Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit. Hierdoor weet u zeker dat wat heeft aan uw welkomstcadeau van Essent. Naast deze Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00 profiteert u bij Essent van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan gedurende de hele looptijd van 12 maanden jaar vast. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat regelt Essent van A tot Z voor u! Kies ook voor 100% Groene Windstroom en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart bij Essent. Meer weten of direct uw maandtarief bereken? Ga dan naar de website van Essent!
 

Tip: Essent biedt nu ook een Bol.com cadeaubon ter waarde van €250,00 in combinatie met een driejarig energiepakket. Hiermee kunt u een nog groter welkomstcadeau uitkiezen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!
 

 

Voordelen

 • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Kies uw eigen welkomstcadeau uit met uw Bol.com cadeaukaart ter waarde van €200,00.
 • Essent regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
 • Ontvang 100% Groene Windstroom. Lekker duurzaam dus!
 • Geen last van prijsstijgingen. Uw tarieven staan de komende 12 maanden vast.
 • Essent wordt door klanten beoordeelt met een 8,3 uit 10.

 

Gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €150,00

Kies nu ook voor Groene Stroom & Gas Zeker 1 Jaar van Essent en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00. Met deze cadeaukaart kiest u eenvoudig en snel uw welkomstcadeau uit in de uitgebreide webshop van Bol.com. Daarnaast profiteert u bij Bol.com altijd van veel voordelen. Zo bezorgd Bol.com gratis vanaf €20,00, geeft het 30 dagen bedenktijd en bezorgd het wanneer gewenst soms zelf dezelfde dag. Daarnaast kunt u altijd veilig betalen en hebt u goede garantievoorwaarden. Weet u al wat u gaat bestellen met uw gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00? Bij Bol.com kunt u honderdduizenden producten bestellen op het gebied van onder andere boeken, computer, sport, wonen, koken, dier, tuin en klussen. Ook profiteren? Ga dan naar de website van Essent!

 

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)

 

Alternatief; €250,00 Bol.com cadeaubon bij Essent

Naast deze energie aanbieding met een €150,00 Bol.com cadeaubon bij 1 Jaar Vast heeft Essent nu ook een interessante alternatieve actie. Wanneer u nu kiest voor een driejarig energiecontract kunt u namelijk profiteren van een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €250,00. U scoort dus €100,00 meer voordeel! Het nadeel van deze actie is wel dat u langer klant zal moeten blijven, u kunt dus niet snel meer overstappen. Daarnaast is het omgerekende voordeel per jaar bij 1 Jaar Vast hoger. Namelijk €150,00 tegenover €250,00 / 3 jaar = +/- €80,00. Iets wat wel nog als voordeel van 3 Jaar Vast gezien zou kunnen worden is dat de tarieven langer vaststaan. Hierdoor hebt u langer zekerheid en geen last van prijsstijgingen. Ondanks dit raden wij overstappers over het algemeen aan om te kiezen voor het kortere energiecontract. Op deze manier kan men volgend jaar opnieuw profiteren van een scherpe energie aanbieding!

 

Essent met €250,00 Bol.com Cadeaubon (Gratis)

 

Overstappen naar Essent

Wilt u ook profiteren van een gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en geregeld in enkele minuten. Klik op deze link om naar de website van Essent te gaan. Check hier nog even de voorwaarden en spelregels van de aanbieding en klik op ‘’Wat ga ik betalen?’’. Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandtarief te berekenen. Tevreden met het aanbod? Kies dan voor ‘’Verder naar stap 2’’.

Kies vervolgens of u wilt overstappen of dat u nog geen energieleverancier heeft. Wanneer u overstapt dan zegt Essent uw huidige energieleverancier op. Wanneer u nog geen energieleverancier hebt hoeft dit uiteraard niet. Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Wanneer alles gereed is kunt u kiezen voor ‘’Aanmelden’’.

Na het versturen van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan tevens uw 14 dagen bedenktijd in. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Essent uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkele eenmalig uw meterstanden door te geven. Meer weten? Check dan de website van Essent!

 

Extra; Geniet ook van de voordelen van Essent Thuisvoordeel

Naast een gratis Bol.com cadeaubon profiteert u met deze energie aanbieding nu ook gratis van alle voordelen van Essent Thuisvoordeel. Thuisvoordeel is een speciaal programma van Essent om klanten te belonen. Zo ontvangt u als u mee doet direct 5% korting op de leveringstarieven voor stroom. Hierdoor bent u extra voordelig uit. Wanneer u langer klant blijft wordt deze korting zelfs hoger. Uw maximale voordeel loopt op tot 10% korting op de leveringstarieven voor stroom.

Bovenop uw Bol.com cadeaubon en de korting op stroom profiteert u tevens van leuke cadeautjes. Elk jaar krijgt u een paar keer iets opgestuurd als gebaar vanuit Essent. Ook is het mogelijk om deze cadeaus in te ruilen voor Air Miles. Als laatst profiteert u met Essent Thuisvoordeel ook nog eens van verrassende kortingen op duurzame energieproducten. Zo gaat u samen met Essent op weg naar een nog schonere toekomst!
 

Wat vinden klanten van Essent?

Een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00 is natuurlijk, maar u wilt ook gewoon goede service. Om deze reden is het goed om te weten wat andere over Essent zeggen. Als we kijken naar de reviews of de website van Klantenvertellen dan zien we dat Essent zeer goed scoort. Essent scoort een gemiddelde 8,1 op basis van duizenden reviews. Deze score is gebaseerd op de algemene kwaliteit, prijzen en service. Naast deze nette score ontvangt Essent ook op het beoordelingsplatform Opiness een 7,4 op basis van bijna 1.400 reviews. Hieruit blijkt dat het overgrote gedeelte van de klanten tevreden of zeer tevreden is met de service van Essent!

 

Kies ook voor duurzaam

Wanneer u nu kiest voor deze Essent aanbieding met gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €150,00 dan profiteert u van 100% Groene Windstroom. Dit is een duurzame keuze. Door te kiezen voor windstroom zorgt u namelijk voor een lagere CO2-uitstoot, wat weer goed is voor het milieu. Naast 100% groene windstroom profiteert u tevens van cadeautjes, Air Miles en kortingen met Thuisvoordeel. Benieuwd naar alle voordelen van deze actie? Check dan de website van Essent! Hier kunt u alles terugvinden en direct uw contract afsluiten.

 

Goed om te weten

Wanneer u kiest voor deze energie aanbieding dan moet u rekening houden met diverse spelregels. Deze spelregels zorgen er namelijk voor dat de actie voor beide partijen voordelig en eerlijk is. Hieronder sommen wij enkele van de meest belangrijke spelregels op. Check op de website van Essent alle voorwaarden van deze aanbieding met Bol.com cadeaukaart.

 • Deze aanbieding in combinatie met Bol.com cadeaukaart is alleen geldig wanneer u stroom en gas afneemt.
 • Deze actie is geldig tussen 6 november 2017 en 31 december 2019.
 • Deze aanbieding is enkel geldig in combinatie met het Groene Stroom & Gas Zeker 1 Jaar energiepakket van Essent.
 • U ontvangt uw Bol.com binnen 9 weken na aanmelding.
 • Wanneer u uw contract voortijdig opzegt kan Essent (een deel van) uw welkomstcadeau terugvorderen.

Bekijk de algemene voorwaarden, productvoorwaarden en actievoorwaarden op de website van Essent voor meer informatie.

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Bol.com cadeaubon?

Na uw overstap kiest u natuurlijk graag snel uw welkomstcadeau uit. En daarom zorgt Essent er voor dat uw cadeaubon zo snel mogelijk verzonden wordt. Helaas is het wel zo dat er altijd wat tijd overheen gaat. Zo moet Essent wachten tot uw bedenktijd verstreken is, en tot uw overstap goedgekeurd is. Wanneer alle lichten op groen staan zal Essent uw gratis Bol.com cadeaubon direct verzenden. Alles bij elkaar moet u er rekening mee houden dat dit tot 9 weken kan duren na uw aanmelding.

 

Veelgestelde vragen; Essent + Bol.com cadeaubon (€150,00)

Bij GoedkopeEnergieenGas.nl zijn we elke dag bezig met overstappen en de laatste acties. Maar u natuurlijk niet! Om deze reden snappen wij het wanneer u nog een vraag heeft over deze actie. Om u op weg te helpen hebben wij hieronder enkele vragen opgesomd over deze actie van Essent met gratis Bol.com cadeaukaart. Onder deze vragen vindt u het bijpassende antwoord zodat u beter geïnformeerd kunt u overstappen. Wanneer u nog meer vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Essent.

 

”Is deze actie ook geldig voor zakelijke of bestaande klanten?”

Nee, ondernemers of bestaande klanten kunnen helaas niet profiteren van deze aanbieding. Essent heeft deze actie speciaal voor nieuwe klanten opgezet. Voor bestaande klanten staan er altijd wel verlengaanbiedingen klaar, maar deze zijn vaak niet zo voordelig als overstappen!

 

”Waarom geeft Essent een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €150,00 cadeau?”

Energieleveranciers hebben graag zo veel mogelijk klanten, en daarom geven ze leuke cadeaus weg. Hiermee proberen ze u te overtuigen bij hun klant te worden, in plaats van bij de concurrent. Door het weggeven van een Bol.com cadeaubon ter waarde van €150,00 hoopt Essent u te overtuigen ook over te stappen. Verder zitten er geen adertjes onder het gras!

 

”Vergoedt Essent mijn overstapvergoeding?”

Nee, deze kosten zijn helaas voor uw eigen rekening. Tegenwoordig vergoeden eigenlijk alle energieleveranciers geen overstapvergoeding meer. De reden hiervoor is dat energieleverancier elkaar hiermee op hoge kosten jagen. Een overstapvergoeding kan namelijk oplopen tot €150,00 per product.

 

Essent Aanbiedingen

Naast deze aanbieding met gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €150,00 heeft Essent nog diverse andere scherpe aanbiedingen. Zo kunt u onder andere profiteren van €150,00 korting bij 1 Jaar Vast. In onderstaande tabel vindt u alle actieve Essent acties van dit moment. Klik op de titel van de actie voor meer informatie. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen of om u aan te melden.

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis €150,00 Bol.com cadeaubonNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis keuze cadeaukaart t.w.v. €250,00Nieuwe1 JaarVerlopen
€150,00 Korting bij Essent 1 Jaar Vast!Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis €250,00 Bol.com Cadeaubon bij EssentNieuwe3 JaarVerlopen
€300,00 Korting bij Essent 3 Jaar Vast!Nieuwe3 JaarVerlopen
Gratis Philips Hue startpakketNieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis Ring Video DeurbelNieuwe1 JaarActie verlopen
Gratis Nest E ThermostatNieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis Kobo Forma e-reader bij Essent!Nieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1Nieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis Fitbit Charge 2Nieuwe1 JaarActie verlopen
Gratis Sonos Play:1 Duo SpeakersNieuwe5 JaarActie verlopen
Gratis Honeywell Lyric T6 ThermostaatNieuwe1 JaarActie verlopen
Gratis Innr Startpakket bij Essent!Nieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis Playstation 4 Slim 500GBNieuwe3 JaarActie verlopen
Harman Kardon Omni 20 Plus SpeakerNieuwe3 JaarActie verlopen
Essent Altijd DaltariefNieuwe3 JaarActie verlopen
Gratis JBL draadloze hoofdtelefoonNieuwe1 JaarActie verlopen
Wehkamp Cadeaubon t.w.v. €300,00Nieuwe3 JaarActie verlopen

 

Ervaring Actie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)”

Inhoudsopgave