Nu bij CVtotaal een mobiele airco met gratis zwembad

Wilt u met dit warme weer een mobiele airco aanschaffen? Maak dan snel nog gebruik van de actie die CVtotaal aanbiedt, namelijk bij de aankoop van een mobiele airco krijgt u een gratis zwembad!

De actie

Als u de Comfortplus CP-12 mobiele airco koopt via CVtotaal dan krijgt u hier een gratis zwembad bij. Het gaat om een Intex zwembad 880 Liter. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Het zwembad dat u er gratis bij geleverd krijgt is een Intex zwembad van 880L. Dit is een stevig en kwalitatief goed zwembad waar u met het hele gezin plezier van heeft.

 

 

Comfortplus CP-12 mobiele airco

Comfortplus CP-12 mobiele airco

De Comfortplus CP-12 mobiele airco is een krachtig airco met maar liefst 12.000 BTU. Deze kan gemakkelijk een ruimte verkoelen of verwarmen van zo’n 25m². Het grote voordeel van deze mobiele airco is dat deze niet alleen kan verkoelen maar ook kan verwarmen. Dus u kunt het gehele jaar gebruik maken van de mobiele airco. Doordat de mobiele airco ook kan verwarmen, kan deze u helpen uw huis te verwarmen. Dit scheelt weer op de energierekening.

Een ander voordeel van deze mobiele airco is dat deze ook een ontvochtigingsfunctie heeft. Met deze unieke functie kan de mobiele airco maar liefst 36 liter vocht per dag uit huis verwijderen. Het gebruik van deze mobiele airco heeft dus het hele jaar door vele voordelen.

Overige voordelen van de Comfortplus CP-12:

  • Elegant design.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Makkelijk te verplaatsen door middel van zwenkwielen.
  • Inclusief afstandsbediening en 1,5 meter afvoerslang

CVtotaal actie met gratis zwembad

 

Over CVtotaal

CVtotaal is een gerenommeerde webshop met meer dan 40 jaar ervaring. Naast de verkoop van duurzame artikelen, voeren zij ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. Op de webshop van CVtotaal kunt u terecht voor duurzame en comfortabele artikelen zoals CV-ketels, airconditioning, ventilatiesystemen en warmtepompen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave