MediaMarkt Cadeaubon bij Essent €170,00 (Energie Aanbieding)


Helaas, de Essent aanbieding in combinatie met MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €170,00 is verlopen. Gelukkig heeft Essent enkele spectaculaire nieuwe aanbiedingen. Zo kunt u profiteren een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €200,00. Bekijk hieronder alle alternatieve aanbiedingen van dit moment!

 

Aanbiedingen Essent

In onderstaande tabel vindt u alle actieve aanbiedingen van Essent. Stap nu over en profiteer bijvoorbeeld van een Bol.com cadeaubon, €200,00 extra korting of een gratis Playstation 4 500GB!

 

MediaMarkt Cadeaubon Aanbieding Essent Verlopen

Stap nu over naar Groene Stroom en Gas (3 Jaar) van energieleverancier Essent en kies uw eigen welkomstcadeau uit! Dit is mogelijk omdat u een gratis cadeaukaart van de Mediamarkt ontvangt. Stapt u vandaag nog over op deze energie aanbieding? Dan ontvangt u een cadeaubon met een totale waarde van maar liefst €170,00. Uw gratis Mediamarkt cadeaubon is te besteden bij elke Mediamarkt vestiging in Nederland. Wel zo handig! Shopt u liever rustig van achter uw computer? Ook dat is geen probleem. Uw cadeaubon is namelijk ook online te spenderen in de webshop. Wanneer u zich nu aanmeldt dan doet Essent de cadeaubon van €170,00 zo snel mogelijk op de post. Uw gratis MediaMarkt cadeaubon is overigens in etappes te gebruiken. U hoeft dus niet alles in een keer uit te geven!

Stap ook over en profiteer van dit tijdelijk aanbod! Ga naar de website van Essent om uw aanmelding af te ronden.

 

Kies uw MediaMarkt cadeaubon uit (€75,00 of €170,00)

Hebt u liever een korter energiecontract? Kies dan voor Groene Stroom & Gas Variabel 1 jaar. Wanneer u voor dit pakket kiest ontvangt een MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €75,00! Check alle verschillen in onderstaande tabel. Klik op de button afsluiten om de aanbieding te bekijken op de website van Essent!

Update: De MediaMarkt cadeaubon (€75,00) in combinatie met Essent 1 Jaar Variabel is niet meer verkrijgbaar. U kunt dus enkel nog kiezen voor de actie met een €170,00 MediaMarkt cadeaubon! Ook deze aanbieding is tijdelijk en beperkt. Dus OP = OP. Klik hieronder op de button afsluiten om toch nog te kunnen profiteren van deze energie aanbieding.

EnergiepakketGroene Stroom & Gas Variabel 1 jaarGroene Stroom & Gas Zeker 3 jaar
Looptijd12 maanden36 maanden
Soort tariefVariabelVast
Waarde cadeaubon€75,00€170,00
Beoordeling8,28,2
Informatie / Afsluiten

 

Handig om te weten

Momenteel is dit de populairste aanbieding op onze website. Waarom? Eigenlijk kan iedereen wel een leuk welkomstcadeau vinden bij de MediaMarkt! De gratis cadeaubon is in meerdere etappes te gebruiken en is met €170,00 zeker voldoende voor een leuke gadget. Diverse overstappers gebruikte de bon als voor het kopen van een tablet, e-reader, powerbank en fotocamera! Na uw overstap naar energieleverancier Essent krijgt u de cadeaubon automatisch binnen enkele weken thuisgestuurd. Hier hoeft u zelf niets voor te doen! Een energiezuinige TV, Xbox One, Playstation 4, GoPro of Tablet aanschaffen wordt zo een stuk aantrekkelijker! Kies net als 2 miljoen andere voor stroom en gas van Essent en profiteer mee! Meer weten over deze aantrekkelijke aanbieding van Essent? Lees hieronder meer of bekijk direct de website van Essent.

 

Bedenktijd

Na het online afsluiten van deze energie aanbieding hebt u altijd 14 dagen bedenktijd. Dus mocht u nog van gedachte wisselen, dan zit u nog nergens aan vast. Uw officiële bedenktijd gaat in na het ontvangen van de bevestiging van uw overeenkomst. U kunt uw annulering schriftelijk of telefonisch indienen. Dit is totaal kosteloos. U hebt overigens ook geen geldige reden nodig of iets dergelijks. Deze bedenktijd is wettelijk vastgelegd en geldt dus voor iedereen.

Bij het eerdere aanbod in de vestigingen van MediaMarkt of GAMMA was de bedenktijd overigens wel beperkt. Hierover kwamen veel klachten binnen bij de Consumentenbond. Deze stelde dat Essent ruimer om moest gaan met de geboden bedenktijd. De Consumentenbond verloor overigens wel een rechtszaak van Essent met deze bedenktijd als onderwerp.

 

”Deze cadeaubon van de MediaMarkt is echt fantastisch! Daarnaast ook nog eens een hoop geld waardoor ik toch een duurdere TV kon kopen. Wij waren jaren klant van Essent omdat het in onze ogen een betrouwbare en eerlijke aanbieder van groene stroom & gas is. Toch waren we overgestapt naar Nuon omdat deze iets goedkoper was. Nu zijn we dankzij deze cadeaubon weer terug bij Essent waar ze ook zeer goedkope energie aanleveren en dit natuurlijk een leuke actie is!” door Linda.

 

Gratis MediaMarkt cadeaubon (€170,00) bij energiepakket van Essent

Kies nu voor energieleverancier Essent en stap over naar het energiepakket Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar! U ontvangt dan een gratis MediaMarkt cadeaubon waarmee u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uitkiest. Dit kan zowel in de winkel. Als in de MediaMarkt webshop. Op deze manier bent u dus zeker van een leuk en passend welkomstcadeau die past bij uw behoefte! Daarnaast bent u met dit energiepakket drie jaar lang verzekerd van vaste leveringstarieven voor stroom en gas. U hebt dus 3 jaar lang zekerheid van één van de grootste energieleveranciers van Nederland en u heeft geen last van vervelende en onverwachte prijsstijgingen! De stroom die Essent levert is ook nog een groen en duurzaam geproduceerd. U draagt dus ook nog eens bij aan een schoner en duurzamer milieu. Stap nu ook over en claim uw MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €170,00!

 

Gratis MediaMarkt Cadeaubon bij Essent (€170,00 of €75,00)

Profiteer ook van een gratis Mediamarkt cadeaubon t.w.v. €170,00 bij Essent!

 

Aanmelden voor Essent MediaMarkt aanbieding

Wilt u zich ook aanmelden voor de MediaMarkt aanbieding van Essent? Dat is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Klik op deze link om naar de website van Essent te gaan. Check hier vervolgens even de actievoorwaarden en klik op ”Aanmelden” wanneer alles klopt. Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens in om te kijken wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Ga dan verder met uw aanmelding door op ”Verder naar Stap 2” te klikken.

Geef bij Stap 2 aan of u wilt u wilt overstappen of dat u nog geen energieleverancier heeft. Wanneer u aangeeft dat u wilt overstappen dan zorgt Essent er voor dat uw energiecontract wordt opgezegd. Wanneer u kiest voor ‘’Ik heb geen energieleverancier’’ dan zegt Essent geen contract voor u op. Wanneer u dit het liefst zelf doet kunt u dus ook voor deze optie kiezen.

Voer na uw keuze het aanmeldformulier in om uw aanmelding af te ronden. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging. Vanaf het ontvangen van deze bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Essent uw overstap in gang zetten. Essent zal uw gratis MediaMarkt Cadeaubon ter waarde van €170,00 binnen 9 weken per post naar uw versturen.

 

MediaMarkt cadeaubon €225,00

In het verleden was het ook nog wel eens mogelijk om te kiezen voor een MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €225,00. Helaas is dit niet meer mogelijk. Dit komt omdat dit een speciale actie was voor klanten in een MediaMarkt vestiging. En niet voor consumenten die online van energieleverancier wisselde. Momenteel kunt u enkel nog kiezen voor de cadeaubon met een waarde van €170,00. Ook de aanbieding met een €75,00 cadeaukaart is verlopen en niet meer verkrijgbaar. Kies dus nu voor Groene Stroom & Gas 3 Jaar Zeker en kies voor de bon ter waarde van €170,00!

 

Voordelen Mediamarkt Aanbieding Essent

 • Mediamarkt Cadeaubon bij EssentProfiteer van vaste lage tarieven voor stroom en gas.
 • Overstappen is heel eenvoudig met de Essent Overstapservice!
 • U ontvangt Groene Stroom en Gas. Lekker duurzaam dus!
 • U profiteert drie jaar lang van extra zekerheid.
 • Kies uw welkomstcadeau uit een van de tienduizenden producten van MediaMarkt! Uiteraard kunt het bedrag ook verdelen over meerdere welkomstcadeau’s. Op deze manier krijgt u dus altijd iets leuks!
 • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd waarin u zonder opgaaf van reden kunt opzeggen. Annuleren is dus geen probleem!
 • U ontvangt (tijdelijk) een gratis Mediamarkt cadeaubon ter waarde van €170,00 of €75,00! Stap nu over en profiteer ook mee, OP=OP.

 

Nadelen Mediamarkt Aanbieding bij Essent

 • Deze aanbieding is helaas alleen geldig voor nieuwe klanten van Essent. Bent u al klant van Essent? Dan kunt u helaas niet profiteren van deze aanbieding. Wilt u toch overstappen? Dan raden wij aan om te kijken naar een energie aanbieding van een andere energieleverancier.
 • Deze aanbieding is alleen geldig wanneer u zowel stroom als gas afneemt. Wanneer u alleen stroom of alleen gas afneemt profiteert u niet van een gratis MediaMarkt cadeaubon.

 

Gratis €170,00 Cadeaubon Mediamarkt bij Essent

 

Voorwaarden MediaMarkt Cadeaubon Actie

Uiteraard zijn er altijd een paar dingen die belangrijk zijn om te weten. De meest belangrijke aandachtspunten en haken en ogen sommen wij hieronder voor u op.

 • Deze aanbieding is alleen geldig wanneer u een driejarig energiepakket afneemt met vaste tarieven. Tevens moet u kiezen voor een pakket met zowel stroom als gas. Wanneer u alleen kiest voor stroom, of alleen kiest voor gas, is deze aanbieding niet geldig.
 • De MediaMarkt cadeaubon heeft momenteel een waarde van €170,00. Dit is eerder ook €220,00 geweest. Wanneer deze aanbieding weer verhoogt wordt, dan zullen wij dit direct aanpassen.
 • Deze aanbieding is helaas alleen geldig voor nieuwe klanten van Essent.
 • Als oud klant van Essent is deze aanbieding wel geldig, zolang u nu maar energie afneemt van een andere leverancier.
 • Deze aanbieding is niet bereikbaar via de normale website van Essent. Dus profiteer van de speciale aanbieding via GoedkopeEnergieenGas.nl!
 • Na het afsluiten van dit energiecontract ontvangt u de cadeaukaart via post. Dit zal dus even duren.
 • U ontvangt de gratis MediaMarkt cadeaubon binnen 4 weken na de start van de levering.
 • De cadeaubon kan in delen worden gebruikt en is de komende 5 jaar geldig.
 • Bekijk hier alle regels en voorwaarden van de MediaMarkt Cadeaubon actie.

 

Andere Essent Acties

Naast deze actie met MediaMarkt cadeaubon t.w.v. €170,00 heeft Essent nog diverse andere leuke acties. Met deze acties kunt u onder andere profiteren van een gratis cadeaubon, een hoge korting of een Nest thermostaat. Hierdoor wordt u extra voordelig klant en profiteert u van een maximaal voordeel. In onderstaande tabel vindt u alle actieve Essent acties van dit moment. Klik op de titel van de actie voor meer informatie. Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen of om u aan te melden.

 

Overstappen naar Essent

Overstappen naar Essent is heel eenvoudig, de medewerkers van Essent regelen namelijk alles voor u! Na uw aanmelding en 2 weken bedenktijd wordt uw oude energiecontract opgezegd. Tevens wordt u nieuwe energiecontract helemaal in orde gemaakt. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven zodat er een juiste eindafrekening met uw oude energieleverancier gemaakt kan worden. Hierdoor bent u zeker van een snelle en eenvoudige overstap. Ook profiteren, check dan de website van Essent.

 

Voorwaarden Essent MediaMarkt aanbiedingen

Wilt u graag goed geïnformeerd zijn en alle voorwaarden van deze actie even inzien? Dat is geen probleem. Klik op deze link en bekijk alle voorwaarden van deze aanbieding. In de voorwaarden vind u onder andere wanneer de aanbieding geldig is, wanneer deze niet geldig is en wat u met de cadeaukaart kunt doen.

 

Samenwerking tussen MediaMarkt en Essent

Elektronicaconcern MediaMarkt en Essent werken al een lange tijd samen. Het is goed mogelijk dat u wel eens verkopers van Essent heeft gezien in de MediaMarkt. Bij deze aanbiedingen hebben alle partijen voordeel. Essent heeft een nieuwe klant, u hebt een gratis MediaMarkt cadeaubon en de MediaMarkt is weer zeker van een bepaalde omzet. Ondanks dat deze aanbieding vaak voordelig uitpakt zijn er soms ook mensen die zich misleidt voelen door een medewerker in een van de vele MediaMarkt vestigingen. Wij raden consumenten dan ook altijd aan om de regels en voorwaarden goed door te nemen voor het overstappen. Direct overstappen in een van de vestigingen brengt altijd risico’s met zich mee.

