Gratis Sonos One en Google Nest Hub 2-pack t.w.v. €429 bij Vattenfall

Deze maand heeft Vattenfall weer een heel aantrekkelijke aanbieding voor u! Als u deze maand een contract afsluit bij Vattenfall, dan krijgt u een gratis Sonos One en Google Nest Hub 2-pack t.w.v. €429 cadeau!

 

 

Sonos One en Google Nest Hub 2-pack

Sonos One is een unieke en ideale smart speaker met ingebouwde stembediening. Het geluid is van verbluffende kwaliteit waarmee je je huis vult. U kunt de Sonos One bedienen met de Sonos-app of AirPlay 2. De stembediening is al ingebouwd, dus u kunt naar bijvoorbeeld, het nieuws luisteren, muziek afspelen of een wekker instellen. Alles is handsfree.

Als u een contract afsluit bij Vattenfall, dan zit in deze maanddeal niet alleen de Sonos One maar ook een Google Nest Hub 2-pack. De Google Nest Hub is een smart home Hub met beeldscherm die u helpt in het bedienen van slimme apparaten in huis. U kunt bijvoorbeeld de lichten aan- of uitzetten door middel van de Hub, audioboeken afspelen of uw favoriete muziek afspelen. De Sonos One en de Google Nest Hub samen zorgen voor u voor veel gemak in huis. De Sonos One zorgt voor kwaliteitsgeluid in huis en de Google Hub begeleiden u door uw dagelijkse leven en ondersteunen u hierin. Klik hier om naar de website van Vattenfall te gaan en sluit de maanddeal vandaag nog af!

 

Gratis Sonos One en Google Nest Hub 2-pack t.w.v. €429 bij Vattenfall

 

Vattenfall maanddeal

U krijgt de Sonos One en Google Nest Hub 2-pack t.w.v. €429 cadeau bij Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs Gas tot 1 jaar en Vattenfall zorgt voor de energie in uw huis. U ontvangt de Sonos One en Google Nest Hub zodra u het volgende heeft geregeld:

 • Verstuur de aanvraag voor stroom en gas.
 • Binnen een week nadat u uw derde termijnbedrag heeft betaald, ontvangt u uw cadeau.

 

Goed om te weten:

 • Let op: de periode van het jaarbedrag in uw prijsoverzicht en de periode van uw jaarafrekening kunnen verschillend zijn. Houd hier rekening mee als u een vergelijking maakt met de jaarafrekening.
 • U zet de variabele leveringskosten en de vaste leveringskosten van stroom en gas vast. Heffingen van de overheid, btw en netbeheerkosten kunt u niet vastzetten. Deze kosten worden door de overheid en de netbeheerder bepaald.
 • De maanddeal is geldig voor nieuwe klanten. Bent u al een klant bij Vattenfall? Dan kunt u in ‘Mijn Vattenfall’ bekijken wanneer uw contract afloopt en welk aanbod er voor u klaar staat. Wees gerust, Vattenfall heeft meerdere aantrekkelijke deals lopen.

Wacht niet langer en sluit de maanddeal af, dat kan door hier te klikken!

 

Vattenfall als duurzame keuze

Vattenfall investeert flink in fossielvrije energie. Binnen enkele jaren wilt Vattenfall namelijk al hun klanten thuis voorzien van 100% groene stroom uit Nederland. Daarbij wilt Vattenfall dat de energiekeuze bij u past, zowel bij uw woning als financieel. Bij Vattenfall kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in uw energieverbruik. Daarnaast biedt Vattenfall u als klant graag iets extra’s, daarom hebben zij de 6 services in het leven geroepen.

 

De 6 services van Vattenfall:

 • Als vaste klant bij Vattenfall, krijgt u elk jaar een voordeel.
 • Een heldere jaarafrekening zonder dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.
 • Binnen enkele jaren 100% Groene stroom uit Nederland beschikbaar voor alle huishoudens.
 • Altijd een duidelijk inzicht in uw persoonlijk verbruik.
 • Stap voor stap fossielvrij leven en energie besparen.
 • Zelf aan het stuur van uw betalingen, wat en wanneer u betaalt, dat bepaald u zelf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave