NLE


Over

Momenteel is De Nederlandse Energie Maatschappij de grootste Nederlandse onafhankelijke energieleverancier! De energieleverancier levert zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. De Nederlandse Energie Maatschappij daagt de traditionele energieleveranciers al uit sinds 2005. Dit doen zij onder het motto; hoe hoger de concurrentie, hoe lager de energieprijzen. En naast de energiemarkt, bestormen ze nu ook de Alles-in-1 markt. Met NLEx probeert de Nederlandse Energie Maatschappij in 2016 opnieuw een markt open te breken. Of dat ze lukt? Wij zijn benieuwd! Meer weten over NLE Energie of Alles-in-1? Bekijk dan de website van de Nederlandse Energie Maatschappij! 

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Holding: Nederlandse Energie Maatschappij.
Actief in: Nederland.
Markt: Zakelijk (NLE Zakelijk) en particulier.

Adres: Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Vergunning voor: Stroom en Gas.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Ja.
Kosten: €2,42 per keer.
Automatisch incasso: Ja.
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €15,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefoon of e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 15%
Verhoging: Onbeperkt.

Extra diensten

Online diensten

Meterstanden doorgeven.
Verhuizing doorgeven.
Voorschot wijzigen.
Gegevens wijzigen.
Factuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Inzicht met Anna.

Contact

Contact opnemen

Telefoonnummer: 088 – 73 07 307.
Kosten: Lokale kosten.
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
Website: NLE.nl.
E-mailadres: info@nle.nl.

Overige

Overig

Duurzaamheid: Redelijk groen.
Prijzen: Vaak 1 van de goedkoopste.
Voorwaarden kom erbij bonus.
Algemene voorwaarden.

NLE vergelijken

Bent u benieuwd wat u maandelijks bij de NLE gaat betalen? Vergelijken dan hieronder alle energiepakketten. Momenteel biedt de NLE een 1 Jaar Vast, 3 Jaar Vast en 5 Jaar Vast energiepakket. Voer uw verbruik in en check direct welke het voordeligst is. Daarnaast kunt u ook de energiepakketten van andere energieleverancier vergelijken. Wel zo handig!

 

Direct naar;


 

Tot €125,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE dan profiteert u van knetterscherpe tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiepakket. Naast deze lage tarieven profiteert u momenteel ook van een hoge korting. Zo ontvangt u €125,00 Kom erbij Bonus bij NLE 3 Jaar Vast. Alle stroom die NLE levert is overigens 100% Groen en opgewekt d.m.v. windmolens. En overstappen? Dat neemt NLE u volledig uit handen! Wel zo prettig. Meer weten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van NLE!

€125,00 Kom erbij Bonus NLE
 

Waarom kiezen voor Nederlandse Energie Maatschappij?

nederlandse-energie-maatschappij-goedkope-energie-gasDe Nederlandse Energie Maatschappij is dé energieleverancier die de traditionele en ingedutte energiemarkt uitdaagt. En alles anders doet. Dit doen zei door het beter geprijsde producten en diensten aan te bieden die meer gefocust zijn op u, de klant! Dit doen zij met een onderscheidende boodschap waarmee zij zich onderscheiden van de andere energieleveranciers. De Nederlandse Energie Maatschappij levert energie tegen voordelige tarieven met eerlijke en transparante voorwaarden.
 

Voordelen

 
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Houdt de markt scherp.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Sympathiek.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Klantgerichte service.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Transparant.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Uitstekende voorwaarden.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Eerlijke prijzen en producten.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Kies uit een groot aanbod.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Makkelijk overstappen.

 

NLE Alles-in-1 Pakket

Naast energie biedt de NLE sinds kort ook televisie, tv en internet in één voordelig Alles-in-1 pakket. Hiermee wil het net als 10 jaar geleden de markt openbreken! Nu niet de energiemarkt, maar de vastgeroeste telecommarkt. Met deze zet wil het Rotterdamse bedrijf zich laten zien als één loket voor energie en telecom zaken. Wel zo handig toch? Klanten die nu instappen profiteren van veel voordelen voor slechts €29,95 per maand. Zo ontvangen klanten het KPN zenderaanbod, een gratis Wi-Fi versterker en FOX Sports Eredivisie voor slechts €7,50 per maand! En bent u al klant bij de NLE? Dan ontvangt u ook nog eens €25,00 combikorting! Meer weten? Lees hier alles over NLE Alles-in-1!

 

Het bedrijf: De Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse-Energie-Maatschappij-Goedkope-EnergieWie is nou precies de Nederlandse Energie Maatschappij? Aan wie kun je dit beter vragen dan aan de werknemers van het bedrijf zelf! Conclusie uit dit onderzoek was dat de energieleverancier de energiemarkt scherp houdt, consumenten een eerlijke prijs biedt en dit op een eerlijke en sympathieke manier doet. De medewerkers willen elke dag een beetje beter, en soms ook een grote stap vooruit. Dit doen zij met enthousiasme en gericht op de klant. De Nederlandse Energie Maatschappij is open en transparant, no-nonsense en duidelijke taal, daar staan wij voor. Als bedrijf willen wij met elkaar en met onze klanten omgaan als vrienden of een soort familie, daarom ligt de focus op een goede en warme relatie met al onze klanten! De Nederlandse Energie Maatschappij is jong, gretig en zeker ambitieus. Elke dag maken wij nieuwe plannen en blijven wij innoveren. Dit alles om de Nederlandse energiemarkt scherp te houden voor u! Profiteer nu. Tot €200,- kom erbij bonus!

 

Overstappen naar De Nederlandse Energie Maatschappij?

Bij De Nederlandse Energie Maatschappij kunt u kiezen uit drie soorten energiecontracten;

  • Een beetje groen. Energie opgewekt door Europese waterkrachtcentrales.
  • Iets groenere energie. Energie opgewekt door Europese windmolens.
  • Echt groen. 100% Nederlandse windenergie.

Overstappen naar De Nederlandse Energie Maatschappij is zo gepiept. Voer uw verbruik in en vergelijk de voordelige energiecontracten. Vindt direct de beste prijs voor energie en stap binnen 3 minuten over via de website. Profiteer nu ook van de unieke kom erbij bonus!

 

Pakketten De Nederlandse Energie Maatschappij

Maak nu de keuze uit 3 voordelige energiecontracten en bespaar tot €150,00 met één vijfjarig vast energiecontract. Liever een korter energiecontract? Kies dan voor een korter energiecontract van 1 of 3 jaar met vaste lage energietarieven. Op de website leest u tevens alles over de energietarieven en voorwaarden. Vergelijk de contracten op de website!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

5 Jaar Vast

Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.
Nu €110,00 Korting!Nu €125,00 Korting!Nu €210,00 Korting!
Kort energiecontract.Meer zekerheid.Extra veel zekerheid.

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!

Koen V

Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus. Naast de korting was ook het overstappen heel snel regelt, dus daar kan ik ook niet over klagen. Al met al een goede ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij.

John

Opzeggen

Bent u klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Dat kan op twee manieren. Wilt u overstappen? Doe dan niks. Uw nieuwe energieleverancier zorgt namelijk dat uw energiecontract wordt opgezegd. Wilt u helemaal geen stroom en gas meer ontvangen? Omdat u bijvoorbeeld emigreert of gaat samenwonen? Bel dan de klantenservice op 0800-4664 (werkdagen tussen 08:00 - 18:00). Die helpen u verder met het opzeggen van uw contract.

 

Storingen

Hebt u als klant van de Nederlandse Energie Maatschappij last van storingen? Neem dan direct contact op met de storingslijn voor stroom en gas! Contact opnemen kan gratis via het telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.

 

Annuleren

Hebt u zich onlangs aangemeld bij de Nederlandse Energie Maatschappij? Maar hebt u toch spijt? Dan kunt u vaak nog annuleren! Dit moet u wel binnen 14 dagen na uw aanmelding doen! Binnen deze termijn is annuleren namelijk kosteloos. Neem contact op met de klantenservice een geef aan dat u uw aanmelding wilt annuleren. De service afdeling zal u vervolgens helpen met de annulering. Check voor meer informatie ook de website van NLE.

 

Klantenservice

Hebt u een vraag? Een opmerking? Of een klacht? Neem dan contact op met de klantenservice. In eerste instantie kunt u vaak eerst even kijken in de online service hub van de NLE. Hier vindt u tientallen vragen op veel gestelde vragen. Hierbij kunt u ook zoeken naar vragen of filteren op onderwerp. Komt u er nog niet uit? Bel dan direct met de klantenservice. Deze kunt u bereiken via het telefoonnummer 088-7307307 (lokaal tarief). De klantenservice van de Nederlandse Energie Maatschappij krijgt overigens prima cijfers. Een 7,6 voor advies, een 8,2 voor klantvriendelijkheid en een 8,2 voor eerlijkheid. Daarnaast blijkt uit reacties dat de klantenservice altijd begrijpelijk taal gebruikt.

 
Reactietijd klantenservice
Telefonisch: Gemiddeld 3 minuten.
WhatsApp: Gemiddeld 3 uur.
Twitter: Gemiddeld 3 uur.
Facebook: Binnen 1 dag.

 
Alternatief: Kijk eens op het NLE forum. Daar worden dagelijks vragen beantwoord door andere NLE'ers den. Wie weet staat uw antwoord daar al tussen of kan een forumlid u helpen!

 

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan verhuist uw energiecontract gewoon mee! U kunt uw verhuizing eenvoudig en snel online doorgeven via Mijn NLE. Hiervoor hebt u enkele gegevens nodig zoals woongegevens en de datum van de sleuteloverdracht. Ondanks dat uw energiecontract mee kan verhuizen raden wij u wel aan om de markt weer te vergelijken na uw verhuizing. De kans is namelijk groot dat uw verbruik flink gewijzigd is. Wat weer veel effect op de energierekening heeft.

 

Verlengen

Bent u momenteel klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij? En loopt uw contract bijna af? Dan is het ook mogelijk om deze te verlengen. Vlak voor het verlopen van uw contract ontvangt u vaak een nieuw scherp aanbod. Hierop kunt u ingaan om te verlegen. Reageert u niet? Dan gaat u vanzelf over op een maandelijks opzegbaar contract met variabele tarieven. Ondanks dat u tevreden bent raden wij overigens wel aan om de markt opnieuw te vergelijken. Verlengen is namelijk lang niet altijd het voordeligste!

 

Ervaringen met NLE

Hebt u ervaring met de service en dienstverlening van de NLE? Laat deze dan achter op onze website! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van de diverse energie aanbieders.
 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

[WPCR_SHOW POSTID="762" NUM="999" SNIPPET="" MORE="" HIDECUSTOM="0" HIDERESPONSE="0"]