Essent Zonnepanelen | Topkwaliteit zonnepanelen tegen een All-in-pakketprijs

Sinds enkele tijd maakt energieleverancier Essent actief reclame voor zonnepanelen. Met de campagne ‘’Helemaal Zon’’ wil het energiebedrijf consumenten motiveren om ook te kiezen voor de voordelen van zonnepanelen. Hierbij biedt het momenteel drie verschillende soorten producten. Welke Essent zonnepanelen het beste bij uw situatie passen zullen wij hieronder toelichten. Via Essent kunt u eventueel meer informatie ontvangen of een offerte op maat opvragen.

 

Altijd een All-in-pakketprijs

Wanneer u kiest voor Essent zonnepanelen dan neemt u deze altijd af tegen een All-in-pakketprijs. Dit betekent dat de zonnepanelen worden geleverd inclusief omvormer, installatiemateriaal en een btw-teruggaveservice. Daarnaast worden uw zonnepanelen altijd geïnstalleerd door een gecertificeerde partner van Essent. Na deze installatie profiteert u ook nog eens van 10 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie. Zo weet u zeker dat u optimaal van uw zonnepanelen kunt profiteren.

 

Ook voor niet Essent klanten

Essent ‘’Helemaal Zon’’ is niet alleen bedoelt voor Essent klanten. Ook klanten van andere energieleveranciers kunnen meedoen met de aanschaf van zonnepanelen. Zo wil Essent een grotere groep consumenten aanspreken. Dit betekent dus ook dat u niet perse klant hoeft te worden of blijven wanneer u Essent zonnepanelen heeft. Dit is prettig, want dan kunt u na verloop van tijd gewoon weer overstappen als u dat wilt. Zo blijft u flexibel, en profiteert u van de voordelen van zonnepanelen.

 

Voordelen Essent zonnepanelen

 • Topkwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar.
 • Altijd een All-in-pakketprijs zonder verrassingen achteraf.
 • Vakkundige hulp en installatie in één dag door een deskundige servicepartner.
 • In samenwerking met onder andere Energiewacht, Volta, Geas en Kemkens.
 • Keuze uit drie verschillende soorten zonnepanelen.
 • Uw BTW teruggave wordt geheel gratis voor u geregeld.
 • Bespaar flink op uw jaarlijkse energierekening.
 • Ook voor niet Essent klanten.
 • Met het speciale ServiceGarantPlan haalt u altijd het maximale uit uw zonnepanelen.

 

Soorten Essent zonnepanelen

Wanneer u besluit te kiezen voor zonnepanelen van Essent dan kunt u kiezen uit drie type zonnepanelen; Basis, Comfort of Premium. Afhankelijk van welk model u kiest, zult u meer energie met de panelen kunnen opwekken. Daarnaast hebben de panelen ook allemaal een aan uiterlijk. Check in onderstaande tabel de belangrijkste verschillen tussen de type zonnepanelen. Onderstaande opbrengst en investering is op basis van 1 zonnepaneel.

Basis

Comfort

Premium

Basis ZonnepanelenA-kwaliteit zonnepaneel. Comfort ZonnepanelenMeest gekozen zonnepaneel. Premium ZonnepanelenHoogste vermogen.
 Basis Zonnepanelen Scherpe prijs. Comfort Zonnepanelen Volledig zwart. Premium Zonnepanelen Nieuwste type zonnepaneel.
 Basis Zonnepanelen Donkerblauwe zonnecellen.Comfort Zonnepanelen Hoge opbrengst.Premium Zonnepanelen Minder dak ruimte nodig.
270 Wp Vermogen280 Wp Vermogen300 Wp Vermogen
Opbrengst +/- 238 kWh Opbrengst +/- 251 kWh Opbrengst +/- 264 kWh
Investering +/- €316,-Investering +/- €375,-Investering +/- €393,-

 

Alternatief; Zonnepanelen huren via Nuon

Wanneer u niet graag een grote investering doet in zonnepanelen maar ook niet graag kiest voor goedkope zonnepanelen van matige kwaliteit dan kunt u ook zonnepanelen huren via Nuon. Het huren van zonnepanelen via Nuon kan als klant, maar ook als niet-klant. Wanneer u nu besluit om zonnepanelen te huren via Nuon dan ontvangt u de eerste 3 maanden gratis. Hierdoor profiteert u van een korting die kan oplopen tot €150,00. Daarnaast profiteert u nog van diverse andere voordelen waaronder de volgende;

 1. Bespaar direct op uw jaarlijkse energierekening zonder het maken van een grote investering.
 2. Uw zonnepanelen worden door Nuon gemonitord en wanneer nodig kosteloos gerepareerd.
 3. U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie, onderhoud en de verzekering van uw zonnepanelen.

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen door zonnepanelen te huren bij Nuon? Doe dan de Zonnepanelen Check op de website van Nuon! Zo ontvangt u direct advies op basis van het dak van uw woning. En wanneer u hierna nog interesse hebt dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

Goedkope zonnepanelen huren via Nuon

 

BTW aftrek zonnepanelen

Wanneer u kiest voor de Essent zonnepanelen dan kunt u profiteren van de gratis BTW teruggave service. Met deze service ontvangt u geld terug van de Belastingdienst op de aanschaf- en installatiekosten van uw zonnepanelen. Door gebruik te maken van deze service kunt u tot wel honderden euro’s terugkrijgen van de Belastingdienst. En deze bezuiniging komt nog eens bovenop de hoge besparing die u toch al zou realiseren met uw zonnepanelen. Op de website van de Belastingdienst kunt u onder andere ook terug vinden hoeveel geld u terug zou moeten krijgen.

 

Besparen met Essent zonnepanelen

Besparing Essent zonnepanelen

Wanneer u kiest voor Essent zonnepanelen dan hoopt u natuurlijk op een flinke besparing op uw energierekening. Dit is ook goed te realiseren aangezien u al snel meer dan 2.000 kWh opwekt met 10 zonnepanelen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor 10 Comfort zonnepanelen dan hebt u een gemiddelde opbrengst van 2.508 kWh per jaar. Dit komt bij de huidige stroomprijs neer op een besparing van ruwweg 2.508 x €0,19 = €476,5 per jaar. Een flinke besparing die tot wel 25 jaar kan aanhouden. Daarnaast werkt u ook nog eens mee aan een beter milieu! Dus tel uit uw winst.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Essent Zonnepanelen | Topkwaliteit zonnepanelen tegen een All-in-pakketprijs”

Inhoudsopgave