Energie aanbiedingen voor bestaande klanten


Bent u klant bij een energieleverancier? En eigenlijk wel tevreden? Dan kunt vaak gewoon verlengen wanneer uw huidige energiecontract afloopt. Of dit voordelig is? In de meeste gevallen helaas niet. Vaak is het voordeliger om over te stappen naar een van de vele energie aanbiedingen die actief zijn. Maar als bestaande klant kunt u vaak niet profiteren van energie aanbiedingen van uw eigen energieleverancier. Om deze reden ontkomt u eigenlijk niet aan een overstap, ondanks dat u tevreden bent. Jaarlijks overstappen blijft het meest voordelig, ook voor u!

 

Voordelen overstappen

Bent u tevreden over uw huidige energieleverancier? Maar wilt u toch het meest voordelig uit zijn? Dan is overstappen essentieel! In veel gevallen verhogen energieleveranciers de tarieven flink nadat een eerste contract verlopen is. En hierdoor bent u flink duurder uit! Daarnaast profiteert u ook niet mee van scherpe energie aanbiedingen zoals welkomstpremies en kortingen op de tarieven. Sterker nog, uw hogere tarieven compenseren het voordeel dat andere klanten wel ontvangen.

In het kort;

  • Ontvang extra korting met uw persoonlijke welkomstbonus.
  • Uw overstap wordt u volledig uit handen genomen.
  • Kies voor stroom en gas tegen lagere tarieven!

 

Beste Acties van 2019

Via GoedkopeEnergieenGas.nl vindt u altijd een actueel overzicht met de beste acties van 2019. Op dit moment zijn er diverse voordelige acties beschikbaar waaronder de Nuon Powerdeal. Met de Nuon Powerdeal profiteert u van €200,00 korting en vaste lage tarieven voor stroom en gas. Naast deze aanbieding van Nuon hebben wij nog diverse andere scherpe acties van onder andere Essent, Oxxio en Eneco. In onderstaande tabel vindt u een overzicht met de top 10 aanbiedingen van dit moment. Kies uw favoriet, stap over en bespaar op uw energierekening!

PopulariteitEnergieleverancierAanbiedingLooptijdTariefAanmelden
1.VattenfallVattenfall Energiecadeau XL - Waarde tot €350,001 JaarVaste prijsMeer informatie
2.EssentGratis €250,00 cadeaukaart naar keuze3 JaarVaste prijsMeer informatie
3.VattenfallVattenfall Overstapdeal (€155,- Korting)1 JaarVaste prijsMeer informatie
4.EssentBol.com Cadeaukaart bij Essent (€150,00)1 JaarVaste prijsMeer informatie
5.VattenfallGratis Galaxy Tab A 10.1 (4G) bij Vattenfall1 JaarVaste prijsMeer informatie
6.Essent€200,00 Korting bij Essent1 JaarVaste prijsMeer informatie
7.VattenfallBol.com Cadeaubon (€200,00)1 JaarVaste prijsMeer informatie
8.VattenfallGratis Xbox One S bij Vattenfall1 JaarVaste prijsMeer informatie
9.Essent€250,00 Korting bij Essent3 JaarVaste prijsMeer informatie
10.Oxxio€155,00 Cashback bij Oxxio1 JaarVaste prijsMeer informatie

 

Energiecontract verlengen of niet?

Diverse energieleveranciers zoals Nuon, Essent, NLE en Energiedirect hebben speciale aanbiedingen om vaste klanten vast te houden. Een dergelijk verlengingsaanbod is over het algemeen wel redelijk scherp geprijsd maar niet zo goed als het opnieuw overstappen via een vergelijkingswebsite. Met bijvoorbeeld Blijven Loont probeert Nuon bestaande klanten langer vast te houden met een oplopende korting op stroom. En andere energiebedrijven bieden ook zogenaamd verlaagde tarieven. Maar als men alles doorrekent blijven de uiteindelijke tarieven toch hoger dan bij het scherpste overstapaanbod. Om deze reden adviseren wij om niet te kiezen voor zogenaamde energie aanbiedingen voor bestaande klanten, maar voor een scherpe energie aanbieding bij een nieuwe energieleverancier.

 

Energie aanbiedingen voor nieuwe klanten

Op zoek naar de beste energie aanbiedingen voor nieuwe klanten? Geen probleem! Op onze website vindt u ze namelijk allemaal. Check in dit overzicht nu de beste aanbiedingen van dit moment! Stap over en profiteer van een mooie korting, premie, lagere tarieven of bijvoorbeeld een gratis tablet. Hierdoor bent u voordeliger uit, en houdt u de energiemarkt scherp. Direct energietarieven vergelijken op basis van All-in-kosten? Maak dan gebruik van onze energievergelijker! Voer hieronder uw gegevens in, vergelijk en kies voor het goedkoopste energiepakket.

Verlengaanbod ontvangen

Heeft u een verlengaanbod van uw energieleverancier ontvangen? Dan raden wij aan dit goed te vergelijken met de markt. Alleen op deze manier weet u of u met het verlengaanbod voordelig uit bent. Over het algemeen zal u zien dat u bij andere energieleverancier goedkoper uit bent. Overstappers ontvangen namelijk vaak een hogere korting dan mensen die verlengen. Benieuwd wat voor u de goedkoopste energieleverancier is? Maak dan gebruik van onze energievergelijker!

 

Energie vergelijken en overstappen via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker vindt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen en kunt u overstappen naar de goedkoopste energie. Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.