Playstation 4 Slim Cadeau bij Vattenfall (500GB)

Vattenfall heeft weer iets nieuws voor nieuwe klanten, de Energiecadeau XL aanbieding. Met deze toffe nieuwe aanbieding kunt u als nieuwe klant een eigen welkomstcadeau uitkiezen met een totale waarde van tussen de €250,00 en €320,00. Met de huidige Energiecadeau XL aanbieding kunt u ook kiezen voor een gratis Playstation 4 Slim (500GB) bij Vattenfall. En wie wil dat nou niet? Met de Playstation 4 Slim haalt u een slanke, compacte en krachtige spelcomputer in huis. Maar de Playstation 4 Slim is meer, zo speelt hij ook Blu-ray films af en kunt u hem gebruiken voor het streamen van media op uw televisie. Naast een gratis Playstation 4 Slim profiteert u met deze aanbieding tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan gedurende de looptijd van uw contract (1 jaar) vast waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen in de markt. En overstappen? Dat neemt Vattenfall u volledig uit handen!

Voordelen

 • Geen omkijken naar uw energiezaken. Ontvang 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus!
 • Kies uw eigen welkomstcadeau met een waarde tussen de €250,00 en €320,00.
 • Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
 • Profiteer ook van een gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall!

 

Kies ook voor een Gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall!

Nieuwe klanten die overstappen tijdens de Energiecadeau XL actie kunnen nu profiteren van een gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall. Wie wil dat nou niet? De nieuwe Playstation 4 Slim is het compacte spelstation van Sony. Met een totale opslagcapaciteit van 500GB is deze Playstation 4 prima geschikt voor het opslaan van veel games, media, apps en screenshots. Daarnaast geniet je met deze krachtige Playstation van levendige HDR-games, prachtige kleuren en een perfecte helderheid. Uw gratis Playstation 4 Slim wordt standaard geleverd met één DUALSHOCK 4 draadloze controller. Dit is een nieuwe controller van Sony die een totaal nieuwe look en stijl heeft. Krijg ook toegang tot dé thuisbasis voor entertainment en geniet met uw Playstation 4 Slim van al uw favoriete apps, games, films, tv-programma’s, muziek en de beste videostreamingsdiensten

 

Playstation 4 Slim Cadeau bij Vattenfall (500GB)

 

Waarom de Playstation 4 Slim?

Op dit moment kunt u bij Vattenfall kiezen voor een gratis Xbox One S en een gratis Playstation 4 Slim. Beide moderne en gave game consoles. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van de PS4 Slim? Wij hebben voor u wat onderzoek gedaan. Hieronder hebben wij enkele belangrijke factoren voor u op een rij gezet!

 

Niet alleen een gameconsole

Ondanks dat het vaak gedacht wordt is de Playstation 4 Slim echt niet alleen bruikbaar om te gamen. Hoe dit zit? De PS4 heeft veel meer functionaliteiten en kan tevens verbonden worden met talloze platformen. Zo is de Playstation 4 prima geschikt voor het bekijken van Dvd’s en Blu-ray films. Dit is erg handig aangezien steeds meer laptop worden verkocht zonder Dvd-drive. Naast deze opslagvormen kunt u via uw PS4 ook eenvoudig muziek afspelen van USB of een mediaserver. En of dit nog niet genoeg is kunt u uw gameconsole ook verbinden met diverse services van derde. U kunt bijvoorbeeld Spotify luisteren via Playstation Music, en films en series bekijken via Netflix, Youtube en Videoland. Hierdoor hoeft u zich nooit meer te vervelen met de PS4 in huis!

 

Innovatieve controller

Wanneer u kiest voor een gratis Playstation 4 bij Vattenfall dan ontvangt u gratis een Dualshock 4 controller. Deze innovatieve controller is uitvoerig getest waardoor deze het gamen voor iedereen gemakkelijk maakt. Daarnaast is deze geavanceerde draadloze controller standaard uitgerust met een accu, bewegingssensoren, een headset-aansluiting, een ingebouwde luidspreker en trilfunctie. Mede door de features kunt u optimaal geniet van uw favoriete Playstation-spellen en overige entertainment apps.

 

Geheugen eenvoudig uit te breiden

De Playstation 4 Slim die u bij Vattenfall ontvangt wordt standaard geleverd met 500GB opslagcapaciteit. Dit is voldoende voor enkele spellen, maar wanneer u veel verschillende spellen installeert zou dit te kort kunnen zijn. Zeker wanneer u ook andere mediabestanden zoals foto’s en video’s op uw console bewaard kunt u snel door uw opslagcapaciteit heen raken. Om deze reden heeft Sony het eenvoudig gemaakt om het geheugen van de PS4 uit te breiden. Door het aansluiten van een externe hardeschijf kunt u eenvoudig het geheugen uitbreiden met bijvoorbeeld 1TB (1.000GB) of 2TB (2.000GB). Dit kost u respectievelijk ongeveer rond de €40,00 of €80,00. Na het aansluiten van deze harddrive via USB kunt u deze opslagunits gebruiken voor het wegzetten van applicaties, games en mediabestanden. Let bij de aanschaf wel op het feit dat de HDD USB 3.0 ondersteunt, en niet meer dan 8GB opslagruimte heeft.

 

Online gamen met Playstation Plus

Een van de meest populaire vormen van gamen op de Playstation 4 is online gaming. Met een abonnement op Playstation Plus kunt u het online opnemen tegen spelers van over de hele wereld. Dit kunnen totaal onbekende zijn, maar ook familie en vrienden. Enkele zeer populaire online spellen in 2019 zijn FIFA (voetbal), Battlefield V (Shooter / Oorlog) en Call of Duty Black Ops 4 (Shooter). Naast het online spelen van games krijgt u met Playstation Plus overigens maandelijks ook nog een toegang tot 2 verrassende games. Na het ontvangen van uw gratis Playstation 4 kunt u Playstation Plus altijd 14 dagen gratis uitproberen.

 

Stil, compact en energiezuinig

De Playstation 4 Slim kent diverse voordelen waaronder het feit dat hij stil, compact en energiezuinig is. Hierdoor is deze eenvoudig weg te zetten, en hoeft u zich niet druk te maken om een zeer hoge energierekening. In vergelijking met de standaard PS4 verbruikt de PS4 Slim flink minder stroom, in sommige gevallen 63W tegenover 146W. Dit is ruim minder dan de helft! Daarnaast maakt de Playstation 4 Slim flink minder geluid, 43 decibel tegenover 63 decibel. Hierdoor heeft u nog meer plezier van uw favoriete games en films!

 

Ook handig; PS4 Remote Play

Naast al deze voordelen heeft de PS4 ook nog een handige extra feature, Remote Play. Met Remote Play kan u uw Playstation via het internet bedienen op een Windows PC of Mac computer. Hierdoor is het dus mogelijk om wereldwijd op uw console te spelen, terwijl deze gewoon thuis staat. Daarnaast kunt u vanaf de andere kant van uw kamer bijvoorbeeld streams en media starten, pauzeren of afsluiten. Om gebruik te kunnen maken van Remote Play hoeft u enkel een programma op uw PC te installeren. Daarnaast heeft u het volgende nodig;

 • Wireless controller;
 • USB-kabel of wiresless adapter;
 • Playstation account;
 • Internetverbinding (15 Mbps minimaal;

 

Gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall (500GB)

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook profiteren van een gratis Playstation 4 Slim bij Vattenfall? Meldt u dan vandaag nog aan! Overstappen is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Ga om te starten naar de actiepagina op de website van Vattenfall. Check hier de aanbieding en klik op ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Bekijk hier het totale aanbod aan welkomstcadeau en scroll naar beneden om uw maandbedrag te berekenen. Om dit te doen moet u uw woongegevens invoeren en uw verbruiksgegevens invoeren of schatten. Wanneer u dit hebt gedaan ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Klik dan op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Controleer op de volgende pagina uw persoonlijke overzicht. Klopt alles? Ga dan verder door te klikken op ‘’Naar aanvragen’’. Op de volgende pagina kunt u uw aanvraag afronden door enkele gegevens in te voeren. Deze gegevens zijn nodig om uw overstap definitief te kunnen maken. Verstuur uw aanvraag wanneer u alles ingevuld en gecontroleerd hebt. Na het insturen van uw aanvraag ontvangt u automatisch een bevestiging. Wanneer u deze hebt ontvangen dan gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze periode kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u hier niets voor te regelen. Tijdens de gehele overstap hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw huidige energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken.

 

Stroom en gas tegen vaste tarieven

Dit energiepakket met gratis Playstation 4 Slim biedt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat uw tarieven gedurende de looptijd van het energiecontract hetzelfde blijven. Hierdoor hebt u 12 maanden lang extra zekerheid, en zo goed als geen omkijken naar uw energiezaken. Waar u wel rekening mee moet houden is dat de overheid belastingen kan wijzigen. Hierdoor is het dus toch mogelijk dat uw tarief voor stroom of gas stijgt. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw verbruik hoger wordt, waardoor u jaarlijks meer zal moeten betalen.

 

Specificaties Playstation 4 Slim

Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u profiteren van een gratis Playstation 4 Slim ter waarde van €299,00. Deze Playstation 4 is zeer slank vergeleken met het vorige model, hij weegt namelijk maar iets minder dan 2 kilo. Daarnaast is hij zeer compact (265 x 39 x 288 mm) waardoor deze in elke huiskamer goed tot zijn recht komt.

De Playstation 4 Slim biedt standaard 500 GB opslagcapaciteit waardoor deze prima geschikt is voor het opslaan van de nodige apps, films en foto’s. Hiernaast is de PS4 Slim uitgerust met een Blu-ray / DVD Drive en 8GB werkgeheugen. Tevens is deze Playstation tevens uitgerust met;

 • 1 Dualshock 4 controller (nieuwste type Sony controller).
 • Een snelle single-chip customer processor.
 • Twee USB-Poorten (Super-Speed USB port).
 • 1 AUX port (Geluid).
 • Wifi / Internetpoort: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac,
 • Bluetooth v4.0
 • Overige; Kleur (Zwart), Serie: CUH-2000, Verbruik: Max 165W

 

Goed om te weten;

 • Deze aanbieding in combinatie met een gratis Playstation 4 Slim is alleen geldig voor nieuwe klanten.
 • U kunt alleen profiteren van de Energiecadeau XL aanbieding wanneer u kiest voor een overeenkomst met een looptijd van 1 jaar.
 • Vattenfall brengt uw kosten in rekening op basis van een automatische incasso.
 • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energieleverancier dat afloopt binnen 2 maanden? Dan zal Vattenfall wachten met uw overstap om een eventuele overstapboete te voorkomen.
 • Profiteren kan alleen wanneer u kiest voor een contract op basis van stroom en gas.

 

Gratis Playstation vanaf februari weer beschikbaar

Door de aanhoudende populariteit van deze aanbieding is de aanbieding met gratis Playstation 4 bij Vattenfall helaas tijdelijk niet beschikbaar. Gelukkig komt deze aanbieding terug! Vanaf begin februari 2019 zal de Playstation 4 naar verwachting weer beschikbaar zijn bij Vattenfall. Vanaf dit moment kunt u dus weer profiteren van een gratis Playstation bij uw energiecontract. Geen tijd of zin om hierop te wachten? U kunt ook kiezen voor een Bol.com cadeaubon ter waarde van €250,00 waarmee u een Playstation 4 kunt aanschaffen. Bijkomend voordeel hiervan is dat u de Playstation eventueel in een bundel kunt aanschaffen met een spel dat u graag wil spelen.

 

Altijd 14 dagen bedenktijd

Wanneer u nu kiest voor deze aanbieding dan profiteert u altijd van 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u tot twee weken na uw aanmelding nog kunt afzien van uw overstap. Hier zijn geen kosten aan verbonden, en dit kan zonder opgaaf van reden. Deze bedenktijd kan soms van pas komen wanneer u later een andere scherpe acties tegenkomt. In dit geval kunt u uw aanmelding annuleren en kiezen voor de andere actie!

 

Overige Vattenfall Acties

Naast deze Playstation 4 Slim (500 GB) kunt u tijdens de Energiecadeau XL aanbieding tevens profiteren van diverse andere toffe welkomstcadeaus. Zo kunt u kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1, een Philips Airfryer, een Dyson V6 Cord-Free stofzuiger , een Bol.com cadeaukaart en een Fitbit Ionic ter waarde van €299,00. Naast deze leuke cadeaus heeft Vattenfall overigens nog veel meer energie aanbiedingen waarmee u kunt profiteren van hoge kortingen of gratis cadeaus. Bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van alle actieve aanbiedingen van Vattenfall!

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave