Gratis Multifunctionele Smart LED Solar lampen (6) t.w.v. €239,95 bij Vattenfall

Als u deze week een 1 jarig contract afsluit bij Vattenfall, dan ontvangt u een set van 6 Multifunctionele Smart LED Solar Lampen t.w.v. €239,95 cadeau!

 

 

Weekdeal

As u Groen uit Nederland Vast en MixGroen Gas afsluit tot 1 jaar, dan krijgt u gratis een set Multifunctionele Smart Led Solar Lampen t.w.v. €239,95. Deze Led lampen werken op zonne-energie maar u kunt ze ook zelf opladen. De lampen zijn multifunctioneel omdat deze voor zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Sluit deze week nog een contract af en ontvang de set multifunctionele LED lampen gratis! Klik hier om naar de website van Vattenfall te gaan.

 

 

Gratis Multifunctionele Smart LED Solar lampen t.w.v. €239,95

De multifunctionele LED lampen die u gratis krijgt bij deze weekdeal, kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Daarnaast werken de LED lampen op zonne-energie maar u kunt ze zelf ook opladen, hoe handig is dat? De lampen zijn duurzaam en hebben een verbruik van 1,5 Watt. De lampen kunt u bedienen via bluetooth met uw smartphone of tablet maar ook via een smart assistant van Google Home of Amazon Alexa.

 

Voorwaarden van deze weekdeal:

  • Afsluiten van een contract tot 1 jaar met Groen uit Nederland Vast en MixGroen gas.
  • De weekdeal is alleen geldig voor nieuwe klanten. Mocht u al klant zijn bij Vattenfall, dan kunt u in ‘Mijn Vattenfall’ kijken wanneer uw contract afloopt en welk aanbod er dan voor u geldt.

De naam ‘Weekdeal’ zegt het al, deze geldt een week. Elke week krijgt u weer een ander cadeau als u als nieuwe klant een contract tot een jaar afsluit bij Vattenfall. Ga naar de website van Vattenfall en sluit vandaag nog de weekdeal af!

 

Producten van Vattenfall

Vattenfall biedt u meer dan alleen stroom en gas. U kunt ook terecht bij Vattenfall voor, onder andere, zonnepanelen, isolatie, elektrisch rijden en ventilatie.

Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame energie op. Als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen dan kunt u bij Vattenfall terecht voor persoonlijk advies. Vattenfall zal dan een schouwer bij u langsturen voor een technische inspectie en om op basis hierop met u te overleggen hoe u het wilt hebben. Er zijn meerdere voordelen aan het plaatsen van zonnepanelen, namelijk:

  • Goed voor het milieu.
  • Slimme investering omdat u bespaart op stroomkosten waardoor u de zonnepanelen uiteindelijk terugverdient.
  • U wordt onafhankelijk omdat u met de zonnepanelen de komende 20 tot 30 jaar uw eigen duurzame stroom opwekt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave