Gratis Ring Video Deurbel bij Essent

Helaas, deze actie met gratis Ring Video deurbel is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

 

Gratis Ring Video Deurbel bij Essent – Niet meer verkrijgbaar

Een fenomeen wat we steeds vaker zien is een digitale deurbel. Een dergelijke deurbel is ideaal in het geval dat u graag ziet wie er voor de deur staat. Bij energieleverancier Essent zijn ze ook fan van dergelijke nieuwe innovaties. Om deze reden kunt u nu profiteren van een gratis Ring Video Deurbel 3 bij Essent. Deze slimme deurbel ter waarde van €199,00 biedt diverse toffe features. Zo is de deurbel voorzien van camera, microfoon en beveiligingsfuncties waaronder bewegingsdetectie. Hierdoor heeft uw deurbel direct door wanneer er iemand richting uw voordeur loopt. Ook heeft de Ring Video Deurbel een verbeterde wifi-verbinding. Hierdoor is het mogelijk om moeiteloos via de Ring App op uw smartphone te praten met bezoekers die voor de deur staan. Ook profiteren van een gratis Ring Video Deurbel bij Essent? Meldt u dan vandaag nog aan! Overstappen is gratis en Essent neemt u al het werk uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

 

Voordelen

 • Ontvang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Gedurende 12 maanden hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen.
 • Lekker duurzaam. U ontvang standaard 100% groene windstroom bij Essent.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus.
 • Profiteer van nog meer korting en voordelen met Essent Thuisvoordeel. Het loyaliteitsprogramma voor klanten van Essent.
 • Stap over en ontvang een gratis Ring Video Deurbel ter waarde van €199,00.

 

Gratis Ring Video Deurbel 3 ter waarde van €199,00

Alleen bij energieleverancier Essent kunt u nu profiteren van een Ring Video Deurbel cadeau bij uw energiecontract. Dit is momenteel de beste en populairste video deurbel in Nederland. Met de Ring Video Deurbel weet u altijd wie er voor de deur staat. Uw deurbel beschikt namelijk over een 1080p HD-video camera met microfoon. Hierdoor kunt u via uw smartphone app praten met wie voor de deur staat. Hiernaast biedt de Ring Video Deurbel nog veel meer voordelen. Hieronder enkele van de voordelen die deze innovatieve deurbel biedt.

 • Installeren kan bedraad of draadloos in combinatie met een oplaadbare batterij.
 • Uitgerust met bewegingsdetectie. Hierdoor vallen ook ongevraagde bezoekers snel op.
 • Praat via uw Ring App met de persoon voor uw deur. Inclusief microfoon dus communicatie kan beide kanten op.
 • Uw Ring Video Deurbel kan samenwerken met Alexa.
 • Geschikt voor 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit.
 • Ondersteunt nachtzicht. Dus ook ‘s avonds laat kunt u precies zien we er bij u aanbelt. Handig wanneer u op dat moment niemand verwacht.

Bent u net als Essent overtuigt van de voordelen van de Ring Video Deurbel? Meldt u dan nu aan. Dan ontvangt u deze toffe deurbel cadeau in combinatie met een eenjarig energiecontract voor stroom en gas. Check hier de actie!

 

 

Overstappen naar Essent

Wilt u ook overstappen naar Essent en profiteren van een gratis Ring Video Deurbel? Meldt u dan vandaag nog aan. Dit is heel eenvoudig en kost u hooguit enkele minuten. Om te starten moet u de aanbiedingspagina op de website van Essent openen. Dit kunt u doen door op deze link te klikken. Check vervolgens de spelregels van de aanbieding en voer uw woon- en verbruiksgegevens in. Hierna ziet u direct hoeveel u per maand gaat betalen.

Tevreden met het aanbod? Ga dan verder met uw aanmelding. Om uw aanmelding af te ronden moet u enkele persoonlijke gegevens invoeren. Hierbij gaat het onder andere om uw contact- en betaalgegevens. Wanneer u alles hebt ingevuld kunt u nog eenmalig uw bestelling controleren. Klopt alles? Verstuur dan uw aanvraag. Hierna ontvangt u direct bevestiging van uw aanmelding per email. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Essent uw huidige energieleverancier opzeggen. Dit hoeft u zelf niet te regelen. Eigenlijk hoeft u in de meeste gevallen helemaal niets te doen. Alleen wanneer uw meterstanden niet of afstand uitgelezen kunnen worden moet u deze zelf even noteren. Wanneer alles is afgehandeld ontvangt u vanzelf bericht met de datum dat Essent start met leveren. Daarnaast ontvangt u vanzelf de eindafrekening van uw oude energieleverancier. Meldt u nu ook aan en profiteer van een gratis Ring Video Deurbel. Check hier de aanbieding op de website van Essent.

 

Gratis Ring Video Deurbel 3 ter waarde van €199,00

 

Veelgestelde vragen

Bij GoedkopeEnergieenGas.nl schrijven we elke dag over de nieuwste energie aanbiedingen. Om deze reden is overstappen voor ons gesneden koek. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Om alles zo duidelijk mogelijk te maken tonen wij hieronder enkele veelgestelde vragen. Deze kunt u lezen om meer te leren over uw overstap en deze actie van Essent. Heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie. Over het algemeen reageren wij binnen één werkdag.

 

”Wanneer ontvang ik mijn Ring Video Deurbel?”

Overstappers die nu kiezen voor Essent kunnen profiteren van een gratis Ring Video Deurbel ter waarde van €199,00. Maar hoe lang duurt het voor u deze in huis hebt? Nadat u definitief klant bent geworden verstuurd Essent u een brief met een unieke code die u kunt omwisselen via partner Yesty. Op deze site kunt u een Bol.com cadeaukaart uitkiezen. Met deze cadeaukaart kunt u zelf online uw deurbel bestellen. Via de site van Bol.com kunt u eventueel ook een ander cadeau kiezen of een ander model Ring deurbel. Het eventuele prijsverschil komt wel voor uw rekening.

 

”Is deze aanbieding ook beschikbaar voor bestaande klanten?”

Nee, deze aanbieding is helaas alleen geldig voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten heeft Essent eventueel wel verlengaanbiedingen. Helaas zijn deze vaak niet zo voordelig als overstapacties. Om deze reden wij u in dit geval aan om verder te kijken bij één van de vele andere energieleveranciers.

 

”Ik wil alleen stroom afnemen. Kan dit ook?”

U kunt bij Essent ook kiezen voor een contract met alleen stroom. In dit geval kunt u helaas niet profiteren van een gratis Ring Video Deurbel. Wel zijn er andere aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Hierbij kunt u denken aan een directe korting.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave