Vattenfall Weekdeal: een Restaurant cadeaukaart t.w.v. €200

Helaas, deze actie met de Restaurant cadeaukaart t.w.v. €200 is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Elke week heeft Vattenfall een andere weekdeal voor u als nieuwe klant. Bent u van plan om te overstappen naar Vattenfall als uw energieleverancier en spreekt het cadeau van de desbetreffende week u niet aan? Dan wacht u een week en wellicht dat Vattenfall dan een cadeau aanbiedt die goed bij u in de smaak valt!

Deze week een top cadeau voor echte culinaire liefhebbers! Als u deze week een jaarcontract afsluit bij Vattenfall dan krijgt u een Restaurant cadeaukaart t.w.v. €200! Op de website van Restaurant cadeaukaart kunt u zien bij welke restaurants u deze cadeaukaart kunt inwisselen. Een heerlijk cadeau toch?! Meer informatie over deze weekdeal? Ga dan naar de website van Vattenfall.

 


 

Voordelen:

  • Elke week profiteert u van een ander welkomstcadeau.
  • U ontvangt stroom en gas tegen een laag tarief en u hebt hierbij geen onverwachte prijsstijgingen.
  • Geen keuzestress. U hebt altijd een bedenktijd van 14 dagen.
  • Betrouwbare energielevering van energiemaatschappij Vattenfall.
  • Deze week met een gratis Restaurant cadeaukaart t.w.v. €200.

 

Duur van de weekdeal

Zoals de naam het al zegt, duurt de deal slechts een week. Dus zit u eraan te denken om over te stappen van energieleverancier en de weekdeal heeft echt een geweldig cadeau? Twijfel dan niet, vul het aanvraag formulier in op de website van Vattenfall en stap over!

Op de website van Vattenfall loopt er een countdown zodat u in een oogopslag ziet hoelang de weekdeal nog geldig is. Heeft u het aanmeldformulier verzonden maar twijfelt u toch nog over de overstap? Wees gerust, u heeft dan nog 14 dagen de tijd om u terug te trekken, mocht u zich bedenken. Het kan ook zijn dat u zich heeft aangemeld en een week later de nieuwe weekdeal ziet en dat u concludeert dat die weekdeal toch een leuker cadeau heeft. U kunt zich dan afmelden en gerust opnieuw aanmelden zodat u in aanmerking komt voor het nieuwe cadeau. Bekijk hier de huidige weekdeal!

Vattenfall weekdeal: Restaurant cadeaukaart t.w.v. €200

Veel gestelde vragen:

Overstappen van energieleverancier is tegenwoordig heel eenvoudig. Vaak is het zo dat u zich alleen maar hoeft aan te melden bij een nieuwe energieleverancier en deze zegt uw huidige energiecontract op. Het enige wat u hoeft te doen is een aanvraagformulier in te vullen voor een nieuwe energiecontract en de rest wordt voor u geregeld. Hieronder vindt u een aantal vragen die veel gesteld worden als het gaat om overstappen van energieleverancier.

 

‘’Wanneer ontvang ik mijn cadeau’’

De Vattenfall weekdeal heeft elke week weer een ander leuk welkomstcadeau. Elke week is er dus weer een ander cadeau, hierbij kunt u denken aan een barbecue, een cadeaukaart van een winkelketen, een kofferset enzovoort. Wat wel elke week hetzelfde is, is wanneer u het cadeau ontvangt. Hoe u uw cadeau ontvangt? Verstuur de aanvraag voor gas en stroom. Binnen een week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven, ontvangt u uw cadeau. Ga naar de website van Vattenfall om de huidige weekdeal te bekijken en u ziet gelijk hoelang deze nog loopt.

 

‘’Ik ben al klant bij Vattenfall, maakt dit uit?’’

Helaas is de weekdeal alleen bedoelt voor nieuwe klanten. Dit betekent dat als u een bestaande klant bent van Vattenfall, u niet mee kan doen met deze deal. In uw persoonlijke omgeving op de website van Vattenfall, kunt u zien hoelang uw huidige contract nog loopt en wat voor aanbod er voor u geldt als u uw contract verlengt.

Belangrijke actievoorwaarden

  • U maakt alleen aanspraak op de weekdeal als u een contract afsluit voor stroom en gas.
  • De actie geldt zolang de voorraad van het desbetreffende cadeau strekt. Mocht het cadeau onverhoopt op zijn, dan neemt Vattenfall contact met u op om een passend cadeau aan te bieden.
  • Besluit u om het contract te stoppen voor de afgesproken einddatum? Dit kan maar dan betaald u wel een opzegvergoeding.

Wilt u alle actievoorwaarden lezen? Ga dan naar de website van Vattenfall en klik op de actievoorwaarden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave