moest 1.500 euro bijbetalen. Dat was in oktober 2017. Fout werd erkend maar kon niet HVC KringloopEnergie