EON Zakelijk


EON ZakelijkMet EON Zakelijk richt EON zich op het MKB, ZZP’ers en Grootzakelijke klanten. Afhankelijk van uw totale verbruik valt u in de categorie kleinverbruiker of grootverbruiker. Klanten die in de groep kleinverbruiker vallen kunnen gebruik maken van andere energieproducten dan grootverbruikers. Bij EON Zakelijk ontvangt u altijd groene energie en u staat als klant altijd centraal. En overstappen? Dat is heel eenvoudig geregeld. De overstapservice van EON Zakelijk is namelijk beoordeeld met een 10! Direct de voordeligste energiepakketten vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijker!

 

Ben ik klein- of grootverbruiker?

Of u klein- of grootverbruiker bent hangt helemaal af van uw energieverbruik. Verbruikt u jaarlijks minder dan 100.000 kWh stroom? En minder dan 40.000 m3 gas? Dan valt u in de categorie kleinverbruiker. Verbruikt u meer dan 100.000 kWh stroom per jaar? Of verbruikt u meer dan 40 m3 gas per uur? Dan valt u in de categorie grootverbruikers. Het aantal vestigingen van uw bedrijf heeft geen invloed op uw label.

 

Energiepakketten vergelijken

Als MKB’er of ZZP’er kunt u in onderstaande vergelijker direct energiepakketten van EON Zakelijk vergelijken. Bent u een grootverbruiker? Vraag dan een maatwerk offerte aan op de website van EON.

EON Zakelijk voor ZZP’ers

Bent u ZZP’er? En op zoek naar een voordelige energieleverancier? Kijk dan eens naar EON Zakelijk! Kies voor een Flexibel energiepakket met variabele leveringstarieven of kies voor een contract met een vaste looptijd. Als ZZP’er ontvangt u bij EON Zakelijk stroom en gas tegen de reguliere consumententarieven. Daarnaast betaalt u geen extra kosten voor vastrecht, ook deze kosten zijn gelijk aan de reguliere consumentenprijzen.

 

EON Zakelijk voor het MKB

Bent u MKB’er? Dan heeft EON ook speciale tarieven voor uw onderneming. Aangezien uw verbruik vaak hoger ligt betaalt u gemiddeld wat meer vastrechtkosten. Daarnaast biedt EON u dan wel stroom en gas tegen gunstigere tarieven. Waardoor u bij een hoger verbruik vaak voordeliger uit bent.

 

Grootzakelijk- voor zakelijk grootverbruik

Als Grootzakelijke klant bent u meer dan goed uit bij EON. Niet voor niets is EON de marktleider binnen de zakelijke markt. Bij EON Zakelijk profiteert u veel ervaring, één vast contactpersoon en een betrouwbare energielevering. Daarnaast krijg u extra grip op uw energie door middel van handige alerts die u automatisch ontvangt. Benieuwd naar alle voordelen? Check dan de website van EON Zakelijk.

 

Overstappen naar EON Zakelijk

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van EON Zakelijk? Dat is heel eenvoudig! De unieke overstapservice van EON is namelijk beoordeeld met een 10! In de meeste gevallen zegt EON uw oude energiecontract op. Vaak wordt wel aangeraden om dit zelf ook nog te doen als MKB’er of Grootzakelijke klant. Daarnaast regelt EON het grootste deel van de administratieve afhandeling. U hoeft zich dus nergens druk om te maken.

 

Duurzame energie

Wanneer u klant wordt bij EON dan ontvangt u altijd duurzame zakelijke energie. Dit komt omdat EON investeert in duurzame energieprojecten. Vooral op het gebied van windenergie doet EON al jaren mee in de internationale top. Naast de duurzame energiebronnen maakt EON ook nog gebruik van traditionele energiebronnen als gas en kolen. Dit komt omdat het nu nog niet mogelijk is om alle klanten op duurzame energie over te laten gaan. EON richt zich wel op de overgang naar een totaal duurzame energievoorziening. Dus onderneemt u graag duurzaam? Ook dan past EON Zakelijk bij uw bedrijf.

 

EON Zakelijk opzeggen

Hebt u een energiecontract bij energieleverancier EON? En wilt u deze graag opzeggen? Dat kan schriftelijk, per mail of via uw nieuwe energieleverancier. Afhankelijk van de nog resterende looptijd kunt u geconfronteerd worden met een opzegvergoeding. Check de website van EON om de eventuele hoogte hiervan te bekijken. Stapt u over naar een andere energieleverancier? En zegt die uw oude contract op? Dan blijft het vaak toch slim om ook zelf uw opzegging door te geven. Dit kan aangetekend per post naar E.ON Benelux Levering BV t.a.v. Service Zakelijk op het volgende adres; Dr. Holtroplaan 2 – 28, 5652 XR in Eindhoven.

 

Contactgegevens EON Zakelijk

Hebt u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van EON Zakelijk.

Adres: Capelseweg 400, 3068 AX Rotterdam
Telefoon: 040-257 7600 (tussen 8.30 en 17.00)

 

Ervaring EON Zakelijk

Heeft u ervaring met EON Zakelijk? Laat hem dan hieronder achter door op de button te klikken. Hiermee helpt u andere ondernemers tijdens het selecteren van een nieuwe energieleverancier!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Volg mij

Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.
Koen Verkerk
Volg mij