Minimaal €100,00 Cashback Oxxio 1 Jaar Vast

Wegens de huidige situatie op de energiemarkt wordt er momenteel geen cashback aangeboden bij een energiecontract. Mocht de situatie veranderen dan wordt dit op onze website vermeld.

Helaas kan Oxxio momenteel geen Cashback aanbieden bij een 1-jarig energiecontract. Oxxio heeft echter nog wel een Cashback actie bij een 3-jarig contract. Meer weten hierover? Bezoek dan deze pagina op onze website. Gelukkig zijn er nog genoeg andere welkomstaanbiedingen voor u als u overstapt van energieleverancier. Bij diverse energieleveranciers zijn er kortingen tot wel €250,00. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme themostaten en diverse cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Goed nieuws! Vanaf vandaag trapt energieleverancier Oxxio opnieuw af met een gloednieuwe energie aanbieding. Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u van minimaal €100,00 Cashback! Dit is een korting die aan het einde van uw eerste jaar verrekend wordt. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. En verbruikt u relatief veel stroom? Dan komt Oxxio u tegemoet met een nog hogere cashback. Naast uw cashback ontvangt u tevens 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en minimaal €100,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast! Benieuwd wat u gaat betalen? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

De cashback aanbieding in het kort;

  • Stap over naar 100% Europese Windenergie en Gas van energieleverancier Oxxio.
  • Kies voor het energiepakket met 1 jaar lang vaste lage tarieven voor stroom en gas.
  • Ontvang minimaal €100,00 cashback op uw energierekening!

Tip: Liever langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Kies dan voor Oxxio 3 Jaar Vast met minimaal €110,00 Cashback!

 

Ontvang nu €100,00 cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast

Overstappers die in de komende weken kiezen voor Oxxio 1 Jaar Vast kunnen profiteren van een cashback van maar liefst €100,00! Naar onze mening is dit een van de beste deals van dit moment. U profiteert namelijk van een hoge korting en van een relatief korte looptijd. Met dit energiepakket profiteert u tevens 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast ontvangt u ook nog is €100,00 cashback! Tevens ontvangt u 100% groene stroom uit Europese wind. En overstappen? Ook dat is heel eenvoudig. Dat neemt Oxxio u namelijk volledig uit handen! Meer weten? Of direct uw maandlasten berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Oxxio 1 jaar Vast

 

Oxxio Goedkoopste Energieleverancier

Momenteel zijn de energiepakketten van Oxxio erg voordelig geprijsd. Mede door de scherpe tarieven en hoge cashbacks vallen de jaarkosten erg laag uit. Niet voor niets is het Oxxio 1 Jaar Vast energiepakket bij een gemiddeld energieverbruik momenteel het voordeligste in onze energievergelijker. Hiermee laat de Oxxio de concurrentie flink achter zich. Zelf energieleverancier Budget Energie, die bekend staat om zijn lage prijzen, kan momenteel niet tippen aan de lage tarieven van Oxxio. Wilt u ook profiteren van het voordeligste aanbod binnen de energiemarkt? Stap dan ook over naar Oxxio!

 

Minimaal €110,00 cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast!

Hebt u het liefst langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Kies dan voor Oxxio 3 Jaar Vast! Met dit energiepakket profiteert u 3 jaar lang van dezelfde vaste lage tarieven voor stroom en gas. Zo hebt u dus extra veel zekerheid en weinig zorgen om uw energiezaken! Naast de lage tarieven voor stroom en gas profiteert u nu van €100,00 cashback en de handige Oxxio Overstapservice. Tevens is de geleverde energie afkomstig uit 100% Europese wind, lekker duurzaam dus! Stap ook over naar Oxxio 3 Jaar Vast en profiteer van een tijdelijke cashback van €100,00! Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Minimale cashbacks Oxxio

Afhankelijk van uw energieverbruik ontvangt u bij Oxxio een minimale cashback van €110,00 bij 3 Jaar Vast en minimaal €100,00 bij 1 Jaar Vast. Verbruikt u jaarlijks meer energie dan gemiddeld? In dit geval kan het zijn dat Oxxio u tegemoet komt met een hogere cashback. Hierbij geldt dat de minimale cashback voor 3 Jaar Vast altijd €110,00 bedraagt. Daarnaast is de minimale cashback op Oxxio 1 Jaar Vast vastgesteld op €100,00. Benieuwd hoe hoog de cashback is die u kunt ontvangen? Bereken dan uw maandtarief op de website van Oxxio!

 

Cashback Acties Oxxio opnieuw verlengt

Oorspronkelijk zouden de Cashback aanbiedingen van Oxxio alleen in december en januari geldig zijn. Maar aangezien de vraag zo hoog was heeft Oxxio de actie in de heel februari verlengt. En om andere consumenten niet teleur te stellen heeft Oxxio in maart direct weer een nieuwe cashback actie opgezet. De opzet is wel een klein beetje gewijzigd, maar u kunt nog profiteren van heel veel voordeel. Vanaf maart ontvangen alle overstappers weer een flinke cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast. Momenteel €100,00! En overstappers die kiezen voor Oxxio 3 Jaar Vast profiteren zelfs van €110,00 Cashback! Momenteel is dit een van de hoogste kortingen die u kunt ontvangen bij een eenjarig energiepakket!

 

Wat ga ik dan betalen?

Of u nu kiest voor Oxxio 1 Jaar Vast of Oxxio 3 Jaar Vast. U ontvangt sowieso minimaal €100,00 of €110,00 cashback op uw energierekening. Hiernaast moet u wel rekening houden met enkele andere prijsverschillen. Zo zijn de kosten voor stroom bij het 1 Jaar Vast energiepakket hoger. Daarnaast betaalt u ook wat meer per m3 gas. Wanneer u voor 1 Jaar Vast kiest betaalt u overigens wel minder leveringskosten. Namelijk €71,88 tegenover €77,88 bij 3 Jaar Vast. Daarnaast ontvangt u relatief veel korting aangezien dit energiepakket slechts een looptijd heeft van 12 maanden. Hierbij ontvangt u dus €100,00 korting per jaar tegenover iets minder dan €40,00 korting per jaar bij Oxxio 3 Jaar Vast. Voer nu uw verbruik in op de website van Oxxio en bereken direct welk energiepakket voor u het voordeligste is. Klik hier en bereken direct uw maandlasten!

Energiepakket1 Jaar Vast3 Jaar Vast
Cashback (Minimaal.)€100,00€111,00
Stroom Enkel€ 0,20914€ 0,21471
Stroom Normaal€ 0,20140€ 0,20620
Stroom Dal€ 0,19406€ 0,19814
Gas€ 0,72321€ 0,74529
Leveringskosten stroom€ 71,87€ 77,88
Leveringskosten gas€ 71,87€ 77,88

Bovenstaande Oxxio tarieven zijn o.b.v. gemiddeld verbruik van 2.910 kWh en 1.410 m3 aardgas

 

Overstappen naar energieleverancier Oxxio

Wilt u ook profiteren van een van de bovenstaande kortingen? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig! Ga nu naar de website van Oxxio en kies de door u gewenste looptijd. Vul na uw keuze enkele persoonsgegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na uw aanmelding ontvangt u automatisch bevestiging per mail. Tevens gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Na uw bedenktijd zal Oxxio uw oude energiecontract voor u opzeggen en zorg dragen voor uw nieuwe energiepakket. Zelf hoeft u alleen enkele dagen voor de overstap uw meterstanden door te geven. Wat in enkele minuten geregeld is! Bespaar ook op uw jaarlijkse energiekosten en kies nu voor minimaal €100,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Voordelen Oxxio

Bij Oxxio profiteert u nu niet alleen van een hoge cashback, maar van diverse andere voordelen. Zo is de geleverde stroom standaard 100% groen. Dit betekent dat u een duurzame keuze maakt door te kiezen voor Oxxio. Naast duurzaam is Oxxio tevens voordelig. Zo is Oxxio al twee jaar op rij winnaar van de energie award op het gebied van prijs / kwaliteit. Deze prijs heeft de energieleverancier onder andere te danken aan de hoge welkomstkorting in combinatie met scherpe tarieven voor stroom en gas. Naast deze award ontvangt Oxxio in de GfK Energiemonitor ook nog eens een 8,3 voor het algehele overstapproces. Hieruit blijkt dat overstappen zeer eenvoudig is en duidelijk verloopt. Ook profiteren van een soepele overstap en minimaal €100,00 korting? Check dan de website van Oxxio!

 

Veelgestelde vragen

Bij GoedkopeEnergieenGas.nl zijn we dagelijks bezig met onderwerpen als vergelijken, overstappen en contracten. Ondanks dit snappen wij het dat u niet dagelijks met uw energiezaken bezig bent. Om deze reden snappen wij het ook als u een vraag heeft omtrent deze aanbieding of uw overstap. Om deze vragen zo veel mogelijk weg te nemen bieden wij zeer veel informatie op deze pagina. Daarnaast sommen wij hieronder enkele veelgestelde vragen op die u kunnen helpen bij het oplossen van uw vragen. Daarnaast kunt u op de Oxxio website ook veel informatie vinden over de overstap, prijzen en voorwaarden.

 

‘’Ik ben nu klant bij Oxxio. Kan ik ook profiteren?’’

Nee, helaas kunnen Oxxio klanten niet profiteren van deze cashback. Deze cashback is alleen geldig voor nieuwe klanten. Om deze reden raden wij Oxxio klanten aan om over te stappen naar een andere energieleverancier. Zo kunt u opnieuw profiteren van een forse korting. Op deze pagina vindt u alle actieve welkomstkortingen!

 

”Wanneer start Oxxio met het leveren van energie?’’

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie duurt het vaak tussen de 6 weken en 3 maanden. Is uw contract reeds verlopen? Dan gaat Oxxio de overstap direct regelen na het verlopen van uw bedenktijd (14 dagen). Heeft u nog een contract dat bijna afloopt? Dan wacht Oxxio met de overstap om een opzegvergoeding te voorkomen. In dit geval kan het wat langer duren. Via email ontvangt u vanzelf de definitieve overstapdatum wanneer alles geregeld is.

 

‘’Kan ik zonder energie komen te zitten?’’

Nee, in geen enkel geval zal u zonder stroom of gas komen te zitten. Energieleverancier stemmen onderling altijd alles af zodat u geen periode heeft waarin u geen energie kunt gebruiken.

 

Ook handig; Oxxio Alles-in-1

Sinds kort heeft Oxxio iets nieuws voor haar trouwe klanten, Oxxio Alles-in-1. Op dit moment kunt u kiezen voor een extra voordelig introductieaanbod speciaal voor Oxxio klanten. Kies nu ook voor internet, bellen en tv van Oxxio en profiteer van €10,00 extra korting per maand. Daarnaast profiteert u van het kwaliteitsnetwerk van KPN en diverse andere voordelen. Zo kunt u profiteren van Combivoordeel bij energie en Alles-in-1. Hiermee ontvangt u maandelijks extra korting of krijgt u gratis toegang tot het opnemen pakket of Fox Sports Eredivisie. Meer weten? Lees hier alles over Oxxio Alles-in-1!

 

Over Oxxio

Sinds het jaar 2016 is Oxxio een nieuwe weg ingeslagen. Geen gratis gadgets meer, maar echt scherpe tarieven. Ook met deze tijdelijke aanbieding (cashback) wil Oxxio haar scherpe prijzen benadrukken. Vanaf heden vecht Oxxio voor de ideale prijs voor de prijsbewuste consument. Daarnaast kunnen klanten wel gebruik blijven maken van de handige Oxxio App en andere tools. Waardoor energie besparen een stuk eenvoudiger wordt! Meer weten? Lees hier meer over Oxxio!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave