E.ON EnergieAssistent

De E.ON EnergieAssistent aanbieding is niet meer geldig. Bekijk hier alle actieve aanbiedingen van E.ON.

 

Sinds kort heeft E.ON de EnergieAssistent geïntroduceerd binnen de energiemarkt. Met de E.ON EnergieAssistent heeft u realtime inzicht in uw energieverbruik via bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. Tevens ontvangt u gepersonaliseerde berichten wanneer u onnodig energie verbruikt en suggesties om uw energieverbruik te verminderen. Op deze manier kunt u eenvoudig uw energieverbruik verminderen en uw energierekening verlagen. Lees hieronder meer of bekijk hier de website van E.ON!

 

Voordelen van de E.ON EnergieAssistent

  • Realtime inzicht in uw energieverbruik.
  • Proactief advies om uw energieverbruik te verminderen.
  • Thermostaat en apparaten op afstand bedienen.
  • Automatisch meldingen bij onnodig energieverbruik.
  • Bespaar eenvoudig meer dan 10% op uw energieverbruik.
  • Voor zowel bestaande als nieuwe klanten.
  • Nu gratis bij een 3-jarige energiecontract.

 

Functies E.ON EnergieAssistent

Met de EnergieAssistent ontvang je automatische berichten wanneer uw huishouden ongemerkt energie verspilt. Tevens bedient u uw slimme thermostaat en apparaten eenvoudig op afstand via uw smartphone of tablet. U kunt bijvoorbeeld apparaten eenvoudig op afstand aan en uitschakelen door middel van de meegeleverde slimme stekkers. Zo kunt u tevens per apparaat zien hoeveel die bijdraagt aan uw totale energieverbruik. Door middel van locatietracking weet de EnergieAssistent wanneer u thuis bent en wanneer de verwarming aan kan. Wanneer u van huis bent schakelt hij de thermostaat automatisch weer uit. Uw energieverbruik wordt continue gemeten en u ontvangt proactieve meldingen wanneer uw energieverbruik hoger of lager is dan normaal. Met de EnergieAssistent heeft u realtime inzicht in uw energieverbruik en bespaart u eenvoudig meer dan 10% op uw energieverbruik. Ook overstappen naar E.ON en gebruik maken van de EnergieAssistent? Bekijk dan hier de website van E.ON!

voordelen-eon-energieassistent

 

Inhoud EnergieAssistent pakket

In het pakket dat u opgestuurd krijgt wanneer u zich aanmeld voor de E.ON EnergieAssistent zit een gateway, 2 slimme stekkers, een slimme thermostaat en een power converter. De gateway stuurt de gegevens naar de app en met de slimme stekkers kunt u 2 apparaten meten en op afstand bedienen. De slimme thermostaat werkt heel eenvoudig en maakt draadloos verbinding met uw gateway. De power converter is soms nodig om de slimme thermostaat van voldoende stroom te voorzien. De gratis EnergieAssistent app kunt u uiteraard eenvoudig downloaden in de App Store of in Google Play. Lees alles over het EnergieAssistent pakket op de website van E.ON!

 

Gebruik maken van de E.ON EnergieAssistent

De EnergieAssistent kost normaal €14,50 per maand en is voor zowel bestaande als nieuwe klanten te bestellen. Wanneer u zich nu aanmeld voor een 3-jarig Gas- en Stroomcontract, als nieuwe of bestaande klant, dan ontvangt u hem de gehele contractduur gratis. Na deze periode kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk vervolgaanbod of uiteraard kosteloos opzeggen. Zit u nog vast aan een energiecontract bij een andere energieleverancier? Geen probleem. E.ON vergoedt de eventuele overstapboete tot €350,00! Let op, wanneer u gebruik maakt van zonnepanelen dan is het ook mogelijk om de EnergieAssistent te gebruiken. Hiervoor is wel een extra module nodig, deze kost u €2,50 per maand! Kijk voor alle voorwaarden van deze actie op de website van E.ON.

 

Overstappen naar E.ON

Overstappen naar energieleverancier E.ON is heel eenvoudig. Wanneer u zich online aanmeld voor de actie dan regelen zij de rest, u hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. U krijgt binnen 3 werkdagen een bevestiging thuisgestuurd en u kunt nog binnen 14 dagen annuleren. Na uw twee weken bedenktijd zal E.ON uw oude energiecontract opzeggen en u op de hoogte houden over het overstapproces. Als alles is geregeld ontvangt u het definitief vastgestelde voorschotbedrag en een bevestiging van de start van de levering. Meer weten over de EnergieAssistent of de overstap? Lees alles op de website van E.ON!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.