DealDirect

Over

dealdirect-energie-acties-essent-goedkope-energie

DealDirect is een relatief nieuwe speler binnen de energiemarkt, het bedrijf werd opgericht in het jaar 2009. Op de website van DealDirect kunt u unieke telecom en energie aanbiedingen vinden met een beperkte tijdsduur! Hoe het werkt? Heel eenvoudig! U kunt de getoonde deals afsluiten tot de aflopende teller op 0 staat! Na dat de teller op 0 staat wordt de aanbieding verlengt over vervangen voor een andere scherpe aanbieding. Zo eenvoudig werkt het!

Dealdirect biedt op dit moment scherpe aanbiedingen op het gebied van energie, alles-in-één en telecom. De getoonde aanbiedingen worden altijd geleverd in samenwerking met een bekende energieleverancier of provider en daarom zijn ze extra betrouwbaar en voordelig! Op deze manier profiteert u altijd van hoge kortingen op energie of telecom! De energie aanbiedingen zijn momenteel in samenwerking met de energieleveranciers EnergieDirect.nl en Essent. Benieuwd waar u op dit moment van kunt profiteren? Lees dan hieronder verder of bekijk direct de website van DealDirect! 

Gegevens

Bedrijfsgegevens

Naam: DealDirect
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier.

Adresgegevens

Oslo 18
2993LD Barendrecht

Overige gegevens

BTW-nummer: 818994964 B 01
KVK-nummer: 24429909 te Rotterdam
Bank: Rabobank
Banknummer: 1351.56.882

Betaling en Termijnen

Betalingsgegevens

Dit is afhankelijk van het gekozen energiecontract. Dit aangezien u via de website meerdere energiecontracten van diverse energieleveranciers kunt afsluiten.

Overige

Overig

Samenwerkingen: Essent en Energiedirect.nl
Algemene voorwaarden: Zichtbaar op de website.
Opgericht in 2009.

 

Direct naar;

 

Waarom energie afsluiten via DealDirect?

De website van DealDirect gaat uit van 3 belangrijke pijlers; Veiligheid, Voordeel en Vertrouwd. U profiteert daarom van scherpe aanbiedingen, een verrassend goede service en voordelige vaste energietarieven. Stap nu over en ontvangt €75,00 tegoed bij Bol.com, een gratis Samsung Tablet of direct €75,00 cash cadeau. Daarnaast bent 1 of 3 jaar verzekerd van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Direct profiteren? Dat kan heel eenvoudig! Uw overstap wordt overigens van A tot Z geregeld door Essent of EnergieDirect.nl! Meer weten of direct een voordelige deal bestellen? Dat is geen punt. Lees hier meer over DealDirect!

Staat de teller op 0? Dan is de aanbieding helaas verlopen!
Staat de teller op 0? Dan is de aanbieding helaas verlopen!

Voordelen

Voordelen DealDirect U hebt altijd 14 dagen bedenktijd.Voordelen DealDirect Vast lage tarieven.
Voordelen DealDirect Kies ook voor 3 jaar zekerheid.Voordelen DealDirect Prima klantenservice.
Voordelen DealDirect Grotere inkoop = extra voordeel!Voordelen DealDirect Altijd goed bereikbaar
Voordelen DealDirect Zorgeloos overstappen.Voordelen DealDirect I.s.m. met Essent en EnergieDirect.nl!

 

Eenvoudig overstappen via DealDirect

Overstappen via de website van DealDirect gaat heel eenvoudig. Hoe het werkt? Kies nu uw favoriete aanbieding en meldt u online aan door enkele gegevens achter te laten. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van DealDirect en uw bedenktijd gaat in. Tijdens uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog zonder opgaaf van redenen annuleren.

Na uw bedenktijd zal DealDirect samen met de door u gekozen energieleverancier uw huidige energiecontract opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen! Wanneer dit geregeld is zal u alleen eenmalig gevraagd worden uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken.

Na enkele weken start over het algemeen de levering van energie en gas van uw nieuwe energieleverancier. In sommige gevallen kan dit wat langere duren aangezien er gewacht wordt tot uw contract verlopen is. Wilt u ook zorgeloos overstappen naar voordelige energie? Ga dan naar de website van DealDirect!
 

Energie Aanbiedingen DealDirect

Momenteel biedt DealDirect diverse scherpe aanbiedingen. Zo kunt u profiteren van een gratis Samsung tablet of €75,00 cash. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €75,00! Meer weten over een specifieke aanbieding? Lees hieronder verder of ga naar de website van DealDirect!

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Essent

Wanneer u nu via DealDirect overstapt op energie van Essent dan profiteert u tijdelijk van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €219,00! Met uw stijlvolle en tevens gratis Samsung Galaxy Tab E hebt u uw favoriete apps altijd en overal bij de hand. Hiernaast profiteert u ook nog eens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor Groene Stroom en Gas. En overstappen? Dat is zo geregeld! DealDirect neemt u dit namelijk uit handen. Meer weten of direct profiteren van uw gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6? Ga dan naar de website van DealDirect!

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet bij DealDirect
 

Ontvang €75,00 Cash cadeau bij DealDirect

Stap nu over naar Groene Energie en Gas 1 Jaar van Essent en ontvang €75,00 cash op uw rekening. U profiteert 1 jaar lang van vaste lage energietarieven en u ontvangt dit cadeautje helemaal gratis. Energieleverancier Essent regelt uiteraard uw gehele overstap, u hoeft enkele eenmalig uw meterstanden door te geven en te profiteren van de korting. Meer weten over deze tijdelijke actie? Bekijk dan de website van DealDirect!

Ontvang €75,00 Cash cadeau bij DealDirect
 

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij EnergieDirect.nl

Stap nu over naar Groene Energie van EnergieDirect.nl en ontvang een gratis Bol.com cadeaubon ter waarde van €75,00! U ontvangt de cadeaukaart wanneer u het voordelige, eenjarige energiecontract met groene energie afsluit via de website van DealDirect. Met dit energiecontract profiteert u van één jaar lang vaste lage energietarieven. Profiteer nu net als 700.000 andere consumenten in Nederland van de voordelige tarieven van EnergieDirect.nl! Bestel hier en ontvang ook een gratis cadeaubon t.w.v. €75,00!

dealdirect-bol-cadeaukaart

 

Kies uw aanbieding bij DealDirect

Stap nu over naar goedkope energie via DealDirect en kies uw eigen aanbieding. Zet nu uw tarieven 1 jaar vast en profiteer van €75,00 gratis cash of een €75,00 Bol.com cadeaubon. En zet u uw tarieven 3 jaar lang vast? Dan ontvangt u zelfs een Samsung Galaxy Tab E 9.6! Kies hieronder uw deal uit en sluit hem af op de website van DealDirect.

1 Jaar Vast

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Vaste lage tarieven!Vaste lage tarieven!Vaste lage tarieven!
I.s.m. Energiedirect.nl!I.s.m. Essent.I.s.m. Essent.
Met Bol.com cadeaubon!Met €75,00 Cash!Met Samsung Galaxy Tab E!

 

Altijd in samenwerking met Essent of Energiedirect.nl

De getoonde aanbiedingen zijn altijd in samenwerking met Essent of Energiedirect.nl! Bent u al klant bij een van deze energieleveranciers? Dan kunt u geen gebruik maken van de aanbiedingen van uw huidige energieleverancier. Daarnaast gelden deze aanbiedingen alleen via de website van DealDirect. Afsluiten via een andere website is dus niet mogelijk. De aangeboden cadeaus worden altijd geleverd door DealDirect zelf, en niet door de gekozen energieleverancier. Meer weten? Bekijk dan alle spelregels op de website.
 
Energie-Deals-via-DealDirect

 

Uitgelichte reviews

Onderstaande reviews werden door bezoekers als zeer nuttig ervaren.

Na aanmelding ontvingen wij duidelijke informatie over het gekozen pakket energie. Dealdirect was goed bereikbaar voor informatie.

F.W. de Boer

Al voor de 2de x een telefoon besteld bij DealDirect.
Binnen 2 werkdagen was hij al thuisbezorgd, helemaal top!

Lisa

Annuleren

Bent u online overgestapt via DealDirect maar wilt u toch nog annuleren? Zorg dan dat u dit zo snel mogelijk doorgeeft. In principe kunt u tot 14 dagen na het afsluiten nog kosteloos annuleren. Dit is namelijk de wettelijke bedenktijd die de overheid gesteld heeft. Geef uw annulering zo snel mogelijk door via de klantenservice. Dit kunt u het beste telefonisch doen, dan weet u zeker dat uw annulering op tijd geregistreerd wordt.

 

Klantenservice

Heeft u vragen over een van de aanbiedingen? Of het u vragen over de levering van uw welkomstcadeau? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan door het invullen van een contactformulier of door te bellen. DealDirect is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via het nummer 085 – 888 0 914. Heeft u vragen over de levering van energie? Neem dan direct contact op met Essent of Energiedirect.nl! Essent is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 20:00 via 0900-9250. Daarnaast kunt u ook op zaterdag bellen van 09:00 tot 13:00. Energiedirect.nl is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Bel hiervoor naar het nummer 0900-3347328.

 

Telecom deals

Naast de energie aanbiedingen hierboven biedt DealDirect regelmatig ook scherpe telecom deals. Op deze manier kunt u ook eenvoudig profiteren van scherpe aanbiedingen op het gebied van telefonie. Momenteel zijn alle telefonie aanbiedingen verlopen. Maar deze komen binnenkort weer terug! Zoekt u nog een smartphone met een voordelig abonnement? Hou dan de website in de gaten!

Ervaring met DealDirect

Heeft u ervaring met de service, dienstverlening of website van DealDirect? Laat dan uw mening of review achter op onze website en help andere consumenten met het vinden van een andere energieleverancier.

 
Laat nu een review achter en maak kans op een €100,00 Bol.com cadeaukaart!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DealDirect
Average rating:  
 4 reviews
 by Geverifieerde gebruiker

Niks te klagen tot nu toe. Fingers crossed.

 by Geverifieerde gebruiker

Na aanmelding ontvingen wij duidelijke informatie over het gekozen pakket energie. Dealdirect was goed bereikbaar voor informatie.

 by Geverifieerde gebruiker

Binnen enkele minuten overgestapt naar Dealdirect! Handige en overzichtelijke website.

 by Geverifieerde gebruiker

Eenvoudig overgestapt en een gratis tablet ontvangen, top!