Gratis Nest Thermostat E bij Essent

Helaas, deze actie met gratis Nest Thermostaat E is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

#AanbiederActieLooptijdTariefLink
1.Frank EnergieEnergie tegen inkoopprijs Altijd opzegbaarDynamischBereken tarief
2.NextEnergyEnergie tegen inkoopprijsAltijd opzegbaarDynamischBereken tarief
3.Budget EnergieTarieven onder het prijsplafond!MaandelijksVariabelAanbieding openen
4.Coolblue Energie Tot €50,00 Cadeau1 JaarVaste prijsAanbieding openen
5.UnitedConsumers€300,00 Korting1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
6.NLE€250,00 Korting1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
7.Pure Energie€70,00 Extra Windvoordeel1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
8.ENGIE€250,00 Korting bij ENGIE1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
9.VandebronBol.com Cadeaubon (€300,00)3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
10.Vattenfall€300,00 Korting3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar

 

Gratis Nest Thermostat E bij Essent – Niet meer verkrijgbaar

Twee jaar werd bekend dat de zelfdenkende thermostaat Nest naar de Nederlandse markt kwam. Wat al gauw duidelijk werd is dat Nest een samenwerking is aangegaan met energieleverancier Essent. Essent zou de Nest thermostaat binnen korte tijd aanbieden in combinatie met een energiecontract.

Nu, twee jaar later biedt Essent opnieuw de slimme Nest thermostaat aan in combinatie met een nieuw energiepakket. Waarom? Dit is namelijk de nieuwe 3e generatie Nest thermostaat! Kies ook voor Essent en start met besparen! Benieuwd hoe het werkt? Lees dan hieronder verder!

 

Nest Thermostaat E Gratis bij Essent

Vanaf nu kunt u profiteren van een gratis Nest Thermostaat E bij Essent. Met de nieuwe Nest Thermostat E, ter waarde van €219,00, hebt u overal controle over uw verwarming via de Nest-app. Hierdoor bespaart u energie, en komt u altijd in een warm huis thuis! Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan drie jaar vast waardoor u voorlopig geen omkijken meer heeft naar uw energiezaken. Naast deze voordelen regelt Essent uw overstap en levert het 100% Groene Windstroom. Ook betaalt het eventueel uw overstapboete wanneer u deze ontvangt van uw oude energieleverancier. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Nest Thermostaat E bij Essent (€99,00)

 

Waarom de Nest thermostaat?

De 3e generatie Nest thermostaat is erg eenvoudig te gebruiken. Net als de oude thermostaat kunt u de temperatuur wijzigen door hem te draaien. En door de thermostaat in te drukken kunt u verschillende andere handelingen uitvoeren. De Nest thermostaat is een slimme thermostaat die u helpt om energie te besparen.

Daarnaast onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Zo weet Nest bijvoorbeeld op korte termijn wat de gewenste temperatuur in uw woning is. Dit komt omdat Nest uw temperatuurwijzigingen onthoudt en een eigen warmteschema opstelt. Ook leert Nest bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat de cv het huis heeft opgewarmd. Wanneer u de thermostaat verbindt met uw wifi-netwerk dan kunt u deze altijd en overal bedienen door middel van uw smartphone, tablet of computer. In het beste geval kunt u zelf apparaten thuis op afstand bedienen met uw speciale App. Dit is alleen mogelijk wanneer deze apparaten compatibel zijn met de beeldschone thermostaat.

 

Automatische temperatuurwijzigingen

Zoals eerder gezegd onthoudt Nest uw voorkeuren wat betreft de temperatuur in uw woning. Aangezien Nest slimme sensoren heeft weet hij tevens wanneer u wel of niet thuis bent, op basis van deze kennis past hij de temperatuur in uw woning aan. Dus als u de hele dag naar uw werk bent, een avondje weg bent of een weekend op pad gaat dan past de Nest thermostaat automatisch de temperatuur aan. De thermostaat is compatibel met bijna alle Nederlandse centrale verwarmingssystemen, waaronder:

  • Combi- en condensatieboilers.
  • Systeemboilers en boilers die alleen warmte produceren.
  • Vloerverwarmingssystemen met warm water.
  • Warmtepompen met luchtwarmte en aardwarmte (alleen verwarming)
  • Zone-systemen (één Nest Thermostat per zone)
  • Spanningsvoerende geschakelde systemen.
  • Laagspanningssystemen (droog contact)

Zo voorkomt u onnodige verwarming van uw huis en voorkomt u een te hoge energierekening!

Bekijk hier de speciale website van Essent!

 

Slimme Nest App

De Nest App en Nest Protect

De smartphone App voor de slimme thermostaat Nest is beschikbaar voor iOs (Apple) en voor Android. Met de eenvoudig te bedienen App heeft u altijd en overal controle over de temperatuur in uw woning. Tevens biedt de app nog enkele ander handige opties. Bijvoorbeeld Nest Protect, dat is de slimme rookmelder van Nest. Naast een rookmelder, is het ook een koolmonoxide meter. In plaats van alleen een hard alarm af te geven, laat Protect je ook door middel van een stem weten wát en wáár er iets aan de hand is in jouw woning.

 

Installatie Nest thermostaat

Vindt u het installeren van de slimme thermostaat moeilijk? Dat is helemaal geen probleem. Uw slimme Nest thermostaat wordt namelijk door een professionele partner van Essent geïnstalleerd. Nadat u het driejarige energiecontract heeft afgesloten bij Essent zal een installateur binnen 2 a 4 weken uw Nest thermostaat komen installeren, instellen en toelichten. Deze eenmalige service kost normaal €99,00, maar is nu helemaal gratis! Bestel hier uw Nest thermostaat!

 

Overstappen naar Essent

Wordt net al 2 miljoen andere ook klant bij energieleverancier Essent. Overstappen naar Essent is een fluitje van een cent met de handige gratis overstapservice. U hoeft zich alleen online aan te melden en Essent regelt de rest! En na het overstappen ontvangt u uw slimme thermostaat helemaal gratis thuisgestuurd!

 

3e Generatie Nest thermostaat bestellen bij Essent

Wilt u ook energie besparen met de slimme thermostaat? En meer comfort in uw woning? Sluit dan nu een voordelig driejarig energiecontract af bij energieleverancier Essent en ontvang de Nest Thermostaat gratis! Meer weten? Bekijk hier de website van Essent en bestel ook uw Nest thermostaat!

 

Ontvang ook Nest voor slechts €99,00!

Update: Vanaf nu is de Nest Thermostat E helemaal gratis in combinatie met een driejarige overeenkomst voor stroom en gas.

Vanaf nu is het mogelijk om de (3e generatie) slimme thermostaat heel voordelig te bestellen via energieleverancier Essent! Essent is de enige energieleverancier in Nederland die Nest mag aanbieden en dit doet het dan ook vol trots! Wanneer u nu een een driejarig Groene Stroom & Gas Zeker energiepakket afsluit ontvangt u de slimme thermostaat ter waarde van €219,00 voor slechts €99,00! Daarnaast ontvangt u de installatie, ter waarde van €99,00, helemaal gratis! En wat uniek is; deze actie is ook geldig voor huidige klanten van Essent! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Bekijk dan de website van Essent.

 

Kies voor 100% groene Windstroom

Wanneer u kiest voor deze actie dan ontvangt u van Essent standaard 100% groene Windstroom. Deze windstroom is binnen Europa opgewekt door middel van windmolens. Dit is een duurzame keuze aangezien er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. Wel is het zo dat het voor het milieu nog beter zou zijn wanneer de stroom uit ons eigen land zou komen. Helaas is dit niet mogelijk in combinatie met een gratis Nest Thermostat E. Daarom raden wij deze actie niet aan wanneer u perse de meest duurzame keuze wil maken.

Andere Essent Acties

Naast deze actie met Nest thermostaat heeft Essent nog diverse andere leuke acties. Met deze acties kunt u onder andere profiteren van een gratis cadeaubon, een hoge korting of een Nest thermostaat. Hierdoor wordt u extra voordelig klant en profiteert u van een maximaal voordeel. In onderstaande tabel vindt u alle actieve Essent acties van dit moment. Klik op de titel van de actie voor meer informatie. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen of om u aan te melden.