Overstappen naar DELTA

Energieleverancier DELTA is erg populair in de omgeving van Zeeland. Maar niet alleen daar! Steeds meer Nederlanders willen overstappen naar DELTA. Dit komt onder andere omdat DELTA 100% groene stroom levert. Lekker duurzaam dus! Daarnaast is DELTA ook nog een voordelig. Zo ontvangt u nu tot wel €150,00 korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat is heel eenvoudig! DELTA biedt namelijk een handige overstapservice. Dit betekent dat u zelf bijna niets hoeft te regelen. Op deze pagina leest u precies hoe u kunt overstappen naar DELTA. Direct aanmelden? Of uw maanbedrag bereken? Check dan de website van DELTA!

 

Eenvoudig online aanmelden en overstappen

Wilt u ook klant worden bij DELTA? Dan kunt u zich eenvoudig online aanmelden. Dit kost u slechts enkele minuten tijd. Na uw aanmelding zal DELTA zorgen voor uw overstap. Zo zegt het bijvoorbeeld uw eventuele huidige energieleverancier op. Het gaat zo in zijn werk;

  1. Klik op deze link om naar de website van DELTA te gaan.
  2. Check hier alle voordelen en kies voor ‘’Bereken mijn maandlasten direct’’ om verder te gaan.
  3. Voer uw postcode en huisnummer in. Hiermee kan DELTA de juiste tarieven ophalen. Gelukt? Kies dan voor ‘’Volgende’’.
  4. Geef vervolgens aan hoeveel stroom en gas u verbruikt. Weet u uw verbruik niet? Dan kunt u het schatten met een handig tool. Om deze te gebruiken hoeft u alleen aan te geven in wat voor woning u woont en met hoeveel personen. Gelukt? Kies dan voor ‘’Volgende’’.

Na het nemen van deze stappen ziet u precies wat u gaat betalen met de twee energiepakketten die DELTA aanbiedt. Wanneer u nu kiest voor DELTA 1 Jaar Vast dan ontvangt u €75,00 extra korting. Daarnaast staan uw tarieven voor 12 maanden vast. In deze periode wijzigen uw tarieven dus niet. Wanneer u kiest voor 3 Jaar Vast dan ontvangt u zelfs €150,00. Daarnaast staan uw tarieven voor drie jaar lang vast. Hierdoor hebt u dus extra veel zekerheid. Kies op basis van uw voorkeuren voor een kort of langere energiepakket. Keuze gemaakt? Kies dan voor ‘’Bekijk en bestel’’.

Vul als laatst een bestelformulier in om uw aanmelding af te ronden. Geef hier onder andere uw persoonlijke gegevens en betaalgegevens aan. Kies voor ‘’Verder’’ wanneer u alles juist hebt ingevuld. Tijdens de laatste stap kunt u uw bestelling controleren. Klopt alles? Stuur uw aanmelding dan in!

 

Altijd 14 dagen bedenktijd

Wanneer u wilt overstappen naar DELTA dan hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in na het ontvangen van de contractbevestiging. Deze bevestiging ontvangt u na het insturen van uw gegevens via de website van DELTA. Annuleren kan tijdens uw bedenktijd altijd kosteloos en zonder opgaaf van reden. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal DELTA uw huidige energieleverancier informeren en afmelden. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Zo eenvoudig is het! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Bereken het zelf op de website van DELTA!

 

Tijdelijk tot wel €150,00 Instapbonus

Om nieuwe klanten welkom te heten biedt DELTA momenteel tot wel €150,00 Instapbonus. Door het bieden van deze korting hoopt DELTA nog meer mensen over te halen om klant te worden. Wanneer u nu kiest voor een kortlopend eenjarig energiepakket dan ontvangt u €75,00 Instapbonus. En kiest u voor een langer driejarig energiepakket? Dan biedt DELTA zelfs nog meer korting (€150,00). Dit doet het omdat het dan zeker weet dat u nog langer klant blijft. Ook profiteren van deze aantrekkelijke welkomstkorting? Stap dan vandaag nog over op energie van DELTA!

€150 Instapbonus bij Overstappen naar DELTA

 

Energiepakketten DELTA

In onderstaande tabel vindt u alle energiepakketten die DELTA momenteel aanbiedt. Afhankelijk van uw keuze kunt u nu tot wel €150,00 extra korting ontvangen. Daarnaast profiteert u standaard van scherpe lage tarieven bij DELTA. Maak uw keuze en stap vandaag nog over! Meer weten? Kies dan voor ‘’Bekijken’’.

DELTA 1 Jaar Vast

DELTA 3 Jaar Vast

Extra zekerheid (12 maanden)Extra zekerheid (36 maanden)
€75,00 Korting€150,00 Korting
100% Groen100% Groen

 

100% Groene Stroom

Mensen die overstappen naar DELTA ontvangen standaard 100% groene stroom. DELTA wekt deze energie voornamelijk op door middel van windparken. Een deel van deze windenergie komt uit Nederland, maar het grootste deel uit Europa. Naast windenergie maakt DELTA ook nog gebruik van biomassa om stroom op te wekken. Alle energiecentrales waar DELTA voorheen eigenaar van was staan tegenwoordig buiten het bedrijf een zijn eigendom van PZWEM. Een bedrijf dat zich richt op de verkoop van energie aan de zakelijke markt. Om deze reden maat u duurzame keuze als u kiest voor DELTA. Meer weten? Download dan het stroometiket van DELTA.

 

DELTA Internet & Televisie (Zeelandnet)

Er zijn niet alleen mensen die overstappen naar DELTA voor energie, maar ook voor TV en Internet (Alles-in-1). Vooral in Zeeland is DELTA erg populair. Hier biedt Zeelandnet Alles-in-1, TV & Internet en Televisie aan van DELTA. Dat DELTA populair is in Zeeland komt onder andere omdat het als enige een glasvezel- en kabelnetwerk kan aanbieden. Hierdoor heeft het minder last van concurrenten als KPN, T-Mobile en Ziggo. Dit kan overigens in de toekomst wel veranderen. Zo is KPN actief met het uitrollen van het glasvezelnetwerk Reggefiber. Op dit nieuwe netwerk zijn 24 providers aangesloten en 2 miljoen huishoudens. Op dit moment ligt dit netwerk nog niet in Zeeland, maar het is goed mogelijk dat KPN dit wel wil gaan realiseren.

 

DELTA over op landelijke dekking

Vorige week heeft DELTA bekend gemaakt dat het Alles-in-1 wil gaan aanbieden door heel Nederland. Dit doet het al voor energie, maar niet voor Alles-in-1. Zo kunnen momenteel alleen Zeelanders kiezen voor DELTA. Maar de nieuwe eigenaar, EQT, wil hier verandering in gaan brengen. Zo wil het vaste netwerkdiensten gaan aanbieden in Noord-Brabant. Onder andere Meierijstad en St. Michielsgestel zullen een glasvezelnetwerk krijgen aangelegd door DELTA. Of al deze plannen doorgaan moet nog blijken. Om deze reden kunnen nu alleen nog huishoudens in Zeeland profiteren van Alles-in-1 van DELTA.

 

Alles-in-1 Pakketten DELTA (Zeeland)

Wilt u overstappen naar DELTA voor Alles-in-1? Dan hebt u momenteel de keuze uit drie verschillende pakketten. Het voordeligste pakket is het ‘’Alles-in-1 Instap’’ pakket. Met dit pakket betaalt u de eerste 4 maanden slechts €30,00 per maand. Hiervoor krijgt u 80 Mbit/s internet, 60+ zenders (28HD), een gratis extra WiFi-Punt, een gratis TV module t.w.v. €89,00 en u kunt gratis onderling bellen. Daarnaast kunt u ook nog een TV kijken via de handige DELTA TV App. Na de eerste 4 maanden gaat u over op een tarief van €52,50 per maand.

Kies u liever voor een snellere downloadsnelheid en een hogere uploadsnelheid? Kies dan voor het ‘’Alles-in-1 Premium’’ pakket. Met dit energiepakket profiteert u van dezelfde voordelen maar uw downloadsnelheid ligt op 150 Mbit/s. Daarnaast kunt u uploaden met een snelheid van 15 Mbit/s. Dit pakket kost de eerste 4 maanden ook €30,00 per maand. Na deze periode gaat u over op een tarief van €61,50 per maand.

Haalt u graag het maximale uit uw TV, smartphone en laptop? Kies dan voor ‘’Alles-in-1 Super’’. Met dit pakket hebt u een downloadsnelheid tot 400 Mbit/s en een uploadsnelheid tot 15 Mbit/s. Daarnaast ontvangt u 95+ TV Zender en het DELTA PlusPakket. Met dit pakket kunt u ook TV kijken via de handige DELTA TV App. Ook dit pakket kost eerst €30,00 per maand (4 maanden) en daarna €75,50 per maand. Vergelijk in onderstaande tabel alle mogelijkheden.

PakketAlles-in-1 InstapAlles-in-1 PremiumAlles-in-1 Super
TV Zender60+ zenders (28 HD)60+ zenders (28 HD)95+ zenders (28 HD)
TV App / WiFi-PuntJaJaJa
Mbit/s80 Mbit/s - 4 Mbit/s150 Mbit/s - 15 Mbit/s400 Mbit/s - 15 Mbit/s
InstallatieGratisGratisGratis
Actietarief€30,00 per maand€30,00 per maand€30,00 per maand
Regulier€52,50 per maand€61,50 per maand€75,50 per maand

 

Interactieve TV

Met alle Alles-in-1 pakketten van DELTA kunt u ook kiezen voor interactieve TV. Kiest u voor het ‘’Instap’’ pakket? Dan kunt u live TV kijken, TV pauzeren en Programma gemist gebruiken. Kiest u voor het ‘’Premium’’ of ‘’Super’’ pakket? Dan kunt u TV kijken, TV pauzeren, Programma gemist kijken, Begin gemist gebruiken en TV opnemen. Wanneer u kiest voor interactieve TV dan betaalt u maandelijks €3,50 extra.

Tip: Mensen die nu overstappen naar DELTA ontvangen actieve TV de eerste 6 maanden gratis. Wees er snel bij. Want OP = OP.

 

Special voor Zeeland

DELTA Alles-in-1 is er speciaal voor Zeeland. En dit heeft veel voordelen. Zo biedt DELTA het snelste internet van Zeeland. Daarnaast profiteren klanten van gratis installatie, een gratis extra WiFi-punt en gratis digitale tv-apparatuur. Ook profiteren klanten van minimaal 60+ TV Zenders waarvan minimaal 28 in HD. En klanten ervaren de minste TV storingen volgens de Consumentenbond. En dat is niet eens alles. Klanten ontvangen ook nog een FOX Sports 1 helemaal gratis. Kies ook voor digitale TV met de beste beeld- en geluidskwaliteit en stap over naar DELTA. Meer weten? Check dan de website van DELTA!

 

Over DELTA

DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Ondanks dit staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel Duurzame Energie, Internet, TV en Telefonie. Ook profiteren van een duurzaam aanbod en €150,00 Korting? Kies dan vandaag nog voor DELTA!

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave