Nieuwe energieleverancier in onze energievergelijker


Sinds deze week is er weer een nieuwe energieleverancier beschikbaar in onze energievergelijker. Hierdoor is het aanbod aan energieproducten nog groter! Via onze vergelijker is het nu ook mogelijk om energieproducten van energieleverancier Fenor te vergelijken. Fenor is opgericht in het jaar 2011 en opereert vanuit Friesland. Deze kleinere energieleverancier is zeer gedreven en bezit jarenlange expertise binnen de energiemarkt. Naast het leveren van stroom en gas focust Fenor zich op direct contact met de klant. Waardoor klanten een zeer directe en vriendelijke service ervaren.

 

Energieproducten Fenor

Energieleverancier Fenor biedt energie voor particuliere en zakelijke klanten. Het maakt dus niet uit of u een bedrijf heeft, of gewoon energie voor uw woning nodig hebt. Fenor biedt altijd een passend product voor uw situatie. In onze energievergelijker vindt u momenteel twee energieproducten van Fenor. Beide energiepakketten bieden een vaste lage prijs voor stroom en gas. Het 1 Jaar Vast energiepakket doet dit voor een looptijd van 12 maanden. Wanneer u kiest voor het 3 Jaar Vast pakket dan profiteert u 36 maanden van deze vaste lage tarieven. Benieuwd wat u gaat betalen? Check het dan direct met onze energievergelijker!

Naast Fenor vindt u onder andere ook energie van Nuon, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Vrijopnaam, Essent, ENGIE en Vandebron in onze energievergelijker.

 

Duurzaamheid

Elektriciteit die Fenor levert is ‘’vergroend’’ door middel van GVO’s (Garanties van Oorsprong). Vaak is deze elektriciteit afkomstig uit bijvoorbeeld waterkrachtcentrales in Scandinavië. Het aardgas dat door Fenor wordt geleverd is grijs, en dus niet extra duurzaam. Al met al is Fenor niet heel duurzaam aangezien de gekochte energie niet meehelpt aan een beter milieu in Nederland. Benieuwd naar meer informatie over de geleverde stroom en gas? Of benieuwd wat voor kosten en tarieven gepaard gaan met deze energieproducten? Check dan de energievergelijker en de leveringsovereenkomst die u kunt terug vinden in de vergelijkingstool.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.