De Overstap Wekker: Nooit meer onnodig verlengen!

De Overstap Wekker is een extra service van GoedkopeEnergieenGas.nl die u herinnert wanneer uw huidige energiecontract bijna afloopt. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van het aflopen van uw huidige contract. Dit zodat u op dat moment niet vergeet om over te stappen naar een andere energieleverancier. Een nieuw contract afsluiten kan namelijk voordeliger zijn dan het stilzwijgend laten verlengen van uw huidige energiecontract. Vul hieronder de Overstap Wekker in!

Privacy bezoekers gewaarborgd
Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Uw gegevens zullen in onze database worden opgeslagen en u ontvangt tijdig een herinneringsmailtje, waarin staat dat uw energiecontract binnenkort afloopt**.

  Uw naam*

  Uw email*

  Huidige energieleverancier:**

  Afloop energiecontract:

  *   Deze gegevens hebben we minimaal nodig.
  ** Goedkopeenergieengas.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet – of te laat – versturen van een herinneringsmail.

  koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
  Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

  Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

  Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

  In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

  Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

  Ook te bereiken via

  LinkedIn

  X (Twitter)