 

Over MediaMarkt

MediaMarkt is een grote Duitse winkelketen met als voornaamste assortiment consumentenelektronica. Het bedrijf werd in 1979 opgericht en hanteert de bekende slogan ‘’Ik ben toch niet gek!’’. Het bedrijf heeft meer dan 65.000 mensen in dienst en heeft meer dan 50 Nederlandse vestigingen. Elke vestiging is een zelfstandig opererende onderneming met een eigen rechtspersoon. De grootste Nederlandse MediaMarkt staat in Rotterdam, de hoogste omzet wordt gedraaid in Amsterdam en Rotterdam. In totaal zet het bedrijf ongeveer 20 tot 25 miljard euro om per jaar.

 

Tip; Essent Variabel 1 Jaar met €75,00 MediaMarkt cadeaubon (Verlopen)

Hebt u liever een kortlopend energiecontract met een variabel energietarief? Ook dat is geen probleem! Stap nu over naar Groene Stroom & Gas Variabel van Essent en profiteer van een MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €75,00. Ook deze cadeaubon is te besteden bij elke Mediamarkt in Nederland. Verder regelt energieleverancier Essent uw overstap, profiteer u van een scherp energietarief en hebt u altijd 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Bekijk hier de website van Essent!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

24 gedachten over “MediaMarkt Cadeaubon bij Essent €170,00 (Energie Aanbieding)

 • Dirk

  Goede actie, alleen ik zit zelf al jaren bij Essent. En ik ben eigenlijk heel tevreden over de diensten en service van NUON.

  Kan ik niet overstappen naar bijvoorbeeld NUON voor een maand en dan weer terug naar Essent? Dan kan ik wel gebruik maken van de actie toch? En mag ik zelf weten waar ik het bedrag aan besteedt?

 • Linda

  Deze cadeaubon van de MediaMarkt is echt fantastisch! Daarnaast ook nog eens een hoop geld waardoor ik toch een duurdere TV kon kopen. Wij waren jaren klant van Essent omdat het in onze ogen een betrouwbare en eerlijke aanbieder van groene stroom & gas is. Toch waren we overgestapt naar Nuon omdat deze iets goedkoper was. Nu zijn we dankzij deze cadeaubon weer terug bij Essent waar ze ook zeer goedkope energie aanleveren en dit natuurlijk een leuke actie is!

  Groetjes,
  Linda

 • Anoniem

  Goeie actie van Essent, volgens mij wel wat hogere tarieven. Laatst gebruik gemaakt van deze actie en een nieuw tv gekocht 🙂 Scheelde me toch weer een hoop geld.

 • Jolanda

  Ik zit bij Essent als ik overstap naar contrakt3 jaar groene stroom krijg ik dan ook een waardebon???

 • Goedkope Energie en Gas Bericht auteur

  Hi Jolanda,

  Helaas is deze actie alleen voor bestaande klanten, wanneer je wilt profiteren van acties ben je vaak verplicht over te stappen van energieleverancier.

  Mvg,

  Goedkope Energie en Gas

 • Marco de Boer

  Goed artikel hoor, ik denk dat ik wel gebruik ga maken van deze actie, ik zou toch al overstappen van leverancier.

 • do

  Meestal krijg je toch boete van bv nuon als je overstapt? En wat scheelt het onvergelijking met bv nuon kwa geld wil der niet op achteruit en hoelang duurt het voordat je bon hebt

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hi Do,

  Je betaalt alleen een boete (overstapvergoeding) wanneer jouw contract nog niet verlopen is. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je een contract voor 3 jaar hebt afgesloten, en na 1,5 al wilt opzeggen. Of deze aanbieding voordelig is, is erg afhankelijk van jouw energieverbruik (op de website van Essent kun je wel een indicatie krijgen van de maandlasten). De cadeaubon krijg je opgestuurd nadat het contract goedgekeurd is.

  Succes!

 • Anoniem

  Jammer dat Essent bij haar werving ook mensen met alzheimer laat tekenen voor iets waar ze geen idee van hebben.

 • R. de Graaf

  Huidige energiecontract bij andere energieleverancier beviel niet echt en is bijna afgelopen. Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met Essent en wil daarom graag terug. Ik zie nu gelukkig deze MediaMarkt actie van Essent. Ik ga mij direct aanmelden.

 • M. Antoinnete

  Leuke aanbieding van Essent. Onlangs dit energiepakket afgesloten en vorige week de cadeaukaart ontvangen. Afgelopen weekend heb ik mijn nieuwe Samsung tv er voor een deel mee gekocht. Bedankt Essent!

 • Adriaan

  Dat is nog eens een leuke aanbieding. Ik zit nu ergens anders met de energie en heb het daar wel gezien. Vroeger zat ik bij Essent en achteraf bekeken beviel me dat toch beter. Dat ik er nu ook nog cadeaubon van de MEdia Markt bij krijg, is helemaal mooi meegenomen. Ik wilde toch al bij de Media Markt gaan kijken voor een nieuwe televisie namelijk!

 • Antoinne

  Ben nu al een paar maanden klant bij Essent en ben erg tevreden. Na het afsluiten van deze aanbieding werd alles netjes en snel geregeld. De overstap was zo gebeurd en ik hoefde bijna niets te regelen. Naast het feit dat ik goedkoper uit ben ontving ik ook nog eens een MediaMarkt cadeaubon zoals hierboven beschreven. Met deze cadeaukaart heb ik voor een mooie prijs een nieuwe tv (uit de aanbieding) gekocht bij de MediaMarkt in Amsterdam. Echt een top aanbieding dit! Zou deze actie aanraden aan al mijn vrienden en familie. Etc.

 • Vincent

  Ik heb mij aangemeld en alles is perfect verlopen. Goede service, vriendelijk personeel en alles was snel geregeld. Overstappen was eigenlijk een fluitje van een cent. De bon was er sneller dan verwacht, onlangs gebruikte voor wat aankopen die ik nog steeds moest doen.

 • Meijer

  Hallo. Ik ben zeker 26 jaar lid van eneco en besloot toch eens te gaan kijken naar een andere energieleverancier. Niet omdat ik ontevreden ben maar meer omdat het goedkoper kan. Nu heb ik Eneco Stroom en Aardgas wat variabel is. Dan zou ik dus naar vaste prijzen gaan en ik vraag me af of ik dan niet duurder uit ben? Voordeel is over drie jaar kan ik weer kijken naar een leuke actie en wat zou het leuk zijn om met 220 euro de mediamarkt in te gaan. Iemand neutraal die me adviseren wilt?

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Beste,

  Wellicht ben ik niet helemaal neutraal, maar het volgende moet je overwegen. De leveringstarieven zullen bij de meeste energieleverancier weer stijgen per 1 januari 2017. Vooral bij Eneco ben je vanaf januari flink duurder uit; gemiddeld rond de €66,00 per jaar. Wanneer je nu jouw tarieven vastzet (voor bijv. 3 jaar), zul je geen last hebben van deze prijsstijging. Waardoor de kans groot is dat je dan voordeliger uit bent.

  Met vriendelijke groet,

  Koen

 • Joyce

  Leuke aanbieding van Essent. Hoe lang duurt het voor dat ik de MediaMarkt cadeaubon krijg? Ik wil hem graag snel gebruiken. Kan ik hem overigend ook in meerdere kerem gebruiken? Weet nie of ik het hele bedrag in een keer op krijg.

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hi Joyce,

  Je ontvangt de gratis MediaMarkt cadeaubon binnen 4 weken na de start van de levering. Dit is dus ook deels afhankelijk van de afloop van jouw huidige energiecontract. De cadeaubon is inderdaad in meerdere keren te gebruiken. Dus dit is geen probleem.

  Mvg,

  Koen

 • karim

  ik ben twee jaar geleden overgestapt naar Essent vanwege de waardebonnen, ik ben vandaag naar de mediamarkt geweest om de waardebonnen te verzilveren, blijken de waardebonnen al gebruikt te zijn waardeloos dus. Ik ben vermoedelijk door de medewerker van Essent opgelicht voor 175 euro, volgens de mediamarkt zijn de bonnen gebruikt door iemand die een koelkast heeft gekocht. ik heb gebeld met de klantenservice van Essent die belt me nog terug na dat ze het hebben uitgezocht.

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hoi Karim,

  Dat klinkt erg vervelend. Zeker nu u ze net zelf wilt gebruiken. Ik hoop dat alles snel wordt opgelost door Essent.

  Misschien kunt u laten weten hoe het afloopt,

  Met vriendelijke groet,

  Koen
  GoedkopeEnergieenGas.nl