Ook Powerpeers zal verder gaan als Vattenfall

Enkele maanden geleden werd bekend gemaakt dat Nuon langzaam aan haar naam zal veranderen in die van haar Zweedse moederbedrijf Vattenfall. Maar hier blijft het niet bij! In lijn met deze strategie zal ook energie scale-up Powerpeers worden gerebrand naar Vattenfall. Door deze beslissingen zullen alle diensten van Powerpeers ook beschikbaar komen voor alle andere Vattenfall-klanten in Nederland.

 

Martplaats voor duurzame energie

Energie scale-up Powerpeers is een duurzaam energiemerk onder Nuon dat zich profileert als marktplaats voor afnemers en opwekkers van duurzame energie. Hierbij kunt u denken aan particulieren of boerenbedrijven die energie opwekken door middel van zonnepanelen of windmolens. Afnemers kunnen zelf hun eigen lokale energiebron kiezen, waardoor ze direct bijdragen aan de lokale energietransitie. Dit zorgt voor een zeer hoge mate van transparantie en traceerbaarheid van energie. Sinds de start van Powerpeers drie jaar terug heeft het bedrijf veel erkenning gehad voor het concept en de uitvoering.

 

‘’We zijn er trots op dat we Powerpeers zijn begonnen als een innovatieve oplossing waarmee klanten actief kunnen deelnemen aan de overgang naar een duurzamer energielandschap. Nu klanten steeds meer op elkaar aansluiten en hernieuwbare energie delen, verwachten we dat deze overgang zal versnellen.’’ aldus Raymond van Eck, Managing Director Powerpeers Nederland.

 

Binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk maken

De belangrijkste ambitie van Vattenfall is om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Om deze reden ziet het bedrijf dan ook een grote toekomst voor Powerpeers. ”Powerpeers heeft bewezen succesvol te zijn en we geloven dat nog meer klanten met elkaar willen verbinden en duurzame energie willen delen,” aldus Cindy Kroon (Directeur Klanten Vattenfall Nederland). ”Daarom hebben we besloten om dit aanbod beschikbaar te stellen aan al onze Vattenfall-klanten in Nederland.”

 

Overgang Powerpeers naar Vattenfall

Net als bij de overgang van Nuon naar Vattenfall hoeven klanten weinig verandering te verwachten. Alleen de naam zal wijzigen, maar de service zal hetzelfde blijven. En ook tijdens deze naamswijziging zal alles langzaam aan in stappen gebeuren. Op deze manier kan iedereen rustig wennen aan de nieuwe naam.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave