Nest Thermostaat bij Essent (€99,00)


Helaas, de aanbieding met gratis Nest thermostaat is verlopen. Bekijk hieronder andere Essent aanbiedingen waarvan u momenteel kunt profiteren.

 

Alternatieve aanbiedingen

In onderstaande tabel vindt u alle actieve alternatieve aanbiedingen van energieleverancier Essent. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons overzicht met alle actieve welkomstcadeaus!

 

Verlopen; Nest Thermostaat bij Essent (€99,00)

Twee jaar werd bekend dat de zelfdenkende thermostaat Nest naar de Nederlandse markt kwam. Wat al gauw duidelijk werd is dat Nest een samenwerking is aangegaan met energieleverancier Essent. Essent zou de Nest thermostaat binnen korte tijd aanbieden in combinatie met een energiecontract.

Nu, twee jaar later biedt Essent opnieuw de slimme Nest thermostaat aan in combinatie met een nieuw energiepakket. Waarom? Dit is namelijk de nieuwe 3e generatie Nest thermostaat! Kies ook voor Essent en start met besparen! Benieuwd hoe het werkt? Lees dan hieronder verder!

Update: Ontvang nu Nest voor slechts €99,00 bij een 3-jarig energiepakket! Inclusief gratis installatie ter waarde van €99,00! Bekijk hier het tijdelijke aanbod op de website van Essent.

 

Slimme Nest Thermostaat bij Essent

 

Ontvang ook Nest voor slechts €99,00!

Vanaf nu is het mogelijk om de (3e generatie) slimme thermostaat heel voordelig te bestellen via energieleverancier Essent! Essent is de enige energieleverancier in Nederland die Nest mag aanbieden en dit doet het dan ook vol trots! Wanneer u nu een een driejarig Groene Stroom & Gas Zeker energiepakket afsluit ontvangt u de slimme thermostaat ter waarde van €219,00 voor slechts €99,00! Daarnaast ontvangt u de installatie, ter waarde van €99,00, helemaal gratis! En wat uniek is; deze actie is ook geldig voor huidige klanten van Essent! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Bekijk dan de website van Essent.

 

Waarom de Nest thermostaat?

De 3e generatie Nest thermostaat is erg eenvoudig te gebruiken. Net als de oude thermostaat kunt u de temperatuur wijzigen door hem te draaien. En door de thermostaat in te drukken kunt u verschillende andere handelingen uitvoeren. De Nest thermostaat is een slimme thermostaat die u helpt om energie te besparen.

Daarnaast onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Zo weet Nest bijvoorbeeld op korte termijn wat de gewenste temperatuur in uw woning is. Dit komt omdat Nest uw temperatuurwijzigingen onthoudt en een eigen warmteschema opstelt. Ook leert Nest bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat de cv het huis heeft opgewarmd. Wanneer u de thermostaat verbindt met uw wifi-netwerk dan kunt u deze altijd en overal bedienen door middel van uw smartphone, tablet of computer. In het beste geval kunt u zelf apparaten thuis op afstand bedienen met uw speciale App. Dit is alleen mogelijk wanneer deze apparaten compatibel zijn met de beeldschone thermostaat.

 

Automatische temperatuurwijzigingen

Zoals eerder gezegd onthoudt Nest uw voorkeuren wat betreft de temperatuur in uw woning. Aangezien Nest slimme sensoren heeft weet hij tevens wanneer u wel of niet thuis bent, op basis van deze kennis past hij de temperatuur in uw woning aan. Dus als u de hele dag naar uw werk bent, een avondje weg bent of een weekend op pad gaat dan past de Nest thermostaat automatisch de temperatuur aan. De thermostaat is compatibel met bijna alle Nederlandse centrale verwarmingssystemen, waaronder:

  • Combi- en condensatieboilers.
  • Systeemboilers en boilers die alleen warmte produceren.
  • Vloerverwarmingssystemen met warm water.
  • Warmtepompen met luchtwarmte en aardwarmte (alleen verwarming)
  • Zone-systemen (één Nest Thermostat per zone)
  • Spanningsvoerende geschakelde systemen.
  • Laagspanningssystemen (droog contact)

Zo voorkomt u onnodige verwarming van uw huis en voorkomt u een te hoge energierekening!

Bekijk hier de speciale website van Essent!

Slimme Nest App

De Nest App en Nest Protect

De smartphone App voor de slimme thermostaat Nest is beschikbaar voor iOs (Apple) en voor Android. Met de eenvoudig te bedienen App heeft u altijd en overal controle over de temperatuur in uw woning. Tevens biedt de app nog enkele ander handige opties. Bijvoorbeeld Nest Protect, dat is de slimme rookmelder van Nest. Naast een rookmelder, is het ook een koolmonoxide meter. In plaats van alleen een hard alarm af te geven, laat Protect je ook door middel van een stem weten wát en wáár er iets aan de hand is in jouw woning.

 

Installatie Nest thermostaat

Vindt u het installeren van de slimme thermostaat moeilijk? Dat is helemaal geen probleem. Uw slimme Nest thermostaat wordt namelijk door een professionele partner van Essent geïnstalleerd. Nadat u het driejarige energiecontract heeft afgesloten bij Essent zal een installateur binnen 2 a 4 weken uw Nest thermostaat komen installeren, instellen en toelichten. Deze eenmalige service kost normaal €99,00, maar is nu helemaal gratis! Bestel hier uw Nest thermostaat!

 

Overstappen naar Essent

Wordt net al 2 miljoen andere ook klant bij energieleverancier Essent. Overstappen naar Essent is een fluitje van een cent met de handige gratis overstapservice. U hoeft zich alleen online aan te melden en Essent regelt de rest! En na het overstappen ontvangt u uw slimme thermostaat helemaal gratis thuisgestuurd!

 

3e Generatie Nest thermostaat bestellen bij Essent

Nest Thermostaat bij Essent (€99,00)
4.3 op basis van 29 stemmen
Wilt u ook energie besparen met de slimme thermostaat? En meer comfort in uw woning? Sluit dan nu een voordelig driejarig energiecontract af bij energieleverancier Essent en ontvang de Nest Thermostaat gratis! Meer weten? Bekijk hier de website van Essent en bestel ook uw Nest thermostaat!

 

Andere Essent Acties

Naast deze actie met Nest thermostaat heeft Essent nog diverse andere leuke acties. Met deze acties kunt u onder andere profiteren van een gratis cadeaubon, een hoge korting of een Nest thermostaat. Hierdoor wordt u extra voordelig klant en profiteert u van een maximaal voordeel. In onderstaande tabel vindt u alle actieve Essent acties van dit moment. Klik op de titel van de actie voor meer informatie. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen of om u aan te melden.