Gratis Bol.com cadeaubon (€300,00) bij energie Vattenfall

Sinds de uitbraak van de Corona-pandemie bestellen we nog meer en vaker spullen online. Dit is natuurlijk handig, maar het kost ook een hoop geld. Om hierop in te spelen zijn er diverse energieleveranciers die cadeaubonnen aanbieden bij een energiecontract. Met een dergelijk welkomstcadeau kunt u eenvoudig zelf leuke of praktische spullen bestellen op het internet.

Momenteel biedt Vattenfall een wel erg interessante actie. U kunt bij deze energieleverancier namelijk profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van maar liefst €300,00. Deze cadeaubon ontvangt u in combinatie met een eenjarig contract voor stroom en gas. Dit contract biedt u vaste lage tarieven waardoor u 12 maanden hetzelfde betaald. Daarnaast regelt Vattenfall uw complete overstap. Benieuwd wat u gaat betalen of direct profiteren? Ga dan naar de website van Vattenfall!
 

 

Voordelen

  • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
  • Geen administratieve rompslomp.
  • Vaste lage tarieven voor stroom en gas.
  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd na uw aanmelding.
  • Ontvang een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €300,00.

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Bol.com cadeaubon?

Voor Vattenfall u de code voor de cadeaubon verstuurd wil het zeker zijn dat u echt klant wordt. Om deze reden wacht de energieleverancier met het versturen tot uw derde termijnbedrag is afgeschreven. Zo weet het zeker dat u klant wordt en u recht heeft op de cadeaubon.

 

Gratis Bol.com cadeaubon bij energie Vattenfall

 

Hoe ontvang ik mijn Bol.com cadeaubon?

Vroeger waren de meeste cadeaubonnen fysieke plastic pasjes, maar dit is tegenwoordig vaak anders. Tegenwoordig zijn cadeaubonnen vaak niet meer fysiek maar digitaal. Dit is eenvoudiger en ook nog een beter voor het milieu. Ook bij Vattenfall ontvangt u een digitale cadeaubon voor Bol.com. Vattenfall verstuurd u een unieke code die u online kunt inwisselen voor €300,00 shoptegoed bij Bol.com. Dit tegoed is 3 jaar geldig en kunt u in meerdere keren uitgeven.

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon bij energie? Kies dan nu voor Vattenfall. Overstappen is heel eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Ga eerst naar de website van Vattenfall en check de spelregels van deze actie. Deze kunt u op deze pagina vinden. Voer hierna uw verbruik en woongegevens in om uw maandtarief te bereken. Tevreden met het aanbod? Meldt u dan aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Na het inzenden van uw aanmeldformulier ontvangt u vanzelf een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. Na het verstrijken van uw 14 dagen bedenktijd zal Vattenfall uw nieuwe aansluiting regelen uw oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u niks te doen en u ontvangt vanzelf bericht wanneer Vattenfall start met het leveren van energie. Zo eenvoudig kan het zijn!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave