Energieleverancier Oxxio stopt met InControl propositie


OxxioVanaf 1 februari kunnen consumenten niet meer profiteren van het InControl energiepakket bij energieleverancier Oxxio. Dus geen gratis iPad, iPhone, Samsung Galaxy Tab of Lenovo laptop meer. Vanaf nu werkt Oxxio met een nieuwe propositie, en met nieuwe aanbiedingen!

 

Ideale prijs voor de prijs bewuste consument

Vanaf vandaag start Oxxio met een compleet nieuwe constructie in haar producten. Vanaf heden vecht Oxxio voor de ideale prijs voor de prijs bewuste consument. Uiteraard opnieuw met geweldig aanbiedingen! Zo kunnen consumenten profiteren van een hoge korting, zeer scherpe tarieven en een nieuwe aanbieding in samenwerking met webshop Coolblue! Benieuwd geworden? Hou onze website in de gaten en check alle nieuwe aanbiedingen.

 

Oxxio App blijft bestaan

De bekende Oxxio App is beschikbaar voor iedereen! Iedere consument kan nu, ongeacht haar energie leverancier, gebruik maken van de Oxxio App en hiermee inzicht krijgen in hun verbruik!


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.