Ervaring Oxxio


Hebt u ervaring met de dienstverlening van energieleverancier Oxxio? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Oxxio zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Over Oxxio

ervaring-oxxio-energieleverancierSinds een tijd is energieleverancier Oxxio helemaal afgestapt van de gratis iPhones, iPads en Laptops bij een energiepakket. Op dit moment kiest Oxxio er echt voor om de laagste tarieven voor stroom en gas aan te bieden. Daarnaast heeft u nog steeds altijd controle over uw energieverbruik door middel van de Oxxio App. En wilt u wat wijzigen? Dat kan eenvoudig online met uw eigen Mijn Oxxio Account. Wel zo handig! Wilt u ook kiezen voor erg scherpe tarieven voor stroom en gas? Kies dan voor een van de nieuwe energiepakketten van Oxxio!
 

 

Ervaring met Oxxio

Oxxio
4.3 op basis van 240 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Oxxio kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website. Hiermee kunnen ze andere consumenten helpen met het vergelijken van de vele energieleveranciers. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat Oxxio gemiddeld een ruime 8 scoort op basis van 80 stemmen. Hieronder kunt u tevens ervaringen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier Oxxio? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Oxxio

De service en kwaliteit van Oxxio is door de Consumentenbond beoordeeld met een 7,4. Benieuwd wat andere overstappers over Oxxio zeggen? Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met energieleverancier Oxxio.

Oxxio SKU UPC Model
Het zijn een stelletje oplichters. Wij hebben nu een jaar oxxio gas en energie. En hebben een hele hoge eindejaars rekening die niet klopt. Dit hebb
Mar 21, 2019 by Anonymous
Naam: Lynn • 
Woonplaats: Santpoort-Zuid • 
Titel: NEEM NOOIT OXXIO!!! 

Het zijn een stelletje oplichters.
Wij hebben nu een jaar oxxio gas en energie.
En hebben een hele hoge eindejaars rekening die niet klopt. Dit hebben wij (met hetzelfde verbruik) nog nooit gehad bij Nuon. Meerdere malen contact gezocht met Oxxio, maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het is hun woord tegen die van ons. Dit is nog niet alles... Wij zijn vorige maand benaderd door Oxxio met een Combideal (gas+energie en tv+internet) aanbieding.
Er is tegen ons gelogen.. Er is gezegd dat Oxxio en KPN samenwerken en daarom ons deze aanbieding mogen geven. Wij zouden gewoon KPN en al onze voordelen behouden maar dan minder betalen.
NIET DUS! Nu hebben wij een contract bij Oxxio voor tv+internet en een boete van 470 euro bij KPN wegens contractbreuk! Ga nooit met Oxxio in zee.. Het scheelt je een hoop hoofdpijn en stres.


Ben al jaren klant bij Oxxio, overal word er gestrooid met cashback's, maar van Oxxio hoor je nooit iets van een korting. Toen ik toevallig een keer
Jan 29, 2019 by Anonymous
Naam: E.H.Faber • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Mw 

Ben al jaren klant bij Oxxio, overal word er gestrooid met cashback's, maar van Oxxio hoor je nooit iets van een korting.
Toen ik toevallig een keer een medewerker aan de telefoon had begon ik daar eens over, hij ging me doorverbinden naar een afdeling die daar over ging, en je raad het al TOET TOET TOET.
Ben nooit meer terug gebeld.


Enkele maanden terug besloten over te stappen van Nuon naar Oxxio. Aanmelden ging heel eenvoudig en de tarieven waren in combinatie met de korting erg
Aug 19, 2018 by Anonymous
Naam: S. Wu • 
Titel: Simpele overstap 

Enkele maanden terug besloten over te stappen van Nuon naar Oxxio. Aanmelden ging heel eenvoudig en de tarieven waren in combinatie met de korting erg interessant. Na het overstappen weinig hoeven regelen, de energieleveranciers regelde onderling bijna alles. Kan nu via de Oxxio app eenvoudig mijn verbruik in de gaten houden en hiermee de kosten controleren.


Eerste jaar een mooie korting ontvangen bij Oxxio. Hierdoor ben ik zeker goedkoper uit dan bij mijn vorige energieleverancier.Overstappen verliep
May 31, 2017 by Anonymous
Naam: Mv. v.d. Kruk • 
Woonplaats: Den Helder • 
Titel: Mooie korting 

Eerste jaar een mooie korting ontvangen bij Oxxio. Hierdoor ben ik zeker goedkoper uit dan bij mijn vorige energieleverancier.

Overstappen verliep erg soepel en was eigenlijk maar weinig werk. Oxxio App ook erg handig om mijn verbruik in de gaten te houden. Zeker een aanrader als de prijs klopt.


al jaren lid van oxio en geen problemen hier.ze geven dikke kortingen als je overstapt en dat hebben we toen gedaan. geen spijt van. prijzen zi
May 31, 2017 by Anonymous
Naam: Eva de Groot • 
Titel: Aanrader 

al jaren lid van oxio en geen problemen hier.

ze geven dikke kortingen als je overstapt en dat hebben we toen gedaan.
geen spijt van. prijzen zijn vrij laag.


Helaas geen iPad meer maar toch klant geworden van Oxxio. Tarieven zijn nu scherper en kreeg evengoed een mooie korting van 100 euro. Communicatie tij
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Lazlo • 
Titel: Geen iPad meer 

Helaas geen iPad meer maar toch klant geworden van Oxxio. Tarieven zijn nu scherper en kreeg evengoed een mooie korting van 100 euro. Communicatie tijdens overstap was goed en de app is op zich best handig.


Ik ben onlangs overgestapt naar Oxxio met daarbij de gratis ipad actie. Ik kreeg de ipad op tijd en de tarieven zijn gelijk gebleven.
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Freddy • 
Titel: Gratis ipad 

Ik ben onlangs overgestapt naar Oxxio met daarbij de gratis ipad actie. Ik kreeg de ipad op tijd en de tarieven zijn gelijk gebleven.


Ik heb een matige ervaring met energiebedrijf Oxxio. Een colporteur (die ik meestal wantrouw) aan de deur verzekerde mij dat mijn overstapboete door O
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Sonja • 
Woonplaats: - • 
Titel: Belachelijk 

Ik heb een matige ervaring met energiebedrijf Oxxio. Een colporteur (die ik meestal wantrouw) aan de deur verzekerde mij dat mijn overstapboete door Oxxio vergoed zou worden. ‘Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, dat neemt Oxxio voor haar rekening”. Niet dus. Het voorberekende maandtarief klopt ook niet, dus ik ben nu huiferig of ik überhaubt de Ipad wel in huis moet halen of meteen alles moet annuleren en verbreken (met alle negatieve consequentie’s van dien..). Je leest zoveel foute ervaringen!! Belachelijk dat een groot bedrijf zo lang weg komt met dit soort misleidende en onprofessionele handelspraktijken. Klantenservice ‘kunnen helaas niets doen’. Echt niet oké dit.


Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik me
May 20, 2015 by Anonymous
Naam: Van der holst • 
Titel: Bereikbaarheid Mijn Oxxio 0,0 

Ik probeer al 3 weken Mijn Oxxio te bereiken, nog steeds is er - oeps! - een technische storing. ik probeer het nog deze week nog en daarna stop ik met deze energieleverancier


De overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aa
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Nijenhuis • 
Titel: Goed geregeld! 

De overstap van mijn huidige energieleverancier naar Oxxio verliep goed! Het is binnen de besproken tijd geregeld en de afhandeling was netjes. Een aanrader dus!


Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.
Jan 16, 2015 by Anonymous
Naam: Willem v. B. • 
Woonplaats: - • 
Titel: Goed 

Goede service bij het overstappen gehad. Werd netjes per mail en post op de hoogte gehouden. Aansluiting op Oxxio verliep goed.


Ik heb sinds 4 april 2005 Oxxio, nadat ze Evolta hebben overgenomen en heb nooit enig probleem gehad. Jaarafrekening kwam op tijd, voorschot klopt, al
Nov 02, 2014 by Anonymous
Naam: Maarten • 
Woonplaats: Rotterdam • 
Titel: Prima prijs! En goede service! 

Ik heb sinds 4 april 2005 Oxxio, nadat ze Evolta hebben overgenomen en heb nooit enig probleem gehad. Jaarafrekening kwam op tijd, voorschot klopt, alles netjes voor elkaar bij Oxxio.

Response: Goed om te horen Maarten.


Als ik gebeld wordt om weer terug te komen en ik zeg dat ik pas was overgestapt naar een andere energieleverancier en dat ik daar door in de problemen
Nov 02, 2014 by Anonymous
Naam: J.S.Bouts • 
Woonplaats: Brunssum • 
Titel: Opzegvergoeding 

Als ik gebeld wordt om weer terug te komen en ik zeg dat ik pas was overgestapt naar een andere energieleverancier en dat ik daar door in de problemen zou komen .En mij dan uitdrukkelijk wordt gezegd dat Oxxio alles zou regelen en mij geen zorgen hoeft te maken . Dat vindt ik mensen voor de gek houden en in de problemen brengen.


Ondanks alle negatieve berichten over Oxxio nog niks te klagen.
Aug 14, 2014 by Anonymous
Naam: Jeanine • 
Titel: Prima 

Ondanks alle negatieve berichten over Oxxio nog niks te klagen.


Door het overstappen naar Oxxio heb ik meer zicht op mijn energieverbruik.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Roger v. Veen • 
Titel: Handig 

Door het overstappen naar Oxxio heb ik meer zicht op mijn energieverbruik.


Snel overgestapt en een gratis iPad. Tot nu toe niks te klagen.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Koen V. • 
Titel: Gratis ipad 

Snel overgestapt en een gratis iPad. Tot nu toe niks te klagen.


3.1 5.0 16 16 Het zijn een stelletje oplichters. Wij hebben nu een jaar oxxio gas en energie. En hebben een hele hoge eindejaars rekening die niet klopt. Dit hebben wij (met hetzelfde verbruik Oxxio

Ervaring met Oxxio toevoegen

Bent u klant geweest bij Oxxio? En wilt u uw ervaring toevoegen? Doe dat dan hieronder! Hiermee helpt u veel andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier! Klik op onderstaande button om het beoordelingsformulier te openen. Na het invullen en inzenden van uw ervaring zullen wij deze snel controleren en online zetten. Wilt u uw ervaring later nog wijzigen of verwijderen? Dat kan! Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld