Ervaringen Vandebron


Hebt u ervaring met Vandebron? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Vandebron zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Wie is Vandebron?

Ervaringen VandebronWilt u zelf kiezen waar uw energie vandaan komt? Stap dan ook over naar Vandebron. Bij energieleverancier Vandebron kiest u namelijk wat voor soort energie u afneemt. Daarnaast kiest u ook nog eens uw eigen productielocatie. Dit is niet alleen duurzaam, maar vaak nog goedkoper ook. Vandebron verdiend namelijk niet aan uw stroom- en gasverbruik. U betaalt namelijk alleen een maandelijks abonnementsgeld. Hiermee garandeert Vandebron haar neutrale positie. Naast deze voordelen profiteert u bij Vandebron van 14 dagen bedenktijd, een handige OverstapService en 100% schone lokale stroom. Kies ook voor een goeie prijs voor lokale energie en investeer in een duurzamere toekomst met energie Vandebron!
 

 

Beoordelingen Vandebron

Op dit moment biedt Vandebron meer dan 100 energiebronnen en energie aan meer dan 100.000 huishoudens. Volgens de website van Vandebron zou 88% van deze klanten de energieleverancier aanraden aan bekende. Naast dit cijfers wordt Vandebron op Facebook beoordeelt met een 8,6 op basis van meer dan 300 recensies.

Naast deze beoordelingen ontvangt Vandebron ook positieve beoordelingen op andere feedback websites. Zo krijgt Vandebron op klantenvertellen een 8,8 uit 10 op basis van meer dan 400 stemmen. En op Opiness ontvang Vandebron een nette 7 op basis van 11 reviews. Benieuwd wat andere op onze website over Vandebron zeggen? Scroll dan naar de ervaringen onderaan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Vandebron

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
door Anna over Vandebron

Spijt dat ik net mijn contract met een jaar heb verengt bij van de Bron. 14 december 2018 overgegaan naar van de Bron, op 17 december 2018 werd mijn eerste termijn automatisch afgeschreven, op 20 december 2018 werd voor de 2e keer het termijn bedrag afgeschreven, bellen want 320 euro energie afschrijven is best veel vooral in de dure december maand...

door p.dijkstra over Vandebron

door essent zijn overgenomen is funest, ik weet het zeker weer het grote geld erg jammer ze waren zo goed bezig, jammer dat ik een 3 jarig contract heb maar zeg het toch op als het lukt.

door Arie over Vandebron

Goed maar niet voor vaste klanten(Wel voor nieuwe meer korting. Goedkopere PRIJZEN!!!!!

 

Reviews Vandebron

In de afgelopen maanden hebben we via GoedkopeEnergieenGas.nl een hoop klachten ontvangen omtrent Vandebron. Hierbij gingen de klachten voornamelijk om de klantenservice. Deze zou zeer slecht bereikbaar zijn, vooral telefonisch is er niet doorheen te komen. Om deze reden zetten wij onze vraagtekens bij de klantgerichtheid van Vandebron.

Naast deze klachten presenteert Vandebron overigens zeer nette cijfers op haar website. Zo scoort de energieleverancier een 8,9 op een onafhankelijk klantenbeoordelingsplatform. Daarnaast krijgt Vandebron een 9,0 voor het overstapproces en zou 97% van de klanten Vandebron aanraden. Hieruit blijkt dat overstappers waarschijnlijk vooral klachten communiceren via overige websites, en niet via Vandebron zelf.

 

Overstappen naar Vandebron

Klik hier op ''Bereken je maandbedrag'' en kies of u energie wilt uit een specifieke bron of dat u graag de goedkoopste optie wilt zien. Voer vervolgens uw verbruik in en klik op ''Verder''. Wanneer u dit hebt gedaan kunt u direct kiezen voor de goedkoopste optie of voor een specifieke energiebron (bio, wind of zon).

Wanneer u een energiebron heeft gekozen kunt u de looptijd van uw overeenkomst kiezen. U kunt er voor kiezen om uw tarieven 1 of 3 jaar vast te zetten. Hierdoor heb u geen last van eventuele prijsstijgingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een flexibel Variabel energiepakket. Hiermee ontvangt u altijd energie tegen actuele tarieven.

Na uw keuze kunt u uw aanmelding afronden door het invullen van enkele persoonlijke gegevens. Wanneer u dit gedaan hebt ontvangt u een bevestiging per email en gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Na uw bedenktijd zal Vandebron uw oude energieleverancier opzeggen. Meer weten? Check dan de website van Vandebron!

Ervaring met Vandebron toevoegen

Bent u klant bij Vandebron? Of bent u hiervoor klant geweest bij deze energieleverancier? Laat dan ook uw ervaring achter! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.