Weekdeal: Gratis Samsonite ECO Kofferset t.w.v. €239 cadeau

Helaas, deze actie met de gratis Samsonite ECO kofferset is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Gaat u binnenkort weer op stedentrip of op een zakenreis? Deze week heeft Vattenfall weer een geweldige weekdeal voor u! Stap nu over naar Vattenfall voor een jaarcontract en ontvang een Samsonite kofferset t.w.v. €239 cadeau.

 

 

Gratis Samsonite ECO Kofferset t.w.v. €239

Tijdens deze weekdeal krijgt u een Samsonite ECO Kofferset t.w.v. €239 cadeau. De kofferset komt uit de ECO serie van Samsonite en bestaat uit een trolley en een schoudertas. Het mooie aan deze kofferset is dat deze duurzaam is. De set is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De handvatten, het logo, adreslabel en de bescherming voor de rug zijn gemaakt van kurk. De schoudertas is ideaal omdat deze over de trekstang van de trolley kan worden geschoven, zodat u deze niet hoeft te blijven dragen. De ideale set dus als u een stedentrip gaat maken of als u op zakenreis gaat.

U ontvangt de Samsonite Kofferset t.w.v. €239 zodra u de aanvraag voor stroom en gas heeft verstuurd en binnen een week nadat de derde termijnbedrag is afgeschreven en overgemaakt naar Vattenfall. Ga naar de website van Vattenfall en sluit de weekdeal af!

 

Weekdeal: Gratis Samsonite ECO Kofferset t.w.v. €239 cadeau

 

Voordelen van deze weekdeal:

  • U krijgt een Samsonite ECO Kofferset t.w.v. €239 cadeau.
  • Groene stroom en MixGroen gas met een vaste prijs tot 1 jaar.
  • Voor de overstap hoeft u zelf niets te doen, Vattenfall regelt de overstap voor u.

 

Groene stroom en MixGroen gas

Groene stroom van Vattenfall is groene stroom uit eigen land. De stroom wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals wind, zon en water. U kunt op de website van Vattenfall het stroometiket bekijken, hier kunt u precies zien waar uw stroom vandaan komt.

MixGroen gas is een tikkeltje groener dan gewoon gas. MixGroen gas bestaat namelijk uit 10% groen gas, de rest is aangevuld met aardgas. Het groene gas is gemaakt van natuurlijk afval, zoals koeienmest, slib en gft-afval.

 

4 redenen om te kiezen voor deze weekdeal, waarbij u MixGroen gas en groene stroom krijgt:

  • Als u de weekdeal afsluit, dan helpt u mee om de uitstoot van CO2 te verminderen.
  • U hoeft niets aan te passen in uw woning.
  • Na een jaar kunt u besluiten om weer over te stappen.
  • Het groene gas wat u gaat gebruiken door middel van deze weekdeal, voldoet aan strenge duurzaamheidseisen.

Enthousiast geworden? U heeft nog een aantal dagen om de weekdeal af te sluiten. Klik hier om naar de website van Vattenfall te gaan waar u de weekdeal kunt afsluiten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave