Zonnepanelen van E.ON nu met €300,00 korting


zonnepanelen-eon-sungevityLaat de zon in uw voordeel werken met zonnepanelen van energieleverancier E.ON! Draag ook bij aan een schoner milieu, verlaag uw energierekening en ontvang nu ook nog eens €300,00 korting op een zonnesysteem. Benieuwd geworden? Lees meer op deze pagina of vraag een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan via de website van E.ON! Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Een vrijblijvend offerte voor zonnepanelen van E.ON

Wilt u ook besparen op energie? Wilt u bijdrage aan een beter milieu? Wilt u een slimme investering doen? Hebt u ook interesse in een zonnesysteem van hoge kwaliteit? Kies dan voor zonnepanelen van E.ON en Sungevity. Vraag nu in 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat u kunt besparen.

Stap 1 Vraag advies bij een specialist

Vraag nu specialistisch advies aan via de website van E.ON. Na uw aanvraag zal contact met u opgenomen worden om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. In het vervolg zal er een vrijblijvend advies op maat voor u gemaakt worden.

Stap 2 Ontvang advies van een expert

Uw zonne-energie adviseur neemt spoedig weer contact met u op om het advies en ontwerp te bespreken. Benieuwd naar de besparing? Dat is mooi! De gemaakte berekeningen zijn namelijk geen schatting maar een garantie met Sungevity Sunsure. Lees hieronder meer over de unieke Sunsure garantie.

Stap 3 Een keuze maken en zonnepanelen plaatsen

Bent u er over uit? Wilt u graag kiezen voor een schoner en voordeligere toekomst? Mooizo. Al binnen 6 weken kunnen uw zonnepanelen door de gespecialiseerde partner van E.ON geïnstalleerd worden! Direct aanvragen? Klik hier om naar de website van E.ON te gaan!

Voordelen van de E.ON Zonnepanelen

Zonnepanelen kennen in het algemeen al veel voordelen. U werkt namelijk mee aan een schonere toekomst en u bespaart eenvoudig op uw energierekening. Kiezen voor panelen in samenwerking met E.ON kent nog enkele belangrijke voordelen, te weten;

  • Ontvang een gratis offerte op maat.
  • Altijd 20 jaar SunSure garantie.
  • Kies voor een betrouwbaar partnership met Sungevity.
  • Hoog rendement zonnepanelen.
  • Nu met €300,00 korting.

SunSure Garantie

Wanneer u investeert in zonnepanelen dan wilt u natuurlijk zeker zijn van een bepaalde opbrengst. Daarom geeft energieleverancier E.ON in samenwerking met Sungevity een unieke kWh vergoeding. Uw systeem wordt op maat gemaakt en Sungevity berekent daarbij meteen uw opbrengst en het rendement. De SunSure garantie houdt in dat uw zonnesysteem ook werkelijk zal produceren wat zij vooraf hebben berekend. Zowel E.ON als Sungevity geloven in een betrouwbare berekening en een eerlijk advies. SunSure garandeert een minimale opbrengst van 95% op de voorspelde stroomproductie van uw zonnesysteem. Als uw zonnepanelen minder energie produceren dan vooraf is berekend, dan krijgt u van E.ON gedurende 20 jaar de gemiste productie terug.

Kies nu voor Comfort, Design of Premium zonnesystemen

Energieleverancier EON biedt op dit moment 3 zonnesystemen aan. Kies nu voor een Comfort, Design of Premium zonnesysteem. U kunt zelf een keuze maken op basis van de kleur, prijs en het gewenste vermogen. Bekijk hieronder de specificaties per zonnesysteem.

Comfort: Deze panelen zijn blauw en leveren 250 WP per paneel.
Design: Deze panelen zijn zwart en leveren 260 WP per paneel.
Premium: Deze panelen zijn ook zwart en leveren 300 WP per paneel.
*Alle zonnepanelen worden geleverd inclusief Samil-omvormer.

Rekenvoorbeeld rendement Comfort zonnesysteem van E.ON

Wanneer u kiest voor het Comfort zonnesysteem, dan kiest u voor zekerheid. U bent namelijk verzekerd van een hoog rendement en een mooie jaaropbrengst (Gemiddeld 252 kWh). Bekijk hieronder een rekenvoorbeeld van het rendement bij de aanschaf van 6 zonnepanelen van elk 285 Wp.

Kosten

Aanschafkosten 6 panelen: € 3.465,- inclusief btw
Eenmalige BTW teruggave: € 414,-
Aanschafkosten na BTW teruggave: € 3.051,-

Rendement

Geschat rendement 25 jaar: 125%
Verwachte besparing 25 jaar: € 3.589,-
Prijs voor uw zelf opgewekte zonnestroom: € 0,11 / kWh
Energieprijs nu: € 0,23 / kWh

Ontvang advies op maat en €300,00 korting

Bent u nog niet overtuigd? Of wilt u toch nog meer informatie? Vraag direct een offerte, advies of extra informatie aan! Bekijk hier de website van E.ON!

offerte-zonnesysteem-zonnepanelen-eon

Energie terugleveren aan E.ON

Wanneer u op een zonnige dag meer energie produceert, dan u verbruikt, dan kunt u energie terugleveren aan het net. Wanneer u energie teruglevert zal u hiervoor een vergoeding krijgen, dit noemt men salderen. Het is mogelijk dat er op jaarbasis meer is teruggeleverd dan is afgenomen van het net. In dat geval ontvangt u van uw energieleverancier een vaste vergoeding voor de meer teruggeleverde stroom. Bij E.ON ontvangt u een vergoeding van € 0,07 per kWh.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.