Nu €300 Welkomstbonus bij UnitedConsumers

Onderstaande actie is momenteel beëindigd. De reden hiervoor is dat UnitedConsumers tijdelijk helemaal geen nieuwe contracten afsluit wegens de hoge energieprijzen door onder andere, de situatie in Oekraïne. Voor meer informatie hierover, bezoek hier de website van UnitedConsumers.

In deze huidige tijden valt het niet mee om een nieuw contract af te sluiten, laat staan een contract tegen een scherp tarief aangezien de energieprijzen enorm zijn gestegen. Ondanks de energiecrisis heeft UnitedConsumers een actie voor u als consument, namelijk een welkomstbonus van maar liefst €300 bij een nieuw energiecontract! Wacht niet te lang want de actie loopt maar tot 5 februari! Bezoek de website van UnitedConsumers en bereken uw maandbedrag nu!

 

United Consumers

UnitedConsumers is inmiddels een grote naam op de energiemarkt. Dit komt omdat consumenten hier kunnen profiteren van scherpe prijzen op allerlei vaste lasten, waaronder energie. De reden waarom UnitedConsumers zulke scherpe tarieven kan bieden is omdat zij groot inkopen. Op die manier kan u als consument gebruik maken van de collectieve diensten die zij aanbieden. Niet alleen wij van Goedkopeenergieengas.nl zijn van mening dat UnitedConsumers een grote naam is op de energiemarkt want UnitedConsumers zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland! Nog een aantal voordelen en redenen waarom UnitedConsumers een goede energieleverancier is:

 • Energie verbruiksmanager.
 • 100% groene stroom.
 • Een klantenbeoordeling van maar liefst een 8.9!
 • Voor al uw lage, vaste lasten.

Meer weten over UnitedConsumers? Lees dan onze pagina over UnitedConsumers en u komt alles te weten over deze energieleverancier.

 

 

€300 Welkomstbonus bij UnitedConsumers

 

€300 Welkomstbonus bij UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft nu een geweldige aanbieding voor u als consument, namelijk een Welkomstbonus van maar liefst €300! Maar Let op! Deze aanbieding loopt tot 5 februari dus sluit nu deze fantastische aanbieding af voordat u te laat bent. U komt in aanmerking voor deze Welkomstbonus als u een contract voor stroom & gas afsluit met een looptijd van 1 jaar, met een vaste prijs. In deze tijden adviseren wij ook om een jaarcontract af te sluiten met een vaste prijs, aangezien de huidige markt behoorlijk onzeker is waardoor slecht kan worden voorspelt wat de prijzen de aankomende maanden gaan doen. Doordat u dan de huidige marktprijs vastzet, bent u er in ieder geval zeker van dat u niet meer gaat betalen het aankomende jaar.

Prijsvoorbeeld: als u een verbruik heeft van 2910 kwh en 1410 m3 (gemiddeld verbruik) dan betaald u ongeveer ( bij 1 jaar vaste prijs) €306,11 per maand. U komt dan in aanmerking voor de Welkomstbonus van €300. Wacht niet langer en ga naar de website van UnitedConsumers en sluit uw energiecontract direct af!

Hierbij de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de Welkomstbonus van €300:

 • U sluit een contract af voor stroom & gas voor 1 jaar, met een vaste prijs.
 • De actie loopt tot 5 februari.
 • Contract afgesloten? U krijgt de €300 Welkomstbonus op uw account bij UnitedConsumers gestort zodra uw contract bijna afloopt. U kunt dan vervolgens kiezen of u het geld op uw bankrekening wilt laten storten of dat u het uitgeeft in de webshop van UnitedConsumers.

 

Autoverzekering vergelijken bij UnitedConsumers

Ook besparen op uw andere vaste lasten?
Naast uw energiekosten kunt u ook voor uw andere vaste kosten terecht bij UnitedConsumers, hierbij kunt u denken aan:

 • Zorgverzekering.
 • Autoverzekering.
 • Telefoonabonnement.
 • Tankkaart.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave