Ontvang €250 Cashback bij ENGIE

Door de huidige ontwikkelingen in Oekraïne heeft ENGIE helaas moeten besluiten om per direct alle acties te moeten staken, waaronder de €250 Cashback actie.

ENGIE komt met een aantrekkelijke en tijdelijke aanbieding, namelijk €250 Cashback bij een contract met de looptijd van 1 jaar. Bereken nu uw maandbedrag, hierbij wordt meteen de €250 Cashback verwerkt. Naast een zeer aantrekkelijk maandbedrag krijgt u ook 100% groene stroom uit Nederland en C02-gecompenseerd gas.

 

Voordelen

  • Scherpe tarieven.
  • Al uw energiezaken handig en overzichtelijk in uw persoonlijke omgeving in MijnENGIE.
  • Standaard 100% groene stroom uit Nederland en C02-gecompenseerd gas.
  • Overzichtelijk uw energiekosten en verbruik in de handige ENGIE-app.
  • ENGIE biedt u hulp aan bij het verduurzamen van uw huis middels een online energiescan of een persoonlijk adviesgesprek.
  • Meer dan 280.000 klanten gingen u voor.

Wilt u meer weten over ENGIE? Bijvoorbeeld over de extra diensten die zij aanbieden? Op deze pagina hebben wij alle informatie voor u over ENGIE.

 

Ontvang tijdelijk €250 Cashback bij ENGIE

Als u nu overstapt van uw huidige energieleverancier naar ENGIE, dan krijgt u €250 Cashback! U krijgt dit bedrag Cashback bij een contract met de looptijd van 1 jaar. Naast de Cashback worden de tarieven voor stroom en gas ook verlaagd, enkel en alleen bij een contract met de looptijd van 1 jaar. Op de website van ENGIE kunt u uw maandbedrag berekenen, klik daarvoor hier. Wilt u weten of er andere, aantrekkelijke aanbiedingen voor u zijn? Check dan onze energievergelijker en bekijk het aanbod hier. Let op: de €250 Cashback wordt verrekend op uw jaarrekening en niet in uw termijnbedrag. Dit is voordeliger voor u.

 

 

Tijdelijk €250 Cashback bij ENGIE

 

Hoe over te stappen?

Wilt u ook profiteren van de aangepaste, scherpe tarieven van ENGIE? En wilt u graag €250 Cashback? Stap dan vandaag nog over want deze aanbieding is tijdelijk. Aanmelden kan heel eenvoudig via de website van ENGIE! Overstappen is niet ingewikkeld want ENGIE regelt het grootste gedeelte van de overstap voor u. Klik hier om naar de website van ENGIE te gaan, bereken uw maandbedrag en stap vandaag nog over.

Op de website van ENGIE kunt u uw maandbedrag berekenen, hiervoor moet u uw adres invullen en kunt u uw verbruik van stroom en gas invullen. Vervolgens krijgt u te zien wat uw maandbedrag per maand zal zijn. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld en de aanvraag hebt verstuurd, krijgt u een mail van ENGIE met de overeenkomst die u heeft afgesloten. Vervolgens heeft u 2 weken bedenktijd, in deze periode kunt u nog beslissen of u de overeenkomst wilt annuleren of niet. Na de 2 weken bedenktijd neemt ENGIE contact op met uw huidige energieleverancier en zij zeggen deze voor u op. De energielevering van ENGIE start op de afgesproken datum, deze wordt vermeld in de overeenkomst die u per mail heeft ontvangen.

Heeft u vragen of hulp nodig? ENGIE heeft een goede klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is. U kunt de klantenservice bellen, zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 15:00 uur. Daarnaast kunt u via de website van ENGIE chatten met een medewerker, u kunt whatsappen en tenslotte kunt u via Facebook chatten met een medewerker van ENGIE.

 

C02-gecompenseerd gas

Als u een contract voor stroom en gas afsluit bij ENGIE, dan krijgt u altijd C02-gecompenseerd gas. C02-gecompenseerd gas betekent dat ENGIE namens u als klant, investeert in projecten die de uitstoot van het gasverbruik compenseren. Hiermee wilt ENGIE dus het gasgebruik van zijn klanten compenseren omdat het voor Nederlanders vooralsnog niet mogelijk is om gasloos te wonen.

1 van de projecten waarin ENGIE investeert is het project Gold Standard cookstove (schone kooktoestellen). Er is een Gold Standard Cookstove in Eritrea. Het doel van de schone kooktoestellen is om het leven van de bewoners in Eritrea te verbeteren en hen te voorzien van een efficiënte kooktoestel. Deze efficiënte kooktoestel heeft 70% minder hout nodig dan de gebruikelijke kookwijze, namelijk een open vuur.

 

 

Tijdelijk €250 Cashback bij ENGIE

 

Verduurzamen van uw huis

ENGIE helpt u graag op weg naar een duurzamere woonomgeving. Hierbij kunt u denken aan:

  • Groene stroom.
  • Isoleren van uw huis.
  • Zonnepanelen.
  • Slimme bespaartips.

Groene stroom

Als u een contract afsluit bij ENGIE dan krijgt u altijd 100% groene stroom uit Nederland. De stroom die u krijgt als u klant bent bij ENGIE, is opgewekt uit windparken en zonneparken in Nederland. Doordat er steeds meer nieuwe klanten bij ENGIE bijkomen die gebruik maken van groene stroom, kan ENGIE steeds meer gaan investeren in nieuwe bronnen van groene stroom. Zo wordt Nederland steeds een stukje duurzamer. Op de website van ENGIE kunt u zien uit welke wind- en zonneparken in Nederland uw groene stroom komt.

Isoleren van uw huis

Om duurzamer te wonen, is het goed isoleren van uw huis de eerste stap. Het is immers zo dat als uw huis niet goed is geïsoleerd, u onnodig veel energie verbruikt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat u tot wel 26% kan besparen op uw energiekosten als uw huis goed is geïsoleerd. Wilt u weten wat de isolatiemogelijkheden zijn? Bekijk dan onze pagina over het isoleren van uw woning en isolatiemogelijkheden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave