Minimaal €110,00 Cashback Oxxio 3 Jaar Vast

Wegens de huidige situatie op de energiemarkt wordt er momenteel geen cashback aangeboden bij een energiecontract. Mocht de situatie veranderen dan wordt dit op onze website vermeld.

We hebben opnieuw een scherpe aanbieding voor u gevonden! Stap nu over en profiteer van minimaal €110,00 Cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast. Afhankelijk van uw energieverbruik kan deze cashback hoger zijn. Bij een gemiddeld verbruik is een cashback van boven de €180,00 niet uitgesloten. Met dit energiepakket zet u uw tarieven tevens voor de komende 3 jaar vast. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. Daarnaast ontvangt u altijd 100% Europese windenergie. Lekker duurzaam dus! Laat uw overstap regelen door Oxxio en profiteer momenteel ook van minimaal €110,00 cashback! Meer weten of direct uw maandbedrag berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Hoe het werkt;

  • Stap nu over naar energieleverancier Oxxio en zet uw tarieven de komende 3 jaar vast!
  • Profiteer van vaste lage tarieven voor stroom en gas en 100% Europese Windenergie.
  • Ontvang €110,00 Cashback op uw energierekening!

Tip: Liever een korter energiecontract? Kies dan voor Oxxio 1 Jaar Vast met minimaal €100,00 Cashback!

 

Kies ook voor €110,00 Cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast!

Tijdelijk ontvangt u €110,00 Cashback bij het energiepakket Oxxio 3 Jaar Vast. Deze cashback wordt verrekend op uw eerste jaarafrekening. Hierdoor valt uw energierekening het eerste jaar lekker laag uit. En aangezien u profiteert van vaste lage tarieven, weet u ook precies wat u in jaar 2 en 3 gaat betalen. Stap vandaag nog over en profiteer van vaste lage tarieven en een Cashback van €110,00. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen. Wel zo eenvoudig! Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan direct de website van Oxxio!

Minimaal €110,00 cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast!

 

Oxxio Goedkoopste Energieleverancier

Op dit moment zijn de energiepakketten van Oxxio erg scherp geprijsd. Door de lage tarieven en hoge cashbacks vallen de jaarkosten bij Oxxio erg laag uit. Vooral het eenjarige energiepakket van Oxxio scoort erg goed. Dit energiepakket is bij een gemiddeld energieverbruik namelijk het goedkoopste in onze energievergelijker. Daarnaast is ook het Oxxio 3 Jaar Vast energiepakket erg voordelig. Dit komt omdat de cashback momenteel €110,00 bedraagt. Wilt u ook profiteren van een lage energierekening? Check dan welk energiepakket van Oxxio voor u het voordeligste is!

 

Beste energieleverancier & beste overstapproces

Naast goedkoop is Oxxio ook nog eens klantgericht. Niet voor niets won Oxxio al drie jaar op rij (2016, 2017 en 2018) de prijs voor beste energieleverancier. Hierbij werd vooral getoetst op basis van prijs / kwaliteit verhouding. Naast deze awards heeft Oxxio ook nog eens het beste overstapproces volgens de Gfk Energiemonitor. Met een 8,3 uit 10 scoorde Oxxio het beste van alle energieleveranciers. Dus, kiest u ook graag voor een prima service en scherpe prijzen? Maak dan ook de overstap naar Oxxio!

 

Oxxio scherpe tarieven

 

Tarieven Cashback Actie Oxxio

Of u nou kiest voor Oxxio 1 Jaar Vast of Oxxio 3 Jaar Vast; u profiteert altijd van vaste lage tarieven. Dit betekent dat uw tarieven voor stroom en gas gedurende de hele looptijd vast staan. Hierdoor hebt u dus geen last van eventuele prijsstijgingen en weet u precies wat u betaalt. Dit betekent wel dat u ook niet mee profiteert van eventuele prijsdalingen binnen de markt. Momenteel liggen de tarieven bij het 1 Jaar Vast energiepakket wat hoger. Dit komt omdat deze relatief een hogere cashback heeft. Daarnaast betaalt u met het 1 Jaar Vast energiepakket jaarlijks wel minder leveringskosten. Wat ruim €10,00 op jaarbasis scheelt. Wilt u het goedkoopste uit zijn? Voer dan uw verbruik in op de website van Oxxio en bereken direct welk energiepakket het voordeligste is. Wilt u een specifieke looptijd? Kies dan voor een van beide pakketten! Klik hier en bereken direct uw maandlasten!

Energiepakket1 Jaar Vast3 Jaar Vast
Cashback (Minimaal.)€100,00€111,00
Stroom Enkel€ 0,20914€ 0,21471
Stroom Normaal€ 0,20140€ 0,20620
Stroom Dal€ 0,19406€ 0,19814
Gas€ 0,72321€ 0,74529
Leveringskosten stroom€ 71,87€ 77,88
Leveringskosten gas€ 71,87€ 77,88

Tarieven o.b.v. gemiddeld verbruik van 3.300 kWh en 1.410 m3 aardgas. Gasregio 1 (oktober)

 

Overstappen naar Oxxio 3 Jaar Vast met €110,00 Cashback

Wilt u ook profiteren van €110,00 Cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast? Stap dan vandaag nog over! Overstappen is eenvoudig en aanmelden kost u slechts minuten. Klik op deze link om naar de website van Oxxio te gaan. Voer hier uw woon- en verbruiksgegevens in en klik op de button ‘’Bekijk de tarieven’’. Vergelijker beide energiepakketten en bepaal welke het beste bij uw wensen past. Klik vervolgens op de button ‘’Direct overstappen’’ om verder te gaan met uw aanmelding.

Controleer op de volgende pagina nogmaals het aanbod en klik op ‘’Naar bestellen’’ om verder te gaan. Vul op de vervolgpagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na het verzenden van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging via e-mail. Na het ontvangen van uw bevestiging gaat tevens uw bedenktijd in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Oxxio uw oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u weinig te doen, enkele eenmalig uw meterstanden doorgeven. Met deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. De overige zaken neemt Oxxio u allemaal uit handen. En wanneer alles is geregeld ontvangt u automatisch bericht van de definitieve datum dat u overstapt. Ook overstappen en profiteren van €110,00 Cashback bij Oxxio? Check dan direct de website van Oxxio!

 

”Na niet al te lang zoeken Oxxio ontdekt. Scherpste aanbieding dus was de keuze snel gemaakt. Overstap was zeer gemakkelijk en snel. Alles duidelijk. De app is handig en leuk om bij te houden wat je precies verbruikt. Ik hou van duidelijkheid en structuur. Dit is ideaal. Alles snel geregeld en als ik wat nodig heb is de service optimaal.” aldus Mw. Moes.

 

Minimale cashbacks Oxxio

Afhankelijk van uw energieverbruik ontvangt u bij Oxxio een cashback van minimaal €110,00 bij 3 Jaar Vast en minimaal €100,00 bij 1 Jaar Vast. Verbruikt u jaarlijks maar heel weinig energie? Dan is het mogelijk dat Oxxio u een aangepaste cashback aanbiedt. Hierbij geldt dat de minimale cashback voor 3 Jaar Vast altijd €110,00 bedraagt. Daarnaast is de minimale cashback op Oxxio 1 Jaar Vast vastgesteld op €100,00. Benieuwd hoe hoog de cashback is die u kunt ontvangen? Bereken dan uw maandtarief op de website van Oxxio!

 

Veelgestelde vragen over Oxxio

Wij zijn dag en nacht bezig met overstappen, kortingen en energie. Maar u natuurlijk niet! Om deze reden snappen wij het dat u nog vragen hebt over uw mogelijke overstap naar Oxxio. Om dingen zo duidelijk mogelijk te krijgen sommen wij hieronder enkele populaire vragen op inclusief hun antwoorden. Zo kunt u met ene gerust gevoel kiezen voor €110,00 korting bij Oxxio 3 Jaar Vast!

 

”Betaalt Oxxio mijn overstapvergoeding?”

Nee, tegenwoordig vergoeden de meeste energieleveranciers geen overstapvergoedingen meer. Ook Oxxio is gestopt met het vergoeden van opzegvergoedingen. Wel ontvangt u bij Oxxio standaard een cashback die start vanaf €100,00.

 

”Wanneer gaat mijn overstap in?”

In principe handelt Oxxio uw overstap zo snel mogelijk af. Dit betekent dat het wacht tot uw opzegtermijn voorbij is, en daarna regelt het de afhandeling. Mocht u nog een lopend energiecontract hebben dan wacht Oxxio soms met de overstap. Zo voorkomt het dat u een opzegvergoeding moet betalen. Check de voorwaarden van Oxxio voor alle belangrijke regels.

 

Over Oxxio

Sinds 2016 is Oxxio een nieuwe weg ingeslagen. Geen gratis gadgets meer, maar echt scherpe tarieven. Ook met deze tijdelijke aanbieding (cashback) wil Oxxio haar scherpe prijzen benadrukken. Vanaf heden vecht Oxxio voor de ideale prijs voor de prijsbewuste consument. Daarnaast kunnen klanten wel gebruik blijven maken van de handige Oxxio App en andere tools. Waardoor energie besparen een stuk eenvoudiger wordt! Meer weten? Lees hier meer over Oxxio!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *