Energie MKB

Ook voor zakelijke klanten in het MKB hebben veel energieleverancier speciale energiepakketten. Met deze energiepakketten profiteert u van extra voordelige MKB-tarieven of een unieke korting. Vergelijk hieronder de beste energiecontracten voor het MKB en stap eenvoudig over via de website van de energieleverancier.

 

Energievergelijker MKB

Voer hieronder uw huidige energieverbruik in en vergelijk direct de voordeligste energiepakketten voor het MKB! Stap ook over en bespaar direct honderden euro’s op zakelijke energie.

 

 

Energiepakketten ENGIE voor het MKB

Engie ZakelijkAls ZZP’er of MKB’er hebt u bij energieleverancier ENGIE de keuze uit 3 verschillende energiepakketten. U kunt nu kiezen voor ENGIE Helder 1 Jaar Vast, ENGIE Helder 3 Jaar Vast of Helder Open. Kies nu voor Helder 3 Jaar vast en profiteer van een gemiddeld voordeel van €440,00 ten opzichte van Nuon, Essent of Eneco. Liever een korter energiecontract? Kies dan voor Helder 1 Jaar Vast en profiteer van een gemiddeld voordeel van €170,00! Wanneer u liever altijd maximale vrijheid heeft kunt u kiezen voor Helder Open. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Meer weten of direct vergelijken? Bekijk hier de website van ENGIE Zakelijk!

Helder 1 Jaar

Helder 3 Jaar

ENGIE Open

Vaste lage tarieven!Vaste lage tarieven!Altijd een actueel tarief!
Vaste looptijd: 12 maanden.Vaste looptijd: 36 maanden.Maandelijks opzegbaar.
Extra voordelig mkb-tarief!Extra voordelig mkb-tarief!Extra voordelig mkb-tarief!

 

Energiecontracten MKB Nuon

Bij Nuon kunnen MKB’ers kiezen voor onder andere Nuon Flexibel, Nuon Zekerheid of Nuon Groen uit Nederland. Lees hieronder meer over de verschillen.

Nuon Zekerheid

nuon-zakelijk-zakelijke-energie-mkb

Wanneer u kiest voor Nuon Zekerheid dan zet u uw tarieven voor langere tijd vast. U betaald dus altijd hetzelfde voor stroom en gas. Hierdoor heeft u geen last van prijsstijgingen binnen de markt en voorkomt u onverwachte kosten. Dit energiepakket heeft een looptijd van 12 maanden en daarna kunt u weer overstappen op een andere deal.

Nuon Flexibel voor kleinverbruikers (Modelcontract)

Een flexibel energiepakket speciaal voor ondernemers die niet vast willen zitten aan een langdurig energiecontract. U kunt dit zakelijke energiecontract opzeggen wanneer u dat zelf wilt! Hiervoor geldt geen opzegvergoeding en geen opzegboete. Tevens kunt u met dit energiepakket profiteren van eventuele prijsdalingen binnen de energiemarkt, u hebt namelijk altijd een actueel energietarief. Overstappen naar dit energiecontract is heel eenvoudig, het team van Nuon Zakelijk regelt namelijk alles voor u!

Nuon Groen uit Nederland (Vaste prijs)

Met Nuon Groen uit Nederland heeft u de zekerheid van een vast energietarief, u betaalt dus altijd hetzelfde energietarief. Hierdoor hebt u meer zekerheid over uw maandelijkse energiekosten. Dit energiecontract kunt u afsluiten met een looptijd tot 1, of een looptijd tot 3 jaar. U kunt hierbij kiezen voor alleen gas, alleen stroom of gas en stroom. Maar wat u ook kiest, u ontvangt altijd duurzame energie uit wind en water!

Berekenen wat u gaat betalen op de website van Nuon!

 

Energiepakketten NLE voor het MKB

Kies bij de Nederlandse Energie Maatschappij nu voor een voordelige energiepakket voor één jaar, drie jaar of vijf jaar. Bij de NLE profiteert u van vaste lage energietarieven en een prima service. Meer weten over de diverse energieproducten voor het MKB? Bekijk dan hier de website van NLE Zakelijk!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

5 Jaar Vast

Vaste lage energietarieven.Vaste lage energietarieven.Vaste lage energietarieven.
Vaste looptijd: 12 maanden.Vaste looptijd: 36 maanden.Vaste looptijd: 60 maanden.
Speciaal voor ondernemers!Speciaal voor ondernemers!Speciaal voor ondernemers!

 

NLE Zakelijk

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave