EON


EON
4.2 op basis van 92 stemmen
Wat EON Benelux anders maakt dan alle andere energieleveranciers? EON is dé betrouwbare leverancier van energie en gas. Om deze reden blijven klanten dan ook graag aangesloten bij deze energieleverancier. Daarnaast profiteert u bij EON van blijvend scherpe tarieven. Dit geldt voor zowel nieuwe als de bestaande klanten. Bij EON staat u als klant echt centraal en u ontvangt altijd groene energie voor een lage prijs. Daarnaast wordt de overstapservice beoordeeld met een 10! Wilt u ook profiteren van het voordeel van het grootste energiebedrijf van Europa? Stap dan vandaag nog extra voordelig over op energie van EON Benelux. Bekijk hier de website van EON! 

Bedrijfsgegevens

Naam: E.ON (Benelux)
Actief in: Nederland en België.
Markt: Particulier en Zakelijk.

Adresgegevens

Adres: Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

Overige

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouden Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

Beoordelingen E.ON

Een beoordeling toevoegen kan onder aan de pagina.

EON SKU UPC Model
Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zake
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: Andre • 
Titel: Een laatste natrap 

Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon.

Een aantal keer aan de lijn gehad, alles uitgevraag, contract opgezegd (per 28 Augustus), alles afgehandeld, 146 euro gekregen als eindafrekening. Nog VERSCHILLENDE KEREN nagevraagd of er geen schuld meer was of dat er geen naheffing meer kon komen. Wij werden verzekerd dat het niet het geval was.

Nu, weer een maand later toch nog een rekening van de maand september. Weer moeten bellen en krijgen nu een ander verhaal. Toch nog even 128 euro aftikken. Inmiddels hebben we niet meer de mogelijkheid om het te betalen omdat wij de afgelopen tijd alles moesten regelen met de begrafenis, maar ondanks alles MOET dit betaald worden.

Fijne energieleverancier! Ik hoop dat jullie in het s..... Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik en zoveel mogelijk mensen die ik dit kan vertellen niet meer in hun leven voor Eon zullen kiezen. Ik hoop dat het het waard is!


Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rom
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Rob v. A. • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Matig 

Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rommelig. Mag hopen dat dit niet altijd zo is, anders mogen ze er wat mij betreft mee stoppen.


Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar ee
Mar 29, 2016 by Anonymous
Naam: Anita • 
Woonplaats: Buitenpost • 
Titel: Slecht 

Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar een andere maatschappij.


Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direc
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: P.j Ouwerkerk • 
Woonplaats: Soest • 
Titel: Zoals beloofd 

Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direct.


Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wac
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Anoniem • 
Woonplaats: Tilburg • 
Titel: Kan beter 

Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wachten omdat we nog een contract hadden. Uiteindelijk toch de overstap gemaakt en geen nadelige gevolgen gehad.


Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: Arnoud • 
Woonplaats: Nederland • 
Titel: Top 

Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.


Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij oversta
Nov 02, 2014 by Anonymous
Naam: Fred Visser • 
Woonplaats: Velp • 
Titel: Goede leverancier 

Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij overstap. Toch, stap ik over, omdat ik bij Essent, voordeliger uit ben, voornamelijk door de eenmalige korting, en het veel lagere vastrecht, bij Essent


In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde kort
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Joset • 
Titel: Jaarcontract met E.ON 

In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.

Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde korting die aan eind van contractperiode overgemaakt zou worden is keurig op tijd ontvangen.

Wel jammer dat energiemij niet in staat is om mij na jaarcontract weer een goed contract aan te bieden. Ben nu weer overgestapt naar andere leverancier (NEM).


3.0 5.0 8 8 Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon. EON

Betalingsgegevens

Acceptgiro: Ja.
Kosten: €1,21 per acceptgiro.
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: €10,-

Voorschotsgegevens

Wijziging mogelijk: Ja.
Methode: Online of per telefoon.
Hoeveelheid: Maximaal 2x per jaar.
Verlaging: Maximaal 50%
Verhoging: Onbeperkt. (Minimaal €25,00)

Online diensten

Online meterstanden doorgeven.
Een verhuizing doorgeven.
Maandvoorschot wijzigen.
Persoonlijke gegevens wijzigen.

E.ON EnergieAssistent

Overige

Duurzaamheid: Redelijk duurzaam.
E.ON geeft de toekomst energie: Cleaner & Better Energy.
Ongeveer 950 werknemers.

Stroometiket.
Algemene voorwaarden.

 

Direct naar;

 

Waarom EON Benelux?

EON Benelux

Kiest u voor EON, dan kiest u voor scherpe tarieven en een betrouwbare levering. Zorg ook voor een beter milieu en kies voor groene energie tegen lage prijzen. En overstappen naar EON is zo geregeld. Via de website meldt u zich namelijk snel en gemakkelijk aan. Daarna regelt EON uw overstap van A tot Z. Door de handige overstapservice hoeft u verder niks te doen. EON regelt het opzeggen van uw huidige energiecontract. Daarnaast zorgt het dat uw nieuwe contract tijdig ingaat. Oftewel, u hoeft helemaal niks te doen. Alles wordt voor u geregeld! Even uw meterstanden doorgeven en alles is voor elkaar. Het energiepakket Budget is overigens al 6 keer als voordelig getest door de Consumentenbond. U kunt dus ook flink besparen op uw energierekening. Wanneer u nog een energiecontract heeft lopen dan betaalt EON uw eventuele overstapboete vaak tot een maximum van €350,00! Check voor meer informatie de website!

 

Voordelen

 
Voordelen EON Scherpe tarieven voor stroom en gas.Voordelen EON Kies ook voor goede bereikbaarheid.
Voordelen EON Zorgeloos overstappen.Voordelen EON Betrouwbare levering van energie.
Voordelen EON Regie over uw energie.Voordelen EON Zorg voor het milieu.
Voordelen EON Altijd goede service.Voordelen EON Breed aanbod aan energieproducten.

 

Altijd 100% groene stroom

U kunt kiezen uit verschillende producten aansluitend bij uw persoonlijke situatie, wat u niet kunt kiezen is groene energie. Die heeft u namelijk altijd. Gaat u voor een vast tarief met een vaste contractduur dan profiteert u van extra zekerheid, de energietarieven staan dan vast. Voor de groene stroom hoeft u niks extra te betalen, u profiteert nog steeds van de meest scherpe deals. Wanneer u niet graag vast zit aan een energiecontract van 1,2 of 3 jaar dan kunt u kiezen voor het flexibele contract. Dit energiecontract kunt u altijd opzeggen zonder kosten.

 

Overstappen naar EON

Overstappen naar energieleverancier EON is heel eenvoudig. De overstapservice wordt niet voor niets beoordeelt met een 10! Check nu welk energiepakket het beste bij u past en meld uzelf online aan. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via email en uw bedenktijd gaat in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal EON uw oude energieleverancier inlichten. Uw oude energiecontract wordt opgezegd en de overstapdatum wordt bepaalt. Zelf hoeft u bijna niets te regelen. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Op deze eindnota ziet u of u nog geld terug krijgt op moet betalen.

Wanneer als gereed is ontvangt u vanzelf bericht. Via email of post wordt u geïnformeerd over de definitieve datum van de overstap. Enkele weken na de overstap ontvangt u tevens nog de eindnota van uw oude energieleverancier. Zo eenvoudig is het!

 

Overstappen naar EON

 

Energiepakketten EON Benelux

Wanneer u nu kiest voor EON dan hebt u de keuze uit 3 voordelige energiepakketten. Wanneer u kiest voor 1 Jaar Vast dan profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast ontvangt u nu 2 maanden gratis stroom! Kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan zet u ook uw tarieven vast en hebt u de komende 3 jaar geen last van prijsstijgingen. Hebt u liever alle vrijheid? Kies dan voor het energiepakket Flexibel. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen eerlijke actuele tarieven. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het op de website van EON!

E.ON Energie 1 Jaar

E.ON Energie 3 Jaar

Flexibel

2 maanden gratis stroom!6 maanden gratis stroom!Altijd een actueel tarief.
Geen last van prijsstijgingen.Geen last van prijsstijgingen.Altijd opzegbaar!
12 maanden vaste tarieven!100% Groene Stroom!Lekker flexibel.

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar een andere maatschappij.

Anita

Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direct.

P.j Ouwerkerk

EON opzeggen

Wilt u uw energiecontract met EON opzeggen? Dan kan en is in sommige gevallen heel begrijpelijk. Bijvoorbeeld als u gaat emigreren. Of wanneer iemand is overleden over naar een verzorgingshuis gaat. Wilt u geen energie meer ontvangen? Dan kunt u EON opzeggen door te bellen met 0900 – 0601. Deze telefoonlijn is op werkdagen van 08:00 tot 17:30 bereikbaar (€0,45 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

Wilt u overstappen? Dan zegt uw nieuwe energieleverancier uw oude energiecontract met EON op. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen! Direct een nieuwe energieleverancier vinden? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker! Hiermee kunt u eenvoudig tot wel €340,00 besparen!

 

EON vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van EON vergelijken? Voer dan hieronder uw energieverbruik in en check direct welk energiepakket het beste bij uw verbruik past. Wilt u EON ook vergelijken met de andere grote energieleveranciers? Dat is geen problem! U vindt in de vergelijker de voordeligste energiepakketten van meer dan 10 grote energieleveranciers!

Ervaringen met EON

Hebt u ervaring met energieleverancier EON? Laat dan als uw review/beoordeling achter en help andere consumenten met het vinden van een nieuwe energieleverancier. Na goedkeuring door de redactie zal uw beoordeling direct online verschijnen. Benieuwd wat andere over Budget Energie zeggen? Check hieronder de laatst ingezonden ervaringen!

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

EON SKU UPC Model
Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zake
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: Andre • 
Titel: Een laatste natrap 

Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon.

Een aantal keer aan de lijn gehad, alles uitgevraag, contract opgezegd (per 28 Augustus), alles afgehandeld, 146 euro gekregen als eindafrekening. Nog VERSCHILLENDE KEREN nagevraagd of er geen schuld meer was of dat er geen naheffing meer kon komen. Wij werden verzekerd dat het niet het geval was.

Nu, weer een maand later toch nog een rekening van de maand september. Weer moeten bellen en krijgen nu een ander verhaal. Toch nog even 128 euro aftikken. Inmiddels hebben we niet meer de mogelijkheid om het te betalen omdat wij de afgelopen tijd alles moesten regelen met de begrafenis, maar ondanks alles MOET dit betaald worden.

Fijne energieleverancier! Ik hoop dat jullie in het s..... Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik en zoveel mogelijk mensen die ik dit kan vertellen niet meer in hun leven voor Eon zullen kiezen. Ik hoop dat het het waard is!


Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rom
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Rob v. A. • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Matig 

Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rommelig. Mag hopen dat dit niet altijd zo is, anders mogen ze er wat mij betreft mee stoppen.


Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar ee
Mar 29, 2016 by Anonymous
Naam: Anita • 
Woonplaats: Buitenpost • 
Titel: Slecht 

Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar een andere maatschappij.


Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direc
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: P.j Ouwerkerk • 
Woonplaats: Soest • 
Titel: Zoals beloofd 

Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direct.


Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wac
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Anoniem • 
Woonplaats: Tilburg • 
Titel: Kan beter 

Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wachten omdat we nog een contract hadden. Uiteindelijk toch de overstap gemaakt en geen nadelige gevolgen gehad.


Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: Arnoud • 
Woonplaats: Nederland • 
Titel: Top 

Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.


Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij oversta
Nov 02, 2014 by Anonymous
Naam: Fred Visser • 
Woonplaats: Velp • 
Titel: Goede leverancier 

Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij overstap. Toch, stap ik over, omdat ik bij Essent, voordeliger uit ben, voornamelijk door de eenmalige korting, en het veel lagere vastrecht, bij Essent


In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde kort
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Joset • 
Titel: Jaarcontract met E.ON 

In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.

Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde korting die aan eind van contractperiode overgemaakt zou worden is keurig op tijd ontvangen.

Wel jammer dat energiemij niet in staat is om mij na jaarcontract weer een goed contract aan te bieden. Ben nu weer overgestapt naar andere leverancier (NEM).


3.0 5.0 8 8 Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon. EON
GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678