Nefit Moduline Easy Thermostaat

De Nefit Moduline Easy thermostaat is vanaf meerdere devices te bedienen via de slimme Nefit Easy-app. De thermostaat is zelflerend waardoor u hem op termijn niet meer handmatig hoeft in te stellen. De Nefit Moduline Easy is relatief groot en beschikt over een volledig touchscreen. De slimme thermostaat is mooi vormgegeven en de menu’s werken erg overzichtelijk. Via de Nefit Easy-app is het onder andere mogelijk om de temperatuur aan te passen en om een klokprogramma in te stellen. Zo hebt u altijd en overal controle over uw verwarming! De Nefit Moduline Easy thermostaat is voor optimaal in het gebruik in combinatie met een modulerende cv-ketel. Het gebruik in combinatie met een aan- uit cv-ketel wordt niet aangeraden. Meer weten? Of direct bestellen? Check dan de website van Coolblue!

 

Nefit Moduline Easy Thermostaat

 

Voordelen Nefit Moduline Easy

  • Bedien uw verwarming op afstand met de handige Nefit Easy-app.
  • Mooie vormgeving waardoor deze goed uitkomt op elke muur.
  • De Nefit Moduline Easy is makkelijk te monteren en eenvoudig te installeren.
  • Heldere bediening en mooi kleurenscherm (touchscreen).
  • Ondersteunt ook OpenTherm en geschikt voor IFTTT.
  • Optimaal te gebruiken in combinatie met een modulerende cv-ketel.

 

”Fijn ding, makkelijk op te hangen en contact maken met wifi thuisnetwerk. Instellen van klokprogramma is zeer intuïtief, en bediening via de app op telefoon is top. Het enige is dat je goed op moet letten dat je bij vervanging van een oude thermostaat tijdens de installatie wel het snoertje bij je ketel op de modulaire aansluiting (over) plaatst.” door MC Vermunt.

 

Specificaties

De Nefit Moduline Easy thermostaat wordt standaard geleverd met 2 jaar Carry-in-garantie. De thermostaat ondersteunt OpenTherm en is geschikt voor modulerende cv-ketels. De thermostaat is zelflerend en programmeerbaar per dag, vakantie, weekend en per weekdagen. De Nefit Moduline Easy ondersteunt het gebruik van Geofencing en is in te stellen per halve graad. De slimme thermostaat beschikt over WiFi en zomer- en wintertijd schakeling. Deze thermostaat werkt niet goed in combinatie met aan- uit cv-ketels. Daarnaast is hij ook niet geschikt voor het gebruik in combinatie met stadsverwarming of vloerverwarming. De Moduline heeft geen externe temperatuur sensor en kan niet gebruikt worden voor het instellen van temperaturen in diverse zones binnen uw woning. Meer weten? Check voor alle specificaties de website van Coolblue!

 

Nefit Easy-app

De Nefit Easy-app maakt het mogelijk om uw slimme thermostaat op afstand te bedienen. Thuis vanuit uw luie stoel, of vanaf waar dan ook ter wereld. Daarnaast is het mogelijk om nog diverse acties uit te voeren met de handige app. Zo stelt u eenvoudig een dag- of weekprogramma in vanuit de app. Daarnaast is het mogelijk om uw gasverbruik te bekijken en vergelijken met voorgaande periodes. De handige app geeft u tevens automatisch een melding wanneer uw verwarming uitvalt. U komt dus nooit meer thuis in een koud huis. En zijn er eens problemen? Dan heeft u alle foutgegevens eenvoudig en snel door aan een installateur via de Nefit Easy-app. Wanneer u gebruik wilt maken van de app zit u niet vast aan een contract of een abonnement. Bedien uw Nefit Moduline Easy thermostaat ook vanaf diverse devices overal ter wereld! Download de app nu voor iOs of Android.

 

”Makkelijke installatie, duidelijk menu, app makkelijk te installeren en te gebruiken waardoor je op afstand de temperatuur kan regelen en het verbruik kan volgen, laat ook buitentemperatuur zien.” door Bert.

 

Nefit Easy-app

 

Video’s Nefit Easy

Wilt u het maximale uit uw Nefit Moduline Easy thermostaat halen? Check dan eens het YouTube kanaal van Nefit! Hier vindt u diverse filmpjes omtrent de slimme thermostaat. Bekijk handige installatie video’s en nuttige instructievideo’s over het gebruik van uw slimme thermostaat. Zo leert u in enkele minuten een hoop over het bedienen van uw thermostaat, het aansluiten van Easy Connect en hoe u de optie weersafhankelijkheid kunt gebruiken. Benieuwd geworden? Check hier de afspeellijst met alle video’s.

 

Wat zeggen andere over de Nefit Moduline Easy thermostaat?

De Nefit Moduline Easy thermostaat kent diverse voordelen volgens de kopers van Coolblue. Zo is de slimme thermostaat erg eenvoudig te monteren. Daarnaast is de thermostaat gemakkelijk te bedienen via het touchscreen of de Easy-app. De Nefit Moduline Easy thermostaat biedt veel opties en werkt ook samen met OpenTherm ketels van andere merken (met adapter). Wat ook prettig is volgens divers kopers is dat de thermostaat geen gegevens deelt met Nefit of andere partijen. Alle gegevens worden namelijk lokaal opgeslagen. Hierdoor is de privacy van de gebruiker altijd gewaarborgd.

Naast voordelen komen er ook diverse nadelen aan het licht als men kijkt naar de reviews. Zo kan het lang duren om de firmware up te daten. Daarnaast is er een speciale adapter nodig om met het OpenTherm protocol te werken. Wat onhandig is en voor extra kosten zorgt. Ook vinden diverse kopers de kleur en het formaat van de thermostaat afsteken aan de muur. Al met al krijgt de Moduline Easy thermostaat wel een 9,0 uit 10 op basis van meer dan 40 reviews.

 

”Snel geïnstalleerd op bestaande bodemplaat van Moduline 400. Werkte direct. Programma’s zijn makkelijk aan te passen via iPhone. Weersafhankelijk regeling werkte ook direct.” door Ilja.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

 

”Scherpere prijzen, toch zijn veel webshops goedkoper maar hebben natuurlijk niet de geweldige service zoals Coolblue.” door Kevin.

 

Reviews Nefit Moduline Easy thermostaat

Gebruikt u zelf ook de Nefit Moduline Easy thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave