Noord Energie

Over

Een relatief nieuwe naam binnen de Nederlandse energiemarkt is Noord Energie. Deze energieleverancier werd opgericht in 2018 in Lemmer en heeft een sterke focus op duurzaamheid. Zo levert Noord Energie alleen groene energie van eigen bodem. Hierbij gaat het om stroom opgewekt door middel van zonne-energie, windenergie en biomassa. Naast het afnemen van energie bij Noord Energie kunt u ook samen duurzame energie opwekken. Zo helpt Noord Energie u met het investeren in windmolens of zonnepanelen. Naast de particulierenmarkt richt deze energieleverancier zich ook op ZZP’ers, MKB’ers en de grootzakelijke markt. Benieuwd wat u gaat betalen wanneer u klant wordt bij Noord Energie? Maak dan gebruik van onze energievergelijker!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: Noord Energie
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier & Zakelijk

Adres: De Bolder 8
9206 AN Drachten

Vergunninghouder Electriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten 1e herinnering: Onbekend.
Kosten verhuizing: Gratis.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Telefonisch.
Hoeveelheid: Onbekend.
Verlaging: Onbekend.
Verhoging: Onbekend.

Extra diensten

Online diensten

Inloggen via ”Mijn NE” om gegevens in te zien en te wijzigen.

Overige

Overige

Duurzaamheid: 100% groene stroom en gas

Downloads
Stroometiket
Algemene Voorwaarden

Noord Energie vergelijken

Bij Noord Energie zitten er geen addertje onder het gras. Voor een eerlijke vaste prijs ontvangt u 100% groene energie uit ons eigen land. Momenteel kunt u zelf kiezen voor een overeenkomst met een looptijd van 1 of 3 jaar. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het hieronder met onze energievergelijker!

 

Waarom Noord Energie?

Momenteel heeft u als overstappers de keuze uit tientallen energieleveranciers, dus waarom zou u kiezen voor Noord Energie? Dat is een logische vraag! In onze ogen kiest u vooral voor Noord Energie wanneer u graag voor een kleine, lokale en duurzame speler wil kiezen. Noord Energie richt zich op een groene en duurzame toekomst. Een toekomst waarbij groen vanzelfsprekend is, en niet een keuze. Om deze reden komt de geleverde stroom bij Noord Energie altijd van eigen bodem. Door te kiezen voor Noord Energie maakt u dus een goede keuze die direct impact heeft op de Nederlandse energievoorziening.

Naast duurzaam is Noord Energie ook nog eens persoonlijk en servicegericht. Zo biedt de energieleverancier zeer goede klantenservice en ondernemers een eigen accountmanager. Ook biedt het klanten opties om te investeren in windmolens of zonnepanelen. Een slimme investering, die zorgt voor een nog duurzamer Nederland. Kiest u ook graag voor persoonlijk contact, duurzaamheid en scherpe tarieven? Stap dan vandaag nog over!

Voordelen

Voordelen Noord Energie Altijd 100% groene energie.Voordelen Noord Energie Altijd uit eigen land!
Voordelen Noord Energie Vaste lage tarieven.Voordelen Noord EnergiePersoonlijk contact.
Voordelen Noord Energie Investeer zelf in duurzame energie!Voordelen Noord EnergieEenvoudig en snel overstappen.
Voordelen Noord Energie Ook voor ondernemers.Voordelen Noord Energie Kies zelf uw looptijd.

 

Investeer zelf ook in lokale duurzame energie!

Wilt u naast duurzame energie afnemen ook graag investeren in groene energie? Dat is bij Noord Energie geen probleem! Momenteel kunt u door het aanschaffen van één of meerdere Winddelen mede-eigenaar worden van een windmolen. Alle stroom die met uw investering zal worden opgewekt, wordt van uw energierekening afgetrokken. Hiermee is deze investering dus niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig. Uw jaarlijkse energierekening daalt namelijk met elk Winddeel dat u aanschaft!

Samen met andere Noord Energie klanten kunt u dus samen een windmolen financieren. Dit doet u als coöperatie, en deze coöperatie wordt geleid door een eigen bestuur. Hier heeft u zelf geen omkijken naar, maar u profiteert wel van de opbrengsten. Wilt u ook graag meedoen? Momenteel kunt u een deel van de windmolen ‘’Het Vliegend Hert’’ kopen. Deze windmolen staat in Rouveen, en levert sinds april 2019 duurzame stroom. Meer weten over de minimale investering en hoe lang het duurt voor u deze terug verdiend? Neem dan contact op met een van de medewerkers!

 

Noord Energie - Groene energie van eigen bodem
Stap ook over naar groene energie van eigen bodem!

 

Overstappen naar Noord Energie

Wilt u ook profiteren van 100% groene energie uit ons eigen land tegen scherpe tarieven? Stap dan vandaag nog over! Dit is heel eenvoudig, en in enkele minuten geregeld. Raadpleeg als eerst onze energievergelijker. Hiermee kunt u aan de hand van uw  adres en verbruiksgegevens berekenen wat u per maand en jaar gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Kies dan voor ‘’Aanvragen’’. Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Noord Energie uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de datum van uw definitieve overstap. In veel gevallen hoeft u zelf alleen uw meterstanden eenmalig door te geven. Op basis hiervan kan uw huidige energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken. Deze ontvangt u automatisch en hierop ziet u of u nog geld terug krijgt, of bij moet betalen.

 

Energiepakketten

Bij Noord Energie heeft u momenteel de keuze uit twee verschillende energieproducten. Met 1 Jaar Vast profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Gedurende de periode stijgen of dalen uw tarieven niet. Hebt u liever langer zekerheid? Kies dan voor 3 Jaar Vast. Hiermee bent u drie jaar lang verzekerd van dezelfde leveringstarieven voor stroom en gas. Maar wat u ook kiest, u ontvangt altijd 100% Nederlandse groene stroom en een vriendelijke service!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Vaste prijs voor 1 jaar!Vaste prijs voor 3 jaar!
Altijd 100% groene energie.Altijd 100% groene energie.
Persoonlijke service.Persoonlijke service.

 

Stroometiket Noord Energie

Bij Noord Energie ontvangt u altijd een mix van 100% Nederlandse groene stroom. Uit het stroometiket 2018 blijkt dat Noord Energie 38% van haar stroom opwekt door middel van windmolens. Naast windenergie is biomassa ook een belangrijke opwekmethode. Meer dan de helft (59%) van de geleverde stroom wordt opgewekt door middel van biomassa. Het laatste deel (3%) wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Noord Energie maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen zoals kolen en aardgas. Om deze reden heeft uw verbruikte stroom geen nadelige impact op het milieu!

 

Zonnepanelen

Naast investeren in windmolens biedt Noord Energie u ook de kans op te investeren in zonnepanelen. En dit is interessanter dan u vanwege diverse redenen. Ten eerste levert u een positieve bijdrage aan de lokale energietransitie. Zo belast zonne-energie het milieu niet, en komt hier geen CO2-uitstoot aan te pas. Lekker duurzaam dus! Daarnaast kunt u met zonnepanelen honderden euro’s besparen op uw jaarlijkse energierekening. Als laatst wordt u woning ook nog eens meer waard door het installeren van zonnepanelen. Hierbij gaat het om een flinke stijging van ongeveer 2,5 procent! Via de website kunt u momenteel meer informatie aanvragen.

 

Groene energie voor ZZP’ers en MKB’ers

Steeds meer ondernemers kiezen voor een duurzaam karakter van uw winkel of bedrijf. Hierbij is Noord Energie natuurlijk een perfecte match. Ook voor ondernemers biedt Noord Energie 100% duurzame energieproducten. En ook deze energie wordt opgewekt in ons eigen land. Als ondernemer kunt u tevens een groen certificaat aanvragen. Hierdoor zien klanten direct dat ze met een duurzame onderneming te maken hebben. Naast de levering van duurzame energie profiteert u bij Noord Energie als ondernemer nog van diverse andere voordelen.

  1. Zo profiteren ondernemers van persoonlijke service en advies op maat.
  2. Kunt u zonnepanelen afnemen met 30 jaar volledige dekking en 100% bescherming tegen prestatievermindering.
  3. Behoort het installeren van laadpalen voor auto’s, scooters en fietsen ook tot de services.

Bent u ook benieuwd naar alle voordelen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een accountmanager!

 

Grootzakelijke bedrijven

Naast ZZP’ers en MKB’ers richt Noord Energie zich ook op grootzakelijke klanten. Zoekt u een totaaloplossing voor de levering en opwekking van duurzame energie? En krijgt u graag inzicht in mogelijkheden om energie te besparen? Neem dan vrijblijvend contact op. Zo kunt u uw wensen duidelijk maken, en kijken of er een match is. En wanneer u tevreden bent, dan profiteert u van een eigen accountmanager. Deze zorgt voor uw volledige overstap, en voor belangrijk advies omtrent bijvoorbeeld verplichte energie besparende maatregelen. Daarnaast adviseert deze u over de beste momenten om energie in te kopen, zodat u veel kosten kunt besparen!

 

Storingen

Heeft u last van een storing? Maak hier dan melding van! Hebt u geen stroom thuis? Of wordt uw water niet warm omdat u geen gas heeft? Meldt dan uw storing op het gratis telefoonnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor al uw stortingen op het gebied van stroom en gas.

 

Annuleren

U kunt Noord Energie nog annuleren binnen de 14 dagen bedenktijd die u krijgt na uw aanmelding. Dit kan gratis, en zonder opgaaf van reden. Wanneer u uw aanmelding wilt annuleren dan raden wij u aan te bellen met de klantenservice. Zo weet u zeker dat uw annulering goed is doorgekomen. Daarnaast kunt u de aanmelding ook nog per mail bevestigen. Zo heeft u het tevens zwart of wit!

 

Verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen dan hoeft u uw energiecontract niet op te zeggen. Uw energiecontract kan namelijk gewoon meeverhuizen. Het is wel belangrijk dat u uw verhuizing op tijd doorgeeft. Over het algemeen wordt aangeraden om dit minimaal 2 weken voor de verhuizing te doen. Maar hoe eerder, hoe makkelijker dit vaak is. Uw verhuizing kan u doorgeven door te bellen met de klantenservice van Noord Energie.

Een verhuizing is overigens wel een belangrijk moment om weer eens te kijken naar uw energiezaken. Zo is de kans groot dat uw verbruik zal stijgen of dalen omdat u een andere woning betreed. Dit heeft effect op uw jaarlijkse energierekening en daarom is dit een goed moment om opnieuw de markt te vergelijken. Dit kunt u onder andere doen door gebruik te maken van onze energievergelijker.

 

Klantenservice

Wanneer u een probleem of vraag heeft dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Deze is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Bel voor direct contact met het telefoonnummer 085-060 66 44. Buiten werktijden om kunt u ook een email versturen naar info@noordenergie.nl. Op deze website van de energieleverancier kunt u ook een contactformulier vinden die u kunt insturen. Hieronder kunt u de overigens contactgegevens vinden.

Postadres;
De Bolder 8
9206 AN Drachten

Contact;
Email: info@noordenergie.nl
Telefoon: 085-060 66 44

 

Noord Energie opzeggen

Wilt u uw overeenkomst opzeggen? Bel dan met de klantenservice via 085-060 66 44. U kunt uw opzegging ook versturen naar info@noordenergie.nl. Wanneer de looptijd van uw contract nog niet is verstreken dan zal Noord Energie mogelijk een opzegvergoeding vragen. Deze kan oplopen tot €125,00 per energieproduct afhankelijk van de resterende looptijd van uw energiecontract.

Wilt u energie afnemen bij een andere energieleverancier? Dan hoeft u in principe uw eigen overeenkomst niet op te zeggen. Wanneer u zich aanmeld bij een andere energieleverancier dan zal deze zorgen dat uw overeenkomst wordt opgezegd. Wel zo eenvoudig!

 

Noord Energie beoordelingen

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

 

Ervaring met Noord Energie toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier Noord Energie? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave