NeoSmart Energie

Over

Bij het horen van de naam NeoSmart Energie gaat er bij weinig mensen een belletje rinkelen. Dit komt omdat NeoSmart een relatief kleine energieleverancier is. U neemt dus niet stroom en gas af bij een grijze energiereus, maar bij een kleine en duurzame speler. Al sinds 2013 maakt NeoSmart zich sterk voor voordelige duurzame energie. Vanuit Deventer werkt deze energieleverancier aan het opstellen van het beste aanbod voor u. Zo ontvangt u bij deze energieleverancier enkel 100% groene stroom uit Nederland. Daarnaast is het geleverde gas CO2-gecompenseerd. Hierdoor maakt u een zeer bewuste keuze. Een keuze die direct bijdraagt aan het realiseren van een betere en schonere wereld.

Bovenop duurzaam is NeoSmart ook nog eens voordelig en klantvriendelijk. Wanneer u nu overstapt naar NeoSmart dan ontvangt u tot wel €155,00 korting. Daarnaast is overstappen met de overstapservice een fluitje van een cent. Zo goed als al het werk wordt u namelijk uit handen genomen. Bereken nu ook wat u per maand gaat betalen en stap over wanneer dit aanbod voordelig is. Houdt hierbij ook rekening dat NeoSmart erg duurzaam is. Dit is iets wat niet veel energieleveranciers kunnen zeggen. Raadpleeg hier onze energievergelijker om uw maandtarief te berekenen.

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: NeoSmart Energie
Actief in: Nederland
Markt: Particulier

Adres: Keulenstraat 12 7418ET Deventer
Post: Postbus 503 7400AM Deventer
Kamer van Koophandel: 55428800
Email: info@neosmart.nl

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Mogelijk.
Kosten per acceptgiro: n.v.t.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €40,-
Kosten verhuizing: n.v.t.

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Via klantenservice of MijnNeoSmart.
Hoeveelheid: Onbeperkt.
Verlaging: Maximaal 10%
Verhoging: Onbeperkt.

Extra diensten

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.
Maandfactuur bekijken.
Energieverbruik bekijken.

Overige

Overige

Duurzaamheid: Zeer duurzaam.

Downloads

Voorwaarden
Tarieven

 

NeoSmart Energie vergelijken

Vanaf nu kunt u het aanbod van NeoSmart ook in onze energievergelijker vinden. Hierdoor is het nu heel eenvoudig om NeoSmart te vergelijken met andere energieleveranciers. Vul hieronder uw woon- en verbruiksgegevens in en klik op ‘’Vergelijk energie’’. Hierna ziet u direct hoe voordelig NeoSmart voor u is in vergelijking met bijvoorbeeld Nuon of Essent. Daarnaast heb u direct een goed beeld van de te verwachten jaarkosten.

 

Tijdelijk €155,00 korting bij NeoSmart Energie

Momenteel kunt u wanneer u overstapt profiteren van een forse korting bij NeoSmart. U ontvangt bij een nieuw eenjarig energiecontract namelijk maar liefst €155,00 korting. Deze korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend met uw jaarrekening. Hierdoor valt deze extra laag uit. Daarnaast is de kans dat u bij moet betalen zeer klein.

Bovenop uw korting van €155,00 profiteert u bij NeoSmart tevens van vaste lage tarieven voor groene stroom en duurzaam gas. Deze tarieven zijn momenteel zeer laag omdat de olieprijs zeer laag is. Deze lage prijs heeft ook zijn effect op de stroom- en gasprijs. Het vastzetten van uw tarieven is daarom een slimme keuze. Zo weet u zeker dat u 12 maanden lang kunt profiteren van deze lage tarieven. Waardoor u onder de streep nog meer bespaart op uw jaarlijkse energiekosten.

 

Waarom NeoSmart?

NeoSmart EnergieEigenlijk zijn er veel redenen te bedenken om te kiezen voor NeoSmart. Toch is duurzaam wel echt de belangrijkste. Wilt u echt een duurzame keuze maken? Dan is NeoSmart een prima keuze. U ontvangt namelijk altijd 100% groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt in ons eigen land. Hiermee ondersteunt u dus de lokale energietransitie. Naast groene stroom biedt deze energieleverancier ook CO2-gecompenseerd aardgas. Dit betekent dat de uitstoot van uw gasverbruik gecompenseerd wordt met het ondersteunen van duurzame energieprojecten in het buitenland. Deze projecten voorkomen de uitstoot van CO2 waardoor u in principe neutraal handelt. Alles bij elkaar zorgt u dus echt voor een schonere en duurzamere toekomst.

Naast het feit dat NeoSmart erg duurzaam is biedt het ook nog eens voordelige tarieven. Op dit moment zijn de tarieven voor zowel stroom als gas erg laag. Hierdoor scoort NeoSmart dus ook goed in ons overzicht met goedkoopste energieleveranciers. Vanwege grote voorraden en een stilstaande economie door de corona crisis dalen de olie- en energieprijzen fors. Door nu uw tarieven van te zetten profiteert u hier van mee. U ontvangt dan namelijk stroom en gas tegen dezelfde lage tarieven voor minimaal 12 maanden.

Bovenop duurzaam en voordelig biedt NeoSmart nog voldoende andere voordelen. Zo regelt u al uw energiezaken eenvoudig zelf online. Wel zo prettig. Daarnaast hebt u altijd 14 dagen bedenktijd en helpt NeoSmart u met de overstap. En NeoSmart is niet alleen voordelig voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande. Deze profiteren namelijk ook van extra voordeel als ze klant blijven. Stap nu ook over naar NeoSmart en profiteer van een korting die kan oplopen tot €155,00.

 

Voordelen

Voordelen NeoSmart Ontvang 100% groene stroom.Voordelen NeoSmart Energie opgewekt in Nederland.
Voordelen NeoSmart NeoSmart regelt uw overstap.Voordelen NeoSmart Nu met forse welkomstkorting.
Voordelen NeoSmart CO2-gecompenseerd aardgas.Voordelen NeoSmart Vaste lage tarieven.
Voordelen NeoSmart Altijd 14 dagen bedenktijd.Voordelen NeoSmart Regel alles eenvoudig online.

 

 

”Wij willen particulieren en bedrijven stimuleren om te kiezen voor duurzame energie en hier efficiënter mee om te gaan. Hoe dat eruitziet? Denk aan groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Bij NeoSmart zijn we altijd op zoek naar duurzame en praktische oplossingen die jouw leven wat makkelijker maken.”

 

City-zen project

Naast het bieden van een duurzame energielevering richt NeoSmart zich op het ontwikkelen van duurzame energieoplossingen. Zo draagt de energieleverancier onder andere bij aan het City-zen project. Dit is een project dat zich richt op het ontwikkelen van slimme energie gemeenschappen. Hierbij is een uitgangspunt dat de consument een belangrijke spil is in het creëren en in stand houden van een robuust, duurzaam en kostenefficiënt energiesysteem. Door middel van het opwekken, opslaan en verkopen van energie worden groepen huishoudens zelfvoorzienend binnen de energiemarkt.

 

Voordeligste aanbod; NeoSmart 1 Jaar Vast

Via GoedkopeEnergieenGas.nl kunt u nu profiteren van het voordeligste aanbod van NeoSmart Energie. Kies nu ook voor NeoSmart 1 Jaar Vast en ontvang een hoge welkomstkorting. Op dit moment bedraagt de korting maar liefst €155,00. Naast deze korting ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u betaalt voor energie. En aangezien de tarieven nu historisch laag zijn bent u zeer goedkoop uit. Door nu over te stappen kunt u honderden euro’s besparen. Wie wil dat nou niet? Bereken nu uw termijnbedrag door gebruik te maken van onze energievergelijker.

 

Overstappen naar NeoSmart Energie

Kiest u ook graag voor duurzaam en voordelig? Dan bent u bij NeoSmart Energie aan het juiste adres. Wilt u ook direct aanmelden en klant worden? Dat is heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw overstap naar NeoSmart regelen. Hieronder leg ik het uit;

  1. Open onze energievergelijker en bereken uw maandtarief door uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren;
  2. Tevreden met het aanbod? Klik op dan op ‘’Aanvragen’’;
  3. Voer het aanmeldformulier in om uzelf aan te melden;
  4. Verzend uw gegevens door op ‘’Aanvraag afronden’’ te klikken. Hierna ontvangt u een bevestiging per email;
  5. Wanneer u de bevestiging hebt gehad gaat uw bedenktijd in. U hebt altijd 14 dagen bedenktijd;

Nadat uw bedenktijd is verstreken zal NeoSmart uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Daarnaast leest men wanneer mogelijk uw meterstanden op afstand uit. Deze worden gebruikt voor het opstellen van de eindafrekening. Wanneer dit nog niet mogelijk is zal u eenmalig uw meterstanden online moeten doorgeven. Wanneer alles administratief is afgehandeld ontvangt u vanzelf bericht met de startdatum dat NeoSmart Energie begint met leveren. Zo eenvoudig is het!

 

Spoedaanvraag

In sommige gevallen kan het zijn dat u extra haast heeft met uw nieuwe energiecontract. Bijvoorbeeld wanneer u de sleutel van uw nieuwe huis eerder krijgt dan verwacht. Gelukkig kunt u via NeoSmart een spoedaanvraag indienen. In dit geval heeft u binnen twee dagen energie. Zelfs als uw netbeheerder al een brief over afsluiting heeft verzonden kan dit voorkomen worden. Dit bespaart u een hoop geld want de aansluitkosten liggen vrij hoog. Naast dit voordeel biedt NeoSmart even 14 dagen bedenktijd wanneer u toch gebruik wilt maken van een ander aanbod. In dit geval hoeft u alleen de geleverde energie te betalen.

Heeft u spoed met uw aanvraag? Neem dan contact op met de klantenservice van NeoSmart. Deze kunnen u helpen om uw aanvraag evengoed op tijd verwerkt te hebben. Indien u geen negatieve kredietbeoordeling heeft kan de aanvraag binnen 48 uur verwerkt worden. Is uw kredietbeoordeling negatief? Dan zal u gevraagd worden een waarborgsom te betalen. Nadat deze betaalt is wordt u aanvraag verwerkt zoals normaal.

 

Spoedaanvraag NeoSmart

 

Salderen bij NeoSmart

Wekt u zelf groene energie op door middel van zonnepanelen? Dat ziet NeoSmart graag. In het geval dat u zelf stroom opgewekt kan u via NeoSmart salderen. Salderen is het verrekenen van de stroom die u heeft geleverd met de hoeveel stroom die u hebt verbruikt. Voor elke kWh stroom die u opgewekt, betaalt u een kWh minder aan uw energieleverancier.

Wekt u zelfs meer energie op dan u verbruikt? Dan kunt u aanspraak maken op een terugleververgoeding. Voor elke kWh stroom die u meer produceert dan verbruikt ontvangt u een kleine vergoeding. Deze vergoeding is bij elke energieleverancier anders. Op dit moment kunt u bij NeoSmart aanspraak maken op een terugleververgoeding van 5,595 eurocent per kWh. Stel dat u jaarlijks 2.000 kWh opwekt en maar 1.500 kWh verbruikt dan levert u 500 kWh stroom terug aan het net. In dit geval ontvangt u aan het einde van het jaar 500 x 5,595 eurocent = €29,75.

Salderen was in eerste instantie mogelijk tot 2020 maar deze regeling is verlengd tot 2023. Hierna wordt het salderen afgebouwd tot 2031. Hierdoor blijft het interessant om op dit moment te investeren in zonnepanelen.

 

Annuleren

Hebt u zich bij NeoSmart aangemeld? Maar hebt u zich bedacht? Dan kunt u uw aanmelding annuleren. Die kan binnen 14 werkdagen na uw aanmelding. Maar hoe eerder, hoe beter! Wanneer u uw aanmelding op tijd annuleert is dit volledig kosteloos. Alle energieleveranciers zijn namelijk online verplicht om 14 dagen bedenktijd te bieden. Dus wilt u uw aanmelding nog annuleren? Neem dan direct contact op met de Nuon klantenservice.

 

Klantenservice

Heeft u een vraag over uw energiecontract? Of wilt u bijvoorbeeld een klacht of suggestie doorgeven? Neem dan contact op met de NeoSmart klantenservice. Een eenvoudig manier om een vraag te kunnen stellen is via de live chat op de website van NeoSmart. Hier hoeft u simpelweg een venster te openen om een vraag te kunnen typen. Hierna zal een klantenservicemedewerker uw vraag lezen en direct een antwoord terug typen. Gemiddeld ontvangt u binnen 4 minuten antwoord.

Heeft u liever direct en persoonlijk contact? Dan kunt u doordeweeks ook bellen. Het telefoonnummer van de klantenservice is 085-1301473. Bel doordeweeks tussen 09:00 en 17:00. In het weekend is dit nummer helaas niet beschikbaar. Bekijk hieronder alle informatie omtrent de klantenservice van NeoSmart.

Bezoekadres: Keulenstraat 12 7418ET Deventer
Postadres: Postbus 503 7400AM Deventer
Telefoonnummer: 085-1301473
Email: klantenservice@neosmart.nl
Beschikbaarheid klantenservice weekdagen: 09:00 – 17:00
Beschikbaarheid klantenservice weekend: n.v.t.

 

NeoSmart Energie beoordelingen

3,7
3,7 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk33%

Laatste beoordelingen

Aanrader

mei 6, 2022

Zeker een aanrader

Alles is duidelijk en word goed geregeld,

ik had een aantal vragen en petjes af voor de duidelijke website

al mijn vragen die ik had die zijn daarop beantwoord.

Gr Piotr

Piotr

Nota's niet correct

augustus 20, 2021

Ben ook klant geweest bij Neosmart de eindnota klopte niet en ook de termijn nota,s waren niet correct via www.klachtenkompas.nl is het nog goed gekomen .

Telefonisch zijn ze niet te bereiken ,gewoon omdat ze de klachten stroom niet meer aankonden en via de mail op hun eigen website wordt ook niet of nauwelijks gereageerd.

Geert

Duidelijk verhaal

december 10, 2020

Duidelijke informatie alle vragen die ik zelf had worden op de website van Neosmart beantwoord.

Jochem Bramer

Waardeloze klantenservice

november 11, 2020

Wij zijn afgelopen zomer overgestapt naar Neo Smart, waarbij Neo Smart heeft verzuimd ons contract bij de oude leverancier op te zeggen. Ik kwam hier in september achter, en ik ben nu (november) nog steeds bezig om dit te laten corrigeren. Neo Smart reageert gewoon niet op mijn herhaaldelijke mails en whatsapps, en ze nemen de telefoon niet aan. Bizar. Stap NIET over naar deze partij, ze verdienen een prijs voor de meest waardeloze klantenservice.

Suzanne

Geen aanrader

oktober 7, 2020

Zeker niet naar overstappen. De administratie is een puinhoop en ze zijn niet in staat om ook maar enigszins behoorlijk te communiceren. Een tijdelijk rip-off bedrijf dat probeert om binnen een jaar met een veel te dunne back-office wat geld te verdienen en dan weer weg te zijn.

Ik ben er nu twee maanden mee in zee, maar ik ga er snel weer weg.

Ik heb 2 klantnummers. Leveringsadres is foutief weergegeven. Meterstanden en verbruik niet inzichtelijk. Termijnbedrag veeeeel te hoog (het zijn er eigenlijk 2 vanwege de 2 klantnummers. Kan mijn overeenkomst niet inzien. Kan mijn facturen niet online inzien. En ga zo maar door… waardeloos.

Floris

 

Ervaring met NeoSmart Energie toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier NeoSmart Energie? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave