Ervaring Oxxio


Hebt u ervaring met de dienstverlening van energieleverancier Oxxio? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Oxxio zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Over Oxxio

ervaring-oxxio-energieleverancierSinds een tijd is energieleverancier Oxxio helemaal afgestapt van de gratis iPhones, iPads en Laptops bij een energiepakket. Op dit moment kiest Oxxio er echt voor om de laagste tarieven voor stroom en gas aan te bieden. Daarnaast heeft u nog steeds altijd controle over uw energieverbruik door middel van de Oxxio App. En wilt u wat wijzigen? Dat kan eenvoudig online met uw eigen Mijn Oxxio Account. Wel zo handig! Wilt u ook kiezen voor erg scherpe tarieven voor stroom en gas? Kies dan voor een van de nieuwe energiepakketten van Oxxio!
 

 

Ervaring met Oxxio

[kkstarratings id="497"]Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Oxxio kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website. Hiermee kunnen ze andere consumenten helpen met het vergelijken van de vele energieleveranciers. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat Oxxio gemiddeld een ruime 8 scoort op basis van 80 stemmen. Hieronder kunt u tevens ervaringen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier Oxxio? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Oxxio

De service en kwaliteit van Oxxio is door de Consumentenbond beoordeeld met een 7,4. Benieuwd wat andere overstappers over Oxxio zeggen? Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met energieleverancier Oxxio.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 10 reviews
door Joyce vd. K. over Oxxio

Onlangs aangemeld via de Oxxio website. Zelfde dag nog een bevestiging gehad. Hierna was het even stil tot ik bericht kreeg dat mijn huidige energieleverancier was opgezegd. Hierna heb ik mijn meterstanden doorgegeven. Toen duurde het nog paar weken voor de overstap definitief was. Geen klachten. Communicatie was duidelijk.

door Geverifieerde gebruiker over Oxxio

Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik met deze energieleverancier

door Geverifieerde gebruiker over Oxxio

Ben al enkele jaren klant bij Oxxio. En naar tevredenheid. Communicatie is duidelijk en de rekeningen overzichtelijk. Regelmatig ook attent met het verhogen of verlagen van het voorschot op basis van ons verbruik of de vernieuwde tarieven.

door Geverifieerde gebruiker over Oxxio

De overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aanrader dus!

door Geverifieerde gebruiker over Oxxio

Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Ervaring met Oxxio toevoegen

Bent u klant geweest bij Oxxio? En wilt u uw ervaring toevoegen? Doe dat dan hieronder! Hiermee helpt u veel andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier! Klik op onderstaande button om het beoordelingsformulier te openen. Na het invullen en inzenden van uw ervaring zullen wij deze snel controleren en online zetten. Wilt u uw ervaring later nog wijzigen of verwijderen? Dat kan! Neem dan contact met ons op om dit te regelen.