Honeywell EvoHome Single Zone Thermostaat

De Honeywell EvoHome Single Zone thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels. Met deze slimme thermostaat van Honeywell is het mogelijk om uw thermostaat te bedienen via het display. Dit display hoeft niet perse aan de muur te hangen. Hij wordt namelijk standaard geleverd met een standaard. Daarnaast is het ook mogelijk om de Honeywell EvoHome Single Zone thermostaat te bedienen via de speciale app. Hierdoor heeft u wereldwijd altijd toegang tot uw verwarming en thermostaat.

De EvoHome Single Zone Aan/Uit wordt standaard geleverd met het bedieningsinterface, een tafelstandaard, een internet gateway en een RF-module voor de ketelbesturing van aan/uit cv-ketels. Naast de Aan/Uit versie van de Honeywell EvoHome is er ook een versie met ondersteuning van het OpenTherm-protocol. Lees hiervoor meer verderop in dit artikel. Meer weten over de Honeywell EvoHome? Check dan eens de website van Coolblue.

 

Honeywell EvoHome Single Zone Thermostaat

 

Voordelen Honeywell EvoHome Single Zone thermostaat

  • Eenvoudig te bedienen en eenvoudig aan te passen via de display of de handige app.
  • Installatie verloopt soepel door middel van de handige YouTube video’s.
  • De Honeywell EvoHome Single Zone ondersteunt eventueel ook het gebruik van het OpenTherm-protocol.
  • Mogelijkheid tot terugvallen op servicedesk Honeywell.
  • Bespaar op uw verwarmingskosten door beter beheer van uw verwarmingsprogramma.

 

”Het instellen is een beetje terug in de tijd. We zijn Apple gemak gewend, en dit moet je echt met de gebruiksaanwijzing doen. Het resultaat is verbluffend. Hij stuurt mijn keten met optimaal OpenTherm gemak. Nooit meer te warm en te koud. Gewoon goed. Remote beheer werkt goed via de app. Je merkt ook hier dat deze hut (Honeywell) nog in de nineties leeft. Hun faq is mager, er was een probleem, werd op zich binnen een dag verholpen, maar wat een gedoe voordat je unerhaupt weet wie je moet mailen!” door Arthur van Schendel

 

De Honeywell EvoHome Single Zone en OpenTherm

Wilt u verschillende temperaturen per woningruimte in kunnen stellen? Kies dan voor de Honeywell EvoHome Single Zone OpenTherm. Op deze manier zijn alle ruimtes in uw woning altijd op de juiste temperatuur op elk moment van de dag! Waarom zou u uw hele woning verwarming terwijl u alleen in de woonkamer zit? Dat is toch zonde! Naast de uitgebreide programmeerbaarheid is de Honeywell EvoHome OpenTherm ook nog eens zelflerend. Waardoor uw woning altijd de gewenste temperatuur bereikt op het ingestelde tijdstip. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort in huis, het zorgt ook nog eens voor een flinke besparing op uw verwarmingskosten.

De Honeywell EvoHome Single Zone OpenTherm is tot wel 6 perioden per dag instelbaar voor 4 verschillende zones in uw woning. Hierdoor hebt u optimale controle over uw cv-ketel. Het is ook mogelijk om programma’s op te stellen voor vakanties weekdagen en weekenddagen. Stel uw persoonlijke verwarmingsschema in en voorkom onnodige stookkosten! De EvoHome is ook geschikt voor IFTTT en vloerverwarming. De thermostaat werkt overigens niet op basis van Geofencing. De OpenTherm versie wordt standaard geleverd met bedieningspaneel, OpenTherm module en een tafelstandaard. De Honeywell EvoHome Single Zone Systeem OpenTherm is momenteel verkrijgbaar voor €279,00 bij Coolblue!

 

”Arthur van SchendelWe hadden de oude versie van Evohome die het helaas liet afweten. Hierop de nieuwe versie besteld, enkel het bedieningspaneel (de oude elementen blijken namelijk ook gekoppeld te kunnen worden aan de nieuwe versie). M.b.v. Youtube in ruim 1 uur alles gekoppeld (ketel, vloerverwarming en 5 radiatoren) nog een half uurtje nodig gehad om de apps te downloaden voor mobiele bediening, wifi in te schakelen en de programering te installeren en klaar is Kees.” door Peter Steintjes.

 

Honeywell Total Connect Comfort App

Met de Honeywell Total Connect Comfort App (iOs en Android) heeft u altijd controle over uw verwarming. De Total Connect Comfort App is compatible met iOS 8.0 en hoger en Andriod 4.1 en hoger. Installeer hem nu en bedien uw EvoHome Single Zone Thermostaat overal te wereld. Met de handige app bedient u eenvoudig meerdere thermostaten en beveiligingscomponenten. Daarnaast kunt u uw persoonlijke verwarmingsprogramma bekijken en wijzigen. Activeer via uw smartphone sneltoetsen en systeem modes voor nog meer controle. Via de Total Connect Comfort App checkt u ook eenvoudig de actuele buitentemperatuur en een vijfdaagse weersverwachting. Een aangezien de EvoHome thermostaat samenwerkt met IFTTT is het mogelijk om uw complete huishouden te automatiseren volgens uw persoonlijke lifestyle. Het systeem kan namelijk ook communiceren met andere apparaten zoals uw zonwering of verlichting. Meer weten? Check dan de website van Coolblue.

 

Bestuur uw Honeywell EvoHome thermostaat met de Total Connect Comfort App
Bestuur uw Honeywell EvoHome thermostaat met de Total Connect Comfort App

 

Wat zeggen andere over de Honeywell EvoHome Single Zone Thermostaat?

Kijkend naar de reacties van de kopers kunnen we diverse voordelen omschrijven van de Aan/Uit versie en de OpenTherm-versie. Zo zijn kopers erg tevreden over de werking wanneer de thermostaat netjes is geïnstalleerd. Het instellen gaat heel gemakkelijk en de bediening via de app of het display gaat prima. Daarnaast is de OpenTherm ondersteuning voor diverse kopers een flink pluspunt. Deze gebruikers kunnen na installatie namelijk losse temperaturen instellen voor verschillende warmtezones.

Daarnaast voordelen worden er ook een paar minpunten genoemd. Zo is de service vanuit Honeywell niet altijd even modern en goed. Zo is de F.A.Q. op de website erg beperkt. Daarnaast is de installatie voor sommige wat lastig zonder het gebruik van de YouTube filmpjes. Dit is dus echt een aanrader. Al met al krijgt de Honeywell EvoHome Single Zone thermostaat wel een nette 8,7 uit 10!

Benieuwd welke slimme thermostaat het beste bij uw situatie past? Check dan de website van Coolblue.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!

”Scherpere prijzen, toch zijn veel webshops goedkoper maar hebben natuurlijk niet de geweldige service zoals Coolblue.” door Kevin.

 

Reviews Honeywell EvoHome Single Zone Thermostaat

Gebruikt u zelf ook de Honeywell EvoHome Single Zone Thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave