€150,00 Korting bij DELTA 3 Jaar Vast

Overstappers kunnen tijdelijk profiteren van €150,00 Korting bij DELTA 3 Jaar Vast. Een scherpe welkomstpremie voor iedereen die graag kiest voor duurzaam. Naast deze eenmalige korting profiteert u tevens van vaste scherpe tarieven voor stroom en gas. U hebt dus 3 jaar lang geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de markt. En overstappen? Dat neemt DELTA u volledig uit handen. Wel zo prettig! Kies ook voor extra zekerheid en profiteer mee van €150,00 Korting bij DELTA! Direct afsluiten of uw maandbedrag berekenen? Check dan de website van DELTA!
 

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer tijdelijk van €150,00 Korting bij DELTA. Lekker voordelig!
  • DELTA regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • Ontvang stroom en gas tegen vaste lage tarieven.
  • Geen last van prijsstijgingen. U hebt drie jaar lang zekerheid.
  • Ontvang 100% Groene Stroom. Lekker duurzaam!

 

Tijdelijk tot €150,00 Korting bij DELTA

Nieuwe klanten ontvangen tijdelijk tot wel €150,00 extra korting bij DELTA. Kiest u voor een kortlopend eenjarig energiepakket met vaste tarieven? Dan ontvangt u een korting van €75,00. Kiest u voor extra zekerheid en een overeenkomst voor drie jaar? Dan ontvangt u zelfs €150,00 korting! Deze eenmalig korting wordt aan het einde van uw eerste jaar met uw energierekening verrekend. Hierdoor valt deze extra voordelig uit. Meer weten of uw voordeel berekenen? Klik dan op deze link!

 

€150,00 Korting bij DELTA 3 Jaar Vast

 

Overstappen naar DELTA

Wilt u ook overstappen naar DELTA en profiteren van een korting die oploopt tot maar liefst €150,00? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit kan eenvoudig en snel online via de website van DELTA. Klik op deze link om de website van DELTA te bezoeken. Bekijk hier het aanbod van DELTA en kies voor ‘’Bereken mijn maandlasten direct’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in en kies voor ‘’Volgende’’. Voer vervolgens uw energieverbruik in of schat dit door middel van de module. Kies voor ‘’Volgende’’ om verder te gaan.

Kies nu uw product. Bij DELTA 1 Jaar Vast ontvangt u nu €75,00 Korting en bij DELTA 3 Jaar Vast profiteert u van €150,00 Korting. Klik op ‘’Bekijk en bestel’’ om verder te gaan. Voer als laatst diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na het invoeren van uw gegevens kunt u kiezen voor ‘’Verder’’. Als laatst kunt u uw aanmelding controleren en inzenden.

Na het versturen van aanmelding ontvangt u bevestiging per email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal DELTA uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten of aanmelden? Check dan de website van DELTA!

 

Kies voor 100% groene energie

Uit Zeeland haal je energie. Dat is het motto van DELTA. Waarom? Het is namelijk zeer eenvoudig om in Zeeland duurzame energie op te wekken door middel van wind, water en zon. Wanneer u nu overstapt naar DELTA dan kunt u zelf kiezen hoe groen uw energie moet zijn. Een populair energieproduct is onder andere Puur Zeeuwse groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt door windmolens op de Oesterdam en door de getijdencentrale in de Oosterscheldekering. Deze 100% groene stroom uit Zeeland is zeer voordelig, en vaak maar enkele euro’s duurder dan het pakken met groene stroom uit Europa en de rest van Nederland.

 

Over DELTA

DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Om deze reden werd de energietak van het bedrijf begin 2019 overgenomen door het moederbedrijf van Nuon, Vattenfall. Mede hierdoor staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel nog steeds duurzame energie, Internet, TV en Telefonie. Ook profiteren van een duurzaam aanbod en €150,00 Korting? Kies dan vandaag nog voor DELTA!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *