Ontvang en geef een welkomstcadeau weg bij Nuon!


Nuon heeft weer een leuke nieuwe actie voor overstappers. Wanneer u nu deelneemt aan de #daaromwaardeerikjou actie dan ontvangt u zelf een welkomstcadeau, maar mag u er ook een aan iemand weggeven! Hoe leuk is dat? U kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld uw partner, vriend, moeder of een goede bekende. Het cadeau dat u ontvangt en weg mag geven heeft een maximale waarde van €149,00. Momenteel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Bol.com cadeaubon, een Fitbit horloge of een Galaxy Tab A 7.0. Naast dit dubbele cadeau ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En uw overstap? Die neemt Nuon u volledig uit handen! Meer weten of direct overstappen? Check dan de website van Nuon!
 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Nuon regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Verras een bekende met een cadeau ter waarde van maximaal €149,00.
  • Ontvang zelf hetzelfde of een ander welkomstcadeau met dezelfde waarde.
  • Geen prijsstijgingen. Uw tarieven staan vast gedurende de looptijd van 12 maanden.

 

Nuon #daaromwaardeerikjou

Nuon waardeert haar klanten, en daarom starten het eerder al de Nuon Blijven Loont korting. Met Nuon Blijven Loont profiteren loyale klanten van een oplopende korting tot maar liefst 25%. Daarnaast kunnen loyale klanten profiteren van Nuon Exclusief. Een speciaal programma waarmee u spaart voor mooie cadeaus en duurzame producten. En onder de noemer ‘’Luisteren geeft energie’’ maakt Nuon ook reclame voor het beter luisteren naar klanten en elkaar.

In lijn met deze proposities is Nuon nu gestart met de #daaromwaardeerikjou actie. Met deze leuke actie zet Nuon mensen aan het denken wie ze waarderen, en wie een hoop voor ze doen. Om een blijk van waardering te kunnen geven kunnen overstappers nu kiezen voor een dubbel welkomstcadeau. Hierbij kiezen ze één cadeau voor zichzelf, en één cadeau voor een ander. Wie waardeert u en zou u graag verrassen met een onverwachts cadeau?

 

Ontvang en geef een welkomstcadeau weg bij Nuon!

 

Waaruit kan ik kiezen?

Momenteel biedt Nuon u de keuze om te kiezen uit een brede selectie cadeaus. Hierdoor is er altijd wel wat leuks voor u, en een bekende te vinden. Zeker aangezien Nuon ook de keuzen biedt om een cadeaubon te krijgen zijn de mogelijkheden grenzeloos. Op het gebied van elektronica kunt u nu kiezen voor een Fitbit Charge 2 horloge, een Samsung Galaxy Tab A 7.0 of een JBL Flip 4 speaker. Daarnaast kunt u kiezen voor een drietal cadeaubonnen. Van Bol.com, de Bijenkorf of een Diner Cadeaukaart. Al deze cadeaubonnen hebben een waarde van €100,-. Als laatst kunt u ook nog kiezen voor een Samsonite reiskoffer ter waarde van €149,00 of een Rituals cadeauset ter waarde van €138,00. Het kiezen van twee verschillende cadeaus is geen probleem!

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u ook graag uw waardering tonen aan een ander? Doe dan ook mee met de #daaromwaardeerikjou actie van Nuon. Klik om te beginnen op deze link om de website van Nuon te openen. Bekijk hier de voorwaarden van de actie en neem door hoe het werkt. Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandbedrag te berekenen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Controleer vervolgens uw persoonlijk overzicht. Hierop kunt u nogmaals terugvinden welk product u kiest, en welke voorwaarden hier bij passen. Daarnaast kunt u nogmaals teruglezen hoeveel u per jaar gaat betalen. Wanneer alles klopt kunt u verder gaan door te kiezen voor ‘’Naar aanvragen’’.

Tijdens de laatste stap moet u enkele persoonlijke gegevens invoeren om uw aanmelding af te ronden. Wanneer u al uw gegevens correct hebt ingevoerd dan kunt u kiezen voor ‘’Aanvraag versturen’’. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Nuon uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Wanneer ontvang ik mijn welkomstcadeau?

U verrast uw geliefde natuurlijk graag snel met het gekozen cadeau, en daarom snappen wij het dat het zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Helaas hebben deze zaken altijd even tijd nodig. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent leggen wij kort uit wanneer u uw welkomstcadeau kan verwachten. Wanneer uw aanvraag is verstuurd zal Nuon deze verwerken en goedkeuren. Hierna start uw contract, en zal Nuon een eerste termijnbedrag afschrijven. Na het afschrijven van het eerste termijnbedrag duurt het maximaal 4 weken voordat u uw code hebt ontvangen. Met deze unieke code kunt u een cadeau voor uzelf bestellen, en met een andere code een cadeau voor een ander. Nuon stuurt zelfs cadeaupapier mee zodat u dit mooi kan inpakken. Na het bestellen van uw cadeaus ontvangt u deze binnen 7 werkdagen thuis!

 

Goed om te weten;

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Nuon. Bestaande klanten kunnen wellicht gebruik maken van een verlengaanbieding. Deze kunt u vinden in de ‘’Mijn Nuon’’ omgeving.
  • Uw kosten betaalt u maandelijks door middel van een automatische incasso.
  • Wanneer u gebruik maak van deze aanbieding dan ontvangt u stroom en gas tegen vaste tarieven. Deze staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract.
  • Heeft u nog een energiecontract lopen dat binnen twee maanden afloopt? Dan wacht Nuon even met uw overstap om een eventuele opzegvergoeding te voorkomen.

 

Overige Nuon Acties (Overzicht)

Naast de #daaromwaardeerikjou actie heeft Nuon nog diverse andere leuke acties. Hiermee profiteert u onder andere van €200,00 korting, een gratis Xbox One, een Samsung Galaxy Tab of 3 maanden gratis stroom. Benieuwd naar het complete aanbod? In onderstaande tabel kunt u alle actieve Nuon acties terug vinden.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.