De Overstap Wekker: Nooit meer onnodig verlengen!


De Overstap Wekker is een extra service van GoedkopeEnergieenGas.nl die u herinnert wanneer uw huidige energiecontract bijna afloopt. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van het aflopen van uw huidige contract. Dit zodat u op dat moment niet vergeet om over te stappen naar een andere energieleverancier. Een nieuw contract afsluiten kan namelijk voordeliger zijn dan het stilzwijgend laten verlengen van uw huidige energiecontract. Vul hieronder de Overstap Wekker in!

Privacy bezoekers gewaarborgd
Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Uw gegevens zullen in onze database worden opgeslagen en u ontvangt tijdig een herinneringsmailtje, waarin staat dat uw energiecontract binnenkort afloopt**.

Uw naam*

Uw email*

Huidige energieleverancier:**

Afloop energiecontract:

*   Deze gegevens hebben we minimaal nodig.
** Goedkopeenergieengas.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet – of te laat – versturen van een herinneringsmail.

Volg mij

Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.
Koen Verkerk
Volg mij