Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent


Onlangs maakte Qurrent belangrijk nieuws bekend, ze bundelen namelijk hun krachten met energieleverancier Greenchoice. Door de krachten van beide duurzame energiebedrijven te bundelen verwachten de energieleveranciers nog meer Nederlanders te kunnen overtuigen van het belang van duurzame energie. Iets wat erg belangrijk is voor de energietransitie in Nederland. Benieuwd naar het complete verhaal en het nieuwe duurzame aanbod? Check hier dan de website van Greenchoice!

 

Aanbieding Qurrent niet meer verkrijgbaar

Helaas, de aanbieding met gratis Feyenoord Shirt is verlopen. Maar Qurrent heeft een leuke nieuwe actie voor alle Feyenoord supporters! Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon. Een leuke actie om het hoofdsponsorschap van Feyenoord te vieren! Kies ook voor Qurrent 3 Jaar Vast en ontvang een cadeaubon t.w.v. €200,00. U hebt uw cadeaubon binnen 30 dagen in huis! Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

 
Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent

 

Feyenoord Shirt niet meer verkrijgbaar

Feyenoord is klaar voor het kampioenschap, en Qurrent ook! Qurrent is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. En daarom heeft het een unieke actie bedacht. Wanneer u nu overstapt naar Qurrent dan ontvangt u een gratis Feyenoord shirt bij uw energiepakket. Dit officiële Feyenoord shirt is pas vanaf 1 juli verkrijgbaar en zal bij u thuis bezorgd worden. Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Wanneer het shirt verkrijgbaar is ontvangt u vanzelf bericht. Vervolgens kunt u uw shirt bestellen en in het vervolg ontvangt u hem automatisch thuis! Ook profiteren van een gratis Feyenoord shirt bij Qurrent? Meldt u dan op deze pagina aan!
 

 

Voordelen energiepakket

  • U ontvangt gratis het nieuwe officiële Feyenoord shirt thuisgestuurd.
  • Kies ook voor 100% duurzaam en ga samen voor groen!
  • Ontvang drie jaar lang energie tegen inkoopprijzen.
  • Wek uw eigen energie op. Nu inclusief één gratis Windtegoed t.w.v. €55,00!
  • Qurrent regelt uw overstap van A tot Z.

 

Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook overstappen naar Qurrent en profiteren van een gratis Feyenoord shirt bij uw energiepakket? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit kost slechts enkele minuten en Qurrent regelt uw overstap. Het werkt als volgt. Klik op deze link om naar de Qurrent website te gaan. Voer hier uw stroom- en gas verbruik in (of schat het) en check wat u maandtarief wordt. Tevreden? Ga dan verder door op bestellen te klikken.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in en ga verder. Bevestig het leveringsadres, uw betaalgegevens en check uw uiteindelijke bestelling. Wanneer alles klopt kunt u uw aanmelding versturen. Na uw aanmelding ontvangt u vanzelf een bevestiging via email. Vanaf dit moment zal tevens uw bedenktijd in gaan. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Qurrent uw huidige energiecontract opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht over de startdatum van de levering door Qurrent. Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

 

Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent

 

Gratis Feyenoord-shirt thuis bezorgd

Vanaf het begin van volgend seizoen pronkt de naam van energieleverancier Qurrent op het officiële shirt van Feyenoord. Hiermee wordt de nieuwe samenwerking echt en officieel. Met deze nieuwe samenwerking willen Qurrent en Feyenoord elkaar versterken. Met als uiteindelijke doel Nederland nog groener te maken. Check in onderstaande video het officiële nieuwe tenue van Feyenoord.

 

Over Qurrent

Energieleverancier Qurrent is al drie jaar op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. Zo kreeg het bedrijf van onder andere de Consumentenbond en Greenpeace een 10 voor duurzaamheid. Naast duurzaam is Qurrent ook nog eens voordelig. Qurrent is namelijk 100% dochter van Stichting Doen en daarom streeft het niet naar winst. Daarom ontvangt u ook stroom en gas tegen de inkoopprijs. Qurrent verdiend dus niks aan uw verbruik! Overstappen is overigens heel eenvoudig met de Overstapservice. Meer weten over alle voordelen van Qurrent? Check dan de website van Qurrent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.