Gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement bij Nuon (t.w.v. €199,00)


Energieleverancier Nuon heeft weer wat nieuws! Wanneer u nu overstapt dan ontvangt u een Gratis 2-daags All-in Arrangement bij een Fletcher hotel naar keuze. Dit Fletcher Arrangement ter waarde van €199,00 ontvangt u helemaal gratis in combinatie met een voordelig eenjarig energiepakket. Met dit energiepakket profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook direct 5% korting op stroom, een korting die elk jaar ook nog eens met 5% toeneemt. En overstappen? Ook dat neemt Nuon u volledig uit handen. Ook profiteren? Check dan de website van Nuon!
 

 

Voordelen

  • Profiteer ook van de Nuon Blijven Loont korting. Een oplopende korting op stroom die start op 5% en eindigt op maar liefst 25%.
  • Geen administratieve rompslomp. Nuon regelt uw overstap van A tot Z.
  • Stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van vervelende prijsstijgingen.
  • Ga er even lekker tussenuit. Nu met Gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement ter waarde van €199,00!

 

Gratis 2-daags All-in Arrangement bij een Fletcher Hotel

Wilt u er lekker even tussenuit? Dan is deze aanbieding zeker wat voor u! Wanneer u nu kiest voor Nuon dan profiteert u van een gratis 2-daags All-in Arrangement bij een Fletcher Hotel naar keuze. Een leuk uitje dat u zelf kunt plannen in één van de meer dan 80 Fletcher Hotels die Nederland kent. Tijdens uw verblijf kunt u overigens ook nog genieten van een special arrangement dat samengesteld is voor nieuwe klanten van Nuon. Alles bij elkaar bestaat het arrangement uit;

  • Overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt
  • Een 4-gangen diner in een 3-sterren hotel, of
  • Een 4-gangen diner in een 4-sterren hotel met een toeslag van € 20,- per voucher (per 2 pers.)

Houdt er rekening mee dat dit arrangement niet geldig is in het Fletcher Hotel Amsterdam, Fletcher Hotel Gilde, Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg en Fletcher Boutique Duinoord. U ontvangt uw Fletcher hotel cadeaukaart nadat uw aanvraag helemaal akkoord is. Dit is vaak ongeveer 4 weken na de initiële aanvraag. Wanneer u uw cadeaukaart heeft ontvangen kunt u zelf een Fletcher hotel uitkiezen via Fletcher.nl. Hierna dient u reserveren door te geven via de Fletcher reserveerlijn (Bel 0347-750 430). Bij aankomst in het hotel naar keuze overhandigt u uw 2-daagse All-in cadeaukaart. Bekijk alle spelregels op de website van Nuon!

 

Gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement bij Nuon

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u ook profiteren van een gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig en zo geregeld. Klik op deze link om naar de Nuon website te gaan. Check hier vervolgens even de aanbieding en klik op ”Direct aanvragen” om verder te gaan. Voer vervolgens uw verbruiks- en woongegevens in om uw maandtarief te berekenen. Hierna ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Klik dan op ”Ga verder met uw aanvraag” om verder te gaan.

Controleer op de volgende pagina nogmaals het prijsoverzicht en klik op ”Verder met bestellen” wanneer alles klopt. Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke- en betalingsgegevens in om uw aanmelding af te ronden. Klik op ”Aanvraag versturen” wanneer alles gereed is. Na het insturen van uw aanmelding gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Nuon uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Ongeveer 4 weken na uw aanmelding zult u uw Fletcher cadeaukaart per post ontvangen. Hierna kunt u uw verblijf bij een van de meer dan 80 Fletcher hotels boeken. Direct aanmelden voor deze leuke actie? Klik op deze link om naar de Nuon website te gaan!

 

Nu met Blijven Loont Korting

Nuon
4.2 op basis van 126 stemmen
Naast het gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement ter waarde van €199,00 profiteert u nu bij Nuon ook van de speciale Blijven Loont Korting. Dit is een speciale korting die loyale klanten van Nuon beloont. Met Blijven Loont profiteert u in het eerste jaar al direct van 5% korting op stroom. En hier komt elk jaar nog eens 5% bovenop. Hierdoor spaart u met de Nuon Blijven Loont tot wel 25% korting op stroom. U ontvang de Blijven Loont korting en het gratis 2-daagse All-in Fletcher Arrangement overigens alleen wanneer u stroom en gas bij Nuon afneemt. Het is ook mogelijk om de actie af te nemen in combinatie met stroom en stadsverwarming. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

Overige Nuon Acties (Overzicht)

Naast deze aanbieding met een gratis 2-daags All-in Fletcher Arrangement t.w.v. €199,00 heeft Nuon momenteel nog diverse andere aantrekkelijke acties. Met deze acties kunt u profiteren van bijvoorbeeld een hoge korting, een gratis Samsung Tablet of een Cadeaubon. Benieuwd waar u allemaal uit kunt kiezen? Check in onderstaande tabel alle Nuon Acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Meer weten? Klik dan op een van de acties. Afsluiten of direct uw maandtarief berekenen? Klik dan op ‘’Meer informatie’’.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.