€150,00 Cashback bij ENGIE


Wilt u ook graag 100% groene stroom? Kies dan voor €150,00 Cashback bij ENGIE! Dit is niet alleen voordelig. Maar nog lekker duurzaam ook! U ontvang namelijk 100% duurzame windenergie van onze eigen Noordzee. Daarnaast hebt u drie jaar lang zekerheid over uw energiezaken. U betaalt namelijk gedurende de looptijd altijd hetzelfde voor stroom en gas. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Stap ook over tijdens de Voor de Wind Weken en profiteer van €150,00 Cashback bij ENGIE. Meer weten? Check dan de website van ENGIE!

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer van €150,00 Cashback op uw eerste energierekening.
  • Lekker duurzaam. Ontvang 100% groene windenergie van de Noordzee.
  • Geen omkijken naar uw energiezaken. Drie jaar lang zekerheid.
  • ENGIE regelt uw overstap. Geen administratieve rompslomp.

 

Ontvang ook €150,00 Cashback bij ENGIE

Wanneer u tijdens de Voor de Wind Weken overstapt profiteert u van €150,00 Cashback. Een flinke korting die direct wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening. Hierdoor bent u het eerste jaar lekker voordelig uit. Waardoor u eventueel budget overhoudt voor andere leuke dingen. Naast het uitkeren van deze korting maakt ENGIE ook een donatie aan de stichting Trees for All. Een organisatie die zich bezig houdt met het planten van bomen voor een beter milieu. Hierdoor heeft u toch al duurzame keuze een nog beter effect op het milieu! Meer weten? Check dan de website van ENGIE!

 

€150,00 Cashback bij ENGIE

 

Overstappen naar ENGIE

Ook profiteren van €150,00 Cashback bij ENGIE? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en ENGIE regelt uw overstap. Klik op deze link om naar de ENGIE website te gaan. Voer hier uw postcode in en klik op ‘’Volgende stap’’. Voer vervolgens uw energieverbruik in om uw maandtarief te berekenen. U kunt uw verbruik eventueel ook schatten mocht u deze gegevens niet bij de hand hebben. Klik vervolgens op ‘’Start berekening’’ om verder te gaan. Kies als laatst de door u gewenste looptijd van het energiecontract. Kies voor 3 Jaar Vast wanneer u graag wilt profiteren van €150,00 Cashback.

Voer als laatst enkele persoonlijke en betalingsgegevens in om uw bestelling af te ronden. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per email. Hierna gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Wanneer u bedenktijd verstreken is zal ENGIE uw huidige energieleverancier opzeggen en alles rondmaken. Meer weten of uw maandtarief berekenen? Ga dan naar de ENGIE website!

 

Duurzame energie uit onze eigen Noordzee

Overstappers die nu kiezen voor €150,00 Cashback bij ENGIE ontvangen ook nog eens echte groene energie. Lekker duurzaam dus! De geleverde stroom komt rechtstreeks uit een eigen ENGIE windpark voor de kust bij Zeebrugge. Dit windpark ligt ongeveer 50 kilometer uit de kust en wekt voldoende duurzame stroom op voor 160.000 huishoudens. Het windpark is vanaf het vaste land niet te zien en bestaat uit 55 grote windturbines. Dus, kies ook voor 100% groene stroom en ontvang €150,00 cashback op uw eerste jaarafrekening.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.