Gratis iPad Air bij Oxxio InControl

Helaas, het is niet meer mogelijk om een Gratis iPad Air bij Oxxio InControl te ontvangen. Dit komt omdat energieleverancier Oxxio er voor heeft gekozen om een andere weg in te slaan. Geen dure gadgets als een iPhone of iPad Air meer. Maar gewoon de scherpste prijs! Met deze nieuwe propositie richt Oxxio zich op de hedendaagse bewuste consument die goed op zijn portemonnee let. En om dit te vieren, biedt Oxxio direct een flinke cashback aan! In onderstaande tabel ziet u van elke cashbacks u momenteel kunt u profiteren. Benieuwd hoe het werkt? Of direct uw maandlasten berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

 

Energie Aanbiedingen Oxxio

Op dit moment kunt u wel nog profiteren van onderstaande Oxxio aanbiedingen. Ontvang ook een hoge cashback en profiteer van een lagere energierekening. Al met al is dit nog een stuk voordeliger dan de aanbieding met een gratis iPad Air ook!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Modelcontract

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Minimaal €100,00 Cashback!Minimaal €110,00 Cashback!100% Europese windstroom.

 

Andere Populaire Aanbiedingen

Voorheen was de iPad Actie van Oxxio erg populair. En sinds deze verlopen is zijn er diverse andere aanbiedingen op de markt gekomen. De populairste 10 hebben wij voor u in één handige tabel verzameld. Deze vindt u hieronder. Stap vandaag nog over en profiteer bijvoorbeeld van een korting tot wel €300,00, een gratis tablet, een gratis cadeaubon of een gratis Feyenoord shirt! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de energie acties.

 

 

Onderstaande Oxxio iPad Actie is helaas niet meer geldig

Profiteer nu van de unieke Oxxio iPad actie bij een voordelig driejarig energiecontract met vaste lage tarieven voor stroom en gas. U ontvangt met de Oxxio iPad actie een gratis iPad Air, 12 energiebesparende producten en u heeft altijd zicht op in energieverbruik door middel van de handige gratis Oxxio App! Met Oxxio InControl bespaart al gauw tot wel €365,- per jaar. En door middel van de Energiemonitor bent u altijd op de hoogte van uw energieverbruik. Dat is handig! Want hierdoor weet u hoe u nog meer energie kunt besparen. De goedkoopste energie, is de energie die u niet gebruikt! Benieuwd geworden? Lees hieronder meer of bekijk direct de website van Oxxio!

Oxxio InControl in het kort;

  • Krijg grip op uw energieverbruik en uw jaarlijkse energierekening.
  • Bespaar eenvoudig tot wel €365,00 per jaar.
  • Profiteer 3 jaar lang van vaste lage leveringstarieven voor stroom en gas.
  • Ontvang de InControl Box met een gratis iPad Air en 12 energiebesparende producten.

 

Waarom kiezen voor de Oxxio iPad Actie?

oxxio-ipad-actie-goedkope-energieWanneer u kiest voor de unieke Oxxio iPad actie, dan profiteert u van een gratis tablet en vaste lage tarieven voor energie! Niet voor niets is Oxxio onlangs nog uitgeroepen tot voordeligste energieleverancier (Consumentenbond, maart 2014) van Nederland. Hiernaast blijkt uit onderzoek dat de geleverde energie ook nog eens redelijk duurzaam is! “We zijn er trots op dat we opnieuw de goedkoopste energieleverancier van stroom zijn. We zijn altijd op zoek naar de scherpste deals. Dat al onze energie groen is, vinden we in het jaar 2014 vanzelfsprekend,” zegt Frank Schmid, directeur van energieleverancier Oxxio. Omdat Oxxio de kosten laag houdt, profiteren consumenten van lage energietarieven en tevens hebben zij altijd en overal grip op hun energierekening! Meer weten over Oxxio InControl? Lees hier meer over de gratis iPad bij Oxxio!

 

Oxxio-ipad-air-actie-gratis-tablet

 

Voordelen van de Apple iPad Air (16GB)

Met uw gratis iPad Air (16GB opslagcapaciteit) beheert u altijd en overal uw favoriete social media, email en energieverbruik. De Apple iPad Air heeft een prachtig 9,7 inch scherm en is beschikbaar in het zilver, spacegrijs of goud. Deze tablet is zeer dun (7,5mm) en weegt nog niet eens 500 gram. Door zijn geringe gewicht is hij erg gemakkelijk mee te nemen op reis of naar school. Dankzij een sterke maar zuinige A7-chip starten apps razendsnel op en gaat uw batterij erg lang mee. De iPad Air wordt geleverd met iOS 9, het meest intuïtieve, geavanceerde en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

 

Grip op uw energie met de Oxxio iPad Actie

ipad-air-bij-oxxio-incontrolSinds tijden zet Oxxio zich duidelijk in om consumenten en bedrijven meer grip te geven op hun energieverbruik en energiekosten. Door middel van de iPad, de smartphone App, de Energiemonitor en 12 energiebesparende producten kunnen consumenten eenvoudig honderden euro’s per jaar besparen! Hiernaast kunt u bij Oxxio ook eenvoudig diverse energiezaken direct regelen via uw smartphone of tablet! Krijg ook grip op uw energiekosten en profiteer van een gratis iPad Air! En heeft u al een tablet? U kunt InControl uiteraard ook zonder device, of met een iPhone of Laptop bestellen!

Weetje; Wist u dat er in 2014 bijna 600.000 meterstanden zijn doorgegeven met de Oxxio App. En dat dagelijks meer dan 7.000 mensen hun energieverbruik checken met de speciale App.

 

Maak gebruik van de gratis Oxxio App

Met de speciale App heeft u alle tools voor inzicht in uw verbruik én grip op uw kosten. Voorkom nare verrassingen op uw jaarafrekening en houdt u verbruik in de gaten. Hebt u zonnepanelen? Check dan wat u teruglevert aan het net! En bent u benieuwd of u veel energie verbruikt? Vergelijk uw verbruik dan is met het verbruik van andere Nederlanders! En even snel uw meterstanden doorgeven? Dat doet u ook met de App. Bent u benieuwd wat u allemaal met de App kunt doen? Download hem dan nu voor uw device!

 

Is de gratis iPad actie van Oxxio wel voordelig?

Laten we de iPad actie van Oxxio eens vergelijken met een vergelijkbaar contract van een andere aanbieder. In deze berekening is er gebruik gemaakt van het gemiddelde energieverbruik in Nederland. Dat is 3.340 kWh stroom en 1.525 kubieke meter gas. We vergelijken het energiecontract van Oxxio met een vergelijkbaar driejarig energiecontract van energieleverancier Qurrent. (Meest voordelige driejarige energiecontract in onze energievergelijker bij dit verbruik) In de berekening houden we rekening met de All-in-kosten, kortingen en de waarde van de welkomstcadeau’s.

Jaarkosten Qurrent 3 Jaar Vast

All-in-kosten (stroom en gas) €2325,51
Totale welkomstkorting a €55,00
Totale kosten  komen uit op €2270,51

Jaarkosten Oxxio InControl met iPad

All-in-kosten €2754,00
iPad Air €479,00
Besparingsproducten €125,00
Totale kosten €2150,00
Verwachte energiebesparing €365,00
Netto kosten €1785,00
Geschatte voordeel €485,51

De actuele Oxxio tarieven kunt u altijd in onze energievergelijker terug vinden. Benieuwd naar de gemiddelde energiekosten per maand in 2024? Lees dan op deze pagina alles voor de kosten voor gas, water, en licht.

Bent u ook overtuigt? Of wilt u nog meer informatie over het aanbod? Bekijk dan hier de website van Oxxio!

 

Kies een gratis iPad Air, iPhone, Lenovo Laptop of Samsung Galaxy Tab 4

Ontvang nu een gratis iPad Air bij uw energiecontract van Oxxio! De naam van het apparaat doelt op het lage gewicht en het dunne uiterlijk. De iPad Air van Apple is ideaal om onderweg mee te nemen of om lekker op surfen of werken op de bank! Sluit nu dit energiepakket af en geniet altijd en overal van uw favoriete apps, social media en games! Hebt u al een tablet? U kunt ook kiezen voor een (deels betaalde) iPhone, Lenovo Laptop of Galaxy Tab 4. U kunt er ook voor kiezen om dit energiepakket zonder device af te sluiten.

 

Energiecontracten Oxxio met gratis device

Bekijk hieronder de energiecontracten die u kunt afsluiten bij Oxxio! Voor deze actie kiest u voor het energiecontract InControl met gratis iPad! Wanneer u liever een Samsung Galaxy Tab 4 heeft kunt u kiezen voor het InControl Galaxy energiecontract. Wanneer u geen device nodig heeft kunt u ook kiezen voor het InControl pakket zonder tablet. Lees hier meer over de energiecontracten van Oxxio!

oxxio-incontrol-met-gratis-ipad-air-apple

 

Handig om te weten

  • Het InControl energiepakket loopt 3 jaar en biedt vaste tarieven voor stroom en gas.
  • U ontvangt de InControl Box en uw device binnen 4 weken thuis.
  • Wanneer u voortijdig opzegt zal een overstapvergoeding in rekening gebracht worden.
  • In de berekening van Oxxio zelf gaat men uit van een geschatte besparing. Deze besparing kan behaald worden, maar er zijn natuurlijk geen garanties. Door zelf enthousiast om te gaan met de Oxxio App kunt u tot wel 4,4% stroom besparen en tot wel 6,6% minder gas verbruiken.

 

Reviews Oxxio

Benieuwd wat andere vinden van energieleverancier Oxxio? Lees het hieronder. Wilt u zelf wat achterlaten? Onder de reviews kunt u een reactie plaatsen of het artikel op uw favoriete social media delen!

4 gedachten over “Gratis iPad Air bij Oxxio InControl”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Inhoudsopgave