Tot €70,00 Korting bij Pure Energie

Energieleverancier Pure Energie heeft weer iets nieuws, en het is speciaal bedoeld voor nieuwe klanten! Wanneer u nu overstapt op groene energie en gas van Pure Energie dan ontvangt u namelijk tot €70,00 extra korting! Naast deze scherpe korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende de looptijd van uw contract (5 jaar) geen last van mogelijke prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat neemt Pure Energie u volledig uit handen. Wel zo prettig! Meer weten of direct profiteren van €70,00 extra korting? Check dan de website van Pure Energie!

Voordelen

  • Kies ook voor duurzaam. Pure Energie is al 5 jaar op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland.
  • Geen gedoe, Pure Energie neemt uw complete overstap uit handen!
  • Zet uw tarieven ook vast en voorkom eventuele prijsstijgingen binnen de looptijd van uw energiecontract.
  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Extra Windvoordeel. Ontvang tijdelijk €70,00 Korting bij Pure Energie!

 

Waarom Pure Energie?

Misschien dat u denkt; ”Waarom zou ik kiezen voor Pure Energie?”. Nou, er zijn diverse redenen te bedenken. Ten eerste is Pure Energie echt duurzaam. Niet voor niets is de energieleverancier al 5 jaar op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland door onder andere Natuur & Milieu en Greenpeace. Hoe dit kan? Pure Energie wekt alle energie op in Nederland door middel van windmolens en zonnepanelen. Daarnaast investeert het 90% van de winst in nieuwe groene energieprojecten in ons land. Wat er met de andere 10% gebeurd? Die investeert het bedrijf in haar eigen goede doelenfonds, het Pure Energie Fonds. Kies ook voor een duurzame toekomst voor iedereen en stap over op Pure Energie!

 

Profiteer ook van €70,00 extra korting!

Hoe meer mensen voor duurzaam kiezen, hoe beter! Om dit voor elkaar te krijgen biedt Pure Energie momenteel een scherpe korting, namelijk €70,00 Extra Windvoordeel bij 1 Jaar Vast. Hoe het werkt? Sluit nu een contract af voor stroom en gas via de website van Pure Energie en verreken meteen de Extra Windvoordeelkorting van €70,00. Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

 

€70,00 extra Windvoordeel bij Pure Energie

 

Overstappen naar Pure Energie

Wilt u ook profiteren van €70,00 korting bij Pure Energie? Stap dan vandaag nog over! Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Hoe het werkt? Klik op deze link om naar de website van Pure Energie te gaan. Klik hierna op ‘’Bereken je tarief’’. Geef vervolgens aan hoeveel stroom en/of gas u verbruikt en voer uw woongegevens in om de juiste tarieven op te halen. Kies vervolgens voor ‘’Berekenen’’ om verder te gaan.

Tevreden met uw maandbedrag? Kies dan voor ‘’Klant worden’’ om over te stappen. Vul vervolgens enkele persoonlijke gegevens in die nodig zijn om uw aanmelding af te ronden. Kies vervolgens voor ”Volgende”. Geef hierna aan waar u de energie geleverd wilt hebben en kies voor ”Volgende”. Controleer als laats nog eenmaal uw bestelling en stuur deze in om deze af te ronden. Na het versturen van uw gegevens ontvangt u automatisch een bevestiging van uw aanmelding. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer u bedenktijd verstreken is zal Pure Energie uw oude energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Meer weten of direct aanmelden? Check dan de website van Pure Energie!

 

Kies ook voor 100% groene energie

Naast een korting van €70,00 profiteert u bij Pure Energie ook van 100% groene energie. Maak ook het verschil, en switch over op echt duurzame energie. Pure Energie levert enkel energie opgewekt door middel van de zon en wind. Op dit moment maakt Pure Energie in Nederland al voldoende groene stroom voor 80.000 huishoudens. En deze hoeveelheid groeit gestaag door. Op de website van Pure Energie kunt u alle energiebronnen tegen die zijn gerealiseerd of die in aanbouw zijn.

Naast groene stroom biedt Pure Energie overigens ook duurzaam gas. Al het gas dat Pure Energie levert is 100% CO2-neutraal. Pure Energie compenseert de uitstoot van uw verbruik namelijk met investeringen in CO2-besparingsprojecten van de hoogste Gold Standard van het WNF. Hierdoor weet u zeker dat uw gasverbruik op een verantwoorde manier wordt gecompenseerd.

 

Goed om te weten – €70,00 Korting bij Pure Energie

Deze korting is alleen geldig voor nieuwe klanten. De Extra Windvoordeelkorting van €70,00 wordt meteen verrekent bij het afsluiten van een 1-jarig vast contract voor stroom en gas. Pure Energie is niet alleen voordelig, maar ook nog eens klantgericht. Zo ontvangt Pure Energie gemiddeld een 8,7 van klanten. Dit cijfer is gebaseerd op een 8,9 voor bereikbaarheid, een 8,2 voor de overstap en een 8,5 voor klantvriendelijkheid. Hiermee bent u zeker van een vriendelijke en professionele service!

 

Overige acties

Wanneer u al klant bent bij Pure Energie dan kunt u geen gebruik maken van deze actie. Gelukkig zijn er momenteel nog vele andere aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Zo kunt u onder andere bij Nuon, Essent en Eneco profiteren van een flinke welkomstkorting. Daarnaast zijn er veel leuke welkomstcadeaus waarvan u kunt profiteren zoals gratis tablets, cadeaubonnen en gadgets. Check deze pagina voor een overzicht met de beste welkomstcadeaus bij energie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave