LEON Zeewolde

Over

Energieleverancier LEON Zeewolde is relatief nieuw binnen de Nederlandse energiemarkt. LEON Zeewolde is initieel bedacht als lokale energieleverancier voor Zeewolde, maar het bedrijf heeft nu de overstap gemaakt naar een landelijke dienstverlening. Het bedrijf focust zich op de levering van duurzame energie en is onderdeel van de holding Chiriqui. Deze holding houdt zich voornamelijk bezig met vastgoedbeheer en management- en projectadvisering. LEON Zeewolde is hieraan toegevoegd met het oog op (zonne)energielevering en energiedienstverlening. LEON Zeewolde is van mening dat er een versnelling moet komen richting het gebruik van enkel hernieuwbare energie. Om deze reden biedt het via onze vergelijker enkel 100% duurzame zonne-energie. Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan onderstaande vergelijker!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: LEON Zeewolde
Actief in: Nederland
Markt: Particuliere en Zakelijke

Adresgegevens

Zonnehoven 13
3893 CA Zeewolde
Telefoon: 036 5220650
E-mail: info@LEONZeewolde.nl

Vergunningen

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Onbekend
Kosten: Onbekend
Automatisch incasso: Onbekend
Kosten 1e herinnering: Onbekend

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Via klantenservice.
Verlaging: Onbekend
Verhoging: Onbekend

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij LEON Zeewolde ontvangt u enkel duurzaam opgewekte energie. Het overgrote deel van deze zonne-energie wordt opgewekt door de klanten van LEON Zeewolde zelf. Daarnaast koopt LEON Zeewolde ook energie in die wordt opgewekt door de coöperatieve vereniging ZeewoldeZon. Hierdoor ontstaat een duurzame energiemix opgewekt door gehuurde en gekochte zonnepanelen en externe groene energie.

Downloads

LEON Zeewolde vergelijken

Momenteel kunt u ook energie van LEON Zeewolde vergelijken via onze vergelijkingsmodule. Hierbij kunt u kiezen voor een flexibel modelcontract of een vast driejarige energiepakket. Beide energiepakketten bieden 100% zonne-energie en 14 dagen bedenktijd. Wanneer u kiest voor het driejarig energiepakket dan dalen de tarieven voor stroom elk jaar met 5 procent. Wanneer u kiest voor het modelcontract dan kunt u maandelijks opzeggen. Benieuwd hoeveel u gaat betalen? En hoe voordelig LEON Zeewolde is in vergelijking met de andere energieleveranciers? Voer dan hieronder uw verbruiks- en woongegevens in en check het!

 

Waarom kiezen voor LEON Zeewolde?

LEON ZeewoldeLEON Zeewolde is een echte lokale energieleverancier met een hart voor duurzaamheid. Daarom wil het klanten stimuleren om zuinig om te gaan met energie. Om deze reden geeft het klanten dan ook praktisch advies om hun energieverbruik te verlagen. Daarnaast biedt het klanten ook de mogelijkheid om zonnepanelen te huren of kopen. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om zijn steentje bij te dragen. Kies ook voor LEON Zeewolde en kies voor een persoonlijke en kleinschalig energieleverancier! En naast duurzaam is deze energieleverancier nog eens voordelig ook. Met LEON Zeewolde bespaart u minimaal 10% op uw huidige energiekosten. Check het zelf een bereken hierboven uw maandtarief!

Voordelen

Voordelen LEON Zeewolde Altijd 100% duurzame zonne-energie!Voordelen LEON Zeewolde Scherpe lage tarieven voor energie.
Voordelen LEON Zeewolde Bespaar minimaal 10% op uw energierekening.Voordelen LEON Zeewolde Huur of koop eigen zonnepanelen.
Voordelen LEON Zeewolde Kies voor een vast of flexibel contract.Voordelen LEON Zeewolde Betrokken en persoonlijk.
Voordelen LEON Zeewolde Lokaal opgewekte duurzame energie.Voordelen LEON Zeewolde LEON Zeewolde regelt uw overstap!

 

Overstappen naar LEON Zeewolde

Wilt u ook overstappen naar duurzame zonne-energie van LEON Zeewolde? Dat kan eenvoudig en snel via onze vergelijker! Voer hierboven uw verbruik en woongegevens in en bekijk meteen hoe voordelig LEON Zeewolde voor u uitpakt. Tevreden met het aanbod? Kies dan voor de optie ‘’Aanvragen’’. Voer vervolgens enkele gegevens in om uw aanmelding te starten en accepteer de tarieven en voorwaarden. Rond uw aanvraag vervolgens af wanneer u zeker bent van het gekozen product.

Na uw aanmelding zal uw bedenktijd in gaan. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw contractbevestiging. Binnen uw bedenktijd kunt u uw aanmelding bij LEON Zeewolde altijd nog kosteloos annuleren. Zonder opgaaf van reden!

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal LEON Zeewolde uw eventuele oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. De rest wordt allemaal voor u geregeld. Zo eenvoudig is het! Voer ook uw verbruik in en check direct wat u gaat betalen!

 

LEON Zeewolde tarieven

Wanneer u kiest voor het driejarige energiepakket dan ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat de LEON Zeewolde tarieven gedurende de hele looptijd hetzelfde blijven. Wanneer u kiest voor het variabele modelcontract dan kunnen de tarieven regelmatig veranderen. Maximaal 2 keer per jaar. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u dit dus meenemen in uw keuze. Kiest u voor de zekerheid van vaste tarieven, of voor de flexibiliteit van een modelcontract?

 

Energiepakketten LEON Zeewolde

Momenteel biedt LEON Zeewolde een driejarig energiepakket en een flexibel energiepakket. Het driejarige energiepakket biedt vaste tarieven de hetzelfde blijven gedurende de complete looptijd. U krijgt overigens wel elk jaar 5% extra korting op stroom. Het variabele energiepakket is flexibel en kunt u maandelijks opzeggen. Met dit energiepakket betaalt u altijd eerlijke actuele tarieven voor stroom en gas. Beide energiepakketten garanderen u 100% duurzame energie opgewekt door middel van de zon.

 

LEON Zeewolde opzeggen

Wilt u uw energiecontract met LEON Zeewolde opzeggen? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig! Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan zegt die uw oude energiecontract met LEON Zeewolde op. Hier hebt u zelf geen omkijken naar. Stapt u niet over maar heeft u helemaal geen energieleverancier meer nodig omdat u bijvoorbeeld samen gaat wonen? Neem dan contact op met de klantenservice en zeg op deze manier uw contract op. Wanneer uw contract nog niet verlopen is dan moet u wel rekening houden met een opzegvergoeding.

 

Leon Zeewolde beoordelingen

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Eenvoudige overstap

januari 20, 2024

Onlangs zonder problemen overgestapt naar Frank energie. Eenvoudige procedure en duidelijke communicatie. Handige app waarin je duidelijk kunt zien wat je verbruikt, en wat dit kost. Veel inzichtelijker als dit wordt het niet. In mijn ogen zijn dynamische energietarieven dé oplossing voor de huidige energiemarkt.

Max K.

Handige smartphone app

februari 6, 2023

Sinds januari klant bij Frank Energie. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

– Handige app met overzicht van prijzen en verbruik per uur

– Duidelijke communicatie per email

– Scherpe tarieven

– Eerlijk voorschot

Nadelen

– Kan via de app nog niet goed vinden hoeveel stroom mijn zonnepanelen hebben opgewekt.

Koen

 

Ervaring met Leon Zeewolde toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier Leon Zeewolde? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave