EON

Over

Wat EON Benelux anders maakt dan alle andere energieleveranciers? EON is dé betrouwbare leverancier van energie en gas. Om deze reden blijven klanten dan ook graag aangesloten bij deze energieleverancier. Daarnaast profiteert u bij EON van blijvend scherpe tarieven. Dit geldt voor zowel nieuwe als de bestaande klanten. Bij EON staat u als klant echt centraal en u ontvangt altijd groene energie voor een lage prijs. Daarnaast wordt de overstapservice beoordeeld met een 10! Wilt u ook profiteren van het voordeel van het grootste energiebedrijf van Europa? Stap dan vandaag nog extra voordelig over op energie van EON Benelux. Bekijk hier de website van EON!

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: E.ON (Benelux)
Actief in: Nederland en België.
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adresgegevens

Adres: Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

Overige

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouden Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Ja.
Kosten: €1,21 per acceptgiro.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: €10,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online of per telefoon.
Hoeveelheid: Maximaal 2x per jaar.
Verlaging: Maximaal 50%
Verhoging: Onbeperkt. (Minimaal €25,00)

Extra diensten

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.

E.ON EnergieAssistent

Overige

Overige

Duurzaamheid: Redelijk duurzaam.
E.ON geeft de toekomst energie: Cleaner & Better Energy.
Ongeveer 950 werknemers.

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

Waarom EON Benelux?

EON Benelux

Kiest u voor EON, dan kiest u voor scherpe tarieven en een betrouwbare levering. Zorg ook voor een beter milieu en kies voor groene energie tegen lage prijzen. En overstappen naar EON is zo geregeld. Via de website meldt u zich namelijk snel en gemakkelijk aan. Daarna regelt EON uw overstap van A tot Z. Door de handige overstapservice hoeft u verder niks te doen. EON regelt het opzeggen van uw huidige energiecontract. Daarnaast zorgt het dat uw nieuwe contract tijdig ingaat. Oftewel, u hoeft helemaal niks te doen. Alles wordt voor u geregeld! Even uw meterstanden doorgeven en alles is voor elkaar. Het energiepakket Budget is overigens al 6 keer als voordelig getest door de Consumentenbond. U kunt dus ook flink besparen op uw energierekening. Wanneer u nog een energiecontract heeft lopen dan betaalt EON uw eventuele overstapboete vaak tot een maximum van €350,00! Check voor meer informatie de website!

Voordelen

Voordelen EON Scherpe tarieven voor stroom en gas.Voordelen EON Kies ook voor goede bereikbaarheid.
Voordelen EON Zorgeloos overstappen.Voordelen EON Betrouwbare levering van energie.
Voordelen EON Regie over uw energie.Voordelen EON Zorg voor het milieu.
Voordelen EON Altijd goede service.Voordelen EON Breed aanbod aan energieproducten.

 

Altijd 100% groene stroom

U kunt kiezen uit verschillende producten aansluitend bij uw persoonlijke situatie, wat u niet kunt kiezen is groene energie. Die heeft u namelijk altijd. Gaat u voor een vast tarief met een vaste contractduur dan profiteert u van extra zekerheid, de energietarieven staan dan vast. Voor de groene stroom hoeft u niks extra te betalen, u profiteert nog steeds van de meest scherpe deals. Wanneer u niet graag vast zit aan een energiecontract van 1,2 of 3 jaar dan kunt u kiezen voor het flexibele contract. Dit energiecontract kunt u altijd opzeggen zonder kosten.

 

Overstappen naar EON

Overstappen naar energieleverancier EON is heel eenvoudig. De overstapservice wordt niet voor niets beoordeelt met een 10! Check nu welk energiepakket het beste bij u past en meld uzelf online aan. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via email en uw bedenktijd gaat in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal EON uw oude energieleverancier inlichten. Uw oude energiecontract wordt opgezegd en de overstapdatum wordt bepaalt. Zelf hoeft u bijna niets te regelen. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Op deze eindnota ziet u of u nog geld terug krijgt op moet betalen.

Wanneer als gereed is ontvangt u vanzelf bericht. Via email of post wordt u geïnformeerd over de definitieve datum van de overstap. Enkele weken na de overstap ontvangt u tevens nog de eindnota van uw oude energieleverancier. Zo eenvoudig is het!

 

Overstappen naar EON

 

Energiepakketten EON Benelux

Wanneer u nu kiest voor EON dan hebt u de keuze uit 3 voordelige energiepakketten. Wanneer u kiest voor 1 Jaar Vast dan profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast ontvangt u nu 2 maanden gratis stroom! Kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan zet u ook uw tarieven vast en hebt u de komende 3 jaar geen last van prijsstijgingen. Hebt u liever alle vrijheid? Kies dan voor het energiepakket Flexibel. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen eerlijke actuele tarieven. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het op de website van EON!

E.ON Energie 1 Jaar

E.ON Energie 3 Jaar

Flexibel

2 maanden gratis stroom!6 maanden gratis stroom!Altijd een actueel tarief.
Geen last van prijsstijgingen.Geen last van prijsstijgingen.Altijd opzegbaar!
12 maanden vaste tarieven!100% Groene Stroom!Lekker flexibel.

 

EON opzeggen

Wilt u uw energiecontract met EON opzeggen? Dan kan en is in sommige gevallen heel begrijpelijk. Bijvoorbeeld als u gaat emigreren. Of wanneer iemand is overleden over naar een verzorgingshuis gaat. Wilt u geen energie meer ontvangen? Dan kunt u EON opzeggen door te bellen met 0900 – 0601. Deze telefoonlijn is op werkdagen van 08:00 tot 17:30 bereikbaar (€0,45 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

Wilt u overstappen? Dan zegt uw nieuwe energieleverancier uw oude energiecontract met EON op. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen! Direct een nieuwe energieleverancier vinden? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker! Hiermee kunt u eenvoudig tot wel €340,00 besparen!

 

EON vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van EON vergelijken? Voer dan hieronder uw energieverbruik in en check direct welk energiepakket het beste bij uw verbruik past. Wilt u EON ook vergelijken met de andere grote energieleveranciers? Dat is geen problem! U vindt in de vergelijker de voordeligste energiepakketten van meer dan 10 grote energieleveranciers!

EON beoordelingen

4,0
Rated 4,0 out of 5
4,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste beoordelingen

Prima

Rated 4,0 out of 5
augustus 12, 2014

In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.

Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde korting die aan eind van contractperiode overgemaakt zou worden is keurig op tijd ontvangen.

Wel jammer dat energiemij niet in staat is om mij na jaarcontract weer een goed contract aan te bieden. Ben nu weer overgestapt naar andere leverancier (NEM).

Geverifieerde gebruiker

 

Ervaring met EON toevoegen

Hebt u ervaring met energieleverancier EON? Laat dan uw beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw klantbeoordeling overschijnen.

Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave