DELTA

Over

Energieleverancier DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Ondanks dit staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel Duurzame Energie, Internet, TV en Telefonie. Wanneer u nu overstapt naar DELTA dan kunt u profiteren van een korting die oploopt tot maar liefst €150,00! Meer weten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van DELTA!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: DELTA
Actief in: Europa
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adresgegevens:
Adres: Poelendaeleingel 10
4335JA Middelburg

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Is mogelijk.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: Gratis
Kosten verhuizing: Gratis

Voorschotgegevens
Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online of telefonisch
Hoeveelheid: Max. 1 x per jaar
Verlaging: Max 15%
Verhoging: In overleg

Extra diensten

Online diensten

Via MijnDELTA kunt u onder andere;

  • Uw meterstanden doorgeven.
  • Persoonlijke gegevens bijwerken.
  • Uw verbruiksgegevens inzien.
  • Uw termijnbedrag verhogen of verlagen.
  • Meer informatie vinden over uw jaarnota.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Energieleverancier DELTA levert uitsluitend groene stroom. Deze energie wordt opgewekt door middel van windenergie en biomassa. Een deel van deze energie komt uit Nederland (10%), en de rest komt vanuit andere landen binnen Europa. In het stroometiket van DELTA, zie het kopje ‘’Downloads’’, kunt u terug vinden op welke manier DELTA duurzame energie opwekt. Hier ziet u onder andere de verwachting voor 2017. In dit jaar wil DELTA 60% windenergie leveren en 40% van de energie wordt opgewekt door middel van biomassa. Hierdoor stoot DELTA geen CO2 uit en produceert het geen radioactief afval.

Download

Downloads

Hieronder kunt u het stroometiket (2016), de algemene voorwaarden (2017) en de energieprijzen per februari 2018 downloaden.

Algemene voorwaarden kleinverbruikers DELTA
Energieprijzen DELTA per februari 2018
Stroometiket DELTA

 

DELTA vergelijken

Energie van de DELTA met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.
 

 

 

Waarom DELTA?

 DELTA

Wanneer u kiest voor DELTA dan kiest u voor zekerheid, gemak, voordelige tarieven en duurzaamheid. Zo ontvangt u alleen groene energie opgewekt door middel van wind en biomassa. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Op deze manier kunt u eenvoudig geld besparen, en het milieu verbeteren. En wanneer u nu klant wordt ontvangt u ook nog eens €150,00 extra korting. Kies ook voor de no-nonsense energieleverancier uit Zeeland en profiteer mee. Meer weten? Check dan de website van DELTA!

Voordelen

Voordelen DELTA De no-nonsense energieleverancier uit Zeeland!Voordelen DELTA Altijd 100% Groene Energie!
Voordelen DELTA Ontvang tot €150,00 Korting!Voordelen DELTA Vast of Variabel energietarief.
Voordelen DELTA DELTA regelt uw overstap.Voordelen DELTA Regel online uw energiezaken.
Voordelen DELTA Ook voor TV, Internet en Telefonie.Voordelen DELTA Snel en persoonlijk contact.

Overstappen naar DELTA

Wilt u ook overstappen naar DELTA? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit kan eenvoudig online en kost u slechts enkele minuten. Klik op deze link om naar de website van DELTA te gaan. Kies vervolgens voor ‘’Bereken mijn maandlasten direct’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in en kies voor ‘’Volgende’’.

Geef vervolgens aan hoeveel energie u verbruikt. Weet u uw verbruik niet? Dan kunt u deze schatten door middel van een handige tool. Gelukt? Kies dan voor ‘’Volgende’’. Kies vervolgens het energieproduct dat u wilt afsluiten. Kies voor 1 Jaar Vast en ontvangt €75,00 extra korting. Kies voor 3 Jaar Vast en ontvang de maximale korting van €150,00. Klik op ‘’Bekijk en bestel’’ om verder te gaan.

Voer als laatst diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Kies vervolgens voor ‘’Verder’’. Controleer als laatst al uw gegevens en bevestig deze. Stuur uw aanmelding in wanneer alles klopt. Na het versturen van uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal DELTA uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Check dan de website van DELTA!

 

Energiepakketten DELTA

Wanneer u nu overstapt naar DELTA dan kunt u kiezen uit twee voordelige energiepakketten. Wanneer u kiest voor het energiepakket 1 Jaar Vast dan ontvangt u momenteel €75,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u de komende 12 maanden geen last hebt van prijsstijgingen. Hiernaast kunt u ook kiezen voor DELTA 3 Jaar Vast. Dit energiepakket biedt €150,00 korting en drie jaar zekerheid. Zo weet u dus precies wat u betaalt voor stroom en gas. Met beide energiepakketten profiteert u overigens van 100% groene energie en de handige DELTA Overstapservice. Meer weten? Bekijk dan de website van DELTA!

DELTA 1 Jaar Vast

DELTA 3 Jaar Vast

Extra zekerheid (12 maanden)Extra zekerheid (36 maanden)
€75,00 Korting€150,00 Korting
100% Groen100% Groen

 

DELTA opzeggen

Wilt u uw contract met DELTA opzeggen? Dit is in principe niet nodig! Alleen wanneer u helemaal geen energie meer nodig hebt moet u zelf uw energiecontract opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u samen gaat wonen of gaat emigreren. Neem in dit geval contact op met de klantenservice via telefoon. U kunt uw opzegging eventueel ook nog via post of mail bekend maken.

Wilt u overstappen? Dan zegt uw nieuwe energieleverancier uw contract met DELTA op. Wel zo eenvoudig! Zelf hoeft u zich dan alleen aan te melden en aan te geven waar u momenteel klant bent. Wanneer u dit doet regelen de energieleverancier onderling alle administratieve handelingen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken.

 

Overname Vattenfall

Begin 2019 werd bekend dat het Zweedse Vattenfall, het moederbedrijf van Nuon, het Zeeuwse DELTA overneemt. Na de overname zal DELTA als zelfstandig merk verder gaan in de Nederlandse energiemarkt. Om deze reden zal er voor klanten op dit moment niets veranderen. Daarnaast zullen ook voor de ongeveer 500 medewerkers in Middelburg en Vlissingen weinig wijzigen. Met de aankoop van het financieel instabiele DELTA wil Vattenfall haar positie binnen de Nederlandse energiemarkt versterken. In totaal voegt Vattenfall met DELTA ongeveer 170.000 klanten toe aan haar huidige klantenbestand van 2 miljoen. Hiermee is Vattenfall het belangrijkste energiebedrijf van Nederland.

 

DELTA Tarieven 2024

Bent u benieuwd hoe voordelig de tarieven van DELTA in 2024 zijn? Voer dan uw woon- en verbruiksgegevens in bij onze energievergelijker. Op deze manier kunt u eenvoudig de tarieven van DELTA met de andere energieleveranciers binnen de markt vergelijken. Tevreden? Kies dan voor ‘’Aanvragen’’ en sluit uw energiecontract af. Zo eenvoudig is het! Stap nu over en profiteer ook nog eens van een korting van €75,00 of €150,00!

 

Klantenservice

Hebt u vragen? Of wilt u graag iets bespreken? Neem dan contact op met de klantenservice van DELTA. Dit kan eenvoudig door te bellen met 0118 22 55 00. Dit nummer is op werkdagen beschikbaar tussen 08:00 en 21:00. Hiervoor betaalt u enkel uw reguliere belkosten. Naast bellen kunt u DELTA ook via social media bereiken. Wist u dat u naast deze mogelijkheden ook gebruik kunt maken van het DELTA Serviceforum? Dit speciale forum kunt u 24/7 raadplegen. Stel direct uw vraag, bekijk veelgestelde vragen en deel tips met andere. Meer weten? Bezoek dan de website van DELTA!

Adres
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Post
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

 

Klachten

Hebt u een klacht? Maak dan gebruik van het klachtenformulier op de website van DELTA. DELTA streeft ernaar om uw klacht binnen twee werkdagen te behandelen. Daarnaast handelt het uw klacht binnen tien werkdagen af. En komt u er samen met DELTA toch niet uit? Dan kunt u altijd nog contact opnemen met de Geschillencommissie. Deze organisatie bemiddelt onafhankelijk tussen consumenten en energieleveranciers.

 

DELTA Energie beoordelingen

4,0
4,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Goed

augustus 12, 2014

Al jaren tevreden met de service voor tv en energie van DELTA. Eerlijke tarieven en duidelijke communicatie via mail en post. Daarnaast weinig gedoe.

Bob M.

 

Ervaring met DELTA toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier DELTA? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave