Nederlandse Energie Maatschappij


Nederlandse Energie Maatschappij
4.07 op basis van 82 stemmen


Momenteel is De Nederlandse Energie Maatschappij de grootste Nederlandse onafhankelijke energieleverancier! De energieleverancier levert zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. De Nederlandse Energie Maatschappij daagt de traditionele energieleveranciers al uit sinds 2005. Dit doen zij onder het motto; hoe hoger de concurrentie, hoe lager de energieprijzen. En naast de energiemarkt, bestormen ze nu ook de Alles-in-1 markt. Met NLEx probeert de Nederlandse Energie Maatschappij in 2016 opnieuw een markt open te breken. Of dat ze lukt? Wij zijn benieuwd! Meer weten over NLE Energie of Alles-in-1? Bekijk dan de website van de Nederlandse Energie Maatschappij! 

Bedrijfsgegevens

Holding: Nederlandse Energie Maatschappij.
Actief in: Nederland.
Markt: Zakelijk (NLE Zakelijk) en particulier.

Adres: Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Vergunning voor: Stroom en Gas.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen Nederlandse Energie Maatschappij

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.
Nederlandse Energie Maatschappij


SKUUPCModel


Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet va

Jun 30, 2016 by Anoniem

Naam: Bas • 
Woonplaats: Heiloo • 
Titel: Aanrader 

Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te profiteren van een mooie korting. Vind de service en aanbiedingen van deze leverancier erg goed en kan dan ook niet klagen. Op zoek naar een goede leverancier? Kies dan voor de NLE!Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus

Jun 30, 2016 by Anoniem

Naam: John • 
Woonplaats: Maastricht • 
Titel: Mooie korting 

Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus. Naast de korting was ook het overstappen heel snel regelt, dus daar kan ik ook niet over klagen. Al met al een goede ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij.Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overst

Apr 19, 2015 by Anoniem

Naam: Koen V • 
Woonplaats: Alkmaar • 
Titel: Eenvoudig 

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken va

Nov 18, 2014 by Anoniem

Naam: H. • 
Woonplaats: Zeeland • 
Titel: Aanrader 

Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken van ANNA.Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...

Oct 21, 2014 by Anoniem

Naam: Sjanna • 
Woonplaats: Oudorp • 
Titel: Mooie actie 

Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

Aug 12, 2014 by Anoniem

Naam: L. Balk • 
Titel: Prima, al jarenlang tevreden klant 

Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.


4.2
5.0

6
6
Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te

Nederlandse Energie Maatschappij


Betalingsgegevens

Acceptgiro: Ja.
Kosten: €2,42 per keer.
Automatisch incasso: Ja.
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 2e herinnering: €15,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online, telefoon of e-mail.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 15%
Verhoging: Onbeperkt.

Online diensten

Meterstanden doorgeven.
Verhuizing doorgeven.
Voorschot wijzigen.
Gegevens wijzigen.
Factuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Inzicht met Anna.

Contact opnemen

Telefoonnummer: 088 – 73 07 307.
Kosten: Lokale kosten.
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
Website: NLE.nl.
E-mailadres: info@nle.nl.

Overig

Duurzaamheid: Redelijk groen.
Prijzen: Vaak 1 van de goedkoopste.
Voorwaarden kom erbij bonus.
Algemene voorwaarden.

Direct naar;


 

Waarom kiezen voor Nederlandse Energie Maatschappij?

nederlandse-energie-maatschappij-goedkope-energie-gasDe Nederlandse Energie Maatschappij is dé energieleverancier die de traditionele en ingedutte energiemarkt uitdaagt. En alles anders doet. Dit doen zei door het beter geprijsde producten en diensten aan te bieden die meer gefocust zijn op u, de klant! Dit doen zij met een onderscheidende boodschap waarmee zij zich onderscheiden van de andere energieleveranciers. De Nederlandse Energie Maatschappij levert energie tegen voordelige tarieven met eerlijke en transparante voorwaarden.
 

Voordelen

 
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Houdt de markt scherp.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Sympathiek.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Klantgerichte service.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Transparant.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Uitstekende voorwaarden.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Eerlijke prijzen en producten.
Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Kies uit een groot aanbod.Voordelen Nederlandse Energie Maatschappij Makkelijk overstappen.


 

NLE Alles-in-1 Pakket

Naast energie biedt de NLE sinds kort ook televisie, tv en internet in één voordelig Alles-in-1 pakket. Hiermee wil het net als 10 jaar geleden de markt openbreken! Nu niet de energiemarkt, maar de vastgeroeste telecommarkt. Met deze zet wil het Rotterdamse bedrijf zich laten zien als één loket voor energie en telecom zaken. Wel zo handig toch? Klanten die nu instappen profiteren van veel voordelen voor slechts €29,95 per maand. Zo ontvangen klanten het KPN zenderaanbod, een gratis Wi-Fi versterker en FOX Sports Eredivisie voor slechts €7,50 per maand! En bent u al klant bij de NLE? Dan ontvangt u ook nog eens €25,00 combikorting! Meer weten? Lees hier alles over NLE Alles-in-1!

 

Het bedrijf: De Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse-Energie-Maatschappij-Goedkope-EnergieWie is nou precies de Nederlandse Energie Maatschappij? Aan wie kun je dit beter vragen dan aan de werknemers van het bedrijf zelf! Conclusie uit dit onderzoek was dat de energieleverancier de energiemarkt scherp houdt, consumenten een eerlijke prijs biedt en dit op een eerlijke en sympathieke manier doet. De medewerkers willen elke dag een beetje beter, en soms ook een grote stap vooruit. Dit doen zij met enthousiasme en gericht op de klant. De Nederlandse Energie Maatschappij is open en transparant, no-nonsense en duidelijke taal, daar staan wij voor. Als bedrijf willen wij met elkaar en met onze klanten omgaan als vrienden of een soort familie, daarom ligt de focus op een goede en warme relatie met al onze klanten! De Nederlandse Energie Maatschappij is jong, gretig en zeker ambitieus. Elke dag maken wij nieuwe plannen en blijven wij innoveren. Dit alles om de Nederlandse energiemarkt scherp te houden voor u! Profiteer nu. Tot €200,- kom erbij bonus!

 

Overstappen naar De Nederlandse Energie Maatschappij?

Bij De Nederlandse Energie Maatschappij kunt u kiezen uit drie soorten energiecontracten;

  • Een beetje groen. Energie opgewekt door Europese waterkrachtcentrales.
  • Iets groenere energie. Energie opgewekt door Europese windmolens.
  • Echt groen. 100% Nederlandse windenergie.

Overstappen naar De Nederlandse Energie Maatschappij is zo gepiept. Voer uw verbruik in en vergelijk de voordelige energiecontracten. Vindt direct de beste prijs voor energie en stap binnen 3 minuten over via de website. Profiteer nu ook van de unieke kom erbij bonus!

 

Pakketten De Nederlandse Energie Maatschappij

Maak nu de keuze uit 3 voordelige energiecontracten en bespaar tot €200,00 met één vijfjarig vast energiecontract. Liever een korter energiecontract? Kies dan voor een korter energiecontract van 1 of 3 jaar met vaste lage energietarieven. Op de website leest u tevens alles over de energietarieven en voorwaarden. Vergelijk de contracten op de website!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

5 Jaar Vast

Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.
Nu met €100,00 bonusNu met €150,00 bonus!Nu met €200,00 bonus!
Kort energiecontract.Meer zekerheid.Extra veel zekerheid.


 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!

Koen V

Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus. Naast de korting was ook het overstappen heel snel regelt, dus daar kan ik ook niet over klagen. Al met al een goede ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij.

John

Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen

Bent u klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Dat kan op twee manieren. Wilt u overstappen? Doe dan niks. Uw nieuwe energieleverancier zorgt namelijk dat uw energiecontract wordt opgezegd. Wilt u helemaal geen stroom en gas meer ontvangen? Omdat u bijvoorbeeld emigreert of gaat samenwonen? Bel dan de klantenservice op 0800-4664 (werkdagen tussen 08:00 - 18:00). Die helpen u verder met het opzeggen van uw contract.

 

Nederlande Energie Maatschappij vergelijken

Bent u benieuwd wat u maandelijks bij de NLE gaat betalen? Vergelijken dan hieronder alle energiepakketten. Momenteel biedt de NLE een 1 Jaar Vast, 3 Jaar Vast en 5 Jaar Vast energiepakket. Voer uw verbruik in en check direct welke het voordeligst is. Daarnaast kunt u ook de energiepakketten van andere energieleverancier vergelijken. Wel zo handig!

 

Ervaringen met NLE

Hebt u ervaring met de service en dienstverlening van de NLE? Laat deze dan achter op onze website! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van de diverse energie aanbieders.
 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Beoordeling toevoegen
* Verplichte velden

Nederlandse Energie Maatschappij SKU UPC Model
Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet va
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: Bas • 
Woonplaats: Heiloo • 
Titel: Aanrader 

Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te profiteren van een mooie korting. Vind de service en aanbiedingen van deze leverancier erg goed en kan dan ook niet klagen. Op zoek naar een goede leverancier? Kies dan voor de NLE!


Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus
Jun 30, 2016 by Anoniem
Naam: John • 
Woonplaats: Maastricht • 
Titel: Mooie korting 

Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus. Naast de korting was ook het overstappen heel snel regelt, dus daar kan ik ook niet over klagen. Al met al een goede ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij.


Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overst
Apr 19, 2015 by Anoniem
Naam: Koen V • 
Woonplaats: Alkmaar • 
Titel: Eenvoudig 

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!


Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken va
Nov 18, 2014 by Anoniem
Naam: H. • 
Woonplaats: Zeeland • 
Titel: Aanrader 

Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken van ANNA.


Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...
Oct 21, 2014 by Anoniem
Naam: Sjanna • 
Woonplaats: Oudorp • 
Titel: Mooie actie 

Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...


Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.
Aug 12, 2014 by Anoniem
Naam: L. Balk • 
Titel: Prima, al jarenlang tevreden klant 

Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.


4.2 5.0 6 6 Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te Nederlandse Energie Maatschappij